(Läsare: Jacob) Tiden kommer att stå stilla i 13 dagar i april

Läsarinlägg| Av Jacob
https://operationdisclosureofficial.com/2023/02/05/reader-jacob-time-will-stand-still-for-13-days-in-april/

Kära patrioter:

Q berättade för oss att världen kommer att förenas med följande: 11.11.18. Detta översätts till 4.14.23 (23-04-14) i den gregorianska kalendern! Hur kommer jag till detta datum? Jag skickar avkodningen till dem som ber om den från Patrick! TIPS: Det hänger ihop med CON JOB 19 PsyOP.

Den 14 april 2023 är vi alla på samma sida! Kom ihåg att 4-14 är i princip 4-1 i den julianska kalendern! Det är min åsikt…..genom år av avkodning kommer den 13 april den (så kallade) omkopplaren att vändas. Tiden kommer i princip STOPPA under

13 dagar i april. Vi ska gå och lägga oss den 13:e och vaknar till den 1:a april en gång TILL. Bara den här gången blir det 2024! Helt plötsligt betyder Trump 2024 något! De enda människorna som kommer att veta att dessa dagar någonsin har funnits kommer att vara alla vi som går igenom detta! Är ditt sinne blåst ännu? Det var därför vi blev hånade och kallade FOOLS på FOOLS DAY. De VISSTE att det  var egentligen nyårsdagen! Tja, VAR INTE EN DÅRE MER! VI startar FRISKT MED 2024-01-04. Jesu Födelsedag kommer att infalla 6-17 (17 juni) eller den 77:e dagen på året! Uppfattningen är 9-11! Slutligen, finns det så många 1 april-kommientarer. Jag vet att ni alla har sett dem. Juan pratade om den här dagen också för flera år sedan. Är det de 13 dagar då vi får 3-dagarshändelsen och 10 dagar av mörker? Jag kan inte säga säkert! Det skulle vara ett perfekt tillfälle att avslöja ALLA SANNINGAR! Säkert…. De kommer att meddela oss om kalendervändningen innan det händer! Jag har så mycket mer som jag vill dela med mig av, men jag behövde få ut det här nu! Gud välsigne er alla!

Tiden stannar i 13 DAGAR! INGEN ÅTERVÄNDO!

Se tidsstämpeln i det här inlägget … samt 223 i datumstämpeln. Det här inlägget påminner mig om ASCENSION! (uppstigning)

104:e dagen på året…eller 4-01 omvänt! (1 april)

Här är anledningen till att 2023 är alla ÅRs ÅR! 2023 eller 223 är när vi vänder på det onda som kastas över oss!

Detta kan tillämpas i februari, mars och april! Vilken månad för digitala tillgångar som XRP, XLM…Jag vet INTE!

Slutligen, hela ballongsammanbrotter som är ännu en PsyOP…..ALLT MED TAL!   Jag kan inte ta åt mig äran för det här! Det här är så BRILJANT!

Låt mig berätta en hemlighet för er alla… VI VANN REDAN! DET HÄR
UTSPELAS BARA  FÖR ATT VÄRLDEN SKA SE!

Kom ihåg att media är en fångad operation!

Vänliga hälsningar,

JacobKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

  1. Det ska bli intressant att följa denna utveckling mot ljuset!

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: