Dr. Astrid Stuckelberger censurerad på Konferensen Läkaruppropet om grafenoxid i Covid-vacciner; Uppd 31.1 Dr. Jane Ruby

Wednesday, 25 January 2023
Henning Witte

http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2997-dr-astrid-stuckelberger-censurerat-pa-konferensen-laekaruppropet-om-grafenoxid-i-covid-vacciner-.html

Tack vare modige läkaren Dr. Glenn Dormer fick vi veta att Konferensen Läkaruppropet den 21 och 22 januari 2023 i Stockholm slutade med en stor skandal genom att Dr. Astrid Stuckelberger (från Schweiz) blev censurerad mitt under hennes tal därför att hon har bekräftat att grafenoxid finns i Covid-sprutorna. Kollegan Ryan Cole (naturligtvis USA) sprang upp på scenen och slet mikrofonen ur Stuckelbergers hand för att ljuga publiken rakt in i ansiktet genom att hitta på att graphene oxide inte finns i de dödliga Covid-vaccinerna! Han har ingen kompetens på nanobot-området.

Sedan anklagar Glenn Dormer också Aga Wilson från Newsvoice (min 03:45 i andra filmen), att fortsätta att censurera och tysta ner Astrid Stuckelberger.

Alla hoppas nu att Jesper Johansson från SwebbTV inte också blir censurerad av Mikael Wilgert så att skandalen som Jesper filmade blir bortklippt. Det är redan konstigt att inget har visats om konferensen på SwebbTV under de tre senaste dagarna. Hur länge ska vi vänta Jesper?

Läs även på Global Research:

Does the PCR Test Affect the Pineal Gland? Humans and “Transhumans”. Dr. Astrid Stuckelberger

Och

https://stateofthenation.co/?p=156018

https://videos.files.wordpress.com/xm6xpeTD/4569422681350764720.mp4Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: