OPERATION JORDBÄVNING I TURKIET: Hårda bevis pekar på samma kraftfulla DEW geo-vapen som DARPA använde för att utlösa den förödande jordbävningen på Haiti 2010 UPPDATERAD!

Upplagt den  av State of the Nation

https://stateofthenation.co/?p=156619

*ZOG = sionistiskt ockuperad regering som för närvarande styr i USA, Storbritannien och staten Israel

Om du inte känner till DEW (Directed Energy Weapon) se då det insatta ämnet
8 fakta om Rod of God längre ner i artikeln


Redaktörens anmärkning: Videorna i artikeln som länkas till längst ner i det här inlägget avslöjar den enorma omfattningen och allvaret av den enorma rygg mot rygg jordbävning och efterskalv som precis drabbade Turkiet och Syrien i de röda områdena som visas ovan.
På grund av dess mycket geostrategiska läge råder det ingen tvekan om att dessa skalv på 7,5 och 7,8 utlöstes av mycket avancerade jordbävningsvapen som bara mycket få länder har.
Vad det egentligen betyder är att alla vanliga misstänkta – USA, Storbritannien och Israel – är de mest troliga förövarna. Hur så? För när $64 000-frågan ställs – ”Cui bono?” — de tre geoterroriststaterna kommer alltid etta, tvåa och trea — DÄRFÖR!


VETENSKAPLIG FORSKNINGSPAPPER: Superenergivapen
som utlöser jordbävningar, vulkaner och andra jordrörelser


Den ovanligt utbredda och extraordinära graden av förstörelse som orsakats av dessa jordbävningar fungerar som de första stora ledtrådarna som bevisar att detta var ännu en barbarisk handling av zio-anglo-amerikansk geoterrorism. Men varför? Det finns faktiskt många anledningar till att ondskans axel är helvetesvillig att få Turkiet på knä. 

Som följer:

Turkiet har vägrat att tillåta Sverige (och Finland) att delta i Nato i avvaktan på utgången av frågan om att hysa terrorister
• Turkiet har arbetat nära Ryssland, Syrien och Iran för att permanent lösa det USA-sponsrade eviga kriget i Syrien
• Turkiet har hela tiden samarbetat med Ryssland för att hjälpa till att förhandla fram ett fredsavtal med Ukraina
• Turkiets territorium har blivit Rysslands Plan B där det gäller naturgasledningar som en gång var i drift i Ukraina, samt presenterar ett alternativ till de förstörda Nord Stream-ledningarna
Turkiet har gjort stora inköp av vapen från Ryssland inklusive luftförsvarssystemet S-400 mot USA:s strikta krav
• Turkiet har varit i ett intensifierat kallt krig med Natomedlemmen Grekland, vilket anses vara mycket störande för den nordatlantiska terroristorganisationens centrala uppdrag
Turkiet har också nyligen attackerat de syriska kurderna som anses vara USA:s partner i den falska kampen mot ISIS (Israeli Secret Intelligence Service)
• Turkiet var måltavla av Zio-Anglo-American Axis bara förra veckan med ekonomiskt sabotage efter att USA och flera europeiska nationer stängde sina konsulat i Istanbul efter falska varningar om terroristattacker

Turkiets inrikesminister kritiserade nyligen USA:s ambassadör Jeffry Flake, anklagade Washington för att ”arbeta för att skada sitt land” och anklagade de västerländska nationerna för att de förde ”psykologisk krigföring” för att undergräva turismen i Türkiye, allt bara 3 dagar före denna transparenta hämndlystna geoterroristattack.


UTAN MOTSTYCKE! Turkiets inrikesminister Suleyman Soylu slår till mot
USA, Storbritannien och EU bara tre dagar innan de förödande, artificiellt utlösta jordbävningarna.


Det här är bara några av anledningarna till att ondskans axelmakt är ganska missnöjd med Turkiet. Det finns faktiskt flera andra motiv för denna katastrofala geoterroristattack som ligger långt utanför ramen för denna korta rapport. Förhoppningsvis kommer hela världssamfundet av nationer äntligen att slå ihop två och två i efterdyningarna av denna transparent tillverkade olycka och förstå att jordbävningsvapen är mycket verkliga och extremt kraftfulla och kommer att användas i alla oseriösa klientstater.


8 fakta om Rods of God. [Apple Tree] rymdvapen, framtida vapen, Rods of God (Guds stavar)


Sammanfattning: Varje massiv darrning har sina egna energiska signaturer som avslöjar den sanna orsaken till det enorma och tillfälliga frigörandet av energi som definierar en naturlig jordbävning över 7,0 på Richterskalan. I ljuset av de mycket sofistikerade diagnostiska enheterna och avancerade teknologierna som mäter och analyserar seismologiska rörelser, kommer den konstgjorda naturen hos dessa skalv snart att bekräftas. När jordbävningsdata från Kahramanmaras fullständigt undersöks av objektiva seismologer och kompetenta geologer över hela världen, kommer dessa enorma tillverkade skakningar att avslöjas som en artificiellt inducerad händelse som kännetecknas av deras konstgjorda seismologiska signaturer.


NYCKELPUNKTER: Artificiellt inducerade jordbävningar via DEW geovapen har begåtts av västmakterna under decennier. ”Alla jordbävningsexperter säger att med en så stor jordbävning på nästan 8,0 på Richterskalan var dessa två skakningar ovanligt grunda på ett djup av bara 10 km. Jordbävningar av den magnituden inträffar vanligtvis på minst 30 km djup. Dessutom är ett par stora jordbävningar på 7,8 och 7,5 på så kort tid också ett sällsynt fenomen. Dessutom sågs många stora blixtar på himlen strax före jordbävningen. De lyste speciellt upp en stor del av himlen i det specifika området strax före den första jordbävningen på 7,8.” [1] En geovapenstrategi med ett-två slag användes med stor precision först till att rubba grunden för varje byggnad i ett mycket stort område via den första jordbävningen som sedan följdes av en andra större jordbävning (inte bara ett efterskalv) för att få ner dessa strukturer i sina egna fotspår. Dessutom utfördes detta ytterst avskyvärda geoterrorismdåd klockan 04:17 TRT tidigt på morgonen för att åstadkomma maximalt antal dödsfall, vilket det säkerligen har gjort.


Som alltid berättar videofilmerna och bilderna i inlägget nedan en historia som bara kan förmedlas av ledtrådsfyllda bilder. Till exempel försökte de stora flockarna av upprörda fåglar i videon som följer tydligt tala om för lokalbefolkningen att något är väldigt fel. Ja, djur beter sig alltid konstigt och lämnar området före en jordbävning, men kanske påverkades dessa fåglar negativt av superenergivapen strax före dessa två stora jordbävningar i Turkiet.

6 februari 2023

OBS Titta, ingen säger att jordbävningar inte inträffar i just den här delen av världen, speciellt där den östra anatoliska förkastningszonen möter Döda havets transformationsförkastningszon. Detta var dock ”den starkaste jordbävningen som någonsin registrerats i turkisk och syrisk historia” och dess tajming är alldeles för misstänksam. Det är trots allt exakt hur geoterroriststaterna smygande utför sina terrordåd över hela världen. Globalist MO: De riktar sina superenergiska jordbävningsvapen direkt mot en känd jordbävningszon i ett eller flera land som de vill förhindra från att lämna den nya världsordningen bokningen. På detta sätt är de försäkrade om ”plausibel förnekelse” tills hårda vetenskapliga bevis tillhandahålls av den målsatta nationen. Slutligen, i kölvattnet av denna verkligt fruktansvärda tragedi, kan de khazariska förövarna peka direkt på Turkiet närhelst de vill hota eller varna någon annan nation att inte ens tänka på att avvika från NWO:s globalistiska agenda. Är det inte just därför som NATO nu är välkänt världen över som den nordatlantiska terroristorganisationen .

https://www.zerohedge.com/weather/widespread-devastation-powerful-quakes-hit-turkey-thousands-dead-usgs-warns-death-toll

UPPDATERAD! se den innan den tas bort!


Källa

[1] Citat ursprungligen postat av kommentator som heter ”Israel” på: https://aeronet.news/video-dejte-sve-spinave-ruce-pryc-od-turecka-a-nevmesujte-se-do-vnitrnich-zalezitosti- madarska-dve-zeme-dva-ministri-a-krik-na-dva-americke-velvyslance/Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: