Dessa är de Khazariskt-kontrollerade Illuminati-maffiafamiljerna som i hemlighet styr världen

Upplagt den  av State of the Nation

De judiska/jesuitiska blodlinjerna. De verkliga familjerna, som bakom kulisserna kontrollerar världen genom religion – inklusive både judendom och kristendom
– finans, egendom, mark, såväl som genom total kontroll och manipulation av världens marknader 

Inskickat av Anonym

Detta dokument är delvis en anpassning av en artikel som hittats online, utan källa, med titeln ”This is the Mythos Mafia – The Papal Bloodlines of the Jesuits.” Efter att ha ägnat min livstid åt att undersöka och fördjupa min förståelse för vad som verkligen är på gång på jorden, rekommenderar jag att följande artikel läses i samband med The Real History of the Earth. Varför i helvete händer allt detta igen! Tillgänglig på archive.org/details/trh-77_202111  

Jag har inte kunnat hitta eller kontakta författaren till Mythos Mafia för att be om tillåtelse att använda informationen i artikeln, och ändra den här för att passa med vad jag har funnit vara sant. Genom denna introduktion vill jag erkänna hans eller hennes arbete och presentera det som följer i jakten på sanningen, enligt min nuvarande förståelse.

”De personer som ofta föreställs vara i toppen är faktiskt den andra nivån i den mänskliga makthierarkin.” Familjen Rothschild kontrollerar helt klart enorma rikedomar, men det finns rikedomar som är mycket större och historiska. Via maktstrukturer som går tillbaka till det romerska imperiet, till grundandet av den katolska kyrkan, som sträcker sig tillbaka genom egyptiska dynastier, in i det gamla Persien och bortom, in i historiens dimmor, har dessa familjer flyttat kungar och drottningar, biskopar, riddare och bönder bakom sig på scenerna. De viktigaste efternamnen är:

∙ Orsini 

∙ Breakspear 

∙ Aldobrandini 

∙ Farnese 

∙ Somaglia 

Dessa är kärnan i de tretton härskande sataniska familjerna på planeten jorden. De utövar kontroll över den romersk-katolska kyrkan genom jesuitorden, baserad i Borgo Santo Spirito, Rom, och över den internationella judendomen genom deras Sanhedrin.

Denna maktsäte över den ”fallna mänskligheten” samverkar med The Satanic Committee of Three Hundred, som nämns i Dr. John Colemans verk

Vissa som läser detta kan tycka att det är förvånande, till och med otroligt att samma personer faktiskt kontrollerar både kristendomen och judendomen, för på världs-scenen har dessa framställts som motsatser, som ärkefiender. Omfattande släktforskning visar dock att så är fallet. Jag har upprepade gånger upptäckt antingen direkt judisk härkomst eller nära sammanvävd judisk genealogisk närvaro via äktenskap av alla dessa i huvudsak sataniska. Som nämnts kommer en del av materialet som presenteras här från en artikel med titeln ”The Papal Bloodlines of the Jesuits”. Fast jag uppskattar några av detaljerna som presenteras däri, tycker jag att tidningen inte bara presenterar alla dessa familjer som varande av romersk härstamning, utan att nämna att ALLA dessa familjer är av judisk härstamning, ytterligare förringar och förnekar författaren de ”konspirationsteoretiker” som förklarar Rothschilds och den internationella judendomen som är kärnan i att skapa helvetet på jorden, missar allvarligt sitt mål. Författaren fortsätter att antyda att alla dessa familjer har romerska förfäder, inte judar, och det är den romersk-katolska kyrkan som fokuserar helvetet på jorden, koordinerat av dessa romerska familjer via jesuitorden. Detta, för mig, är en allvarlig missvisning och förvirring av sanningen.

Tidningen ”Påvlig blodlinje” är ett utmärkt tillfälle för mig att ge ett exempel på vad jag har upptäckt om dessa familjer. Citerar från sid. 1, ”Familjen Cecil kontrollerades av den mäktiga jesuitfamiljen känd som Pallavicini.” Jag skulle snarare säga att familjen Cecil kontrollerades av den mäktiga jesuiten, ja, men mer exakt, av den judiska familjen känd som Pallavicini, som utgav sig för att vara jesuiter.

Du kanske inte är medveten om Cecil-dynastin. Den tjänar här som ett användbart exempel och avslöjar den direkta judiska härkomsten av vad som annars allmänt anses vara en sann blåblodig, ädel, titulerad, landad, uråldrig, aristokratisk brittisk familj. Från The Real History, etc. , sid 107:

”Familjens grundare, William Cecil, förste markis av Exeter, 1520-1598, var finansminister för drottning Elizabeth 1, och spelade en stor roll i att både framstå som upprätthålla den brittiska monarkin genom svåra tider och vägleda läggningen av grunden för det som blev det brittiska imperiet.

”… Robert Cecil från den judiska Cecil-familjen som hade kontrollerat den brittiska monarkin sedan en Cecil [Wm. Cecil] blev privat sekreterare och älskare till drottning Elizabeth I …” – Dr. John Coleman, Conspirators’ Hierarchy , sid. 201.

”Dessa familjer utgör en finansiäroligarki; de är makten bakom Windsor-tronen. De ser sig själva som arvtagare till den venetianska oligarkin, som infiltrerade och undergrävde England från perioden 1509-1715, [min forskning visar att subversion började hundratals år tidigare] och etablerade en ny, mer virulent, anglo-nederländsk-schweizisk stam av oligarkiska systemet av det kejserliga Babylon, Persien, Rom och Bysans…” — Henry Makow (www.savethemales.ca/000447.html ).

”Cecil-förmögenheten kom delvis via nedmonteringen av den romersk-katolska kyrkan i England [under 1500- och 1600 – talen] till stöd av den framväxande protestantiska kyrkan i England, som presenterade den sekulära drottningen som överhuvud för kyrkan. Ett femtiotal framstående familjer i den nuvarande brittiska jämställdheten gjorde sina kärnförmögenheter för femhundra år sedan genom att plundra nästan 1 000 år av ackumulerad rikedom och egendom från den engelska grenen av den romersk-katolska kyrkan. Central bland dessa var William Cecil. 

”Släktforskning avslöjar att Cecils hade kommit till England via Frankrike, via Sicilien, förfäder när judiska slavar fördrevs från Rom när Jerusalem föll år 63 e.Kr., deras namn stavas på olika sätt Sitsilt, Sytsylt, Syssell, Sieile, Cyssell och Cicell. ( https://familysearch.org/photos/artifacts/3033743 , http://www.italian-family-history.com/jewish/Sicilia.html )

Denna härstamning bekräftas av Lord Martin Cecils sekreterare sedan många år, Grace van Duzen, i hennes bok The Vibrational Ark , sid. 28, Släktträdet finner en rot i Robert Sitsilt (från vilken namnet Cecil uppkom) som deltog i erövringen av Glamorganshire 1091 och förvärvade gods i Herefordshire och Monmouthshire. En generation senare bosatte sig David Cecil, som kämpade under Henry VIII och ägde en betydande förmögenhet, i Stamford, en liten stad i Lincolnshire. Han var farfar till William Cecil. Jag tvivlar inte på att William Cecils judiska medarbetare bidrog avsevärt till hans förmåga att spela sin hand så skickligt och framgångsrikt under en extremt svår tid i Storbritanniens historia, och utmanövrerade en attack av spanjorerna som under det senare 1500-talet skickade sin armada för att ta itu med vad Cecil hjälpte till att orkestrera. [Förstörelsen av kronan och underkastandet av Storbritannien under sataniskt judiskt intresse och dominans.] Han lyckades också undvika åtminstone ett mordförsök.

Efter Williams bortgång 1598, fortsatte två grenar av denna framstående familj Cecils härstamning;Cecils of Burghley House och Cecils of Hatfield House. Porträtt av huvuden för dessa familjegrenar föreställer ofta respektive herre, poserande med den klassiska ”Hidden Hand”-hållningen, berömd i det välkända porträttet av Napoleon, en hand gömd under ett slag, eller avslöjar andra kabalister/judar/frimurare/sataniska tecken med händerna, som representerar den dolda naturen hos deras kontrollerande händer bakom världsaffärer.”

En studie av vem som finansierade Elizabeth I med en astronomisk summa pengar för att bekämpa spanjorerna visar att den finansierande enheten verkligen var Pallavicini [judiska] familjens blodlinje, via hennes finanskansler, förtrogna, rådgivare och älskare, juden William Cecil, The Förste Lord Exeter.

[Enligt den okände författaren] är den mäktigaste mannen för närvarande i konspirationen över denna värld PEPE ORSINI från den mäktiga sataniska judiska/påvliga blodlinjen. Orsini är också känd som Orso och den gamla Maximus-familjen. Det finns ingen mäktigare än denna figur som verkligen är den grå påven. David Rothschild gifte sig in i Aldobrandinis blodslinje med den vackra prinsessan Olimpia Aldobrandini. 

En annan mäktig chef för denna konspiration mot mänskligheten, mot livet självt, är Henry Breakspear som är bosatt i Macau, Kina. Många påvliga blodlinjehuvuden bor nu i Asien och Indien. Den nuvarande svarta påven, Adolfo Nicholas, köptes framåt för positionen på grund av att jesuiterna [jag skulle säga på uppdrag av de sataniska judiska 13 familjerna] förde fram Asien [särskilt Kina] som nästa maktspelare på deras agenda. Både den här svarta påven och den vita påven är inte av påvlig blodlinje; de är båda vanliga.

Dessa blodlinjer utgör de mäktigaste familjerna på planeten och är intimt förknippade med Sanhedrin som leder den internationella judendomen, och med jesuiterna, som administrerar, utbildar och är den romersk-katolska kyrkans militära arm. Den grå påven  är mellan det vita och svarta, och osynlig, kontrollerar både vänster och höger hand i den romersk-katolska kyrkan.

Saturnalian Brotherhood – Kärnan i 13 judiska/jesuitiska satanistiska blodlinjer

∙ Huset Borja 

∙ House of Breakspeare 

∙ House of Somaglia 

∙ Orsinis hus 

∙ House of Conti 

∙ House of Chigi 

∙ House of Colonna 

∙ House of Farnese 

∙ House of Medici 

∙ House of Gaetani 

∙ House of Pamphili 

∙ House of Este 

∙ Aldobrandinis hus 

Följande bild visar vapenskölden för dessa ledande satanistiska judiska/påvliga familjer:

Dessa egyptiska ptolemaiska dynastihärskare har full kontroll över Jesu sällskap, Höga Gråa rådet av tio och den svarta påven. Min forskning avslöjar att de också leder The Committee of 300 och sammansätter eller har kontroll över The Supreme Ruling Authority over International Jewry, The Sanhedrin. 

La famiglia Farnese - la storia dei Duchi di Parma e Piacenza

Jesuitgeneralen kallas den ”svarte” påven i Vatikanen eftersom han alltid klär sig i svart. Jesuiterna grundades officiellt 1540 av Farnese (bilden) påven Paul III. Ignatius Loyola blev deras första general. Don Francis Borgia var barnbarnsbarn till påven Alexander VI och medgrundare av jesuiterna. På sin mors sida härstammade han från kung Ferdinand av Aragon. Alla jesuiterna svarar till sin general i Rom, och han i sin tur nöjer sig med att köra showen bakom kulisserna, utan någon publicitet eller offentligt bifall.

Den svarte påven påstås vara ”världens president”. Han är en del av Arcana Arcanorum som kontrolleras av de judiska/påvliga blodlinjerna inom I-Mori. Dessa blodlinjer är omega-punkten för kontroll. Dessa är Farnese, ORSINI, Aldobrandini, Somaglia & Breakspear. Deras krigsrumsledningscentral ligger inom Borgo Santo Spirito i Rom, som är missilskyddat.

Alla ovan nämnda är en del av vad som kallas Black Nobility (svarta adeln). Den ”svarta adeln” är/var de oligarkiska familjerna i Venedig och Genua, Italien, som på 1100-talet innehade de privilegierade handelsrättigheterna (monopol). 

”Fondo” är det kollektiva ekonomiska intresset för en ”familj” av jordaristokratin, eller en ”familj” av rentier-finansaristokratin. Fonden fungerar som en privat bank; eller ett syndikat av flera fondi kan slå samman krafter för att skapa en gemensamt kontrollerad privat bank eller försäkringsbolag. Fondens karaktäristiska aktiviteter innebär att generera inkomster från spekulation om vinster från manipulation av råvarupriser – genom monopol – över en del av handeln med en vara, inklusive råvaror och deras transportmedel.

Syndikat av fondi ökar avsevärt sin makt över samhället genom att finansiera statens skulder. Om de kan etablera ett relativt monopol på utlånbar valuta, ädelmetaller eller krediter, kan syndikatet diktera regeringarnas centrala politik, inklusive utnämningar av regeringsministerier. Sålunda kontrollerar de politiken för tullar, skatter, offentliga arbeten, markkoncessioner, särskilda monopol och så vidare.

Det första av tre korståg, från 1063 till 1123, etablerade den venetianska svarta makten.

Medici Family by Sofia Beljic

Adeln befäste den rika härskande klassens makt. Den svarta adelsaristokratin uppnådde fullständig kontroll över Venedig 1171, när utnämningen av dogen överfördes till det som var känt som det stora rådet, som bestod av medlemmar av den kommersiella aristokratin (bland dem den ökända familjen de’ Medici). Venedig har varit i deras händer sedan dess, men den venetianska svarta adelns makt och inflytande sträcker sig långt utanför dess gränser, och idag känns den i alla hörn av världen. Vårt moderna banksystem har till exempel sitt ursprung i Italien. År 1204 delade den oligarkiska familjen ut feodala enklaver till sina medlemmar, och från denna epok dateras den stora uppbyggnaden av makt och förtryck som ledde till att regeringar blev de slutna företag de är idag, ägs och kontrolleras diskret av dessa ledande judiska, satanistiska svarta adelsfamiljer. Till exempel The Corporation of USA; The Corporation of Canada; The Corporation of Australia, etc. Populär uppfattning håller att dessa är demokratiska nationer, men det är inte så. Mycket mer skulle kunna sägas om detta, men det är inte syftet med denna korta artikel. Detta antyder hur skickligt och noggrant världens befolkning har blivit lurad.

Israels omgivning — Watchtower ONLINE LIBRARY

Kanaanéerna, blir venetianer, blir svarta adeln, dessa gamla judiska familjer förtjänade sin dominans genom smutsiga knep, så när befolkningen gjorde uppror mot monopolet i regeringen, som någon annanstans, greps upprorets ledare snabbt och hängdes skoningslöst. Den svarta adeln använder hemliga mord, avrättningar, utpressning, konkurs av opponerande medborgare eller företag, kidnappning, våldtäkt och så vidare… därav deras namn.

Vilka är dessa familjer idag?

House of Bernadotte, Sverige
House of Bourbon, Frankrike
House of Braganza, Portugal
House of Grimaldi, Monaco
House of Guelph, Storbritannien (det  viktigaste)
House of Habsburg,
Österrike
House of Hannover, Tyskland (det näst viktigaste)
Hohenzollerns hus
,Tyskland
House of Karadjordjevic, Jugoslavien (tidigare)
House of Liechtenstein, Liechtenstein
House of Nassau, Luxembourg
House of Oldenburg, Danmark
House of Orange, Nederländerna
House of Savoy, Italien
House of Wettin, Belgien
House of Wittelsbach, Tyskland
House of Württemberg, Tyskland
Zogus hus, Albanien.

George III (William Frederick Guelph) of England and Hannover King of ...

Alla familjer hittar du på Windsors släktträd. Alla familjer som listas är kopplade till huset Guelph, en av de ursprungliga sataniska judiska svarta adelsfamiljerna i Venedig, från vilken huset Windsor och därmed den nuvarande drottningen av England, Elizabeth II, härstammar.

Guelphs är så sammanflätade med tysk aristokrati genom huset Hannover att det skulle ta flera sidor att avslöja alla deras kopplingar. Nästan alla europeiska kungahus härstammar från huset Hannover och därmed från huset Guelph — den svarta adeln. Till exempel: den hannoveranske brittiske kungen George I kom från hertigdömet Luneburg, en del av norra Tyskland, som hade styrts av familjen Guelph sedan 1100-talet.

Idag regerar Guelphs (Windsors) genom att dominera råvarumarknaden och har i åratal fastställt priset på guld (en vara de varken producerar eller äger). House of Windsor kontrollerar också priset på koppar, zink, bly och tenn. Det är ingen slump att de viktigaste råvarubörserna finns i London, England. Företag som drivs av Black Nobility-familjer inkluderar British Petroleum, Oppenheimer, Lonrho, Philbro bland många, många fler.

Grosvenor Shirts Ltd | Royal Warrant Holders Association

Avalon at Grosvenors Tower - North Bethesda, MD

En annan Black Nobility-familj är Grosvenors i England. I århundraden levde denna familj, som de flesta europeiska familjer gör, på tomträtt. Idag äger denna familj minst 300 hektar i centrala London. Marken säljs aldrig, utan arrenderas snarare på ett 39-årigt arrendeavtal — medeltidens tomträtt. Grosvenor Square, där den amerikanska ambassaden ligger, tillhör familjen Grosvenor, liksom Eaton Square.

Eaton Square lägenheterna hyrs ut för 25 000 till 75 000 pund i månaden (där ingår inte underhållskostnader). Detta ger dig en uppfattning om den enorma rikedom som dessa Black Nobility-familjer samlar på sig från tomträttshyror, och varför familjer som Windsors inte är intresserade av industriella framsteg och den överflödiga befolkningen som den försörjer.

Prins Philip och prins Charles är de mest synliga symbolerna för dessa rörelser, och båda har ofta talat med största känslolöshet om behovet av att befria världen från oönskade människor. Den svarta adeln har grundat ett stort antal hemliga sällskap som många andra är anslutna till –  Committee of 300. The Club of Rome, the Council on Foreign Relations, the Bilderbergers, the Round Table… alla härstammar från Committee of 300 och därmed från den europeiska Svarta adelsfamiljer.

Sir Moses Montefiore | A bookplate from the library of Jewis… | Flickr

Bland toppfamiljerna finns de dominerande judiska, förvisso satanistiska Montefiores, finansiella tjänare till den genuesiska adeln sedan 1200-talet; Goldsmids och Mocattas, ledande ädelmetaller för den brittiska kungafamiljen sedan 1600-talet; Oppenheimers, kontrollanter av en stor del av diamant- och guldbrytningen i Sydafrika; Sassoons, agenter för den brittiska kronan i Indien på 1700-talet som ägnade sig åt produktion och distribution av opium; bankfamiljerna Warburg, Schiff, Meyer, Loeb, Radziwill, De Menil, Spadafora, Schroeder, von Thurn und Taxis, von Finck, Wittelsbach, Lambert, Hambro, Luzzatto, Orsini, Weill och otaliga andra, alla diskret gömda bakom en ridå av sammankopplade bankdirektorat, holdingbolag, offshore-bankimperier och frihamnkoncessioner – allt kamouflerat ur offentlig syn.

Alla dessa spelar en aktiv roll idag i droger, politiska smutsiga knep, destabilisering och mordoperationer av de olika internationella maffiorna.

Efesierbrevet 6:12 ‘Ty vi brottas inte mot kött och blod, utan mot furstendömen, mot makter, mot härskarna i denna världens mörker, mot andlig ondska på höga platser.’

I rampljuset här: House of Borja, House of Breakspeare, House of Somaglia, House of Orsini, House of Conti, House of Chigi, House of Colonna, House of Farnese, House of Medici, House of Gaetani, House of Pamphili, House of Este, House of Aldobrandini.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: