GitmoNytt: Putin stoppar adrenochrome-transport; Ron Klein, vita hattar missar i polygraf

Putin fångar upp adrenochrome-sändningen på väg till USA

Ryska specialstyrkor i Ukraina har snappat upp en kyld traktor-släpvagn som fraktade raffinerad Adrenochrome från Ukraina till Warszawa, Polen, där försändelsen skulle ha lastats på flygplan på väg mot USA, sa en rysk FSB-agent, Andrei Zakharov, till Real Raw Nyheter.

Som rapporterades förra månaden hävdade FSB att ”Deep State” Adrenochrome-tillverkare i USA blev så rädda för militära repressalier att de etablerade sig i östeuropeiska länder, särskilt Ukraina, sympatiska med den kriminella Biden-regimen. I januari räddade Spetznas 50 fängslade, utmärglade barn från en ”Adrenochrome farm” nära Shostka, Ukraina. Deras fångvaktare hade så ofta tömt deras spröda kroppar på blod och binjurevätska att deras överlevnad var beroende av att de hölls i en medicinskt inducerad koma, matad intravenöst. Zakharov sa att fem av de 50 har omkommit på grund av sår som de ådragit sig i fångenskap.

Under Putins order har FSB sedan dess lanserat ett omfattande initiativ för att spåra och eliminera Adrenochrome-tillverkare, säljare, köpare, mellanhänder och alla som är involverade i produktion och export av en läkemedelscocktail som Putin har kallat ”djävulens arbete”. Zakharov sa att den ryske presidenten hade bildat en ”Adrenochrome taskforce” bestående av specialagenter och handplockade Spetznas för att tackla den växande krisen.

Insatsstyrkan tog en seger på söndagen och fångade en 18-hjuling fylld med kyld Adrenochrome som kunde ha nått USA:s stränder. Avlyssningen ska ha ägt rum längs P94 – en väg som sträcker sig från södra Ukraina till Brest, en gränsstad och checkpoint med utgångspunkter som leder till Warszawa, Polen – och omfattade minst ett dussin Spetznas och FSB-agenter.

Zakharov ville inte säga hur de fick reda på försändelsen eller varför teamet beslagtog lastbilen på motorvägen istället för vid dess avgångspunkt, men han sa att ett lastmanifest identifierade lastbilens innehåll som penicillin och annan injicerbar antibiotika. Ukrainas huvudsakliga export är jordbruksprodukter, inte medicin.

”Om vi ​​slaktar ukrainska medborgare, som Zelenskyy säger, varför skulle han skicka medicin ut ur landet? Det går inte ihop. Trailern hade ingen medicin, bara adrenochromegift”, sa Zakharov.

Spetznas höll föraren och en passagerare under pistolhot när han inspekterade lastbilen. Enligt Zakharov har arbetsgruppen utbildats för att visuellt identifiera Adrenochrome utan laboratorietester. Oavsett om det är en infusion eller en injektion, är vätskan något trögflytande, scintillerar (glittrar) när den utsätts för solljus och har en nästan omärklig röd nyans, sa Zakharov.

Lastbilens passagerare, ukrainska medborgare, ville inte samarbeta och sköts på plats som krigsförbrytare, enligt Vladimir Putins stående order.

”Denna smuts förtjänar ingen nåd,” sa Zakharov. ”De är agenter för ondskan.”

Han tillade att arbetsgruppen tog prover för kemisk analys innan den satte eld på lasten.

I manifestet stod att försändelsen skulle tas till Warszawas internationella flygplats och lastas ombord på ett Atlas Air-fraktplan på väg till Dover AFB i Delaware.

Noterat: Vi har ännu inte fått bekräftat denna historia genom inhemska källor. Tidigare har Vladimir Putin delat detaljer om Adrenochrome-förbud med president Trump. Vi hoppas att våra Mar-a-Lago-källor hör talas om en sådan konversation, och i så fall kommer vi att uppdatera den här historien vid behov.


Militären fångar Ron Klain

Vita husets förre stabschef Ron Klain dömdes till 20 års fängelse i fredags efter att en militärdomstol i Guantanamo Bay funnit honom skyldig till uppviglig och konspiration, den minsta av två anklagelser mot honom. En fetlagd Klain dök upp tillsammans med en advokat – en veteran som försvarsadvokat och senior partner i en prestigefylld advokatbyrå i New York City – som identifierade sig som Jeremy Bartholomew och sa att han skulle tala för Klain under hela domstolens tid. Han begärde omedelbart en rättegång och sa att Klain inte kunde befinnas skyldig till förräderi eller konspiration för att begå valfusk eftersom hans klient, även som stabschef och senior rådgivare till Biden-kampanjen, var en maktlös, ineffektiv marionett vars titlar var ceremoniella, sa han.

”För det första avvisar jag denna tribunal, eller kommission, som du kallar den som grundlagsstridig. Alla bevis mot min klient, som jag inte har sett sedan militärdomstolen uppenbarligen inte tror på upptäckt, är skum. Jag har förberett ett erbjudande som ber om en felaktig rättegång”, sa Bartholomew.

Vice amiral Darse E. Crandall tittade på dokumentet. ”Förfrågan nekad. Du kan argumentera för bevis efter att de presenterats.”

”Det här är olämpligt, amiral. Hur kan jag eventuellt motbevisa bevis som jag inte har haft möjlighet att granska på djupet?”

Amiral Crandall besvarade frågan. ”Du säger att den fångne Klain är intellektuellt handikappad, men han är själv advokat – från Harvard, inte mindre, klass 1982. Utexaminerades som toppen av sin gymnasieklass och var med i skolans Brain Game-team. Han coachade Obama med hur man debatterar 2008 och 2012. Han har en lång lista med intellektuella prestationer.”

”Min klient är ‘boksmart’, amiralen, och han har ett fotografiskt minne. Det är en skillnad mellan att kunna recitera namn, datum och platser och förmågan att skapa komplicerade konspiratoriska komplotter som du anklagar honom för”, argumenterade Bartholomew.

”Vi får se”, sa amiralen.

Han kallade sitt enda vittne, Rufus Gifford, som mellan 2013 och 2017 var USA:s ambassadör i Danmark. Dessförinnan var han med i ledningsgruppen för president Obamas omvalskampanj 2012. Han var också en senior anställd i den demokratiska nationella kommittén.

Under direkt granskning vittnade Gifford om att han hade gått i pension från politiken när Klain i mitten av 2018 kontaktade honom med ett förslag. Biden hade utsett Klain till senior kampanjrådgivare, och Klain sökte lojala underhuggare för att hjälpa Biden att avsätta Trump med alla nödvändiga medel.

”Ron Klain erbjöd mig $50 000/månad för att gå med i laget. Han sa, och det här är hans exakta ord, ”Biden kommer att bli president 2020 även om han inte har en snöbollschans i helvetet att slå Trump.” Jag tackade nej, men han insisterade på att jag skulle höra honom, och han berättade för mig en fantastisk berättelse om hur lätt det var att utnyttja röstsystemet. Hur, om Biden förlorade, skulle han ha folk i beredskap för att pumpa in falska röstsedlar i systemet vid vad han kallade ”magisk timme.” Magic hour var några timmar, faktiskt, mellan 02:00-05:00.”

Bartholomew avbröt vittnesmålet och invände strängt att han inte hade fått en chans att vittna.

”Slappna av, herr Bartholomew. Du kan korsa om du vill – när jag är klar”, sa vice amiral Crandall.

Klain, fortsatte Gifford, var så stolt över sin idé att han inte kunde hålla tillbaka sin hybris och kände sig tvungen att utveckla hur han planerade att anställa tusentals ”mulor” – för att stoppa in slänglådor i swingstater med falska röstsedlar.

”Jag sa till honom tack men nej tack,” sa Gifford. ”Det var galet.”

”Men det var inte sista gången du såg honom, eller hur, herr Gifford?”

”Nej, han ringde mig två veckor efteråt och bad att få träffas igen. Han skulle inte säga varför via telefon.”

”Och träffades ni?” frågade vice amiral Crandall.

”Jag gjorde det. Bara för att jag fruktade att han skulle försöka blanda in mig i något för att jag vägrade honom. Den här gången slog jag på min telefon innan vi träffades för middag. Den låg i min bröstficka och spelade inte in video, men ljudet spelades in, säger Gifford.

Vice amiral Crandall spelade upp ljudet för panelen. På den diskuterade Klain att anställa tusentals mulor för att ändra valresultatet till Bidens fördel, om det behövdes, och sade också att landet var fullt av ”knäckta människor” och ”sympatisörer” som gärna skulle acceptera fem eller tio dollar i utbyte mot varje fylld valsedel. Klain sa att han ville att Gifford skulle starta ideella organisationer genom vilka mulorna skulle få betalt, och man kunde höra Gifford artigt tacka nej till erbjudandet och sa att risken inte var värd belöningen.

”Har du någon aning, Mr Gifford, varför han nådde ut till dig istället för någon annan?”

”Jag vet ärligt talat inte. Vi kände varandra från Vita huset under Obama, men vi var aldrig bra kompisar eller vänner, sa Gifford.

”Kanske din klient är så dum som du säger, Mr. Bartholomew,” sa vice amiral Crandall. ”Du kan förhöra vittnet om du vill.”

Bartholomew stod upp. ”Var är dessa mulor? Har du några bevis på att min klient betalade någon av dem? Är de här för att vittna idag? Mr Gifford, såg du att min klient betalade någon?”

”Nej.”

”Inga ytterligare frågor,” sa Bartholomew.

”Herr. Gifford, före detta förfarande bad vi dig se filmen 2000 Mules. Har du granskat den? Och om så är fallet, skildrar den valfusk så som den åtalade beskrivit för dig?

”Jag har, och det gör den,” sa Gifford.

”Låt filmen återspegla att panelen också har sett filmen. Jag hävdar att bevisbördan har uppfyllts, att fånge Klain inte bara konspirerade för att begå valfusk utan genomförde sin plan, som passar in på definitionen av förräderi som är belagd med dödsstraff, sa amiralen.

Men panelen höll inte med. De fann Klain skyldig till uppviglande konspiration men inte skyldig till förräderi och dömde honom till 20 års fängelse i GITMO:s Camp Delta. Amiralen uttryckte besvikelse över domen men sa att han skulle följa panelens rekommendation.

Bartholomew sa att han skulle överklaga domen till högsta myndigheten, utan att ange en individ eller en grupp.


Vita hatt-officerare ”fängslade” efter misslyckade polygrafer

General Eric M Smith beordrade på fredagen att två White Hat-officerare skulle kvarhållas efter att ha fått veta att de hade misslyckats med två på varandra följande polygrafer som syftade till att ta reda på om de var konstitutionalister eller i hemlighet lojala mot den kriminella Biden-regimen, säger källor på generalens kontor till Real Raw News.

Som rapporterades i december sa general Smith att han skulle lägga till polygrafer till sin arsenal av verktyg för att avslöja förrädare. Han utfärdade det löftet för två veckor sedan, efter att ha rekryterat ledande NCIS-polygrafer för att testa vad som kan uppgå till över 1 000 väpnade styrkor. Enligt vår källa bestämmer generalen slumpmässigt och passionerat vilka officerare som blir polygraferade först, eftersom han inte har några tydliga bevis för att någon av dem är en förrädare.

Vår källa kunde inte säga hur många män som har testats hittills; dock misslyckades en kapten och en löjtnant, alla stationerade vid Lackland AFB, flera gånger i förra veckan. De hade fått några timmars varsel och protesterade inte mot testet.

Ingen officer, sa vår källa, bedöms på ett enda misslyckat test; om en misslyckas, får han en dag på sig att ”lugna ner sig” – en ganska sedvanlig praxis inom brottsbekämpningen – innan han testas igen. Om en misslyckas med två på varandra följande polygrafer anses han vara ”bedräglig”, och endast i sällsynta fall görs ett tredje test. Polygrafer mäter tre biometriska egenskaper: blodtryck, andning och hudledningsförmåga. När de administreras av en kompetent, opartisk granskare bedöms polygrafer vara 87–95 % korrekta, och respondenternas svar omvandlas till poäng på en 5-positionsskala, och attityder kvantifieras därmed: –6 (starkt vilseledande), -2 (bedrägligt), -1 (något bedrägligt), 0 (neutral), +1 (något sanningsenligt), +2 (sanningsfullt) och +6 (starkt sanningsenligt.)

Lackland-kaptenen fick -7 respektive -10; han nådde med andra ord botten.

  • Vår källa gav exempelfrågor:
  • Har du upprätthållit din konstitutionella ed?
  • Känner du igen Joseph R. Biden som USA:s lagligt valda president?
  • Har du korresponderat med försvarsminister Lloyd Austin under de senaste 18 månaderna?
  • Har du diskuterat White Hat-operationer med obehöriga?
  • Har du inte lytt order från general David H. Berger vid något tillfälle?
  • Har du svikit de vita hattarna?
  • Har du för avsikt att förråda general Eric M. Smith?
  • Har du svarat sanningsenligt på alla tentafrågor?

Vår källa sa att kaptenen svarade ”osant” på dessa frågor på båda proven.

Löjtnanten fick liknande frågor och misslyckades kapitalt.

Eftersom polygrafer är otillåtna i domstolar, kommer general Smith inte att förlita sig på dem enbart för att bedöma en tjänstemans skuld eller oskuld. Han har dock beordrat att de två officerarna ska ”fängslas” tills hans sambandsman anländer till Lackland denna vecka för att förhöra dem.

Dessutom pågår det mycket ”ballong” just nu. Vi vet alla att regimen påstår sig ha skjutit ner en utanför South Carolinas kust. I så fall var det en andra, eller till och med tredje, ballong. White Hats säger att en ballong fälldes i Montana, vilket invånare i Billings bevittnat.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: