Fem araber får löjliga straff för grov gruppvåldtäkt

Skyldig arab frias från brutal gruppvåldtäkt - åldern oklar ...

Till Märta Stenevi, Mp

Vilka små näpna invandrarpojkar, eller vad tycker du Märta?

Dom eller deras föräldrar har ”flytt” undan våld och förföljelse i Syrien och när dom väl är här så ägnar sig dessa svin åt att gruppvåldta en svensk kvinna. Vad tycker du om det, Märta?

Varför är du och ditt förbannade anhang så tysta nu? Detta händer i din egen hemstad Malmö och inte bara detta utan även bilbränder varenda dag numera som troligtvis också är utförda av likaledes näpna små invandrarpojkar.

Din trut brukar ju glappa ganska intensivt så fort du får chansen så varför glappar den inte nu, Märta?

Men du tycker kanske att denna gruppvåldtäkt enbart är en pittoresk  mångkulturell händelse som den drabbade kvinnan enbart skall känna sig hedrad av. Precis som alla dom som får sina bilar uppeldade.

Den här gruppvåldtäkten är inget annat än ett praktexempel på ren och skär rasism riktade mot en svensk kvinna. Jag kan inte tänka mig att dom här små guldklimparna hade gruppvåldtagit en arabisk kvinna på detta sättet men det går tydligen bra mot en svensk kvinna.

Jag undrar om det hade varit samma tystnad från dig och likasinnade om det hade vari fem svenska grabbar som våldtagit en arabisk kvinna?

Din tystnad bevisar återigen vilken falsk och vidrig person du är. Din och ditt partis tystnad är inget annat än ett bevis på att ni tydligen accepterar allehanda vidrigheter som era egna landsmän utsätts för från dom lågintelligenta varelser ni genom er politik importerat hit.

Sedan kan man ju ställa sig den befogade frågan hur en kvinna är funtad som tydligen frivilligt följer med fem araber in i en park sent en kväll. Det kan ju vara så att det är frågan om en naiv och korkad miljöpartist.

Känner du till något om detta , Märta?

Var vänlig och svara på dom här ovan ställda frågorna för en gångs skull.

Sandor Herold, Malmö


https://petterssonsblogg.se/2023/02/03/fem-araber-far-lojliga-straff-for-grov-gruppvaldtakt/

3 februari 2023

Malmö Tingsrätt, mål: B 11105-22, har dömt fem tonåringar för grov våldtäkt. Den äldste av dem var 18 år och den yngste var nyss fyllda 15 år, när de fem tonåringarna tillsammans utsatte målsäganden för våldtäkten. Sent på kvällen den 22 oktober förra året patrullerade polis i Kungsparken när de fick syn på några personer i ett buskage. Polisen trodde först att det rörde sig om personer som hanterade narkotika. När personerna uppmärksammade polisen sprang de från platsen men polisen kunde mer eller mindre omedelbart gripa en av personerna. En kvinna kom sedan ut från buskaget och berättade för polisen att hon hade blivit våldtagen av personerna. Kort därefter grep polisen ytterligare tre av personerna och den femte greps påföljande dag. Åklagaren åtalade alla fem personerna för grov våldtäkt.


Låt proffsen ta hand om de egna

En av tonåringarna som åtalades förnekade att han haft sex med målsäganden medan de övriga medgav att de hade haft sex med målsäganden men att det skett med hennes samtycke.

Tingsrätten menar att målsäganden på ett trovärdigt sätt berättat om vad tonåringarna utsatte henne för. Hennes berättelse får också ett mycket starkt indirekt stöd av hur polismännen, som kom till platsen, uppfattade hennes sinnesstämning och även av iakttagelser som gjordes av den läkare som undersökte målsäganden. Personer som pratat med målsäganden efter händelsen har berättat om hur händelsen påverkat henne och beskrivit att målsäganden avskärmade sig från omvärlden.

Tingsrätten menar att den bevisning som åklagaren presenterat är så pass stark att samtliga fem tonåringar ska dömas för grov våldtäkt. Påföljden för artonåringen har bestämts till fem års fängelse. Två sjuttonåringar döms till sluten ungdomsvård i drygt ett år. En sextonåring döms till tio månaders sluten ungdomsvård. Gällande femtonåringen har tingsrätten bestämt att han ska ha ungdomsövervakning under ett års tid. Araberna ska solidariskt betala skadestånd på 316 800 kr till kvinnan.

 • Adham Al Sayasneh, född 2005, medborgare i Syrien, döms för grov våldtäkt till sluten ungdomsvård 1 år 1 månad. INGEN UTVISNING. Advokaten får ersättning av staten med 209 814 kr.
 • Hussein Mashan, född 2005, medborgare i Syrien. Döms för grov våldtäkt till sluten ungdomsvård 1 år 1 månad. Advokaten får ersättning av staten med 202 959 kr.
 • Tayssir Hedar, född 2007, medborgare i Syrien. Döms för grov våldtäkt till ungdomsövervakning i 1 år. INGEN UTVISNING. Advokaten får ersättning av staten med 164 598 kr
 • Yamen Aldughaim, född 2006, medborgare i Syrien. Döms för grov våldtäkt till sluten ungdomsvård i 10 månader. INGEN UTVISNING. Advokaten får ersättning av staten med 175 074 kr.
 • Amer Tamem, född 2004, medborgare i statslös, vilket brukar betyda en så kallad palestinier. Döms för grov våldtäkt till fängelse i 5 år. INGEN UTVISNING. Advokaten får ersättning av staten med 188 803 kr.
 • Kvinnans biträde får ersättning av staten med 142 819 kr.

***

TIDIGARE 2022-12-16 Fem araber åtalas för grov gruppvåldtäkt

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Fem personer åtalas för att tillsammans ha våldtagit en kvinna i Kungsparken i Malmö i oktober i år, rapporterar Sydsvenskan.

De fem som åtalas är tonåringar – den yngsta av dem 15 år. Samtliga åtalas för grov våldtäkt.

Det hela ska ha skett vid en lekplats i Kungsparken. En polispatrull uppmärksammade händelsen och avbröt det hela.

Fyra av dem nekar till brott. En medger att händelsen ägt rum men hävdar att det inte skett något brott.

-Pettersson noterar att Sydsvenskan ”glömmer” att nämna ynglingarnas bakgrund…Namnen längre ned…

***

TIDIGARE 2022-10-26 Fem minderåriga araber häktade misstänkta för grov våldtäkt i Malmö

BROTTSLIGHET. De fem unga män som greps i lördagskväll och suttit anhållna sedan dess misstänkta för grov våldtäkt har idag häktats på sannolika skäl vid Malmö tingsrätt, målnummer B 11105-22. Som så ofta var det inte Kalle, Lasse och Pelle som var i farten utan fem araber.

Kammaråklagare Kristina Amilon hade begärt att de fem unga män som varit anhållna på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt i Kungsparken i Malmö ska häktas på sannolika skäl, den högre misstankegraden. Under onsdags eftermiddag häktades alla fem av tingsrätten.

 • Adham Al Sayasneh, född 2005, medborgare i Syrien.
 • Hussein Mashan, född 2005, medborgare i Syrien.
 • Tayssir Hedar, född 2007, medborgare i Syrien.
 • Yamen Aldughaim, född 2006, medborgare i Syrien.
 • Amer Tamem, född 2004, medborgare i statslös, vilket brukar betyda en så kallad palestinier.

Bilbränderna, skjutningarna, gruppvåldtäkterna hänger på namnen…

TIDIGARE 2022-10-24 Fem minderåriga anhållna misstänkta för grov våldtäkt i Malmö

BROTTSLIGHET. Fem minderåriga ungdomar är anhållna misstänkta för att ha våldtagit en kvinna i Kungsparken i Malmö i helgen. Händelsen utreds som grov våldtäkte,Lasse

Malmö får 16,5 miljoner om dagen. Drygt 6 miljarder om året av Sveriges övriga skattebetalare för att inte gå i konkurs trots att staden är full med mångkulturell kompetens.

– Vi kommer att höra berörda personer och genomför nu en rad tekniska analyser för att gå igenom händelseförloppet, säger kammaråklagare Kristina Amilon som leder förundersökningen, i ett pressmeddelande.

Polisen larmades om våldtäkten under natten till söndag.

Senast på onsdag kl. 12 ska åklagaren fatta beslut om att begära personerna häktade eller släppa dem på fri fot.

-Pettersson tror inte våldtäktsmännen heter Kalle, Lasse och Pelle. Det är inga fördomar utan erfarenhet…

Om gruppvåldtäkt på bloggen…

Minderåriga = under 18 år.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: