Rikspolischefen VET INTE varför Sverige drabbats av våldsam brottslighet

SD kräver rikspolischefens avgång | SvD

Malmö 16-2-2023

Till

Anders Thornberg, rikspolischef

Visserligen skall det mycket till för  att man skall höja på ögonbrynen i det Nya Sverige men man blir ändå något förvånad när man läser att du inte vet varför landet drabbas av våldsam brottslighet.

Har det helt undgått dig det som säkerligen varje polisman vet om och känner av, nämligen att det så gott som uteslutande är personer med utländsk härkomst som ligger bakom all den grova brottslighet som idag finns i landet?

För ca två år sedan fick ju en av dina medarbetare i Göteborg  sätta livet till när han sköts till döds av just en 17 – årig multikriminell invandrargrabb. Har du glömt detta?

Offer liksom gärningsmännen i den s k gängkriminaliteten, som ju inte är annat än invandrarkriminalitet och bör kallas för det, är till största delen invandrare eller avkommor till invandrare.

Jag vill ogärna tro att du är så korkad att du inte begriper hur det ligger till med detta men skulle du ändock vara det så är det verkligen allvarligt att Sveriges högste polischef inte fattar detta , ja då är ju det här landet bortom all räddning som jag ser det.

Nej, du förstår säkert hur det ligger till med detta men det är troligtvis modet som sviktar när du påstår att du inte vet den verkliga orsaken. En annan orsak till din spelade okunskap är ju säkerligen risken att falla i onåd hos dom politiska makthavarna och därigenom förlora din tjänst.

Det är verkligen ynkligt och beklagligt när du inte vågar ta bladet från munnen och säga sanningen om den eskalerande grova kriminaliteten och avslöja vilka det är som ligger bakom dom numera dagliga skjutningarna och sprängningarna.

Det enda som skulle kunna sätta stopp för denna utveckling är att förpassa dom här primitiva varelserna tillsammans med sina familjer och klaner tillbaka dit därifrån dom kommit hit.

Fortsätter importen av fler primitiva våldsbejakande varelser från dom lägst stående kulturerna och länderna som finns på denna planet så kan jag som jag brukar skriva enbart glädjas åt att jag idag är 71 år gammal och inte yngre.

Jag kom till Sverige som 4 – åring från Ungern 1956 och då var det här landet något som man i den övriga världen ansåg vara ett föredöme på alla sätt och vis.

Idag ser man Sverige som ett skräckexempel på ett land som i princip är totalt förstört av den rådande invandringspolitiken.

Jag har aldrig hört att den generation invandrare som jag tillhör någonsin ägnat sig åt skjutningar och sprängningar eller annan grov kriminalitet i den omfattning som idag bedrivs. Anledningen till detta är att vi kom från civiliserade  länder  som i mångt och mycket liknade Sverige samt att huvudorsaken inte var att utnyttja systemet till att skapa sig  ett bekymmerslöst livslångt  leverne baserat på bidrag i alla dess former.

Så, Anders Thornberg, våga säga sanningen om den eskalerande invandrar-kriminaliteten och visa att du är man för den uniform du bär. Gör du inte detta så bara förlöjligar du ytterligare den svenska poliskåren.

Det räcker så väl när man ser obildade primitiva invandrardrägg stå och kalla svenska poliser för alla möjliga könsord och andrar hånfulla uttryck. För att inte tala om när samma drägg slår sönder och sätter polisfordon i brand samt utsätter svensk polis för rena mordförsöken genom stenkastning.

Det är hög tid att svensk polis  återupprättar sin heder och återigen blir en poliskår som man bör och kan respektera.

M V H

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: