White Hat Officer misstänkt för förräderi avlider under förhör

GitmoNytt: Putin stoppar adrenochrome-transport; Ron Klein, vita hattar missar i polygraf

En White Hat-officer som fängslades för att ha misslyckats med en polygraf dog av en hjärtattack när han förhördes av två NCIS-agenter på tisdagen, säger en källa på general Eric M. Smiths kontor till Real Raw News.

Som rapporterades i söndags beordrade general Smith kvarhållande av två flygvapenofficerare som gav vilseledande svar angående deras lojalitet till White Hat-rörelsen, men han skulle inte fördöma dem enbart baserat på felbar teknologi som enligt experter har en 10-15 % felmarginal. Han ville att mänskliga hjärnor antingen skulle styrka eller ogiltigförklara resultaten av polygrafen.

På tisdagen anlände två NCIS-agenter till Camp Pendleton, där de två misstänkta hölls och talade kort med general Smith innan de fick tillstånd att intervjua den högre flygvapnets officern, en 36-årig före detta pilot (vi kommer att kalla honom kapten Lansing). – inte hans riktiga namn) som var strandsatt efter en träningsolycka och fungerade senare som flygvapnets kontaktperson vid White Hat-operationer. I början av 2021 använde han sina konton på sociala medier för att avsäga sig Biden-regimen, och kallade Biden för en ”falsk president”, vilket framkallade Lloyd Austins (försvarsminister, red.anm) varning: sluta eller stå inför en krigsrätt.

Artikel 88 i Uniform Code of Military Justice anger att varje befäl som använder föraktfulla ord mot presidenten, vicepresidenten, kongressen, försvarsministern, en militäravdelnings sekreterare, hemlandssäkerhetssekreteraren eller guvernören eller lagstiftaren i varje stat, territorium, samväldet eller besittning där han är i tjänst eller befinner sig, ska straffas genom krigsrätt om det kan föreskrivas.

Trots att han erkände varningen, fortsatte Lansing att kritisera administrationens vaccinmandat och planer på att integrera LGBQT+-gemenskapen i militärapparaten på anonyma sociala mediekonton som nås via icke-militära datorer.

I september 2021 granskade representanter för general David H. Berger Lansing, som officiellt avfärdade regimen och svor att upprätthålla konstitutionen mot alla fiender, utländska som inhemska, och välkomnade honom i fållan. Vår källa sa att Lansings uppgifter var administrativa; han hade ingen tillgång till känsliga operationer.

När han slumpmässigt valdes ut för en polygraf i förra veckan, protesterade han inte. Och när han fick veta att han misslyckats två gånger gick han med på ett skyddskvarhållande i väntan på resultatet av ytterligare intervjuer.

Hans uppförande förändrades i samma ögonblick som NCIS-agenter gick in i förhörsrummet. Lansing sa att det var olämpligt eftersom flygvapnet hade en oberoende brottsutredningsavdelning, Air Force Office of Special Investigations, som har varit dess utredningstjänst på brottsnivå sedan 1 augusti 1948. Han sa att han skulle känna sig ”mer bekväm” med att prata med OSI.

”Röda flaggor direkt,” sa vår källa. ”OSI är äventyrat, fullt av Biden-älskare. Lansing visste detta.”

NCIS, tillade han, konfronterade Lansing med uttalanden han hade gett under sin första granskning som motsäger deras resultat. Lansing hade hävdat att han föraktade vacciner och vaccinmandat, men bevisen visade att han hade vaccinerat sig tre gånger, en gång efter att kammaren röstade för att upphäva vaccinmandatet. Han fick det sista sticket på en civil klinik, skenbart för att hålla det utanför hans militära hälsojournal. Ytterligare undersökningar avslöjade att medan Lansing anonymt skällde ut vacciner på sociala medier, uppmuntrade han också underordnade att hålla sig uppdaterade om sina vacciner.

Pressad för att ta hänsyn till inkonsekvensen, nekade en nervös Lansing att han sagt åt någon att bli vaxxad men erkände att han hade tagit ett tredje stick – för att hans fru lirkat med honom. Dessutom frågade NCIS om de ”osanna” svaren på polygraffrågor, särskilt om Lansing hade för avsikt att förråda general Smith. Han hade två gånger svarat ”nej”, men hans puls och andning sa något annat.

”Han blåste verkligen i nålen, så att säga, på den där, och NCIS ville ha en rimlig förklaring. Lansing gav dem undvikande svar. Sa att frågan var orättvis eftersom han aldrig personligen hade träffat general Smith och på grund av han inte visste hur han skulle svara på frågan. Ju mer de undersökte, desto mer orolig blev han, säger vår källa.

När utredarna gick in i en diskussion om Lansings fru blåste han en packning, sa vår källa.

”Självklart har vissa saker missats. Det visar sig att hustrun har band till några kontroversiella demokrater som kampanjat för Biden, röstat på honom och, till råga på allt, arbetat för Soros Fund Management. Han avslöjade aldrig något av detta, och på något sätt blev det förbisett, ett uppenbart förbiseende, säger vår källa.

”Hur vågar du dra in min fru i det här?” ska Lansing ha slängt ur sig mot utredarna ögonblick innan hans andning blev ansträngd och han tog tag i bröstet av smärta. Han fick kramper och föll ihop på golvet när läkare med bärbar defibrillator anlände och försökte starta om hans hjärta. Men det var för sent. Han hade gått ur tiden.

Vår källa sa att förhöret var etiskt och milt enligt alla praktiska normer; vid inget tillfälle hade NCIS lagt händerna på Lansing.

Real Raw News har ännu inte fått reda på resultatet från intervjun med den andre officern.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: