US Military skjuter ner ett UFO-objekt över Alaska

https://www.youtube.com/watch?v=TQ_5YobFrmM

2023-02-11

Mary Greeley News

Ett föremål av en bils storlek, cylinderformad, sköts ner av den amerikanska militären i eftermiddags över vattnet i norra Alaska.

Hej allihopa! Det gläder mig att du följer mig. Klicka på ”Like” och dela mina videon och om du inte prenumererar ännu så gör det nu.

US Air Force sköt förmodligen ner ett oidentifierat flygande objekt. Den hade storleken av en bil och var cylinderformad. 

Det finns radarbilder från flyget som användes för att skjuta ner farkosten. Det var en liten Lucky Martin HC 130 Combat King 2. Många sådana cylinderformade oidentifierade farkoster har förknippats med utomjordningar. Min dotter undrade hur de kunde hinna ifatt det för att kunna skjuta ner det. Jag svarade henne, att farkosten hade kanske tryckproblem och alla invånarna ombord var döda. 

Området där farkosten kraschade är isbelagt. Jag förmodar att det kommer att bli möjligt att hitta spillror tillsammans med eventuella döda kroppar inne i farkosten. Man vet, att de gråa är rätt så små, så man kan ju man undrar hur många som kunde rymmas in i ett UFO av en bils storlek. 

Så nu har vi inte bara dessa kinesiser som är arga på oss, eller ryssar, nu har vi också fått utomjordingar som är arga på oss.  Man tror att Lockheed Martin HC-130 är ett plan med utökad sökningsräckvidd och en stridsversion för riskräddningar. Det här planet som är en Combat King 2 variant opereras av USAF för långdistanser. Det är också möjligt att tanka dem i luften även med en dålig lämplig utrustning såsom US Marine Corps och NATO-allierades helikoptrar i luften. De används främst för utökad sökningsräckvidd och riskräddningsoperationer. 

_92W4978 Lockheed Martin HC-130J Combat King II, s/n 79-01… | Flickr

Det var alltså ett sådant här flygplan som de använde sig av för att skjuta ner denna farkost. Flightradar 24 postade att USA inte vet exakt vad föremålet är, men beskrev det som mindre än den ballong som flög över USA i förra veckan. Alaska är fruset så tjänstemännen hoppas att de kan återvinna objektet och de säger, att de anlände till hållpunkten sydväst om Prudhoe Bay kl 17:37 UTC. vilket borde vara 3:37 lokaltid i Alaska och det sågs under lite mer än en timmes tid och sedan

Corrosioneering | Integrity Engineering

fortsatte den med att flyga ut över vattnen kl 4:53 lokal tid.

Det här visar hur högt upp det flög, 2000 ft över mark (600 m). Jag förmodar att vattet här är fullständigt fruset. Förmodligen, där höjden över havet föll, sökte de och fann området där delarna fanns.

Flightradar 24 sade också att det okända föremålet flög över Alaska på en höjd av 40 000 ft (12 000 m, red.anm) som också är samma höjd som konventionella flyg använder sig av. US Force HC 130 flyger nu ut från Alaskas kust och så lågt som 750 ft (220 m) över havet vid den här tidpunkten. 

Det finns också en annan postning som skriver om att den befunnit sig nära North Slope Alaska Prudhoe Bay oljekällor. Pumpstation #1 som är början av en 800 mile (1 287,5 km) TAPS (Trans Alaska Pipeline System) som transporterar 500 000 fat råolja per dag. The National Petroleum Reserve Alaska (NPR-A) gränsar i väster till ???

Få nu se om de kommer att visa för oss metalldelar eller några termala filtar och påstå att de tillhörde väderballonger, såsom de gjorde vid Roswell-insidenten. Tja, jag vet inte. Skriv dina kommentarer här nedanför.Kategorier:Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: