GitmoNytt: CDC:s biträdande direktör arresterad; Jim Mattis arresterad, har flytt landet; Specialstyrkor beslagtar Deep State Cloning Lab i Alaska

Michael Baxter

Los CDC conocen informes de "enfermedades debilitantes" tras vacunación ...

United States Marines arresterade på tisdagen CDCs biträdande direktör Tom Shimabukuro (bilden) anklagad för förräderi efter att ha erhållit en militär arresteringsorder som intygar att US Army Cyber ​​Command hade avlyssnat ett telefonsamtal där han medgav att Covid-19-vacciner fortfarande gjorde amerikanska medborgare sjuka och dödade dem.

En källa på general Eric M Smiths kontor berättade för Real Raw News att Cyber ​​Command avlyssnade Shimabukuros telefoner i november ifjol efter att CDC:s chef Rochelle Walensky (bilden) undvikit arrestering genom att fly från USA till Bryssel. White Hats, tillade han, var övertygad om att en despotisk Walensky skulle hävda att hon har kontrollen över byrån på långt håll och håller kontakten med sin högra hand.

”Hon är auktoritär. Hon var inte på väg att avstå från kontrollen över en kriminell byrå som hon hjälpte till att bygga upp till vad den är idag. För att göra det måste hon hålla kontakten med Atlanta”, sa vår källa om Walensky.

Cyber ​​Command använde ”okonventionella” metoder för att koppla linjer i CDC:s Atlanta-högkvarter och tre personliga telefonnummer registrerade till Shimabukuro. De ”fångade” också hans kända e-postadresser.

Den digitala övervakningen var dock avsedd att övervaka Walensky, inte Shimabukuro – White Hats hade hoppats få reda på om Walensky halkade in och ut ur USA oupptäckt och i så fall skulle de utarbeta en plan för att fånga henne. Fram till i förra veckan var det mest fördömande beviset mot Shimabukuro, som leder immuniseringssäkerhetskontoret, hans del i den allestädes närvarande censuren av medicinsk personal som utmanade CDC-berättelsen.

Enligt vår källa snappade Cyber ​​Command flera kodade e-postmeddelanden och röstsamtal mellan det avskyvärda paret. De kommunicerade med ett otydligt, ointelligent skratt och diskuterade ofta favorithusdjur, vädret, föredragen läsk och godisbarer och andra orimliga ämnen, skenbart för att dölja den sanna naturen i deras dialoger.

”De killar på Cyber ​​Command är jävligt duktiga på att knäcka chiffer, men i det här fallet blev de stoppade. I januari blev deras samtal lite tätare. Och Shimabukuro lät mer och mer nervös. Något var avstängt. Ingen låter rädd när han pratar om hur de gillar Coca-Cola och inte Pepsi, säger vår källa.

Vid ett samtal den 8 januari verkade en märkbart upprörd Shimabukuro ha svårt att förstå vad Walensky, talade i kod, försökte förmedla till honom och vid ett tillfälle i samtalet avstod han från det kodade skrattet.

”Varför kan jag inte komma till dig? Det blir varmt här”, sa han och fick Walensky att avsluta samtalet.

”Han hade problem med att förstå hennes gobbledygook, som att han glömde hur man tolkade det eller att de inte hade repeterat det tillräckligt,” sa vår källa.

På ett samtal den 18 januari gick Shimabukuro till full härdsmälta och sa på engelska, ”… Huset kommer att få veta att vi vet att vacciner har orsakat irreparabel skada på över 500 000 människor. När de får reda på det, är jag fu**** medan du är säker. Du lovade att vi skulle skyddas, att jag skulle skyddas.”

”Din idiot”, svarade Walensky och lade på.

Cyber ​​Command skickade Shimabukuros erkännande av skuld till både general Smith och vice amiral Darse E. Crandall, som höll med om att erkännandet utgjorde ett förräderi, eftersom det stred mot regimens påståenden om att vacciner orsakar biverkningar hos endast 0,0028 % av de vaccinerade. Dessutom bevisade det att Walensky och Shimabukuro deltog i en robust konspiration för att lura den amerikanska allmänheten att tro att vacciner var säkra och effektiva.

Vice amiral Crandall undertecknade en arresteringsorder, och marinsoldater under general Smiths kommando började de skugga Shimabukuro och lärde sig hans vanor och dagliga rutiner.

Den 31 januari arresterade Marines Shimabukuro nära hans hem i Atlanta, när han körde till CDC:s högkvarter.

”Shimabukuro gjorde inte motstånd, protesterade inte. Han verkade faktiskt nästan lättad. Jag vet inte vad han sa till utredarna, men han verkar vara den typen av kille som kommer att försöka träffa en överenskommelse, om en erbjuds honom. Vi vill ha Walensky, men han är en bra början”, sa vår källa.


Militären åtalar Jim Mattis för förräderi, men han har flytt landet

Amerikanska marinsoldater som ville arrestera tidigare försvarsministern och marinkårens general Jim Mattis anklagad för förräderi upptäckte att han hade flytt från USA till Ukraina, säger en källa på general Eric M Smiths kontor till Real Raw News.

Mattis, en pensionerad fyrstjärnig general, tillbringade 44 år i kåren, under vilken tid han hade befälet över i trupper i Persiska vikenkriget, kriget i Afghanistan och Irakkriget. Han nominerades senare till försvarsminister av den tillträdande presidenten Donald Trump och bekräftades av senaten den 20 januari 2017. Deras relation urholkades i slutet av 2018 när Trump, mot Mattis råd, drog USA:s väpnade styrkor från Syrien, vilket fick Mattis att tala illa om Trump och lämna in ett avskedsbrev. Trump har sedan dess kallat Mattis ”den mest överskattade generalen i historien” och en ”inte så bra kille.”

White Hats säger nu att Mattis antingen var en Deep State-fabrik från början eller gick med i Deep State efter att Trump avvisat honom. De hävdar att Mattis hjälpte den kriminella Biden-regimen att militarisera federala myndigheter som FBI, ATF och IRS. Ännu värre, de hävdar att de har bevis som kopplar Mattis till Deep States attack mot Guantanamo Bay på juldagen.

”Två krigsfångar namngav Jim Mattis. Vi tar inte bara förrädares order, utan deras brödsmulor ledde oss till en administrativ insider som är villig att vittna om att Mattis, general Mark Milley och jäveln Lloyd Austin diskuterade hur man taktiskt räddar Pelosi, må hon ruttna i helvetet, och ‘ta om’ GITMO. Det finns annan information som jag inte öppet kan diskutera, men vi hade tillräckligt för att utfärda en militär arresteringsorder på Mattis. Det Mattis gjorde är samvetslöst och förrädiskt, säger vår källa.

Men Mattis kunde inte hittas. Han hade, som man säger, flugit iväg.

Under general Smiths order satte amerikanska marinsoldater ut hans hem i Richland, Washington, samt General Electrics högkvarter i Reston, Virginia. Vår källa sa att Mattis hade suttit i GE:s styrelse och tillbringat mycket tid där. Vänner till Mattis ska ha berättat för Marines att han och hans fru Christina hade lämnat landet för en två veckor lång utlandssemester, en försenad smekmånad, i början av januari men aldrig återvänt. Mattis gifte sig med Christina Lomasney i juni 2022.

White Hats fick senare veta att Mattis gick ombord på ett kommersiellt flyg till Warszawa, Polen, den 10 januari 2023.

”Deep Staters åker till Polen bara för att ta sig till Ukraina för säkerhets skull. Det kan tyckas vara ett konstigt ställe att vara säker på, med tanke på vad som händer där, men i det här fallet är det verkligen mindre än vad man ser. Zelensky skyddar dem för, ja, Deep State ger honom pengar hand över hand, sa vår källa.

Avslutningsvis sa vår källa att om Mattis återvänder till USA, kommer han att befinna sig på det första flyget till Guantanamo Bay. Han noterade också att general Smith informerade Trump om Mattis svek.

”Denne Mattis gjorde några förrädiska handlingar; det är fruktansvärda handlingar som begås av hemska människor. Det är en enorm orättvisa. Du fångar dem, fortsätt fånga dem,” sa Trump.


Specialstyrkor beslagtar Deep State Cloning Lab i Alaska

Stock Image

USA:s specialstyrkor beslagtog på torsdagen ett fientligt kloningslaboratorium nära Fort Yukon, Alaska, som innehöll dussintals Deep State-kloner, sa en källa på general Eric M Smiths kontor till Real Raw News.

Fyndet markerar andra gången White Hats hittade karbonkopior av Deep State-politiker. Som rapporterades förra månaden hittade och förstörde specialstyrkor den 22 december ett dolt kloningscenter i Missouri Ozarks som innehöll repliker av Joseph Biden, Chuck Schumer och Anthony Fauci. Bevisen från labbet ledde senare specialstyrkorna till en tyskfödd ”kloningsforskare” som bodde i Boston. Den personen, vars namn förblir ett mysterium, greps enligt uppgift och fördes till en marinkårsbas för förhör.

Real Raw News frågade vår källa om vetenskapsmannen avslöjade existensen och platsen för Alaska-labbet, men han svarade oklart: ”Vi fick trovärdig information som granskades av general Smith och hans råd. Det räckte att agera på.”

Han medgav dock att rådet först avvisade den ”trovärdiga informationen”, för den avlägsna bergiga terrängen i det inre av Alaska verkade vara en osannolik plats att gömma sig och driva en helgedom i Deep State. Fort Yukon ligger på norra stranden av Yukonfloden vid dess sammanflöde med Porcupine River, norr om polcirkeln, och har ett bipolärt klimat med stränga vintrar och milda somrar. Dess invånare – 583 enligt den senaste folkräkningen – är Gwich’in-infödda som bor i timmerbyggnader. Fort Yukon är frånkopplat från Alaskas vägar och är endast tillgängligt med flyg; stadens flygfält har bara en grusbana som inte kan hantera stora flygplan som behövs för att transportera byggmaterial till något så storslaget som ett kloningslaboratorium. Och, sa vår källa, laboratoriet låg 25 miles norr om Fort Yukon.

När rådet ansåg att det var omöjligt att i hemlighet uppföra en bastion i ett rike som var fast fruset åtta månader om året och till stor del utanför nätet, mildrade general Smith deras tvivel genom att visa dem flygövervakningsfilmer av en rektangulär stålbyggnad inbäddad bland kluster av vita granar. Runt byggnaden fanns flera snöskotrar och en stor snöplog. Och bredvid byggnaden fanns betongplattor som var tillräckligt stora för att landa en stor helikopter, och den som kontrollerade anläggningen hade nyligen plogat nysnö från helikopterplattorna. Drönaren hade tittat på byggnaden som en gam som cirkulerade över kadaver.

guns wallpapers | guns | guns images 2013: Boeing CH 47 Chinook

Dubbla roterande helikoptrar som Ch-57 Chinook (bilden), som kan lyfta 20 000 pund, skulle kunna ha transporterat utrustning mellan Fairbanks och labbet.

Efter att ha konfererat med den 19 :e specialstyrkans befälhavare valde general Smith ut den enhetens soldater – de genomgick arktisk krigföringsträning under Operation Arctic Fox i maj 2022 – för att påverka ett sök- och förstörelseuppdrag, om det var motiverat. Inför en blåsig skottlossning som kunde äventyra soldaternas liv, ville han dock ha ”stövlar på marken” underrättelse för att komplettera flygunder-sökningen, och skickade därför ett litet team – som poserade som National Geographic-fotografer som studerade Aurora Borealis – och en Gwich i  Fort Yukon.

General Smith, sa vår källa, ville fånga labbet intakt, så att White Hats kunde lära sig hur Deep State strömmade dem från nätet.

Den 20 januari landade civilklädda specialstyrkor i Fort Yukon ombord på en Cessna Caravan. De anlitade en Gwich’in-guide under skenet av att behöva en lokal för att peka ut gynnsamma platser för att fotografera norrskenet. Guiden skrattade och varnade dem att antingen sova i sitt uppvärmda plan eller få ordning på sina affärer, för isen hade gjort anspråk på många orädda äventyrare.

De frågade om Fort Yukon tog emot många icke-infödda besökare, och guiden sa att utomstående hade kommit så länge som han hade levt, 57 år. Han måste ha haft ett sjätte sinne, för han penetrerade specialstyrkornas omslagshistoria och drog slutsatsen att de hade en baktanke att komma till Fort Yukon, även om de bar väskor lastade med kameror, linser och stativ. ”Du är här för dem; Jag hoppas att du inte är med dem”, sa guiden och pekade norrut in i ett plötsligt oväder av bländande snö.

Specialstyrkornas ledare försäkrade guiden om att varken han eller hans män hade kunskap om ”dem”, men han tryckte på guiden för mer information.

Deras sherpa*) sa att han skulle presentera dem för en äldste från Fort Yukon, som skulle bestämma om de var värda att höra lärdomar. När specialstyrkans ledare frågade vilken bestämd värdighet, sa guiden: ”Han kommer att titta på dig och veta. Det och det är vanligt att ta med sig som en present. Informationen i sig är en gåva. Eftersom du inte har med dig valkött, är jag säker på att några hundra dollar räcker. Jag antar att du inte reste hit utan kontanter.”

*) sherpa = en medlem av ett Himalayafolk som bor på gränsen mellan Nepal och Tibet, känd för sin skicklighet i bergsklättring.

Han introducerade specialstyrkorna till Fort Yukons äldsta levande invånare, en 89-årig man vid namn Tom Ericwas, vars hem var lite mer än ett 16X20 tum lutande tak byggt av stockar och tjära och uppvärmt av en vedspis med en enda kokplatta. Guiden började översätta, men Eric uppmuntrade honom att prata engelska. ”De här männen talar inte vårt språk men vi talar deras,” sa Ericwas och beklagade att färre än 300 Alaskan Gwich’in talade sitt modersmål längre.

Eric fick förtroendet för specialstyrkorna med stadens folklore. Sommaren 2013, en ovanligt varm årstid, dök svärmar av helikoptrar, ibland tjocka som ett moln av myggor, upp på himlen norr om Fort Yukon. Dragkablar som hängde från flygkroppen innehöll betong- och stålväggar, I-balkar och enorma trälådor. De kom och gick natt och dag, bara pausade i det tyngsta regnet, och män från helikoptrarna vanhelgade skogen genom att fälla heliga träd som stått i hundratals år. Flygningarna stannade när snön började falla, men helikoptern kom tillbaka våren efter. Ericwas sa att Gwich’in inte vågade ta sig till området, eftersom det ansågs vara en håla av ondska. Han mindes att han hörde kakofoniska vrål, som om jorden splittrades. Efter två vårar och två somrar blev flygen mindre frekventa.

Han berättade sedan för specialstyrkorna en berättelse som de flesta skulle anse som löjlig. Våren 2017, strax efter första upptiningen, dök en man som såg ut som och påstod sig vara president William Jefferson Clinton från skogen på en ATV. Han insisterade på att han var Bill Clinton men hade ingen aning om var han var. Han sa att han hade sluppit fängelset och var tvungen att meddela både sin fru och Al Gore att han levde.

Gwich’in-folket, sa Ericwas, trodde att en ond, formskiftande ande hade hemsökt Fort Yukon. 2017 var Clinton 71, med ett ansikte och hud som såg ut som slitet läder; Clinton i Fort Yukon hade dock utseendet av en betydligt yngre man, sådan som han såg ut under sin presidentperiod på 90-talet. Fort Yukon Clinton krävde ett omedelbart flyg till DC men fick höra att nästa planerade leveransnedsläpp, som skulle kunna föra honom till Fairbanks, inte skulle anlända på två dagar. Eric berättade för specialstyrkorna att Clinton gick tillbaka på ATV:n och begav sig österut mot Northwest Territories.

”Om det var en man skulle han inte kunna överleva. Om anden är sådan är den någon annanstans”, sa Eric.

Specialstyrkor flög tillbaka till Fairbanks för att vidarebefordra sina upptäckter till general Smith vid Camp Pendleton.

Generalen, sa vår källa, tyckte att avslöjandena var för oroande för att  ignoreras. Om historien var sann, betydde det att en Clinton-klon hade rymt från ett kloningslabb, och att kloningstekniken hade funnits ganska länge.

På torsdagen anlände två 12-manna specialstyrkor till Eielson Air Force Base i Fairbanks, varifrån de flögs på Blackhawks till en LZ några kilometer öster om det påstådda kloningslabbet. Tyngda av tunga ryggsäckar, och iklädda arktiska redskap, traskade de avståndet tills de nådde en utsiktspunkt som gav dem en obehindrad utsikt över en 200X160′ fönsterlös byggnad omgiven av ett kedjestaket och ett halvdussin vaktposter beväpnade med automatgevär. Klädda i svart mot en vit bakgrund utgjorde vaktposterna enkla mål; Special Forces krypskyttar sköt dem i mitten eller fick deras huvuden att explodera i en rosa dimma. Med vaktposterna eliminerade, skar de igenom stängslet och bröt ingångarna med sprängämnen, slungade flashbang-granater in för att bedöva alla ombordvarande.

Även om cylindrarna inte rymde några Clinton-kloner, innehöll de kloner av flera Deep Staters som nyligen hade blivit framträdande: Alexandria Ocasio Cortez, Ilhan Omar och Cori Bush. Andra mognadskammare innehöll faksimiler av Nancy Pelosi och Gavin Newsom. Republikaner hade inte uteslutits: en del av byggnaden hade kloner av William Barr, general Michael Flynn, högsta domstolens domare John Roberts och, ja, Mitch McConnell.

”Vi har kontroll över det och undersöker tekniken,” sa vår källa. – Det behöver inte sägas att det finns förmodligen fler av dessa platser i landet och kanske utomlands. Jag ska inte ljuga, vi har inte slut på vårt arbete. De [Deep State] har hållit på med det här under en jävla lång tid.”



Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: