Jordbävning är ett straff för Turkiets oberoende från WEF

bukarest-rumänien-oktober-rumänska-senator-diana-iovanovici-sosoaca-håller-tal-seger-torget-protest-mot-257975492.jpg

15 februari 2023

I ett passionerat tal, kallar rumänska senatorn Diana Sosoaca, (bilden ovan) jordbävningen för USA/NATO:s vedergällning mot Turkiets president för att ha gett Klaus Schwab och hans illgärningar långfingret.

Rumänska Bad-Ass ropar ut de onda gärningsmännen

Av Reinette Senum

(henrymakow.com)

Diana Iovanovici Sosoaca är en rumänsk advokat och högerextrem politiker. Hon är rumänsk senator i Rumänien för länet Iasi sedan december 2020.

Hon blev känd 2020 efter att ha publicerat flera Facebook-inlägg mot Covid-19-begränsningsåtgärder. Hon är en stor förespråkare mot vaccin och stöder Rumäniens utträde ur EU. Smart dam.

Hennes häpnadsväckande tal i förra veckan angående beväpning av jordbävningar mot Turkiet, som vedergällning för Turkiets president Recep Tayyip Erdoğans hållning mot Ukraina och Natos expansion, bör höras runt om i världen.

Jag vet att president Erdoğan inte är ett helgon på något sätt… men han gick inte ihop med Natos allierade och offentliggjorde sin lojalitet mot Ryssland. Det kostade honom och det turkiska folket dyrt.

Sosoacas tal är ett av de uppriktigaste tal jag hört de senaste åren.

Jag har till dig en video av talet, med  utskriften här:

Folk var tvungna att dö, och det är inte över än”

Kära kolleger senatorer,

Under tre år har vi upplevt en verklig kampanj med masker som dödar världen över, antingen genom påstådda pandemier och det överhängande behovet av att injicera oprövade vacciner som dödar människor, eller genom krig som minskar världens befolkning, men omorganiserar internationell politik, omorganiserar elstolpar och ändrar gränser. Vi har levt för att bevittna produktionen av jordbävningar på kommando, vilket faktiskt är en attack mot Turkiet av världens största som totalt ogillade att bli tillrättavisad av Recep Tayyip Erdoğan, Turkiets president.

Dessutom störde hans position om neutralitet och medlare i det ukrainsk-ryska kriget dem djupt, särskilt eftersom Turkiet är den andra stormakten ur militär synvinkel inom Nato.

Hans position att blockera Sveriges anslutning till Nato, hans tal i Davos, liksom gesten att lämna mitt under presskonferensen, trots Schwab, förblev inte utan ett eko i ledarnas kalla värld.

Men, ingen trodde att människor skulle behöva dö, så många människor, och på ett så fruktansvärt sätt. Och det är bara en varning eftersom det inte var det mest befolkade området i Turkiet. 150 efterskalv av en förödande jordbävning, den andra större än den första, utan att det fanns ett epicentrum området stimulerades på konstgjord väg, geologiska vapen har funnits under mycket lång tid, som hittills använts utan att orsaka alltför många offer, troligen för experiment.

Nu har det omsatts i praktiken.

Om vi ​​tittar noggrant på kartan över Turkiet kommer vi att se att den är rynkad av gas- och oljeledningar, vilket faktiskt var ett av målen:…..

turkeyckoud.jpg

(Jim Stone säger att detta moln dök upp dagen före jordbävningen.)

Men 10 sekunder innan den så kallade jordbävningen inträffade stängde turkarna av rörledningarna.

Dessutom, 24 timmar före jordbävningen, drog 10 länder tillbaka sina ambassadörer från Turkiet.

list.png

(Vad visste dessa länder på förhand? red.anm)

5 dagar innan det inträffade utfärdar det rumänska utrikesministeriet en resevarning för rumänska medborgare att resa till Turkiet även om det inte var någon fara, liksom andra länder. Genom att döda människor tjänade de deras intressen.

Kartorna som visas på alla tv-kanaler visar att det inte fanns något epicentrum, utan en linje med tusentals jordbävningar. Den turkiska underrättelsetjänsten undersöker en möjlig ”kriminell intervention,” — läs en inblandning av en annan stat i att utlösa den första jordbävningen — vad som senare följde var en kedjereaktion efter destabiliseringen av tektoniska plattor i regionen. Det är mycket tydligt att presidenten Erdogan straffades för sitt mod, värdighet och ära och för sin närhet till Ryska federationen, i själva verket en neutralitetsposition och medling för fred.

Dessutom är det önskvärt att avleda människors uppmärksamhet från Ukraina, där företrädare för många länder redan har börjat skrika mot den despotism och order som president Zelenskij gav som om han styr världen och någon är skyldig att skicka vapen och delta i hans krig, ett krig där han offrade sitt eget folk och förstörde hela sitt land.

Den som talar om fred sätts på polen för skändning och fästs fast från alla håll. Detta är vad som hände i Rumänien när jag startade det unika initiativet ”neutralitet för Rumänien”, The Peace of Bukarest.” De rusade alla mot mig, fastän nu, efter ett års krig, säger nästan alla allt som jag sa och stöttade från början och hävdar att de nu är ägare till dessa idéer. Plagiatörer! fariséer!! Judas! På grund av er har människor dött och fortsätter att dö, ni har alla händer färgade med blodet från miljontals människor död, intressena för några galningar som vill styra världen. Tyvärr har vi på den rumänska ledarnivån bara inkompetenta, idioter, plagiatörer, tjuvar, rånare, brottslingar, fegisar, förrädare, och listan fortsätter.

Dessa inkompetenta, tilldelas av främmande länder för särskilda meriter i deras stöd, men på Rumäniens bekostnad försöker man i detta ögonblick förvandla Rumänien från en neutral, suverän stat till en servil och offensiv stat genom vilken några stormakter kan utöva sina krigiska handlingar och göra rumäner till kanon för andras bästa. Judas, vi kommer att stoppa dig oavsett risk och till varje pris. Låt Rumänien vara suveränt och neutralt.

Vi är inte intresserade av någons krig. Vi har alltid försvarat vår nation och vårt land, och vi har inte angripit Europa. Du ska veta, vi har alltid varit i det förlorande lägret, även när lägret vann. Vi har alltid betalat.

NU ÄR DET NOG! STANNA HÄR! RUMÄNIEN KOMMER ATT BEHÅLLA SIN NEUTRALITET, OAVSETT AV VAD NI LOVADE TILL ANDRA, NI FÖRRÄDARE! VI HAR EN SKYLDIGHET ATT BEHÅLLA GODA GRANNRELATIONER I REGIONEN. OM MAN INTE KAN FÖRSVARA VÅR FRED, OCH DU INTE ÄR DET, ELLER KOMMER VI INTE ATT FÖRSVARA DIG !

Det är väldigt tydligt för mig att saker och ting på den interna nivån har gått över styr, dårarna spelar som Gud och de tror att de har vunnit spelet. På grund av dessa dementa och psykopatiska människor som orsakar krig och katastrofer med okonventionella vapen, är vi människor bara siffror som de kan bli av med.

Det är absolut nödvändigt att alla nationer, världens folk, reser sig tillsammans, vaknar upp ur den dagliga trösten och vårdslösheten och precis som 1848 börjar vi kampen för befrielse från psykopaternas ok, av dementa människor som stjäl vår lycka och den vackra värld som vi lever i. Det är därför jag vänder mig till er alla som fortfarande vill leva i en värld med Gud, och inte Satan, jag uppmanar er att resa er upp för att kämpa, till en världsrevolt för att befria oss alla och att förstöra dessa fiender, för i detta ögonblick har vi ett LEGITIMAT FÖRSVAR.

TA KLORNA FRÅN TURKIET! TA KLORNA FRÅN RUMÄNIEN! TA KLORNA FRÅN GUDS FOLK!

Varning till världens psykopater: Om du behöver människor för att dö, behöver vi se till att du också går under! Det är allt eller inget!

Öga för öga och tand för tand! Talions lag!

—-

Tack till GK för att du skickade dettaKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

%d bloggare gillar detta: