Vem var SÄPO-chef när skotten avlossades vid Sagerska palatset?

Thu, 9 Jun 2022
Thommy T.

https://bakomkulisserna.biz/2022/06/12/lite-om-erdogan-ulf-kristersson-reinfeldts-son-och-anders-thornberg-som-var-davarande-sapo-chef-skottet-i-det-sagerska-palatset-flera-skyttar-an-breivik-pa-utoya-det-ar-the-driver-william-r/

Det är dags att damma av gamla uppgifter…

Detta är en återpublicering av en tidigare införd artikel, bara för att påminna oss om VEM som var SÄPO-chef vid den här tiden och därefter blev befordrad som Rikspolischef! Det är så här det pågår i maktens korridorer…

Hur var det med ”Skottet i det Sagerska Palatset”.
Var det Reinfeldts son som sköt vakten eller var det självmord?

En kommissarie Olle Pålsson gick ut med att vakten hade ekonomiska bekymmer. Jo, jag tackar jag. Inga obduktionsprotokoll får här heller visas. Var satt skottet på denne vakt.

Anders Thornberg var dåvarande SÄPO chef

Frågan till honom som borde besvaras är: Var det vakten eller sonen som avlossade skottet. c:a 4 månader efter skottet skiljer sig Reinfeldts. Det tisslas och tasslas bland de olika myndigheterna om att Filippa hade en ”affär” med denne vakt. Om detta är sant då brast det säkert för den sonen som kom på hem kvällen. Vakten hade väl sin pistol liggandes på ett bord medan han gick på toa. Vad hände då när den ene sonen kom hem?

 • Kommissarie Olle Pålsson delger i Aftonbladet att ”49-åringen (vakten) sägs vara den av vakterna som stod familjen Reinfeldt närmast och som varit med under stor del av barnens uppväxt.
  – Ingen av arbetskamraterna har märkt att något var i görningen, säger Olle Pålsson. Han har nog dolt att han har mått dåligt. Allt pekar på att förklaringen är personliga omständigheter, att det är saker som hänt i vaktens privatliv som utlöst det tragiska. Enligt Aftonbladets uppgifter ska ha rört sig om ekonomiska problem”.
 • 3 månader efter skottet skiljer sig Reinfeldts!
 • Sonen som kom hem var ofta i bråk på stan. Senast bråket ledde till att han fick en flaska i huvudet den 6 november och vakten dog den 9 november!

Nå, dåvarande SÄPO chef Anders Thornberg:

Vem avlossade skottet? Sonen eller vakten?

Nå, Reinfeldts är det inte dags nu att NI skriver boken om ”Skottet i det Sagerska palatset” istället?

https://word.harrietsblogg.se/2019/08/19/vem-avlossade-skottet-i-sagerska-palatset/

Det svenska folket vill veta om det var Reinfeldts son som sköt vakten eller om det var självmord. Till historien hör att sonen som kom hem några minuter efter det att skottet gick av var ofta inblandad i bråk som bl.a. ledde till domstol. Ca 4 månader efter skottet går Reinfeldts ut med att de ska SKILJA sig!

Detta medför att det svenska folket vill ha svar på en del frågor, eller hur Reinfeldts?

 • Var det Reinfeldts son som sköt vakten eller var det självmord?
 • Hade Filippa en relation med vakten? Om JA, visste sonen/sönerna om det i sådana fall?
 • Bilder på vaktens kropp där kulan träffade vill vi se, liksom obduktionsprotokollen.
 • Dessutom vill vi ha förhör med de som uttalat sig i media som genomgående flyttar fokus med koncentrationen på vakten. Inte sonen! Detta skall ske med hjälp av en lögndetektor för att försäkra oss om att vi inte har en f.d. statsministers son till mördare gåendes ute i det fria. Om så vore fallet, då har Reinfeldts och många andra begått grova brott där man försvarar gärningsmannen/mördaren (Reinfeldts son) till förmån för offret, den skjutne skyddsvakten.
 • Är det sant att du Fredrik Reinfeldt sitter med i The committee of 300? För att sitta med där måste man ha minst 1 MILJARD Dollar! Hur har du fått tag i dessa pengar? Även Carl Bildt sitter med sedan många år och han bör också förklara sig HUR – var han har fått sin/sina MILJARDER Dollar ifrån?
 • Till alla läsare: Fyll på din frågelista eftersom det är mycket som man dolt här. Dåvarande SÄPO chefen Thornberg borde också höras.

Tänk vad tystnad måste ha betalat sig bra speciellt om man senare blir utnämnd till Rikspolischef!

Och vilken Rikspolischef vi än får så är denne 100 %  kontrollerad av politikerna. Passar det inte de, då är det adjö

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/21qvAx/sjalvmordet-inte-riktat-mot-reinfeldt

https://www.expressen.se/nyheter/nu-skiljer-sig-fredrik-och-filippa-reinfeldt/

https://www.expressen.se/nyheter/reinfeldts-son-slogs-ner-med-flaska/

https://word.harrietsblogg.se/2019/08/19/vem-avlossade-skottet-i-sagerska-palatset/Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: