MEDLEMMAR I BUSH-FAMILJEN

Efternamnet Bush är ett engelskt efternamn, härlett från antingen det fornengelska ordet ”busc” eller det fornnordiska ”buskr”, som båda betyder ”buske”, en buske. Variationer på den engelska stavningen ”Bush” inkluderar: Bushe, Bosch, Boush, BuschBussche, Buscher, Bysh, och Bysshe. Det är fullt möjligt att kabbalen ville håna Gud när han var i den brinnande busken och pratade med Moses. Kabbalen som döpte en av sina familjer efter den ”busken” skulle uppnå sitt mål att försöka förstöra Gud och Jesu avbild.

Den här tråden kommer att inkludera medlemmar med något av ovanstående efternamn eftersom de alla potentiellt kan komma från en ursprunglig blodlinje som bestämde sig för att ändra namnet till olika varianter. Som du kommer att se nedan har Bush-familjen flera blodslinjer som kan nå tillbaka till Tempelriddaren. En av dem är genom familjen Livingston och de andra är genom de olika namnvariationerna av Bush, som har sitt ursprung i kända tidiga tempelriddare i England. En av varianterna ‘Bosch’ kan ses i Europa och Latinamerika.

Anslutna blodlinjer

Hasbrouck
Koch
Lauren
Livingston
Mead
Parker
Walker

Anslutna organisationer

Brown Brothers Harriman & Co.
Child Protective Services
Clinton Bush Haiti Fund
CIA
IG Farben
Lehman Brothers
Planned Parenthood
Riggs Bank
Skull & Bones
Smithsonian Institution
Standard Oil
UNICEF
Unitarian
Wolf’s Head Society

Medlemmar

Richard de la Busce (1181 – ?) – Den första kända bäraren av Busce-namnet var Richard, som spelades in i Pipe RollsPipe Rolls of Yorkshire år 1181. Temple Hirst är en by och civil församling i Selby-distriktet North Yorkshire, England. Templet hölls av Knights Templar  från omkring 1152, som etablerade Temple Hirstv Preceptory. Familjen Bush har fortfarande en familjeplats in i Yorkshire, norra England i dag.


Platsen för Temple Hirst inringat i rött

Cuentzlin in Busch of Wuerttenberg (1381 – ?) – Namnet Busche kommer från Rhineland, en gammal region i Tyskland, känd som ”Vaggan för det judiska livet i Europa” runt år 1000 e.Kr. Familjen blev känd för sina många grenar inom regionen, många hus som fick en status och inflytande som konkurrerade med land-aristokratins.

Hieronymus Bosch (1450 – 1516) – Han var en målare och känd för sina makabra och mardrömslika helvetesskildringar. Hans mest hyllade verk består av några triptykaltartavlor  inklusive The Garden of Earthly Delights. Han var en del av den lokala orden för Illustrious Brotherhood of Our Blessed Lady . I min ANTIKA OCULTA RELIGION OM FRIMURERI- tråden går jag över vikten av triptyken och vad den betyder för frimurare.The Garden of Earthly Delights (skildring av helvetet)

The Garden of Earthly Delights (skildring av helvetet)

John Bush (1510–1590) – Han föddes i Messing, Essex, England som den sista engelska förfadern. Tempelgodset vid Cressing Temple Essex  var ett av de allra tidigaste och största tempelherregårdarna i England. En inventering av Geoffrey Fitz Stephen avslöjar att 1185 hade Tempelriddarorden omfattande innehav i London, Hertfordshire, Essex, Kent, Warwickshire, Worcestershire, Salop, Oxfordshire, Cornwall, Lincolnshire, och Yorkshire.

Cressing Temple


Mary Parker

Mary Parker (1637 – 1692) – Hon var den 8:e gammelmormor till USA:s president George W. Bush och var dotter till John AyerHon avrättades genom hängning den 22 september 1692, tillsammans med flera andra, för häxkonst i Salems häxprocesser.  Hon var en 55-årig änka och man tror att Mary Parkers familj begravde hennes kropp på sin egendom, vilket var tradition för dem som avrättades. Nicholas Noyes skötte rättegångarna och hennes dotter, Sarah Parker, anklagades också.


James Smith Bush

James Smith Bush (1825 – 1889) – Bush började på Yale Colleg klass 1844, den första av vad som skulle bli en lång familjetradition, som hans barnbarn Prescott Sheldon Bush och James Bush, barnbarnsbarn George HW Bush, Prescott Sheldon Bush, Jr., Jonathan Bush och William HT Bush, barnbarnsbarnsbarnet George W. Bush och barnbarnsbarnbarnsbarnbarnet Barbara är alla Yale-alumner. De flesta av dem var en del av Skull & Bones Secret Society på Yale. James var en del av de över 300 Yale-alumner och fakulteter som stödde grundandet av Wolf’s Head Society år 1883. Bush drog sig tillbaka till Concord, Massachusett, och lämnade 1888 den episkopala kyrkan helt och hållet och blev en Unitarian.


Robert Bosch

Robert Bosch (1861 – 1942) – Hans far var frimurare och han var en tysk industriman, ingenjör och uppfinnare, grundare av Robert Bosch GmbH. Efter sin skola och praktiska utbildning tillbringade Bosch ytterligare sju år på olika företag i Tyskland, USA (för Thomas Edison i New York), och Storbritannien (för det tyska företaget Siemens).  Bosch-företaget accepterade rustningskontrakt och anställde uppskattningsvis 20 000 slavar (inklusive cirka 1200 koncentrationslägerfångar som ”brutalt misshandlades vid Langenbielau-fabriken”) under kriget.

Ernesto Bosch.jpg
Ernesto Bosch

Ernesto Bosch (1863 – 1951) – Han var en framstående argentinsk markägare, advokat och diplomat som fungerade som den första presidenten för Central Bank of Argentina. Innan dess var han Argentinas utrikesminister. Kuppen i September 1930 mot president Hipólito Yrigoyen  resulterade i att Bosch återutnämndes till utrikesminister av general José Félix Uriburu. Bosch hade hjärtliga relationer med den amerikanska regeringen, som stödde den inflytelserika Standard Oil i dess tvist med den avsatte Yrigoyen om den senares oljepolitik.


Samuel Bush

Samuel P. Bush (1863 – 1948) – 1901 återvände Bush till Columbus för att vara chef för Buckeye Steel Castings Company, som tillverkade järnvägsdelar. Företaget drevs av Frank Rockefeller, bror till oljemagnaten John D. Rockefeller, och bland dess kunder fanns de järnvägar som kontrollerades av E. H. Harriman. Familjerna Bush och Harriman skulle vara nära förknippade åtminstone fram till slutet av andra världskriget. Våren 1918 ombads bankiren Bernard Baruch att omorganisera War Industries Board under Första världskriget och placerade flera framstående affärsmän på nyckelposter. Bush blev chef för sektionen för ammunition, handeldvapen och ammunition, med nationellt ansvar för statligt stöd till och förbindelser med ammunitionsföretag. Bush tjänstgjorde i styrelsen för Federal Reserve Bank of Cleveland . 1931 utsågs han till Herbert Hoovers presidentkommitté för arbetslöshetshjälp.

Prescott Sheldon Bush (1895-1972) - Find A Grave Memorial
Flora Sheldon

Flora Sheldon (1872 – 1920) – Hon var hustru till Samuel P. Bush och var släkt med familjen Livingston genom sin tredje farfars far, James Livingston (1728–90). James Livingstons farfar var Robert Livingston den äldre vars ättlingar inkluderar familjen Roosevelts, Astors och Bush. Familjen Livingston kan också spåras tillbaka till Tempelriddarna, som jag förklarade mer i detalj i min ORIGINS OF THE KNIGHTS TEMPLARORIGINS OF THE KNIGHTS TEMPLAR-  tråden.


Carl Bosch

Carl Bosch (1874 – 1940) – Han var inom högtrycksindustrikemi  och grundare av IG Farben, vid ett tillfälle världens största kemiföretag och var ansvarig för gaskamrarna i de nazistiskt kontrollerade koncentrationslägren under andra världskriget. Efter det nazistiska maktövertagandet, var Bosch en av industrimännen som valdes ut för medlemskap i Hans Franks‘s Akademi Academy for German Law i Oktober 1933, där han tjänstgjorde i det allmänna ekonomiska rådet (Generalrat der Wirtschaft). I december 1933 fick Bosch ett kontrakt för att utöka produktionen av syntetisk olja, en utveckling som var väsentlig för Adolf Hitlers framtida krigsplaner.


George Herbert Walker

George Herbert Walker(1875 – 1953) –  Han var morfar till president George HW Bush och farfarsfar till president George W. Bush, som båda namngavs till hans ära. Walker härstammade från en familj av slavägare i Maryland och hans farfarsfar Thomas Walker var en brittisk slavhandlare . Walker startade ett bank- och investeringsföretag vid namn G.H. Walker & Co. år 1900. Hans familj hade utvecklat många internationella bankkontakter, och han hjälpte till att organisera 1904 St. Louis World’s. Walker var känd som makten bakom det lokala Democratic Party. År 1920 blev Walker president för W.A. Harriman & Co. värdepappersföretag, och ordnade snabbt de krediter som W. Averell Harriman behövde för att ta kontrollen över Hamburg-Amerika Line. Detta gav Prescott Bush kopplingen till bröderna Harriman och deras arbete med nazistpartiet.

Eugenia Bosz.jpg
Yevgenia Bosch

Yevgenia Bosch (1879 – 1925) – Hon var en ukrainsk bolsjevikisk revolutionär, politiker och medlem av den sovjetiska regeringen i Ukraina under den revolutionära perioden i början av 1900-talet. Hon var engagerad i Socialdemokraterna .1901, vid 22 års ålder, blev hon medlem av det Ryska socialdemokratiska arbetarpartiet (RSDLP) och efter II partikongressen gick hon med i Bolshevik-factionen 1903. Bosch var avgörande för att lansera den första allukrainska sovjetkongressen (11–12 december 1917, Charkiv). Vid denna kongress utropades den ukrainska folkrepubliken att vara Sovjetrepubliken, och dess medlemskap i en federation med Sovjetryssland förklarades också. Hon valdes in i folksekretariatet för den bolsjevikiska regeringen i Ukraina.


Prescott Bush

Prescott Bush (1895 – 1963) –  1924 blev Bush vicepresident för investeringsbanken A. Harriman & Co. där hans svärfar, George Herbert Walker  var president. Bushs klasskamrater i Yale och Skull & Bones – fellow kollegan E. Roland Harriman och Knight Woolley arbetade också med företaget och 1931 blev han delägare i Brown Brothers Harriman & Co.Bush var en grundare och en av sju direktörer (inklusive W. Averell Harriman )  från Union Banking Corporation en investeringsbank som fungerade som ett clearinghus för många tillgångar och företag som innehas av den tyske stålmagnaten Fritz Thyssen,  en tidig anhängare och finansiär av Nazistpartiet . Thyssens partner i United Steel Works, som hade kolgruvor och stålverk över hela regionen, var Friedrich Flick, en annan stålmagnat som också ägde en del av IG FarbenIG Farben . Prescott Bush var politiskt aktiv i sociala frågor. Han var involverad i American Birth Control League och fungerade som kassör för den första rikstäckande kampanjen Planned Parenthood1947.  När det gäller frågor höll Bush ofta med New Yorks guvernör Nelson Rockefeller och enligt Theodore H. Whites bok om presidentvalet 1964 var Bush och Rockefeller långvariga vänner.

Judge John Walker.jpg
John M. Walker

John M. Walker (1907 – 1990) – Han var morbror till USA:s president George HW Bush. Walker gick på The Hill School  och senare på Yale University  där han skrevs in som medlem i Skull and Bones. 1939 gifte han sig med Elsie Louise Mead, dotter till George Houk Mead, president för Mead Corporation. 1986 förvärvade Mead Ampad   tillverkare av lagliga bindor som de sålde år 1992 till Mitt Romneys Bain Capital.


George H. W. Bush

George H. W. Bush (1924 – 2018) – Han var USA:s 41:e president från 1989 till 1993. Liksom sin far var han medlem i Yales cheer-ledningsgrupp och invigdes i Skull and Bones hemliga sällskap. År 1988 publicerade The Nation en artikel som påstod att Bush arbetade som en operatör för Central Intelligence Agency (CIA) under 1960-talet. Han tjänstgjorde som den 43:e vicepresidenten under president Ronald Reagan, i USA:s representanthus, som U.S. Ambassador to the United Nations, och som Director of Central Intelligence. Under Bushs år som ansvarig för CIA stödde USA:s nationella säkerhetsapparat aktivt Operation Condoroperationer och högerorienterade militärdiktaturer i Latinamerika. Condor var en USA-stödd kampanj för politiskt förtryck och statlig terror som involverade underrättelseverksamhet och mord på motståndare.


Barbara Bush

Barbara Bush (1925 – 2018) –  Hon var fru till president George HW Bush och grundaren av Barbara Bush Foundation for Family Literacy. Mrs. Bush talade också om sitt stöd för tillgång till abort, hbt-rättighetermedborgerliga rättigheter och medvetenhet om aids. Den 28 september 1995 körde familjen Bush till Portland, Maine, för tillkännagivandet av Barbara Bush Children’s Hospital. Bush sa att hennes liv sträcktes ut och tillade, ”Långt efter att jag har gått kommer detta sjukhus att finnas där med mitt namn.” 2006 avslöjades det att Barbara Bush donerade en hemlig summa pengar till Bush–Clinton Katrina Fund under förutsättning att välgörenhetsorganisationen gör affärer med ett pedagogiskt mjukvaruföretag som ägs av hennes son access, LGBT rightscivil rights, and AIDS awareness.  Det är också möjligt att hon är en dotter till satanisten Alister Crowley på grund av deras liknande ansiktsstruktur.


Orlando Bosch

Orlando Bosch (1926 – 2011) – Han var en kubansk exilmilitant, som  ledde Coordination of United Revolutionary Organizations (CORU), som av USA:s Federal Bureau of Investigation som beskrevs som en terroristorganisation. Bosch föddes på Kuba och gick på medicinsk skola vid University of Havana , där han blev vän med Fidel Castro. Mellan 1961 och 1968 arresterades Bosch flera gånger i USA för attacker riktade mot den kubanska regeringen och samarbetade med Central Intelligence Agency. Efter lobbyverksamhet av Jeb Bush, då kampanjledare för Ros-Lehtinen, men USA:s president George HW Bush åsidosatte justitiedepartementets rekommendation och beordrade Boschs frigivning.


Nancy Walker Bush

Nancy Walker Bush (1926 – 2021) –  Hon var den enda systern till USA:s förre president George HW Bush. Den 26 oktober 1946 gifte hon sig med Alexander Ellis Jr., en chef för försäkringsföretaget Fairfield & Ellis (som gick samman med Corroon & Black, nu en del av Willis Group Holdings Ltd.).  Parets bröllopsgäster inkluderade James L. Buckley , John V. Lindsay, , John Chafee och Nancys bror George; Office of Strategic Services (CIA) agent William B. Macomber Jr. var best man. Hon hade varit en liberal demokrat och en miljöpartist som aktivt samlade in pengar till NAACP och var vice ordförande för New England-sektionen av NAACP Legal Defense Fund.


Jonathan Bush

Jonathan Bush (1931 – 2021) – Han var son till Prescott Bush och bror till George HW Bush. Jonathan Bush grundade J. Bush & Co., som tillhandahöll diskreta banktjänster för utländska regeringars ambassader i Washington, under många år. 1997 köpte Riggs Bank och gjorde Bush till CEO VD  och president för Riggs Investment, ett företag baserat i New Haven, Connecticut. Denna bank var knuten till Saudiarabien och den 15 maj 2004 stod det i en artikel som publicerades:

””En politisk webbplats skriven av en demokratisk operative uppmärksammade i går det faktum att president Bushs farbror, Jonathan J. Bush, är en toppchef på Riggs Bank, som denna vecka gick med på att betala rekordhöga 25 miljoner dollar i civila böter för brott mot lag som syftar till att motverka penningtvätt.“ 


George Herbert Walker III

George Herbert Walker III (1931 – 2020) – Han tjänstgjorde som USA:s ambassadör i Ungern från 2003 till 2006 och var första kusin till president George H. W. Bush. Walker tog examen från Yale University 1953,  där han var medlem i Skull and Bones. Walker arbetade först med sin farfars företag, GH Walker & Company, sedan med Stiftelsen Stifel Nicolaus 1977. Under sin mandatperiod som VD blev Stifel Nicolaus ett börsnoterat företag på New York Stock Exchange.

George W. Bush

George W. Bush (1946 – Present) – Han tjänade som USA:s 43:e president från 2001 till 2009. Vid Yale University var han en hejarklack- och medlem i Skull and Bones-society precis som sin far och farfar. Det ryktas att Bush och vicepresident Dick Cheney arbetat med CIA, Mossad och andra hemliga grupper för att orsaka rivningarna av World Trade Centers.  Anledningen till detta var att tjäna biljoner på Wall Street med säljoptioner på flygbolag, invadera oljan i Mellanöstern och genomdriva Patriot Act på amerikaner. I januari 2010, på president Obamas begäran, bildade Bush och Bill Clinton Clinton Bush Haiti Fund för att samla in bidrag till hjälp- och återhämtningsinsatser efter Jordbävningen på Haiti 2010 tidigare samma månad.


Laura Bush

Laura Bush (1946 – )  – Hon var USA First Lady of the United States:s från 2001 till 2009 som fru till förre presidenten George W. Bush. Natten till den 6 november 1963, två dagar efter sin 17-årsdag, körde Laura på en annan bil och dödade Michael Douglas, som bara råkade vara hennes ex-pojkvän. Som First Lady of Texas etablerade hon ”Rainbow Rooms” över hela staten, i ett försök att tillhandahålla emergency services nödtjänster  för försummade eller misshandlade barn. Genom detta främjade hon programmet Adopt-a-Caseworker för att ge stöd till Child Protective Services (barnskyddstjänster) . Hon har gjort många resor till Afrika för att främja och få stöd för president Bushs nödplan för AIDS-hjälp.


Sharon Bush

Sharon Bush (1952 – ) –  Sharon Bush var gift med Neil Bush från 1980 till April 2003. 1998 grundade Bush Teddy Share, ett vinstdrivande företag som stödjer välgörenhetsorganisationer fokuserade på barns ändamål över hela världen. 2013 började hon övervaka affärsutvecklingen för Protein Matrix, ett företag som tillverkar en biologiskt nedbrytbar avfettningsprodukt som bryter ner fett, olja och fett för att förhindra tilltäppning, översvämningar och brandrisker.


Jeb Bush

Jeb Bush (1953 – ) Han tjänstgjorde som Floridas 43:e guvernör från 1999 – 2007. 1990 uppmanade Bush sin far att benåda Orlando Bosch, en exilkuban som hade dömts för att ha avfyrat en raket mot ett polskt skepp som var på väg till Kuba. Bosch släpptes från fängelset och beviljades uppehållstillstånd i USA. I april 2007 gick Bush med i Tenet Healthcare Följande augusti gick Bush med i investeringsbanken Lehman Brothers, som rådgivare i dess private equity-grupp. Bush stöder fortsatt insamling av metadata för telefonsamtal av National Security Agency. Han stöder också USA Patriot Act, och kritiserade insatser från senator Rand Paul och andra för att stoppa dess återgodkännande.

Neil Bush (1955 – ) – Bush var medlem av styrelsen för Denver-baserade Silverado Savings and Loan  från 1985 till 1988 under S&L crisis på 1980-talet. Neil satt i Silverados styrelse och anklagades för att ha beviljat lån som gynnade honom själv. Bush var också vän med den bortgångne kontroversielle oligarken Boris Berezovsky,  en politisk fiende till Rysslands president Vladimir Putin. Boris hade varit åtalad för bedrägeri i Ryssland och en asylsökande i Storbritannien och var investerare i Bushs företag, Ignite! Learning. Neil Bush är också grundare och ordförande för George HW Bush Foundation For US-China Relations.


Dorothy Bush Koch

Dorothy Bush Koch (1959 – ) – Hon är medordförande för Barbara Bush Foundation for Family Literacy. I juni 1992 gifte hon sig med Robert P. ”Bobby” Koch, idag lobbyist i Washington DC på uppdrag av vinindustrin. Bröllopet ägde rum på Camp David.  Robert P. Koch var medhjälpare till parlamentets demokratiska ledare Richard Gephardt,  och är ordförande för det Kalifornien-baserade Wine Institute. Han har ett betydande ägarandel i Central European Distribution Corp., ett företag som tillverkar och distribuerar vodka i Polen . Han är också en del av familjen Koch som är kopplad till Jeffrey Epstein.


Billy Bush

Billy Bush (1971 – ) –  Efter att ha dykt upp som korrespondent på Access Hollywood från 2001 till 2004, blev Bush en primär ankare av programmet 2004. Bush var också värd för The Billy Bush ShowThe Billy Bush Show, en nationellt syndikerad prat- och musikradioshow som sändes från 2008 till 2014. Genom sin mor är Bush en ättling till Louis DuBois,  som flydde från religiös förföljelse i Frankrike och bosatte sig i vad som då var den holländska kolonin New Amsterdam; han hjälpte till att grunda staden New Paltz, New York  Han är också en ättling till familjen Hasbrouck  vilket gör honom till en andra kusin, tre gånger borttagen från mottagaren av Nobelpriset  i fysik som deltog i Manhattan Project.


David Lauren

David Lauren (1971 – ) Han är maken till Lauren Bush, som är dotter till George W. Bush. Han är den yngste sonen till kläddesignern Ralph Lauren, den amerikanske miljardären affärsmannen, mest känd för Ralph Lauren Corporation, ett globalt företag på flera miljarder dollar. Davids farföräldrar var i Vitryssland födda Ashkenazi-judar immigranter. David är för närvarande chef för Ralph Lauren Foundation och vice ordförande i styrelsen, som han deltar i många välgörenhetsorganisationer, inklusive Pink Pony-fonden, Ralph Lauren Center for Cancer Care and Prevention, Polo Jeans GIVE-programmet och Star -Spangled Banner Preservation Project Smithsonian National Museum of American History.

Barbara Bush

Barbara Bush (1981 – ) Hon var med och grundade och är styrelseordförande för den ideella organisationen Global Health Corps. Hon arbetade för Cooper Hewitt, Smithsonian Design Museum Cooper Hewitt,  ett dotterbolag till Smithsonian Institution. Tidigare hade hon arbetat med AIDS- patienter i Africa: Tanzania, Sydafrika och Botswana, bland annat, genom ett program sponsrat av Houston-baserade Baylor College of Medicines ‘s International Pediatrics AIDS Initiative. 2011 släppte Bush en video med Human Rights Campaign, (landets största lesbiska, homosexuella, bisexuella och transperson ( LGBTHBT).)  civilrättsorganisation som uppmanar delstaten New York att legalisera samkönade äktenskap. Bush gick med andra barn till framstående republikanska politiker– inklusive Meghan McCain och Mary Cheney – för att stödja homosexuella äktenskap.


Jenna Bush

Jenna Bush Hager (1981 – ) Hon är medvärd för Today with Hoda & Jenna den fjärde timmen av NBC:s morgonnyhetsprogram ”Today”. Hon arbetade på ett härbärge som en del av en praktikplats för UNICEFs ‘s Educational Policy Department in utbildningspolitiska avdelning i Latin America,  närmare bestämt Panama. Hon besökte också Paraguay 2006, medan hon arbetade som praktikant för United Nations Children’s Fund .  Hon gifte sig med Henry Chase Hager, son till John H. Hager som tidigare tjänstgjorde som Lieutenant Governor of Virginia under George W. Bush.och som biträdande sekreterare för US Department of Education under George W. Bush.


Lauren Bush

Lauren Bush (1984 – ) – Hon är VD och medgrundare av FEED Projects, ett socialt företag för att bekämpa världens hunger på uppdrag av UN World Food Programme FN:s världslivsmedelsprogram . 2005 reste Bush till Tchad som studentambassadör för World Food Program. Bush tecknades med Elite Model Management innan hon lanserade FEED. Hon har varit med på omslagen till Vogue och Vanity Fair och har ofta modellerat för Tommy Hilfiger, såväl som för Abercrombie & Fitch och designerna Gai Mattiolo och Isaac Mizrahi. 2004 började Bush dejta David Lauren,  son till modedesignern Ralph Lauren.och den 4 september 2011 gifte sig paret i Colorado.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: