Vita hattarna: Montana Balloon var Deep States, inte kinesisk

Anledningen till att regimen inte har skjutit ner (se redigering längst ner) en ”kinesisk spionballong” i USA:s luftrum är att det silverfärgade föremålet som setts sväva ovanför Montana är faktiskt en Deep State övervakningsballong som har spionerat på patriotiska milisgrupper, berättade en källa på general Eric M. Smiths kontor för Real Raw News.

Sec. Lloyd Austin, Chairman of the Joint Chiefs Mark Milley Testify ...

I går var MSM full av berättelser om en höghöjdsballong som påstås ha flugit över Alaskas Aleutian Islands, genom Kanada, och in i Montana, en djupt republikansk stat och hem för en snabbt minskande milis som Biden-regimen länge har försökt utrota. Efter att nyheten om ballongen träffat etern meddelade Deep Staters Lloyd Austin (t.v i bild ovan)  och general Mark Milley (t.hö i bild ovan) att de hade övervägt att skjuta ned den kinesiska luftskeppet, men valde att inte göra det eftersom skräp kunde ha skadat människor eller egendom.

General Smiths kontor ifrågasatte den officiella berättelsen och sa att Austin och Milley inte hade för avsikt att skjuta mot ballongen eftersom den är deras, inte Kinas, och de och regimen lanserade enheten för att i hemlighet hålla koll på en milisrörelse som för närvarande är engagerad i en helt laglig utbildningsövning i centrala Montana.

Fairchild Air Force Base

”Ballongens flygväg är annorlunda än vad som har sagts offentligt. Den kom inte in i USA från Kanada. Den lanserades från Fairchild AFB i Washington och flyttades med egen kraft till Montana. Den har ett elektriskt stöd och är fjärrstyrd som en drönare, säger vår källa.

På frågan om hur White Hats härledde sin slutsats sa han att en konfidentiell källa vid det av Deep State-kontrollerade Fairchild AFB bevittnade lanseringen men hade ingen kunskap om uppdraget. Dessutom stannade ballongen helt söder om Roundup, Montana, och släntrade orörlig i flera timmar, vilket möjliggjordes av soldrivna turboproppar som var kraftfulla nog att neutralisera rörelse i förhållande till de rådande vindarna.

Flera mil nedanför fanns flera hundra medlemmar av miliserna i Montana och Wyoming involverade i en gemensam vinterträningsövning, utan en aning om att de övervakades. Manövrarna flyttas till olika platser årligen eftersom skadliga element  har på ett skickligt sätt infiltrerat nästan varje milis i landet.

Vår källa sa att miliserna i Montana och Wyoming har många tidigare väpnade styrkor som fortfarande är lojala mot president Trump, inklusive en släkting till general Smith.

Deep State, tillade han, har teknologi som kan räkna antalet hårstrån på en persons mustasch från stratosfären och strömma tillbaka dessa data till en operatör i realtid.

”Om vi ​​kunde göra det, så kan de det också,” sa vår källa.

På frågan varför White Hats inte utnyttjade möjligheten att förstöra ballongen, sa han: ”Visselblåsaren på Fairchild, delade av någon anledning inte information med oss ​​förrän nyheterna offentliggjordes. Dessutom hade vi inga tillgångar i området. Och som jag sa, det var förmodligen livestreamat direkt tillbaka till Fairchild, så jag är inte säker på vilken nytta det skulle ha gjort. Vi skulle ha slagit ut den från himlen om den hade flugit över våra ledningscentraler.”

Vi frågade vidare varför Deep State använde en ballong när de kunde ha använt en satellit.

”De har inte längre tillgång till dem,” sa han men ville inte förklara sitt svar.

Om White Hats nu kontrollerar landets KH-11 övervakningssatelliter är det en ny utveckling; För flera månader sedan erkände general Smiths kontor att spionsatelliter fanns under Deep States kontroll.

Slutligen frågade vi om White Hats underrättade miliserna i Montana och Wyoming.

”De har blivit medvetna”, var allt vår källa skulle säga.

Uppdatering: Fredag ​​kväll sade Tyler Perry Studios Vita husets talesman Karine Jean-Pierre att regimen fick besked från Peking att ballongen studerade atmosfäriska förhållanden när den blåste ur kurs – med 6 300 miles, en osannolikhet. White Hats fortsätter att säga att det är Deep States och att regimen tillverkade Peking-förklaringen för att lugna rastlösa sinnen.

Uppdatering 2: Ett föremål exploderade på himlen ovanför Billings sent på fredagskvällen. I ett uppföljningssamtal sa en källa på general Smiths kontor till RRN att regimen kan ha skjutit ner den för att förhindra att den hamnar i White Hats händer. Efter att ha fått kännedom om ballongens förstörelse, idisslade general Smith och hans råd över möjligheten att spioneri på patrioter kunde ha varit tillfälligheter.

”Det skulle inte stå över den kriminella administrationen att fylla den saken med biovapen och låta det regna ner över en stat med ett kokande hat mot Biden. Vi har inga bevis för det, men vi tittar på alla möjligheter. Vi vet att den lanserades från Fairchild och låg på 60 000 under milisövningen, säger vår källa.

White Hats har ingen förklaring till varför en andra ballong har upptäckts över Latinamerika.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: