Genombrottet börjar

2023-02-01
Peter B. Meyer

https://finalwakeupcall.info/en/2023/01/31/the-breakthrough-begins/

Överflöd och välstånd

Quantum Financial System

Uppstigning av tränade själar 

Överflöd och välstånd

Överflöd och välstånd

Mänskligheten har massivt gett bort sitt sunda förnuft och sitt ansvar till korrupta regeringar. Tänk på de bredare konsekvenserna av detta beteende för mänsklig existens. När vi ger bort vårt förstånd och vårt ansvar, ger vi också bort vår frihet och i huvudsak våra liv.

Planeten Jorden har kommit till civilisationens viktigaste vägskäl. I syfte att berika sig själva har globalisterna, med hjälp av det politiska etablissemanget, orsakat stor skada på planeten, vårt samhälle, industri, kultur etc. Nu börjar de dock få panik när deras korruption erkänns och bekräftas över hela världen.

Förtryckarna, fuskarna, exploatörerna, slavarna, kort sagt all makt som utövas av ett fåtal över alla andra kommer att upphöra att existera. Moder Jord, som källan till feminin energi, kommer att ge sina barn allt de behöver.

När alla styrande befogenheter tas bort och konkurrens ger vika för samarbete; då kommer äntligen tiden att förvandlas till ett överflöd och välstånd!

Om alla vaknade, väcker en sovande, tillräcklig majoritet för vår fullständiga framgång garanteras. Minst 70 % vaket deltagande garanterar en smidig övergång till bättre. Utan större kaotiska komplikationer,

Vi har redan vunnit kampen mot Deep State-maffian, men genombrottet kan bara komma, utan kamp, ​​om kabalen kollapsar av sig själv eller om pöbeln vaknar i stort antal. I det ögonblick, när någon av dessa kommer att hända, vet bara GUD vem som fattar det slutgiltiga beslutet. I det ögonblicket är genombrottet ett slutgiltigt faktum och verklighet.

Detta ögonblick i historien erbjuder den bästa och enda chansen att rädda vår civilisation. Det är nu eller aldrig; Förhoppningsvis inser hela världen att de agerande makterna, med sitt införande av den Nya Världsordningen, är ute efter att förstöra mänskligheten bland annat genom Covid-giftiga injektioner. Främjas med många lögner av företagsmedia, som inte är det minsta intresserade av journalistik, utan bara av att sponsra den politiska agendan; nämligen förstörelsen av civilisationen och mänskligheten.

Att reparera skadorna på alla människor på vår planet kan ta lång tid. Men allt kommer så småningom att korrigeras, åtminstone om mänskligheten vaknar upp i massor, och tar tillbaka kontrollen, uppbackad av införandet av det nya QFS-penningsystemet, och ersättning av den nu rådande sjölagen med landlag.

Quantum Financial System

QFS har ingen jämförelse med något som någonsin har presenterats för världen hittills. Den har ingen motståndare; det har ingen motsvarighet inom avancerad teknik som något annat system tidigare hade. Den är designad utanför världen, så helt ny på planeten jorden. Det är överlägset inom tillämpad teknik så att det erbjuder 100 procent ekonomisk säkerhet och transparens för alla valutakontoinnehavare. Med QFS kan världen lätt förvandlas till guldstödda valutor som helt ställer sig utanför funktionen hos Cabals gamla centralbankssystem.

Det finns ingen jämförbar teknik för att förklara och förstå den sofistikerade strukturen hos QFS.

 • QFS är det nya globala nätverket för överföring av guld eller tillgångar som redan har upprättats och som fungerar i Ryssland, Kina och andra allierade länder för att ersätta det centralt styrda Swift-systemet.
 • QFS arbetar på en kvantdator, placerad på en satellit i omloppsbana, och skyddas från hackare av ett hemligt rymdprogram. Denna kvantteknologi tillhandahölls av välvilliga främmande Galactics.
 • Syftet med det nya finansiella systemet är att stoppa korruption, ocker och manipulation av kriminella inom bankvärlden. Dess styrka är de tillämpade restriktioner som hindrar korrupta bankirer från att göra betydande vinster.
 • QFS är helt oberoende av det befintliga centraliserade banksystemet och gör alla andra överföringssystem som SWIFT och kryptoblockkedjor överflödiga.

Dessutom, efter den kommande penningomvärderingen (RV), kommer alla statliga valutor att vara guld- eller tillgångsbackade, med fasta växelkurser, vilket garanterar hållbart värde och undanröjer behovet av osäkra krypto. Kom ihåg; krypto är inget annat än siffror i datorminnen.

Med aktiveringen av QFS har Galactic Alliance fullständigt eliminerat centralbanksystemet designat av Deep State för att förstöra den globala ekonomin och hålla världens befolkning i skuldslaveri.

En föga känd verklighet är att QFS har körts parallellt med centralbankssystemet under ganska lång tid, och har utstått många hackningsförsök från Cabal men förhindrats. Som ett resultat har många bankirer gripits på bar gärning under illegala penningöverföringar och gripits på plats.

Det är mindre känt att detta QFS-penningöverföringssystem var tänkt som förberedelse för övertagandet av centralbankernas skuldpengarsystem för att sätta ett definitivt slut på finansiella bedrägerier, skuldslaveri och befolkningskontroll.

Uppstigning av tränade själar

I slutet av denna planetariska cykel är en ökning av uppstigningen av själarna som har inkarnerat här på jorden och klarat övergångsprovet till 5D. Det kommer att finnas stora möjligheter för dem som framgångsrikt genomfört sina tentor och uppnått optimal medvetenhet. Det uppskattas att ungefär en tredjedel av mänskligheten kommer att vara redo att slutföra sin övergång till 5D-världen. Det är de som kommer att ärva den nya 5D-jorden.

En tid av överflöd kommer för alla som känner igen värdebegreppet. Med avlägsnandet av världshärskarna kommer välståndet äntligen att nå alla som är redo på nivån för det kooperativa medvetandet. De kommer att dra nytta av detta överflöd.

Detta inkluderar fullständig tillfredsställelse i den nya tiden, både professionellt och i relationer. Perfekt hälsa och ekonomi ingår i överflödspaketet. Det skulle vara värdelöst att ha ett bra banksaldo och känna sig olycklig i andra saker.

Alla kan inte se den nya verkligheten. Om deras medvetande har fastnat i den tredje dimensionen kan de inte förstå den nya 5D-verkligheten. Det kommer bara att vara synligt för dem som redan är i den högre frekvensen som leder till den Nya Jorden.

Det är ingen idé att bråka mellan 5D-hjärnor och 3D-sinne. Förstå bara att allt är i rörelse och hjulet kommer inte att stanna förrän det når sin destination.

Otrolig! Det kommer att bli enormt. Dagen kommerKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

 1. Hei
  Du skriver bra, og du er våken som meg.
  Sjekk ut http://www.connectingconsciousness.org

  Jeg er den norske Coordinator for denne verdensomspennende organisasjonen.
  Også virksom i Sverige med egen Coordinator der.
  Vi har landsmøter via Zoom og lokale treff. Så har vi felles nordiske Zoom treff mellom landene. Bli med du også.

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: