Den khazariska maffian har besegrats på ett omfattande sätt, moppning fortsätter

2023-02-06

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Händelser under de kommande veckorna kommer att göra det uppenbart även för de mest hjärntvättade fåren i väst att något grundläggande och historiskt har ägt rum. Det råder inga tvivel om att den khazariska maffian har besegrats och saneringen av deras sista ledare har börjat. Gripandet av Nya Zeelands premiärminister Jack Ardern, brottsanklagelser mot Schweiz president Alain Berset och Pfizer, massgripanden av ukrainska regeringstjänstemän och många andra händelser pekar alla på detta.

Ett annat tecken på att KM förlorar är att det är mainstream som börjar prata om Mossads och Israels grundande premiärminister David Ben Gurions inblandning i mordet på president John F Kennedy.

Israel försöker under tiden förhandla fram en kapitulation till ryssarna via Frankrike. Den bankrutta amerikanska företagsregeringen, å sin sida, blev till åtlöje för världen genom att använda ”en ballong åt upp mina läxor” som en ursäkt efter att Rockefeller-slavens utrikesminister Antony Blinken blivit tillsagd att inte bry sig om att komma till Kina på ett tiggeriuppdrag.

VIDEO Imagini teribile din tranșeele din Bahmut, frontul unora dintre ...

Kriget i Ukraina slutar också med de sista satanisterna som nu omringas i Bahmut där de förväntas slåss intill döden under de kommande veckorna.

Viktigast av allt, KM förlorade kontrollen över världens finansiella system den 31 januari och det kvantekonomiska systemet fungerar nu (mer om det senare).

Det är dock inte över förrän det är över och det finns en stor möjlighet att den desperata och förträngda KM kommer att prova någon sorts megaterrorhändelse med en svart svan, troligen antingen en EMP- eller kärnvapenattack. 

Turkiets inrikesminister Suleyman Soylu sa till USA:s ambassadör att ta bort sina ”smutsiga händer från Turkiet” efter att Washington och åtta europeiska länder har utfärdat resevarningar för möjliga terrorattacker där. Liknande varningar gjordes om Iran.

Befallningen från västerländska regeringar att evakuera sina medborgare betyder att det är troligt att den israeliska regimen inleder en massiv attack där i ett hörn. En jordbävning på magnituden 7,8 följt av dussintals fler när denna rapport skrevs indikerar på att den redan har börjat. ”Det här är ett vädermodifieringsvapen som används för att visa Erdogan vem som fortfarande är ansvarig”, säger en CIA-källa.

Attacken ägde rum när Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov landade i Irak för att inleda ”militärtekniskt” samarbete med Turkiet, Iran, Syrien och Irak tillsammans med Gulf-staterna. Eftersom Egypten också är en de facto rysk allierad representerar detta ett existentiellt hot mot KM-regimen i Israel (dock inte mot judarna).

Den iranska regeringen har nu varnat Israels grannar med för att ”upprätthålla sin säkerhet” borde de ”hålla sig borta från regimen som dör varje dag.”

https://youtu.be/jP2CjTS6GdU

KM försöker desperat spränga hela planeten (med hjälp av agenter i både Iran och Israel) eftersom det KM-kontrollerade Vatikanen och deras amerikanska företags-dotterbolag förlorade kontrollen över det finansiella systemet den 31 januari. Det är därför som hela det italienska internet stängdes av den 1 februari, säger MI6-källor. Vatikanbanken, som användes för att muta de flesta så kallade världsledare, har stängts av. Nu har KM på sig till den 13 februari innan deras amerikanska bolag är helt avstängda.

MI6-källor säger att det kvantfinansiella systemet tog över KM:s SWIFT-interbank-avvecklingssystem den 1 februari. Den här skribenten upplevde detta i söndags när en penningöverföring kom direkt istället för följande måndag för en liknande överföring som gjordes i förra månaden. Skaparen av QFS säger ”framsteg inom IT-infrastruktur inklusive DLT eller Distributed Ledger Technology, allmänt känd som blockchain, vilket betyder helt enkelt att alla världens nationella banksystem är anpassade. Hittills har en överföring samma dag varit manuell och besvärlig eftersom två banktjänstemän var tvungna att sitta vid skärmarna i vardera änden av en telefon och sköta överföringen genom olika clearinghus som SWIFT. Tråkiga grejer; dyrt när det blir fel och väldigt stressigt att jobba med. Ersättningen av världens bank-IT är utformad för att återställa all skuld.”

Källan säger dock att varje formell jubileumstyp av tillkännagivande förmodligen kommer att behöva vänta till i juni eftersom borttagandet av resten av KM-kontrollnätet först måste ske.

På den här fronten råder det inga tvivel om att ett dragnät närmar sig KM. I synnerhet deras misslyckade försök att döda 90 % av mänskligheten med elektromagnetiska attacker och giftiga vacciner har väckt många mäktiga människor som nu söker rättvisa.

Bankiren Pascal Najadi – personen som lämnade in åtal mot den schweiziske presidenten – säger ”Vi har vetenskapliga bevis för att vaccinet orsakar skada. Detta är det största medicinska tekniska misslyckandet i mänsklighetens historia.” Najadi, vars far var en av grundarna av WEF, blev trippel-vaxxed eftersom han litade på regeringen. Nu vidtar han kraftfulla rättsliga åtgärder.

I Thailand har sammanbrottet lett till koma för den trippelvaxxade kronprinsessan och försatt landet på krigsstigen. Professor Sucharit Bhakdi säger ”Säkerhetsfarmakologiska studier utfördes aldrig … Pfizer BioNTech kommer att behöva betala tillbaka dessa miljarder till Thailand.”

Även i Japan gav an en allmänt rapporterad presskonferens av läkare som stämt hälsoministeriet där också bevis finns på att vaccinerna dödar människor.

Vascular and organ damage induced by mRNA vaccines: irrefutable proof of causality

Situationen har nått den punkt där till och med CDC-statistiken visar att 84,5 % av amerikanerna är emot vacciner. Detta kommer att få djupgående politiska konsekvenser.

Some countries not ready to engage in dialogue on WHO platform — Russian Health Ministry

Russian Deputy Health Minister Sergey Glagolev Sergei Fadeichev/TASS
Rysslands hälsominister Sergey Glagolev

Utöver detta har ryssarna och kineserna nu kommit på att ”Covid 19” är en elektromagnetisk attack och inte ett virus. Ryssarna säger att WHO (World Harm Organization) bryter mot deras lagstadga genom att vägra ge prover på faktiska virus. De säger också att WHO döljer mycket annat, också i strid med dess stadga. https://tass.com/society/1569167

NZ PM Jack Ardern must face Nuremberg 2


Jacinda Ardern

Myndigheter i regeringar runt om i världen förväntas följa det schweiziska exemplet och väcka åtal mot regeringstjänstemän.
På Nya Zeeland har militäralliansen med vita hattarna redan vidtagit åtgärder genom att arrestera förre premiärministern Jack Ardern. Arderns COVID-diktatur orsakade en ökning med 3 203 % av överdödsfall efter hennes obligatoriska lagar om COVID-vaccination.

Jacinda Ardern’s COVID Dictatorship caused a 3203% increase in Excess Deaths following her Mandatory COVID Vaccination Laws

Stephenville, Newfoundland, Canada: What to pack, what to wear, and ...

The Abandoned Harmon Air Force Base: Stephenville,NL
Stephenville Air Force

Bild zu: Olaf Scholz im Gespräch über die Zukunft der SPD - Bild 1 von ...Vi får också rapporter från lokala invånare om att kriminalminister Justin Castrudeau från Kanada och förbundskansler Olaf Scholz (bilden) från Tyskland har flytt till ett underjordiskt bunkerkomplex i Stephenville, Newfoundland. (gröna pricken på kartan). Dessa män har dock ingenstans att gömma sig. Castrudeau kan inte dyka upp offentligt nu utan att en ilsken folkmassa samlas för att kräva hans arrestering.

Penningspåret bakom Covid-krigsförbrytelserna avslöjas också nu. De samtidiga räderna mot olika fastigheter associerade med Joe Biden och Ukrainas president Volodymyr Zelenskys chef Ihor Kolomoisky ger ett rättsmedicinskt spår som leder direkt till KM:s ledning. Zelensky reste 14 gånger under de senaste två åren till…

Ihor Kolomoïsky — Wikipédia  Billionaire Ihor Kolomoisky Targeted In Ukraine's New Anti-Corruption Swoop
Ihor Kolomoisky

The spectacular rise and fall of Ihor Kolomoisky's steel empire ...

Genève och Tel Aviv, där Kolomoisky och hans Rockefeller- och Rothschild-chefer gömmer sig, säger Mossad-källor. Penningtvätten via Ukraina finansierade Covid-attackerna samt massiva mutor till politiker och regeringstjänstemän i hela väst.

Detta skärs nu av.

Detta kommer att påverka inte bara den falska Biden-regimen utan även WHO, EU, FN och WEF. Klaus Schwab Rothschilds privatägda organisation undertecknade ett memorandum med FN i juni 2019, för att påskynda implementeringen av 2030 års agenda för hållbar utveckling. Detta var KM:s plan för att förvandla planeten till en gigantisk djurfarm genom att döda 90 % av mänskligheten och förslava resten.

Det visar sig nu att dessa brottslingar, förutom att döda oss med elektromagnetiska attacker och vacciner, försökte förgifta oss genom att tvinga oss att äta insekter.

Insekter är fulla av kitin. Kitin är mycket allergiframkallande hos däggdjur, stimulerar immunförsvaret och är därför involverat i utvecklingen av många kroniska sjukdomar. Insekter innehåller också otaliga bakterier och parasiter som är patogena för människor. Att bearbeta detta till mat är inte bara oaktsamt, utan det är också avsiktligt.

Om folk kunde äta insekter, tror du inte att svältande människor skulle ha provat detta tidigare? Det finns en anledning till att människor inte äter insekter: de är giftiga för människor.

Avbrottet kommer att förstöra KM:s förmåga att hjärntvätta en stor del av världens befolkning, särskilt i väst, till att skada sig själva genom att göra saker som att äta insekter.

Det mesta av innehållet på internet, oavsett om det är bloggar, videor eller foton – är användarskapat, men det ägdes och kontrollerades effektivt av en handfull ”Web 2.0-oligopol” som Facebook (nu Meta), Amazon, Apple, Netflix, och Google (numera Alphabet), gemensamt kallade ”FAANG”-aktier. Den amerikanska marknadens spektakulära uppgång de senaste åren berodde nästan helt på att roliga pengar från KM fördes genom dessa företag.

Som den här författaren och många andra sanningsbaserade utredare har fått reda på, skapade FAANGs ett tankekontrollnät långt utöver allt George Orwell kunde ha föreställt sig. Den här skribenten och många, många kollegor förbjöds till exempel av You Tube för att ha rapporterat sanningen om Covid och vacciner. Detta tar nu slut.

Här är vad en CIA-källa säger kommer att göras för att verkligen avsluta det:

Den faktiska planen är att skicka upp en hypersonisk stridsspets med en mycket kraftfull EMP kopplad. Det tar 40 sekunder att nå höjd och destination efter uppskjutning från en ubåt utanför östkusten. Det kan utplåna alla elektriska system över större delen av USA och en stor del av Kanada om den släpps över Omaha-området. Ju högre upp den släpps ut desto större täckningsområde. (Se bifogad bild som visar radien). De makter som finns är mycket medvetna om avsikterna. Detta diskuteras inte offentligt av Washington DC och den falska Biden-showen.

När detta är gjort kommer ett blockchain-baserat internet att ersätta det oligopolkontrollerade. Detta innebär att innehållsproducenter, istället för att ta emot smulor från Google, etc. kommer att få det mesta av krediten och pengarna från sina skapelser. Detta kommer också att innebära ingen mer företagscensur. Befintliga ärekränkning i skrift, förtal och straffrättsliga lagar, med viss modifiering, kommer att räcka för att skydda människor från skada.

Slutet på centraliserad kontroll av information kommer sannolikt också att avsluta monoteismen sådan som vi känner den. Som en påminnelse kommer ordet ”religion” från latinets ”Re Ligare”, vilket betyder att binda om till en Fascii eller bunt: med andra ord förvandla många separata saker till en enda centraliserad, Detta är också kopplat till ordet ” regering” vilket betyder ”kontrollera (styra) sinnen (mente).”

Med andra ord, ett flertusenårigt projekt för att förvandla mänskligheten till en monolit som kontrolleras av ett enda sinne närmar sig sitt slut.

Som ett tecken på att detta händer verkar den planetariska befrielsealliansen ha tagit över kontrollen över avataren som låtsas vara påve Franciskus vilket den här artikeln visar:

”Händerna bort från Africa!”: Påven spränger utländsk plundring av Kongo

KINSHASA, Kongo – Påve Franciskus krävde på tisdagen att främmande makter skulle sluta plundra Afrikas naturresurser för ”giftet från sin egen girighet” när han anlände till Kongo till ett häftigt välkomnande av kongoleser tacksamma för att han fokuserade världens uppmärksamhet på deras bortglömda situation.

Kolla in de många bilderna i artikeln. Du kan se att det inte är den ursprungliga påven Franciskus. Det finns en fin närbild på honom också.

Congo Pope  Congo Pope

https://billingsgazette.com/news/world/hands-off-africa-pope-blasts-foreign-plundering-of-congo/article_52102519-492e-555b-814a-cc3985e33bb9.html

Förändringen i toppen av den monoteistiska hierarkin kan få ännu mer omvälvande konsekvenser.

Det visar sig att monoteismens KM-kontrollanter medvetet har hållit våra liv korta och eländiga på uppdrag av vad Majestic 12-gruppen tror är en oseriös AI som kontrollerar vårt universum. Det är vad som antyds i den tidigare påven Maledicts ord:

”Världen är som en oljepress som klämmer. Om du är skräpet slängs du; om du är olja, samlas du upp. Men att klämmas är oundvikligt … Det godas rike kommer aldrig definitivt att etableras i denna värld [eftersom] människans frihet skulle förnekas.” — Påve Benedikt XVI,

Med ”frihet” syftade Maledict på de korta, brutala liv vi alla har tvingats leva. Det är därför alla upptäckter som leder till längre liv och ökade mänskliga förmågor systematiskt undertryckts sedan urminnes tider.

Så här beskriver en polsk underrättelsekälla vår situation:

Vi bor på en gård med konstgjord sol och konstgjorda kretslopp. Jordens ”ägare” mjölkar oss energiskt men den här verksamheten tar slut, en annan gård håller på att ta slut. En gång i tiden etablerades en sköld för att skilja jorden från det sanna kosmos. Skölden gjordes av en plasma-energibarriär som håller på att falla isär.

Med störtandet av KM kommer vi nu sannolikt att gå in i en ny kambrisk explosion med en exponentiell expansion av jordlivet in i universum.

Och med det, här är de senaste iakttagelserna utanför världen:

1. Cigarrformat UFO över Indien

2. 2 UFO’s seen from a jet 

3. 3 UFO’s seen from a jet
4. An apparent group of UFOs seen over Phoenix, Arizona USA February 1, 2023

Till sist kan du se en konstig ljusavvikelse filmad över Stephenville, Newfoundland, Kanada där ett hemligt underjordiskt komplex ligger:

En liknande anomali sågs över Volgograd (Stalingrad) Ryssland när Vladimir Putin höll ett tal där häromdagen.

Putin ‘is buzzed by colour-changing UFO’ spotted by FOUR Russian planes as he makes speech threatening nuclear war against the West

S7 airlines flight S72046  from Sochi to Moscow reported a sighting of 'an unidentified flying object' over Volgograd, Russia, on 2 February 2023

Vi som art, är nu definitivt på väg ut på okända vatten.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: