Charlie Ward STOR Intel ”Amazing Time”!! – Måste se video! Översatt!

Charlie Ward BIG Intel "Amazing Time"

Saturday, February 4, 2023
Charlie Ward samtalar med Chas Carter (här kallad kompis)

https://rumble.com/v2875pu-charlie-ward-big-intel-amazing-time.html

Kompis: Du vet helt okej. Charlie Ward är i huset. Hur är det med dig kompis? Hur mår du?

Charlie: Ja, vi befinner oss i en av de mest speciella tiderna under vår historiska livstid och massor av helt fantastiska saker händer just nu. Det är till 100 % en jätte spännande tid som vi lever i. En jättespännande tid att uppleva och se vad som pågår. Vi kommer tyvärr att se många familjer delade och vi har redan upplevt det, men det beror på att vi har kommit in en tid då människor ändrar sina frekvenser när människor kommer ut ur mörkret och in i ljuset och vi har båda två sett våra förändringar. Du har sett min förändring och många i min publik har sagt att de har sett min förändring. Själv upplevde jag det med Lee Hemington som är min chef på sociala medier för två och ett halvt år sedan. Jag såg förändringen från mörker till ljus hos många människor och dessa människor som inte kan fångas upp eller som inte har gjort grundarbetet lämnas bakom och andra befinner sig i paniktillstånd. De lämnas bakom och några människor är aggressiva och de attacker kungen. Där fanns någonting som jag hade postat för två år sedan och någon skickade det tillbaka till mig igår vilket jag uppskattade. När sanningen kommer ut, fråga mig inte hur jag vet det. Fråga dig själv, varför tror du inte på det? Det är konstruktivt.

Kompis. Det är djupgående.

Charlie: Vi befinner oss just nu i en helt otroligt tid och vi ser allt det kaos som förekommer där ute. Ja, tredje världskriget, och Ryssland, de hovrade utanför den amerikanska kusten med sin atomubåt. Du kommer förmodligen att få se Biden vid havet tumlandes åt vänster, för om du går till vänster kan det bli en gudomlig komedi.

Kompis: Vi tittar på från ett utbud sett ur ett falskt köpt perspektiv och det påminner mig fortfarande om människor som fortfarande kanske är sovande journalister och som inte förstår det som utspelar sig bakom kulisserna. Jag har sett detta om och om igen. Jag hade förmånen att närvara vid en lerig biltillställning och den var fenomenal. Jag gillade att träffa dem alla. Förmodligen var ditt tal fantastiskt. Jag ansåg att det var absolut helt fantastiskt, men även människor som befinner sig inom media, de har fortfarande inte en susning om vad exakt som pågår. Det verkar som om de genomgår känslomässigt något på ett ungefär. Jag satte mig ner och lutade mig tillbaka och det slog mig att de liksom tränade på vad de har gjort inom MSM-media och det har spillt över till en hel del till oberoende nyhetskanaler och det är något skrämmande, Charlie. På ett sätt är jag skrämd eftersom du och jag känner till att du har ett stort ansvar inför dessa mängder människor som lyssnar och ser på dig och likt mig själv här på PPN, vi har alla ett stort ansvar att förmedla sanningen, bra batterier och annorlunda. Det verkar inte finnas där ute av sig självt, eller så finns det en handfull av sådana som vi, medlemmar som är tillräckligt djupsinniga.

Charlie: Jag går upp varje morgon och jag ber för två saker. Jag ber om klarhet och att jag ska kunna finna sanningen där den finns, och sedan fann jag den. Sedan ber jag om att kunna förmedla den på ett sätt som inte kan misstolkas. Vi kommer att genomgå under de kommande närmaste veckorna något där patrioter attackerar patrioter och det avslöjar dem själva om vilka de egentligen är. Jag befinner mig inte i den sinnesstämningen att jag attacker någon. Jag förstår också att MSM-media är fångade i en snara av lögner, för jag var också fångad i en liknande snara när jag var 23 år gammal och kom ut ur en religiös kult. Jag trodde fram till den dagen, att allt var exakt så, men sedan när jag plötsligt insåg att det inte var sant. Det första jag gjorde, var att söka efter sanningen på fel platser och det är vad många människor gör. Det tog mig tre år att inse att jag befunnit mig i ett fängelse två gånger för jag hade ingen moralisk kompass, endast kortsiktigt, tre månader åt gången men det var tillräckligt för mig för att inse det. Det är viktigt för människor att förstå, att MSM-media fortsätter att förmedla det de tror på och vad som har berättats för dem, för de känner inte till skillnaden. Och samma minut som de kommer ut, och jag har haft kontakt med ett par som steg ut men jag kommer inte att namnge dem här. Deras hjärnor befinner sig överallt, för de vet inte vad de ska tro på och det enda rådet jag kunde ge dem var att förlita sig på det de känner inombords. Du kan förlita dig på det som finns inombords endast om du är sammankopplad med det som finns inombords, till din Skapare till din Gud. När du är kopplad till din moraliska kompass och den är exakt, då börjar du göra de korrekta valen. I annat fall kommer det att bli en ensam period ute i vildmarkerna där du inte vet vad som är rätt eller fel. Jag befinner mig i en situation där Gud välsignar mig just nu pga min dagliga kontakt och länk till Gud. Jag förlitar mig underförstått på honom och jag säger till honom med flit, för det finns människor där ute som även ifrågasätter det och det är viktigt att vi förstår det. Jag har fått något att uträtta med mitt sinne, som jag anser var vackert och en skola.

Häromdagen blev ett ungt barn draget i av en lärare och berättad för att han skulle identifiera som en flicka och de fick flickan att säga att hon inte identifierar sig som en flicka och hon kände sig förolämpad för att man kallade henne för en flicka. Men läraren tillrättavisade den lille killen, varpå den lille killen svarade tillbaka, jag känner mig vuxen och nu går jag hem. (Skratt) Det här var frågan om ett litet klokt barn och det fick mig att skratta, för allt som man försöker slänga på dig av galenskaper, men nu får allt en vändning när de flippar ur.

Men nu befinner vi oss i en fantastisk tid för dessa människor. Dina och mina följare som är vakna, och allt jag kan säga till våra följare är, tack gode Gud, för denna möjlighet att se denna förändring för denna är den största som någonsin har inträffat i historien och njut av den.

Kompis: På tal om allt du sade nyss om dessa tjatt och allt som har varit inlåst för oss under de senaste två dagarna. En hel del frågor har snurrat runt omkring, när ska Charlie åka till Sydafrika. Jag känner att jag har fått mina bördor från dessa tjatt till höger och vänster och jag har berättat för var och en att jag inte kan tala med Charlie. Jag ska låta Charlie berätta själv vad som händer med det. Jag vet, att det finns saker som du absolut inte kan berätta om.

Charlie: Jag vet att jag måste ta upp detta eftersom jag redan har berättat om det två gånger, men det är inte relevant här, men orsaken till att jag sade detta är väldigt enkel. När dessa humanitära utbetalningarna börjar, finns det ett mycket strikt protokoll, man får inte berätta om någonting till någon alls. Jag tror att de flesta känner till att jag undertecknade mitt sista NDA (tystnadslöfte, red.anm) och jag har inte fått de pengar jag kan fördela just nu. Men när jag får likviditet, är det första som jag kommer att göra, att börja arbeta med humanitära saker och mitt första projekt kommer att vara i Sydafrika jämsides med hemlösa i Spanien. Jag har redan börjat hjälpa dem. Folk blir galna, för att jag har arbetat med dem under många år, så jag ska fortsätta att göra något för dem, vilket jag har gjort under de senaste 4-5 åren. Det är därför jag gjorde det uttalandet, men jag kommer inte att göra en uppdatering om det.

Charlie Ward talks to Michael Tellinger about ONE SMALL TOWN - Michael ...

Bara i det fallet, att jag åker till Sydafrika med Michael Tellinger där vi ska jobba i en liten stad. Och man berättade för mig att det har fortskridit lite längre nu än vad som har avslöjats, så det är därför som människor måste hålla ögon och öron öppna, så att de får veta, att om jag befinner mig i Sydafrika tillsammans med Michael Tellinger och vi pratar om det här projektet, då kan vi inte berätta att vi fick pengar för det. Det är bättre att berätta om vad vi planerar att göra. För när man startar ett projekt, behöver man först planera för det. Det finns en hel del människor där ute med fantastiska projekt, men de behöver alla en hel del allvarlig planering och de behöver också en projektledare vid sidan av det. Den processen kan ta veckor eller månader i anspråk. Jag vet inte hur länge det tar. Men jag vet från projekt jag har gjort tidigare, att några projekt tar veckor medan ett av de största projekten jag var inblandad i tog fem år. Så jag sade, när ni ser mig inom det området tillsammans med Michael Tellinger, då kommer ni att veta att saker händer. Låt oss lämna det så här långt. Jag har klargjort det så långt jag kan utan att få en åthutning.

Kompis: Ja det är bra Charlie! Det är allt vi kan berätta, men vi har en hel del om vad som pågår i Washington DC. vilka vanligtvis är en förutsägelse om saker som kommer att hända. Nyligen har vi sett barrikader. Vi har sett taggtrådsstängsel och sandsäckar utplacerade strategiskt överallt. Vi ser vad som kommer ut som ordsvador från Fed (Federal Reserve) som inte längre finns som en centralbank och det är i det närmaste en spökstad. Förmodligen har det varit det under flera års tid redan. Vad som nu gäller, är att en hel del människor tittar på dessa skrämsel händelser som sker, till att de tittar på den falska Biden som ska avsättas. Det har ifrågasatts och för att hjälpa även mig att förstå. Vi har hört att innan Biden har avsatts från ämbetet, så kan inte något annat inträffa. Är detta sant eller inte sant?

Charlie: Det är sant och det verkar logiskt för mig, Chaz (han jag kallar Kompis) för han har i grund och botten försökt förstöra USA inifrån. Alla som vet någonting om hur det är att rengöra en fisketank, när man har fått ut allt skräpet från botten. De flesta unga män har försökt att fylla fisketanken innan de har tömt ut skräpet, och det största skräpet har varit Joe Biden. Man vill ju inte fylla på med nya pengar eller nytt vatten inuti fisketanken innan man har avlägsnat skräpet som finns på botten. Man måste göra sig av med slaggen och allt som finns runt omkring det måste också avlägsnas innan man kan fylla på med friskt vatten, nya pengar i systemet. Eller som man säger i Bibeln, man kan inte hälla på nytt vin på de gamla skalen. För mig, låter det som sunt förnuft.

Kompis: Jag är glad att du ser på det ur den synvinkeln. Här är en annan sak som också börjar komma upp. Vi har haft Emily här och det är ett fenomenalt jobb (hon talar om QFS) och ni kan gå in på charlieward.com och se de tre senaste delarna de tar upp här. Det är helt fantastiskt! Hon och Jeremy är båda Quantum krigare. Min hjärna gick på högvarv och så var det säkert även för många andra, för där fanns en hel del förvirrande när man börjar tala om centalbanker och digitala pengar och allt annat. Vad kan du berätta om det?


Här är videon Charlie nämner:https://rumble.com/v26o8og-the-payment-system-coming-into-stellar-with-emily-jason-q-and-charlie-ward.html


Charlie: Jag pratade med Emily i går kväll och jag pratade med Quantum Team. Jag har också pratat med en hel del affärsfolk. Låt mig berätta det är så att vi kan reda ut det här. Del ett i del två. Om du inte befinner dig i den femte dimensionen kommer detta att låta helt galet för dig. Du behöver befinna dig spirituellt i den rätta frekvensen för att ens kunna börja förstå det, för det befinner sig så långt borta ifrån det som de flesta människor befinner sig i. Du kommer bara att gå undan och undra vad fan handlade det om. Ja, du behöver lyssna på det 4-5 gånger… inga problem, men det hjälper dig att höja din frekvens och du börjar förstå mer och mer, och sedan plötsligt har du det där. De människor som försöker komma ur den tredje eller fjärde dimensionens ämnen, de måste lyfta sig ut och de behöver lyssna på detta 4-5 gånger för att sedan helt plötsligt ha det hela helt klart för sig.

Det har funnits en hel del människor som har ifrågasatt det helt klart på ett annat sätt, men om du ser det ur min och Emilys synvinkel som att de Vita hattarna har kontrollen av CBDC (Central Bank Digital Currency) och lyssnade till vad hon hade att säga som med allt annat. Jag återvände till skrivbordet och gjorde några övergripande undersökningar innan jag ställde frågor eller ifrågasatte något, och det här var viktigt för mig för att förstå, varifrån hon kom och varifrån Quantum Team kom ifrån. Jag skickade faktiskt videon till Quantum Team så att de kunde höra vad hon hade att säga. Så låt oss nu klargöra några saker.

Emily har ett otroligt sinne och är en otrolig person som har undersökt hårda fakta angående strukturen bakom kulisserna till den digitala valutan, det må sedan vara CBDC eller QFS, men hon undersöker patenten. Patenten har allt att göra med det som pågår bakom kulisserna gällande strukturen. Hon sade, att sättet som strukturen sattes upp med, så måste det vara ett ingripande från de Vita hattarna för att kunna fullgöra det på det sättet. Jag var helt överens om det med henne, men å andra sidan, vid en tidpunkt med general Flynn och Clary Clark där de poängterar att de Svarta hattarna har fortfarande den synliga kontrollen. Lyssna nu till vad jag har att säga, de har från en synlig synvinkel kontrollen, och det finns en orsak för det.

Vi vill inte se att de Vita hattarna tar bort de Svarta hattarna. Vi vill se hur de Svarta hattarna förgör sig själva. Så, när det gäller centralbankernas digitala valuta, är det mycket viktigt att allmänheten står upp och avvisar konceptet på att ge din makt till en regering och centralbank och bort från dig själv. Folket måste stå upp, men det kunde vara enkelt för mig att säga att ifall det finns ett säkerhetsnät så behöver de inte oroa sig. Men de behöver känna till det och stå upp emot centralbanken. CBDC och centralbankernas digitala valuta kommer att tas över av Quantum Financial System i tid. Det finns en bra chans för det. Mycket bra. Men för att göra den här kulissen enklare, och den här processen enklare och snabbare, måste desto fler människor stå upp emot det och allt sker snabbare.

14th G20 Summit: BRICS leaders condemn global terrorism, commit ...

Jag ska läsa här så att människor vet, jag gjorde det här innan, det var igår, för de flesta människor är fullständigt omedvetna om vad som pågår. Det här är mycket viktigt till sin natur. Vi vet, vi talar om BRICS, Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika, men låt oss bryta ner det. Under de senaste 1000 åren har Amerika vara kontrollören under de gångna 2-300 åren. Då menar jag under massiv kontroll av allt. Sedan Biden blev ”resident” har Amerika fallit ner till noll i världen. Det kunde vara negativt. Så Kina har sett sin chans, eftersom de har haft och fortfarande har tontals av guld, så om de ville skapa en digital valuta kunde de backa upp den med lätthet.

Så när Amerika beslöt att attackera Ryssland, och införde sanktioner mot Ryssland, skapade det inga problem. De gick samman med Kina. De har infört en guldbaserad valuta, och de gick så som jag sade för ett par månader sedan, en lerklocks-händelse. De har nu fått Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika … underskatta inte de två nämnda i mitten, Kina och Indien. De båda har 1,5 miljarder människor tillsammans, och det är nästan hälften av världens befolkning i två länder. Japp, Amerika, här finns 300 miljoner, jämför det med dessa 3 miljarder. Det utgör 1/10. Så när man ser på det och inser att bara dessa två länderna, är 10 gånger fler än hela USAs befolkning. Så det ser tillräckligt illa ut ur USAs synvinkel, och om inte detta vore illa nog, så har du dessutom Brasilien, Ryssland, Indien och Kina och det stora landet Sydafrika. Nu, hur många andra länder beslutat sig för att gå samman med BRICS. Det har Egypten, Afghanistan, Algeriet, Indonesien, Khazakstan, Nicaragua, Nigeria, Senegal, Thailand, Förenade Arabemiraten, ytterligare sju andra emirater är med, Argentina, Iran, Saudiarabien, Zimbabwe, Irak. Idag berättade deras huvudansvarige att de redan har omvärderat deras valuta till den gamla tidens.

Kompis: Oh, kära nån då!

Charlie: Han sade att de redan har omvärderat valutan till sådan som den var förr. Och den senaste i raden är Storbritannien, det får mig att le. Vad tror du att Storbritannien kommer att använda sin återställda valuta till? Den kommer att omvandlas till rent silver (sterling silver) vilket det var förr. Så här har vi alla dessa länder som redan har anslutit sig till BRICS.

Kompis: Men Tyskland då…

Charlie: Ja, jag ska komma till det. Ledsen, men dessa är länderna. Dessa är de länder som har ansökt och väntar på att accepteras vilket de naturligtvis kommer att bli, en efter en. Men Costa Rica, El Salvador, Guatamala, Honduras, Panama, Bolivia, Chile, Kuba, Ecuador, Peru, Uruguay, Venezuela, Azerbadjan, Mongolien, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Pakistan, Sri Lanka, Vietnam, Turkiet och Tyskland.

Faktum, att Tyskland har ansökt berättar för dig att de redan det här året har gett upp. De vill komma in i BRICS systemet. Och i samma minut som Tyskland går ut ur EU och in i BRICS systemet och här påminner jag mig om EU. De enda länderna som lämnade in tillsammans med Tyskland och Storbritannien när de lämnade Tyskland. De kommer att råka få stå för notan för allt.

Jag ska berätta för er som bor i Spanien, om man ber en suspenderad att sätta sina händer i fickorna och sätta sina pengar in i Europeiska Unionen, så skulle de nog springa snabbare än Usain Bolt. För att inte nämna Portugal, Italien, Grekland, då skulle de springa iväg snabbare än du kan föreställa dig. Kan inte tänka mig att de är borta,  men bye-bye. alla dessa har nu centralbankernas digitala valuta redan nu, och det är resten av Europa och USA, tillsammans med Australien, Nea Zealand och Kanada som måste dra ut sina fingrar, men de kommer att hållas tillbaka av sina diktatorer. Men de som frigör sig nu, de har en bra position nu, men när vi ser på dessa länder. Jag menar, virutellt sett har redan 3/4 av planeten redan blivit guldstödda liksom de i Bobs kläder. (här åsyftas Zimbabwe red.anm)  Jag nämnde det häromdagen. De kommer att bli uppbackade av diamanter eftersom de har hittat så mycket diamanter som är häpnadsväckande och de har fått sina tillgångar stödda och det är så briljant. Bra jobbat!

Såsom vi nämnde tidigare angående Emilys smäll till höger med dessa fakta hon har, för hon ser hela planeringen bakom kulisserna. Jag ser den inte, men hon gör det och vi hade en diskussion. Vi håller på med denna show. Jag är en av dem som plockar upp dessa bitar, för Quantum Team såg nyligen hennes videon och vi är förbluffade. Hon är övernaturlig i det här spelet, och jag menar helt utöver det vanliga om vad de tillåts säga. Hon utarbetade allt detta för i grund och botten är hon som en mekaniker som tar isär maskinen och undersöker hur den fungerar. Hon har gjort det bra, och av det har de dragit slutsatsen om vad som fungerar och vad som inte gör det och på basen av det är det uppbyggt. Är det eller det här, och hon ligger före i spelet, men det är mycket viktigt att vi inte ligger före i spelet och smärtan. Folket måste stå upp och avvisa regeringsmakten och centralbankerna. Det är den viktiga faktorn för CBDC. Nu väntar vi på vad som kommer att hända med det, men konceptet för regeringen och centralbankerna är att de kontrollerar ditt liv. Det är det man måste motsätta sig. Ja, man måste rent fysiskt ställa sig upp emot dessa människor.

Kompis: Ja, du förvånar mig inte Charlie Ward.

Charlie: Jag vet tio fler saker som jag inte kan berätta för dig och jag är mega, mega, mega överraskad.

Kompis: Det är det som är så överraskande! Ja, jag vet att du är rätt så upptagen denna morgon eller kväll, beroende på vilken tid ni har där. Jag ligger fem minuter efter i min sändning här. Är det något som du vill berätta för var och en här nu, jag menar, där förekommer en massa blandade känslor och jag tror och vet att det är så många som är och blir distraherade vad gäller allt det med pengar, när det i slutändan handlar om mänsklighet. Det gäller att hjälpa sin nästa. Några blir irriterade eftersom de önskar veta datumet, de vill veta hur lång tid det tar men endast Gud känner till det. Varje gång säger du detsamma och jag säger detsamma, men det verkar som om det inte är bra nog. För massorna är det kanske tillräckligt att förstå att sätta insatsen här. Några sista tankar.

Charlie: Ja, när vi går igenom den här fasen som vi gör just nu, kommer det att exponera det som är gott och djävulskt. De flesta onda, när de kommer ut ur mörkret och dina ögon anpassar sig, det är här vi befinner oss just nu. Du kan inte upptäcka allt i en hel detaljhandel på en gång, men ha tålamod och ha medlidande och var tacksam. Jag slutar här.

Kompis: Som alltid Charlie, tack så mycket för att du gör för din kompis. Gud välsigne dig.

Charlie: Fortsätt med ditt fina arbete.

Kompis: Tack detsamma, kära vän. Vi ses!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: