Slutet närmar sig när Khazariska Maffian drar ett falskt invasionskort

2023-02-13

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Det ser ut som att den khazariska maffian äntligen lanserar sitt projekt Bluebeam falsk utomjordisk invasion med alla dessa offentliga ”UFO-nedskjutningar.” Detta är bara en del av en pågående rymdopera i KM-kontrollerade media. Du kan se 10 videor som är en del av denna show på länken nedan.

Det ser ut som att den khazariska maffian äntligen lanserar sitt projekt Bluebeam falsk utomjordisk invasion med alla dessa offentliga ”UFO-nedskjutningar.” Detta är bara en del av en pågående rymdopera i KM-kontrollerade media. Du kan se 10 videor som är en del av denna show på länken nedan.

10 Videos That Prove That Things Just Got Quite A Bit Weirder

Det skulle vara roligt förutom att KM:s meritlista betyder att de troligen planerar att skylla massmord på civila på ”utomjordingar”.

De enda utomjordingar vi behöver bekämpa är demoniskt besatta ”ledare” som den falska Joe Biden (till och med hans barnbarn Ashley Biden säger nu att han är död), Justin Castrudeau, Benyamin Netanyahu och Emmanuelle Macron. Det är därför som gripandet av dessa brottslingar är nödvändigt för att förhindra ytterligare massmord.

Som en påminnelse till läsarna började jag först slåss mot den khazariska maffian eftersom de mördade många av mina kollegor och försökte mörda mig för att hindra oss från att berätta sanningen. Nu försöker de mörda dig och dina familjer med vacciner etc. Fattar du det nu? Antingen får vi dem eller så får de oss. Det är helt lagligt att arrestera någon som Justin Castrudeau på sikt eftersom han är en bevisad massmördare som aktivt försöker döda dig och din familj. Att neutralisera dessa människor är berättigat självförsvar.

Om du fortfarande inte är övertygad, titta på alla dessa patent för sjukdomarna de har försökt döda oss med.

Dessa brottslingar är särskilt farliga nu eftersom de står inför konkurs för deras främsta verkställighetsverktyg, United States of America Corporation.

Bank of America CEO Brian Moynihan Gets 25% Pay Bump - WSJ

Detta kommer nu ut offentligt. Brian Moynihan, (bilden) ordförande för Bank of America sa till CNN: ”Vi måste vara beredda på [en amerikansk statsskuldsförsummelse]”

The CEO of America’s second-largest bank is preparing

BOA är en av de största aktieägarna i Federal Reserve Board och dess dotterbolag i US Corporation, så han har insiderkunskap.

En annan grupp insiders, familjen Rothschild, tog också ett steg genom att avnotera Rothschild & Co. ”Detta var en kompromiss för att hålla det som händer inom familjen som en privat angelägenhet. Det pågår en allvarlig återuppbyggnad och den övervakas av White Hat-alliansen. Det ser ut som att en ömsesidig överenskommelse har nåtts, säger en Mossad-källa. Han noterar att ”Rothschilds sa i sitt pressmeddelande att Macron är ‘deras pojke’.”

Rothschild family to take Paris-listed investment bank private

Familjen behöver inte lika mycket tillgång till kapital från de offentliga aktiemarknaderna, säger familjen Concordia i ett uttalande. Ovan, Alexandre de Rothschild.

En objektiv titt på fakta visar dock att vad som verkligen händer är att familjen Rothschild är konkursade och möter lynchmobbar. Hela nationen Frankrike är i öppen revolt med demonstrationer på över 300 platser efter att deras marionettdocka Macron meddelade att han stjäl folks pensioner.

Bara i Paris marscherade 500 000 demonstranter mot Macron.

Rothschilds står också inför dagliga demonstrationer av hundratusentals människor i deras koloni Israel när judarna gör uppror mot de satanistiska KM-herrarna.

De har också systematiskt sparkats ut ur Afrika, vilket betyder att de inte längre kan plundra den kontinenten. Malis utrikesminister Abdoulaye Diop, som talade för många afrikanska länder, sa att hans land ersatte franska trupper med rysk privat säkerhet eftersom: ”När det gäller Frankrike har vi kommit till alla slutsatser”, sa han. ”Det samarbetet misslyckades med att möta det maliska folkets ambitioner”, tillade han.

Mali’s cooperation with France never met aspirations of its people, top diplomat says

Russian Foreign Minister Sergey Lavrov and Malian Foreign Minister Abdoulaye Diop Russian Foreign Ministry/TASS

Rothschilds och deras partners i brottslighet, Rockefellers, sparkas också ut från Mellanöstern och på andra håll.

I Mellanöstern har den ryske utrikesministern Sergej Lavrov skapat en massiv anti-KM-allians, som nu inkluderar Turkiet, Iran, Irak, Syrien, Egypten och Saudiarabien.

Förra söndagen den 12 februari meddelade den ryske ambassadören i Saudiarabien Serge Kozlov ”Ryssland och Saudiarabien har intensifierat ansträngningarna för att utöka det militärtekniska samarbetet.”

Ryssland och Saudiarabien till Pen-försvarspakten

https://www.theinteldrop.org/2023/02/12/russia-and-saudi-arabia-to-pen-defense-pact/

Ryssland och Saudiarabien till Pen-försvarspakten

Saudiarabiens tidigare rival Iran, vars land precis samtidigt attackerades av Azerbajdzjan, Israel och Ukraina, är nu en del av den planetariska befrielse-alliansen. Deras president åkte precis till Kina. ”Centralbankens generalguvernör kommer att följa med honom i syfte att stärka samarbetet mellan de två länderna på bankområdet och förhandlingar i linje med öppnandet av utländsk valuta”, säger en iransk källa.

KM slavföraren Netanyahu ”kopplade faktiskt ihop ämnet för den rysk-ukrainska konflikten och den nuvarande förvärringen av israel-iranska relationer”, säger ryska regeringskällor.

Du kan vara säker på att han har kunskap om KM-attacken på Turkiet med skalära jordbävningsvapen som dödade över 50 000 oskyldiga civila. Detta var en del av ett misslyckat försök att skrämma Turkiet tillbaka till lydnad mot KM.

Förra söndagen den 12 februari meddelade den ryske ambassadören i Saudiarabien Serge Kozlov ”Ryssland och Saudiarabien har intensifierat ansträngningarna för att utöka det militärtekniska samarbetet.”

https://www.theinteldrop.org/2023/02/12/russia-and-saudi-arabia-to-pen-defense-pact/.

Ryssland har också sådana vapen men till skillnad från KM-kontrollerade länder utför de inte massmord på civila. Alla ytterligare sådana attacker kommer sannolikt att tvinga dem att hämnas genom att samtidigt förstöra Tel Aviv och Genève, varnar FSB-källor.

All denna turbulens äger rum eftersom US Corporation missade en betalningsfrist den 31 januari och fick till denna vecka på sig att komma med pengarna eller bli avstängd. Vad detta betyder för finansmarknaderna är att någon sorts mega black swan-händelse är trolig. Detta kan mycket väl innebära en fullständig avstängning av aktie- och obligationsmarknaderna såväl som av den amerikanska regeringen. Detta skulle följas av en kapitel 11 konkursrekonstruktion av USA. Konkurs leder vanligtvis till byte av ledning. Dessutom kan USA mycket väl slås samman med Kanada och Latinamerika som ett resultat av denna omorganisation.

Olika källor hade dock olika uppfattningar om vad som kommer att hända. En källa till Secret Space Program säger ”Du kommer att veta innan mars.” Asiatiska kungafamiljen och polska underrättelsekällor förväntar sig också någon form av större tillkännagivande i mars. En källa från den kanadensiska underrättelsetjänsten förväntar sig att något radikalt ska hända den 17 februari. Under tiden håller chefen för MI6 radiotystnad.

Vi kan dock vara säkra på att Kina definitivt inte planerar att finansiera USA längre. Deras regering har precis lagt ut en lista över 20 länder som USA har invaderat sedan andra världskriget slutade. Kina uppmanar alla länder att ”Glöm aldrig vem som är det verkliga hotet mot världen. Fanns det upprördhet i det västerländska samhället om USA? Var det höga anklagelser? Har sanktioner införts mot USA minst en gång?”

Kineserna har vägrat penningtiggari-besök från USA:s finansminister Janet Yellen och utrikesminister Anthony Blinken. De tar inte heller emot telefonsamtal från försvarsminister Lloyd Austin.

Även utan kinesiska pengar måste vi komma ihåg att KM också har varit väldigt bra på att sparka burken på vägen tidigare. De kan mycket väl ha kunnat få tillgång till några medel från Röda Korset för ”katastrofhjälp vid jordbävning i Turkiet.” Kommer du ihåg Haiti? Familjen Clinton samlade in 500 miljoner och byggde bara 6 hus.

How the Red Cross Raised Half a Billion Dollars for Haiti ­and Built Six Homes

Dessutom har dessa clowner redan fejkat saker länge. Ta en titt på de två bifogade bilderna av Kamala Harris, hennes mask och den falska CGI Biden från State of the Union-talet i förra veckan. Jag undrar var den hölls egentligen? Huvudbyggnaden är helt inhägnad med ett 10 fot högt staket. 

I vilket fall som helst måste vi bara vänta och se hur och när det amerikanska finansiella systemet imploderar antar jag. Implodera det kommer dock att ske; det är en matematisk säkerhet.

Vad vi dock inte behöver vänta och se på är det pågående och mycket synliga nedtagandet av KM:s maktstrukturer över hela världen.

Här kan du till exempel se GOP:s kongressledamot Clay Higgins varna Twitter-chefer för att de kan bli arresterade för att ha blandat sig i valet 2020.

I Danmark kom över 50 000 människor ut för att protestera mot att regeringen ökar försvarsbudgeten så att de kan pumpa in fler vapen i Ukraina. (när ska vi få se det också i Sverige, red.anm)

Only Good Stickers: Panini Liga I - Romania

I Nederländerna klistrades det nationella TV-bolaget NOS kontor med klistermärken med namnen på dem som dog av vaccin mot coronavirus.

I Schweiz tvingade aktivister regeringen att hålla en nationell folkomröstning för att skydda användningen av kontanter. ”Att bli av med kontanter … innebär också en enorm fara för totalitär övervakning”, sa FBS (Free Switzerland Movement) president Richard Koller.

Swiss to vote on preventing cashless society

Tens of thousands protest in support of Madrid healthcare - Spain Today ...

Liknande massdemonstrationer äger rum i Spanien

Peru's week of protests - in pictures | World news | The Guardian

Peru,

Protesters flood streets across Britain as Brexit tensions escalate

England etc. Det är ett fullskaligt slavuppror.

Naturligtvis går KM inte tyst in i natten. De försöker fortfarande starta det tredje världskriget. De använde den Pulitzer-prisbelönade journalisten Seymour Hersh för att ge detaljerade bevis på att dykare från amerikanska flottan lade bomber som förstörde naturgasledningen Nord Stream 2 under Östersjön i september ifjol.


Avslöjat: Så sprängde USA sönder Nord Stream


Detta var ett uppenbart försök att ge Ryssland en ursäkt att starta det  tredje världskriget. Det kommer dock att misslyckas eftersom de ryska, amerikanska och kinesiska militärerna har kommit överens om att inte starta ett totalt termonukleärt krig oavsett vilka provokationer KM kommer med.

Mer begränsat krig är dock en säkerhet. På den fronten säger den polska premiärministern Morawiecki ”Polen är redo att ta gemensamt ansvar för bildandet av en ny världsordning. Polen är redo att bli en av nyckellänkarna i ett postkejserligt Europa.”

Polska underrättelsekällor säger att landet har stängt sin gräns mot Vitryssland och att polska trupper slåss mot ukrainska trupper inne i Ukraina. Det betyder att uppdelningen av Ukraina har börjat på allvar.

Perth, WA, Australia. January 26th 2023. Three protesters seen at the ...

Det pågår också ett krig i Australien. En källa där rapporterar:

”Situationen i Australien är mycket dålig nu. Priserna på mat, bensin och hushållsartiklar stiger varje vecka. Medborgarna tappar förståndet. Alla de vaxxed människorna har tappat kontrollen. De orsakar slagsmål i stormarknader utan någon uppenbar anledning. Polisen står bredvid och tittar på. Det händer bilolyckor varje dag i Melbourne.” Han kallar dessa incidenter för ”vaxidents”.

Han tror att det kommer att bli en revolution snart eftersom medborgarna inte kan utstå mycket mer av att ”skruvarna vrids mot folket”.

Han tillägger ”Australien kan vara katalysatorn som startar den världsomspännande revolutionen. Bostäderna står stilla eftersom räntorna gick från 3 % till 6 % och folk inte kan få pengarna att gå ihop längre. Så banker ger inte bostadslån.”

För att förstå vilken typ av regering australierna har att göra med, ta en titt på den här videon från den KM-kontrollerade australiensiska regeringen som vanligt. Är detta en riktig person? Ser ut och låter som en demoniskt besatt mänsklig robot.

Maria Leptin — Curious2022 - Future Insight™De demonbesatta människorna finns också i andra västerländska regeringar. Maria Leptin, (bilden) ordförande för Europeiska forskningsrådet, sa till WEF att insatser för att vaccinera hela befolkningen inte ska ses som en vetenskaplig strävan utan som ett krig. WEF-slaven Castrudeau försöker alltså fortfarande tvinga fram vacciner på kanadensare.

Deras sataniska tjänare Lula säger å sin sida att brasilianska medborgare bara kan få ekonomiskt stöd från regeringen om de är vaccinerade.

Detta kommer även som bevis för att vaccinerna är skadliga har blivit obestridliga. Det är därför vi måste ta ner dessa människor.

Om du är religiöst benägen verkar det som att KM i Brasilien har provocerat fram gudomligt ingripande eftersom statyn av Kristusstatyn i Rio de Janeiro träffades av blixten flera gånger, efter Lulas vaccinmeddelande.

Okej, med det där omnämnandet av utomjordiska saker, låt oss avsluta med en ny titt på Project Bluebeam. Vi noterar den här gamla artikeln om Gemini IV-uppdraget från 1965 som fångar ett mystiskt vitt cylindriskt föremål. Lagom till alla rapporter om cylinderformade UFO:n som sköts ner.

https://knowledge-time.com/this-is-the-famous-recording-of-the-gemini-iv-its-the-clearest-extraterrestrial-ufo-recording-in-history-8305/

Nu är Kina med i Blue Beam-propagandan. Enligt Kinas statliga språkrör The Global Times var deras regering på väg att skjuta ner ett UFO i östra Shandongprovinsen på söndagen. 

China detects mysterious ‘UFO inside airspace’ as Beijing gears up to shoot it down

UFO

https://www.express.co.uk/news/world/1733892/china-UFO-beijing-airspace-US-warplane-shoots-down

Detta är vad en av våra UFO-källor hade att säga om de senaste rymdnyheterna:

”MSM och regeringar anstränger sig för att informera oss om det, vilket indikerar att det gynnar dem att informera oss om det. De täcker definitivt över något väldigt stort som är på väg att hända.” 

Denna ”mycket stora sak” kan involvera religionskortet som spelas. Praktiskt taget alla religioner tillber antingen utomjordingar eller tror på utomjordingar och de vet inte ens om det:

Kristendomen – dyrka Jesus – Johannes 8:23: ”Jag är inte av denna världen.”

Islam – Profeten Muhammed mediterade själv i Hira-grottan när ängeln Gibreel (inte från jorden) steg ner (kom ner från ovan) till honom och sa åt honom att ”recitera” eller ‘Iqraa’ Allahs (Guds) ord. .

Hinduism – hinduer anser att kosmos är befolkat av många gudar och andliga varelser – gudar och gudinnor, eller devaer [utomjordingar] – som aktivt påverkar världen och som interagerar med människor.

Så, med den anteckningen, här är de senaste iakttagelserna av änglar, djins, devaer eller UFO, beroende på din världsbild:

 

1. Konstigt UAPS över Tyskland och Schweiz

2. Ett mycket snabbrörligt UFO 
3. UFO-drönare över Wichita, Kansas 1-4-23
4. UFO över Mexikanska golfen 2020-12-29

5. Liknande hantverk sett över Alaska och Columbia 

Kom bara ihåg detta men gott folk, paj på ditt bord är mycket viktigare än paj på himlen.Kategorier:Media, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: