(Läsare: Michael) Avsluta Joe Bidens residens i ämbetet!

Läsarinlägg | Av Michael

Vi har originalet och dubbelgångaren Biden. Ditt öra förändras inte. Jämför även tänderna.

Så, hur kan en dubbelgångare Biden som du kan se ha en juridisk signatur på verkställande order i det federala registret. Vi behöver dubbelgångare för att duplicera/verifiera originalets signatur OFFICIELLT. Om han inte kan göra det eller vägrar att göra det borde detta berätta allt vi behöver veta. INGENTING AV DET HAN HAR GJORT SOM RESIDENT ÄR LAGLIGT. VI BEHÖVER OCKSÅ VERIFIERA HANS UNDERTECKNING PÅ DEN LAGSTIFTNING HAN HAR UNDERTECKNAT. HAR HAN ÅTALAT SIG SJÄLV? HUR KAN EN dubbelgångare VARA LAGLIG? Har någon av er en dubbelgångare som är laglig för er? Hur skulle du känna dig om en dubbelgångare till dig gick till banken och stal alla era pengar med en radikalt annorlunda signatur? Skulle du vara arg på banken för att den låtit en dubbelgångare med en radikalt annorlunda signatur stjäla dig i blindo? Vi har för närvarande en dubbelgångar-resident som stjäl Amerika från oss och vi står blinda och tillåter det hända.

DEN NUVARANDE RESIDENTEN ÄR ETT FÖRFALSKAT FALSKT BEDRÄGERI. HAR DU INTE FÅTT NOG ÄNNU? HAN MÅSTE AVSÄGAS OMEDELBART.

VAKNA UPP AMERIKA!


Relaterat:

Bidens dubbelgångare besöker WHO i Genève

Dubbelgångare, kloner eller masker … Du bestämmer!




Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

4 svar

  1. Ni sprider samhällsfarligt desinformation. Alla som kan tänka klart ser detta. Ang bilden på Bidéns s k dubbelgångare så är den skrattretande. Alla kan se hur fejkad den är.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: