GitmoNytt: Putin förstör ytterligare ett adrenochromelager i Ukraina; sabotage mot transformatorstation; vaxx-forskare åtalad

Putin förstör ytterligare ett adrenochromelager i Ukraina

Ryska styrkor ”avvecklade” i fredags en adrenochromefabrik i västra Ukraina, den här gången genom att hamra den med kryssningsmissiler som avfyrades från en fregatt i Nordsjön, säger den ryske FSB-agenten Andrei Zakharov till Real Raw News.

Nyheten om fabrikens förstörelse kommer veckor efter att Spetznas avlyssnat ett adrenochromeladdat traktorsläp på väg mot Polen.

Vladimir Putin, sa Zakharov, har inte sparat några kostnader för att undersöka rapporter om mängder av adrenochrome farmer som dyker upp i ett stridslystet Ukraina och engagerat ”många, många soldater” till att förstöra en läkemedelscocktail som Putin har kallat för ”djävulens elixir.”

I förra veckan fick FSB veta att ett industrilager i den ukrainska staden Khmelnytskiy höll på att byggas om till vad som verkade vara en adrenochrome skördeanläggning. Satellitbilder visade att byggnaden tömdes på spannmål och fylldes med medicinsk utrustning som används inom adrenochromehandeln – sjukhusbänkar, centrifuger, medicinska frysar och kylskåp, anestesimaskiner, sterilisatorer, lampor och elektrokirurgiska enheter.

“De här föremålen kan finnas på vilket sjukhus som helst, men det finns ett perfekt sjukhus mindre än 1 km bort. Och det är ett tomt sjukhus. Er västerländska media berättar lögner om ukrainska offer som fyller sjukhus. Vi fann det här lagret mycket misstänkt, säger Zakharov.

Putin var dock ovillig att utplåna byggnaden utan att först lägga stövlarna på marken för att bekräfta att lagret skulle användas för att suga upp blod och binjurevätska från kidnappade ryska barn. Undercover FSB, sa Zakharov, gled oupptäckt in i västra Ukraina och satte ögonen på lagret. De tillbringade två dagar med att övervaka det och såg ”rykande vapen” som tydde på att lagret inte var något vanligt center i krigstid. Först såg de en man vid namn Eldric Spitz, en bioteknolog knuten till det tyska läkemedelsföretaget Fresenius Kabi, gå in i lagret vid middagstid och lämna det vid 02:00, en udda arbetstimme. Spitz hade funnits på Putins radar sedan förra månaden, när Spetznas förstörde ett adrenochromeskördecenter i Shostka, Ukraina.

Dessutom märkte FSB:s övervakningsteam en lastbil som släppte av lådor med gosedjursleksaker på lagret.

”De här smutskidnapparna, de använder leksaker för att lugna barnen till en falsk känsla av säkerhet innan de dränerar dem,” sa Zakharov. ”Våra män använde termisk optik för att se värmesignaturer inuti. Aldrig fler än fyra. Detta fick Putin att tro att barn ännu inte tagits dit. President Putin tog modigt ett beslut om att förstöra den innan den var operativ.”

I fredags lanserade en rysk flottans fregatt en salva av Kalibr högprecisionsfartygs-baserade landattackkryssningsmissiler på lagret, som Zakharov sa,  ödelades tills det enda spåret av dess existens var en hög med pyrande spillror.

”Vi avvecklade den”, sa han.


Marinen fångar FBI som försöker sabotera transformatorstationen i Idaho och döda dem

United States Marines sköt på söndagen ner kriminella FBI-agenter som försökte sabotera en elektrisk transformatorstation i Meridian, Idaho, säger källor på general Smiths kontor till Real Raw News.

Under de senaste tre månaderna har minst nio transformatorstationer attackerats i North Carolina, Washington och Oregon, vilket berövat tiotusentals människor makten, ibland under flera dagar. Efter dessa attacker delade FBI ut en belöning på 250 000 USD för information som ledde till gripandet av den som utförde tvillingattackerna i Moore och Randolph Counties, NC

Feds inblandade också skygga Trump-anhängare som motsätter sig HBTQ-gemenskapen eftersom sabotörerna slog till i städer som var värd för transvänliga evenemang.

Militären säger nu att FBI borde ha lagt ut $250 000 belöningen på sig själv, för alla tecken tyder på att korrupta agenter begick missöden i transformatorstationen.

Enligt vår källa berättade FBI:s ”5th Column”, att ett växande antal agenter som arbetar mot Merrick Garland och hans avskyvärda justitiedepartementet, för general Smiths kontor att oseriösa agenter planerade att inaktivera en ”kraftstation nära Boise” under Super Bowl, men tipsaren visste inte vilken transformatorstation som skulle träffas. Och eftersom Boise, en stad med 250 000 invånare, och dess förorter hade många transformatorstationer, ville general Smith ha detaljer innan han informerade sina marinsoldater om vad som kunde ha varit en vild gåsjakt. En sådan attack skulle onekligen ha gjort folk arga och lämnat tusentals utan elektricitet en kylig natt. Även om några tidigare ”5th Column”-tips gav fruktbar underrättelse – och ledde till Deep State-gripanden – var andra ett slöseri med tid och resurser.

White Hat-resurserna, sa han, sträcker sig tunna över ett brett slagfält, och general Smith måste med omtanke välja sina strider baserat på konkreta uppgifter, inte rykten, spekulationer eller insinuationer.

”På det stora hela kan det inte verka som en stor sak att utplacera en pluton eller två, men det kan betyda att vi måste ta bort marinsoldater från nuvarande, lika viktiga uppdrag. Vi har begränsad elasticitet och behöver veta att vi använder tillgångar på rätt sätt, säger vår källa.

Han släppte också att marinsoldater och medlemmar av Special Operations-gemenskapen är involverade i utlandsuppdrag, men han ville inte utveckla det.

När transformatorstationens tips kom in frågade general Smith: ”Boise? Varför Boise?”

Men visselblåsaren verkade aningslös. Han kunde inte säga om Merrick Garland eller direktör Christopher Wray godkänt attacken, eller namngett fältkontoret – Boise var ett – varifrån de olycksbådande agenterna kunde komma.

”Agenterna som bekämpar regimens maktövertagande – vi vet att de utsätter sig själva för risker. Vi måste fortfarande vara försiktiga med vargar i fårkläder och fällor, säger vår källa.

Han tillade att general Smith tillbringade två dagar med att fundera över en handlingslinje: antingen ignorerar vi tipset eller skickar en liten expeditionsstyrka till Idaho. Generalen bestämde sig för det senare eftersom ”Om något pågick och marinsoldater inte var där för att försöka omintetgöra det, skulle general Smith inte förlåta hans passivitet.”

Vid Super Bowl-söndagens kickoff hade en marin spaningspluton redan anlänt till Idaho och hade spanat in fem distributionsstationer inom en radie på 30 mil från centrala Boise. De bestämde att alla som är fräcka nog att attackera ett verktyg medan solen fortfarande sken skulle välja en avlägsen plats med de glesaste närliggande bostäderna. Men någon sådan lokal fanns inte. De omgivande transformatorstationerna i Boise, Eagle och Meridian var tätbefolkade, med hem, i vissa fall, bara några meter från surrande transformatorer. Plutonchefen, som inte var villig att sträcka ut sina styrkor för tunt, delade in marinsoldaterna i tre 8-mannalag, placerade dem på transformatorstationer med minst synlig säkerhet – kedjestaket och sådant – och lövverk som agenterna kunde använda för att undvika upptäckt.

En timme in i matchen slog Eagles Kansas City, men marinsoldaterna i Idaho såg inga tecken på FBI-sabotörer. I halvtid, när en demonisk Rhianna klädd i en karmosinröd bodysuit med ett pentagrambälte intog scenen, stannade en SUV med ”Trump 2024” bildekaler bredvid porten till Columbia-transformatorstationen i Meridian. Fyra män, av vilka ingen såg ut som poliser, klev ut ur lastbilen och närmade sig den låsta porten. Alla bar MAGA-regalier – hattar och jackor som stödde Trumps presidentbud 2024 – och en bar bultsaxar. Två hade AR-15-gevär slängda över sina axlar.

Marinen utmanade kvartetten när den kapade av den hänglås stängda grinden. Inkräktarna blev tillsagda att lägga sig ner och ge upp, men en tog upp sitt gevär, gungade laddningshandtaget och höjde munstycket i marinkårens riktning. Han fick aldrig en chans att trycka på avtryckaren.

Marines, beväpnade med suppressor-utrustade M27-gevär, öppnade eld och dödade angriparna. Vid genomsökning av kropparna hittade marinsoldaterna flera magasin och en bältespåse med C4-sprängämnen, även om ingen av de döda hade plånböcker eller identifiering. De körde en SUV VIN med skyltar som spårades tillbaka till en tvättomat i Wilmington, Delaware.

Man tog fingeravtryck på de döda, och White Hats med tillgång till det integrerade automatiserade fingeravtrycksidentifieringssystemet matchade två uppsättningar avtryck till FBI-agenter som tilldelats ett FBI-kontor i Spokane, Washington.

”Vi kan inte förhöra de döda, men nu vet vi åtminstone att FBI är delaktig i transformatorstationsattackerna”, sa vår källa. ”Vad värre är, vi har gett beviset till MSM men de vägrar att sända det, och ja, detta inkluderar Fox, OANN och Newsmax.”

I tisdags frågade vi också vår källa om White Hats hade tittat in i östra Palestina urspårningen sedan invånarna har blivit sjuka av utsläppet av vinylklorid i luften. Real Raw News har också hört ogrundade rykten om en gemensam EPA-FEMA-arbetsgrupp som dödar boskap och husdjur nära urspårningen. Vår källa sa, ”det tittas på”, men hade ingen ytterligare information att dela med sig av. Han skulle inte heller kommentera berättelser om horder av sårade, som påstås ha påverkats av sinnesförändrande petrokemikalier, och som strövar omkring på gatorna.


Militär arresterar vaccinforskare anklagad för tillbehör till MASSmord

United States Navy JAG-utredare arresterade på tisdagen en Janssen Pharmaceuticals-chef anklagad för ”tillhörighet till massmord och vårdslöst mord” för att ha vilselett allmänheten om säkerheten och effekten av ett Covid-19-vaccin som han hjälpt till att utveckla, källor i general Eric M. Smiths kontor berättade för Real Raw News.

Richard Tilyer, Ph.D., global chef för Janssen Research & Development, greps nära sitt hem i Short Hills, New Jersey, och visades en militär arresteringsorder som namngav honom som en av fyra Janssen-chefer som ansvarade för att begrava tidiga biverkningsrapporter, särskilt de från försöksdeltagare i början av 2020.

Hade specifika efterverkningar gjorts offentliga, skulle det ha blivit ett högljutt ramaskri för att stoppa rättegångarna och fängsla Janssens ledarskap. Företaget hade dock isolerat sig mot extern granskning; testdeltagare undertecknade aggressiva sekretessavtal och FDA gav Janssen – enheten och dess anställda – total immunitet från ansvar. Deltagarna förbjöds till och med att träffa sin läkare när de var inblandade i testprogrammet – om någon utvecklade någon sjukdom – sniffs, halsont, bruten arm, hjärt-kärlsjukdom, etc. – var han tvungen att prata med en Janssen-representant, som godtyckligt bestämde om deltagaren kunde besöka en privat vårdgivare. Janssens NDA (tysthetslöften) var så omfattande att det hotade juridiska repressalier mot överträdare.

Vår källa sa att militären nu har en Janssen-databas som Tillyer underhållit under hela 2020. Hans anställnings ID-nummer hade använts för att rutinmässigt komma åt och uppdatera registret, som dokumenterade biverkningar från och med juni 2020.

I juli samma år ringde en 35-årig kvinnlig försöksdeltagare en Janssen-representant och sa att hon upplevt akut buksmärta två dagar efter en första vaccination. Istället för att kalla en ambulans eller köra till närmaste sjukhus tre mil bort, körde hon, plågad av smärta, 55 mil till en akutmottagning där Janssen Pharmaceuticals var närvarande – enligt representantens instruktioner. Hon kramade om magen i ångest, hoppade in genom dörren och triagerades, men tvingades vänta i 30 minuter tills en Janssen-kontrakterad läkare blev tillgänglig. Ett batteri av tester visade att hon spontant hade utvecklat 50 icke-karcinoida tumörer i sin blindtarm. Eftersom hennes antal vita blodkroppar var markant högt föreslog läkaren att man skulle ta bort hennes blindtarm, men återigen, ingen operation skulle äga rum förrän en Janssen-godkänd kirurg kom till sjukhuset – en timme senare. Hon dog på operationsbordet. Hennes blindtarm sprack under proceduren. Dödsintyget utelämnade omnämnandet av vaccinet och angav dödsorsaken som ”peritonit-inducerad blindtarmsinflammation.”

I september 2020 rapporterade en 22-årig man, en collegeidrottare, domningar i båda benen dagar efter att ha blivit knivskuren. Han blev tillsagd att själv övervaka tillståndet i 48 timmar och besöka en specifik akutvårdscentral om symtomen kvarstod. När han kom dit två dagar senare kunde han knappt gå och sa att han hade bröstsmärtor. ”Mitt hjärta bultar i mina öron”, sa han till en sjuksköterska. Han fördes med ambulans till ett sjukhus, där tester visade att blodproppar plötsligt hade bildats i hans lårbensartärer. Han fick riktigt dåliga nyheter: hans ben skulle amputeras ovanför knäna. Han dog av en allergisk reaktion på narkosen.

Detta är bara två exempel.

Enligt vår källa är databasen ett uppslagsverk över dödsfall och sjukdomar som tillskrivs Covid-vaccinet.

”Av en grupp på 438 dog 14 inom två veckor efter att de fick vaxxet. Många andra presenterade försvagande sjukdomar. Doktor Tillyer hade en moralisk och etisk skyldighet att träda fram, men han var en del av agendan. Databasen var märkt ”DNS”, och vi antar att det betyder ”dela inte.” Det räckte för att utfärda ett beslut, säger vår källa.

Han ville inte säga hur JAG fick tag i databasen men sa att den är äkta.

När han blev kontaktad av JAG-utredare tillrättavisade Tillyer hans arrestering och sa att det inte var ett brott att skydda företagshemligheter. Han ska enligt uppgift ha ”gnällt som ett spädbarn” när han lades i handbojor.

Office of Military Commissions förföljer fortfarande tre andra Janssen-chefer.

Janssen Pharmaceuticals är ett dotterbolag till Johnson & Johnson.

För övrigt hängdes tidigare kirurggeneralen Jerome Adams vid Guantanamo Bay på måndagsmorgonen.Real Raw News kommer inte längre att skriva artiklar om avrättningar (de blir mycket repetitiva) om inte något ovanligt händer. En långvarig läsare av RRN säger att jag borde fortsätta att posta dem, så det ska jag göra.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: