Ukraina har fallit, Israel och Schweiz är nästa

2023-01-30

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Stora segrar av den planetariska befrielsealliansen är nu omöjliga att förneka. Anglosaxarna, ryssarna och kineserna har nått en överenskommelse om Ukraina och är nu redo att avsluta de återstående khazariska maffianfästena i Schweiz och Israel. När väl dessa kontrollcenter är neutraliserade kommer den slutliga befrielsen av USA att äga rum, vilket gör världsfred möjlig.

Den här virala videon med över 20 miljoner visningar av en Pfizer-chef som flippar ut är ett bra bevis på hur mycket kontroll Rockefeller/Rothschilds redan har förlorat:

Eftersom vi antar att de flesta av våra läsare redan har sett den, kommer vi att koncentrera oss på de viktiga fakta som den avslöjar. Dessa är att Pfizer offentligt har erkänt att de skapat virus för att sälja vacciner. Den andra är att Google och Twitter inte längre censurerar sanningen om covid- och vaccinbrott.

Också bombade nya vetenskapliga studier har avslöjat vad många av oss visste från början: 5G-strålning är inte bara kopplad till Covid-19-pandemin, den inducerar faktiskt kroppen att skapa nya virus och sjukdomar, inklusive coronavirus.

Och innan mainstreammedia får tag i den här studien och övertygar massorna om att den är oviktig, bör du veta att dessa är peer-reviewed vetenskapliga studier publicerade på National Institute of Healths webbplats.

https://rumble.com/v274idk-u.s.-government-admits-5g-radiation-causes-covid-19-stunning-admission.html

Det betyder att inte bara läkemedelsföretagen utan även IT-företagen var inblandade i ett försök att mörda en stor andel av världens befolkning.

Den här typen av information kommer nu ut i mainstream eftersom KM tappar kontrollen över Fortune 500-företagen.

Men historien går mycket djupare än så. Anledningen till att västerländska läkemedelsföretag tvingas skapa sjukdomar och sedan sälja botemedel är för att de är förbjudna att producera läkemedel som gör oss smartare, lyckligare, starkare etc. En chef för läkemedelsföretaget sa en gång till mig att ingenting skulle vara lättare än att göra läkemedel som skulle öka våra IQ men att de förbjöds att göra det. Han sa också att det skulle vara otroligt enkelt att tillverka nya droger som inte var skadliga. Anledningen till att idrottare förbjuds att ”dopa” sig för att göra sig starkare, snabbare etc. är densamma.

Det beror på att Octagon-gruppen på toppen av KM medvetet håller tillbaka oss som art. De förbjuder droger och genetiska förändringar som skulle öka IQ etc. De håller också medvetet vår livslängd artificiellt kort så att vi inte har tillräckligt med tid att lista ut vilken kontrollmatris vi är föremål för.

Med andra ord, att besegra KM kommer att bli mycket större än Sovjetunionens fall. Det kommer att förändra allt. Datorer sägs fördubblas i processorkraft vartannat år. Människor kunde göra detsamma om de ville och fick lov.

Syrenen Töreboda Blogg: Små barn erövrar lärandet med hjälp av sina kroppar

Vi är också på väg att befrias från det fruktansvärda slaveriet. Till exempel har den amerikanska regeringen subventionerat handel med barn i alla 50 stater. Detta är tack vare ”adoption and safe familys act”, undertecknad i lag 1997 av Bill och Hillary Clinton Rockefeller. Över 80 miljarder dollar per år spenderas av den federala regeringen för detta program för att ge stater över en miljon dollar för varje barn de beslagtar från en familj. Regeringen medger själv att 83 % av de barn som beslagtas görs under falska förevändningar.

Det visar sig nu också att de har använt falska drogtester för att få det att verka som att föräldrarna var ”narkomaner” som var tvungna att få sina barn omhändertagna.

Tortyren och mordet på dessa barn (för att skörda adrenochrome) videobandades och användes för att skapa en massiv utpressningsfil av maktmäklare i väst. Det fanns också en massiv homosexuell våldtäkts- och utpressningsring som existerade vid sidan av barnmorden.

För dem som vill veta mer, talar den här videon om satanisternas bisarra analsexritualer.

Fraud probe underway on US drug-tester used in custody cases – media

Fraud probe into US drug-tester used in custody cases – Vice

https://www.rt.com/news/570628-drug-tester-fraud-probe-custody/

(Om nu inte kan ladda ner artikeln, ladda ner tor search engine på din dator)

Människor som inte deltog i utpressningsbara brott hölls borta från toppjobb medan de skyldiga steg till toppen. Vi vet nu att det finns över 400 000 av dessa utpressningsfiler, vilket förklarar varför det har varit så svårt att dränera träsket.

Träsket håller dock på att dräneras. Västerländska och ryska specialstyrkor med vit hattarna samarbetar nu i operationer mot Vatikanen och Octagon-högkvarteret i Schweiz tack vare detaljerade underrättelser om deras ledare.

Till exempel, en insider som deltog i ”ritualer utförda på natten i mörka rum”, övervakad av Klaus Schwab Rothschild vid World Economic Forum i Davos, Schweiz säger att ”mörkrets energi, lidandet råder där.” Vid dessa möten med självutnämnda ”gudar på Olympen” sa Klaus Schwab ”den gamla världen kommer inte tillbaka”” och förklarade sig själv som ”påven för den nya världsordningen.” Schwab sa till deltagarna att de kunde ”anse sig själva vara gudar”. Han sa att WEF skapade fem kriser för att bevisa att Gud inte existerade, för om han gjorde det skulle han ha förhindrat dem. (Det är intressant att notera att enorma flockar av svarta fåglar, ett omen om katastrof, nu ses över KM-fästen som Vatikanstaten och Kiev: är Gud på väg att slå till?).

WEF-publikationer beskriver dessa kriser enligt följande:

”Världens kollektiva fokus kanaliseras in i ”överlevnaden” av dagens kriser: levnadskostnader, social och politisk polarisering, mat och energiförsörjning, ljum tillväxt och geopolitisk konfrontation, bland annat.”

https://www.webforum.org/reports/global-risks-report-2023/

Vid mötena skröt Schwab också att den ”katolska kyrkan kollapsar och påven spelar ingen roll.” Vatikanens insiders bekräftar att skådespelaren som låtsas vara påve Franciskus tar order från Schwab och KM. Det är därför ”Francis” publicerade ett brev där det stod ”När World Economic Forum firar sitt femtioårsjubileum, skickar jag hälsningar och lyckönskningar till alla som deltar i årets sammankomst.”

https://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/pont-messages/2020/documents/papa-francesco_20200115_messaggio-worldeconomicforum.html

Disgraced Ex-Cardinal Theodore McCarrick Criminally Charged with Sexual ...

En av nyckelpersonerna bakom KM:s kontroll av den falska Franciskus och Vatikanen är den vanärade före detta ärkeskopen i Washington Theodore McCarrick, (bilden ovan)

George Neumayr - Page 8 - Complicit Clergy

som driver en massiv utpressningsoperation, enligt George Neumayr, (bilden) en amerikansk katolsk journalist. ”Teddy kan få alla prelater med djupa fickor under sin utpressningsförtrollning att utfrysa och ekonomiskt svälta alla biskopar som trotsar honom: Han driver fortfarande saker i kyrkan,” sa Neumayr. Neumayr mördades den 19 januari när han undersökte frimurares infiltration av kyrkan i Afrika.

Människorna som mördade honom är bland målen för specialstyrkorna för vita hattarna. De kommer att jagas och skickas ner för att möta sin herre.

US Naval Intelligence, en arm av de vita hattarna, har nu gått mot andra toppförrädare inklusive Michael Chertoff, Robert Mueller, kongressledamoten Adam Schiff, Senator Mark Warner, Alex Soros, Senator Mitch McConnel och Special Counsel John Durham, säger MI6-källor.

How Russian warlord Yevgeny Prigozhin went from hot dog chef to ...

Ryssarna jagar lite på egen hand. Yevgeny Prigozhin, (bilden) grundare av Wagner-grupperna säger ”Jag har vittnen som minns hur CIA-tjänstemän tränade Osama Bin Laden och förde påsar med pengar och vapen till ISIS i Syrien och andra länder. De förberedde fredlösa och terrorister över hela världen så att det skulle bli problem överallt – i Europa, Afrika, Asien, Sydamerika.”

Många av dessa brottslingar är samlade i Ukraina där de systematiskt jagas och förstörs.

Kinesiska källor uppskattar den ukrainska uppskattningen av de totala förlusterna för Ukrainas väpnade styrkor under de senaste 11 månaderna av konflikten till 680 000 människor. Det betyder att Ukraina redan har förlorat kriget. Att ta bort 14-åriga pojkar och gubbar från gatan och skicka dem till slakt gör ingen skillnad.

Situationen har nått den punkt där även tankesmedjor som driver krig som Rand Corporation backar från kriget. Det står att ”studier av tidigare konflikter och en närmare titt på förloppet av denna tyder på” att ett ”optimistiskt scenario är osannolikt.”

Kom ihåg att Rand är de rabiata hundarna som föreslog att USA skulle ta sig an ett ”medelstort land” som Japan eller Brasilien för att stimulera dess ekonomi.

De är med andra ord mobbare som bara vill attackera någon de är säkra på att de kan slå men springer ifrån riktiga motståndare.

Om faktum MI6-källor säger att ango-saxarna och ryssarna redan har nått en överenskommelse om Ukraina och att som en del av detta kommer de västerländska stridsvagnarna som enligt uppgift skickas till Ukraina faktiskt att gå till Ryssland.

Chefen för MI6 säger:

Vi har hört tillbaka från Moskva via den bakre kanalen. Den är mycket mer en expert är den diplomatiska bakkanalen. Militär underrättelsetjänst styr Försvarsmakten och inte tvärtom

Kom ihåg att Rand är de rabiata hundarna som föreslog att USA skulle ta sig an ett ”medelstort land” som Japan eller Brasilien för att stimulera dess ekonomi.

De är med andra ord mobbare som bara vill attackera någon de är säkra på att de kan slå men springer ifrån riktiga motståndare.

Om faktum MI6-källor säger att ango-saxarna och ryssarna redan har nått en överenskommelse om Ukraina och att som en del av detta kommer de västerländska stridsvagnarna som enligt uppgift skickas till Ukraina kommer faktiskt att gå till Ryssland.

Chefen för MI6 säger:

Vi har hört tillbaka från Moskva via den bakre kanalen. Den är mycket mer en expert är den diplomatiska bakkanalen. Militär underrättelsetjänst styr Försvarsmakten och inte tvärtom.

Tanksen du nämnde att vi skickade är mycket välutrustade och vi förstår att det var något slags tekniköverföringsarrangemang. Vad som är tänkt är avgränsningen av Ukraina längs Dneiper från norr till söder ner från Kiev till Krim och det kommer att vara slutet på det i mars. Stridsvagnarna förlitar sig på artilleri först för att penetrera och sedan infanteri för att hålla, stridsvagnarna bryter bara igenom, det är allt de är designade för att göra. Alla flodkorsningar kommer att sprängas [för att skapa] en järnridå.

Den ryska ukrainska storbranden är deras egen kattkamp och att dra in alla andra kommer att sluta i tårar, markera mina ord Benjamin. Boris Johnson hade inga orsaker att vara där i förra veckan. Vi har fått ta in våra politiker och läsa dem Riot Act. Det här är någon slags KM-pseudojudisk Tom Whackery igen.

KM-vargen i judiska fårkläder så att säga. Om du tog bort blicken från dem för en enda sekund skulle de beröva andan från din mun, samma skurkar.

Med andra ord kommer västvärlden att stå vid sidan av medan Ryssland avslutar den sista av de satanistiska krafterna i Ukraina.

Viktor Bout's Secrets Frighten the Kremlin

Som en annan del av backkanalen med Ryssland gav vapenhandlaren Victor Bout (bilden) sin första intervju med en västerländsk källa sedan han släpptes ur fängelset. Det är väl värt att lyssna på.

I grund och botten säger han att USA spenderade 150 miljoner dollar för att rama in honom och använde exakt samma handling för att rama in många andra människor runt om i världen. Han säger också att vad västvärlden [KM] gör mot Ryssland skulle vara som att Ryssland tar över Mexiko och sedan försöker ta Kalifornien, Florida, New Mexico och Texas bort från USA.

https://www.youtube.com/watch?v=aLOzzuByYzc

Le Grand Changement: Fulford : La Mafia Khazare perd ses Centres de ...

Bout pratade dock inte om ett möte i Pattaya, Thailand runt 2008 där han visade en kärnstridsspets stulen från den ryska ubåten Kursk till Sasha Zaric, alias Illuminatis stormästare Alexander Romanov. Den stridsspetsen användes därefter för tsunamin den 11 mars 2011 och massmordsattacken för kärnvapenterror mot Japan. Vad sägs om det Victor, kan du vara snäll och belysa detta?

I vilket fall som helst kommer det också att finnas gemensamma ryska och engelska operationer för att halshugga KM-ledningen i Schweiz, Israel, säger både MI6 och ryska FSB-källor. Onödigt att säga att hemadresserna till Schwab och de andra självutnämnda ”gudarna på Olympen” är kända för dem.

För att förbereda allmänheten för krigsförbrytartribunaler i Nürnberg-stil, tas nu NATOs brott upp i parlament och andra offentliga forum runt om i världen, vilket den här videon visar:

KM flippar ut och har desperat försökt starta sitt sedan länge planerade tredje världskrig med massiva attacker mot Syrien och Iran. Dessa involverar hundratals stridsflygplan.

https://www.debka.com/launch-of-us-israel-juniper-oak-drill-tells-iran-us-strength-unabated-by-ukraine-war-or-china-threat/

Iranska underrättelsekällor säger att Iran också attackerades av styrkor från Ukraina. ”Detta kommer att få tunga konsekvenser för Ukrainas regering”, säger källan.

Oavsett vad kommer denna attack inte att starta WWIII eftersom världens militära styrkor inte längre lyder KM.

Attacken mot Iran var också ett desperat drag av den kriminella KM-regimen Benyamin Netanyahu för att avvärja ett inbördeskrig i Israel genom att åkalla en yttre fiende.

Who wants an Israeli civil war?

https://www.jpost.com/israel-news/article-729768

 THOUSANDS OF protesters against the new Netanyahu government and its proposed reforms gather outside the President’s Residence in Jerusalem, earlier this month. (photo credit: OLIVIER FITOUSSI/FLASH90)

Det judiska folket vaknar dock till att KM-kriminella gömmer sig mitt ibland dem och vi kommer att jaga dem, lovar Mossad-källor.

KM:et tvingas också ut ur garderoben. Förra veckan kom Anti-Defamation League officiellt ut för att stödja Ukrainas nynazister. ”Vi vet redan att KM ‘judarna’ alltid var nazister från början”, säger en Mossad-källa.

KM:s desperation kommer också från det faktum att världen har förkastat deras plan att behålla kontrollen över det finansiella systemet med introduktionen av deras vilddjurets märke centralt tillbaka till digital valuta.

Det var därför Rockefeller-tjänaren Janet Yellen (bilden nedanför) åkte på en tiggeri-resa till Afrika. ”Officiellt var resan utformad för att övertyga afrikaner, inklusive folkvalda, företagsledare och bönder, att USA letar efter en långsiktig relation om allt från livsmedelssäkerhet till landsbygdens elektrifiering.”

A white haired lady, Janet Yellen, scowls at the distance

Yellen warns of debt ceiling ”catastrophe” for U.S. and beyond

https://www.axios.com/2023/01/28/yellen-debt-ceiling-nervous-default-recession

Den verkliga historien var dock att Yellen hotade afrikanerna att om de inte accepterade den nya digitala valutan, ”skulle en fullständig amerikansk standard få ringeffekter över hela världen, vilket gör det dyrare att låna pengar i några av världens fattigaste länder .”

Detta är naturligtvis en lögn, för vad som verkligen kommer att hända är att alla de exploaterande IMF-lånen etc. till Afrika kommer att elimineras som en del av ett jubileum på den amerikanska företagsregeringens fallissemang. Efter det kommer afrikanerna äntligen att få ett rimligt pris för sitt arbete och sina resurser.

Det är inte bara USA:s regering som fallerar. Hus- och billån i den privata sektorn leder också till en implosion av banksystemet.

Jeremy Cross, VD för ett bilrepoföretag säger att han inte kan hitta tillräckligt många repor för att möta efterfrågan eller utrymme för att hålla alla bilar som hans företag har fått i uppdrag att återta.

”It’s The Perfect Storm”: More Americans Can’t Afford Their Car Payments Than During The Peak Of Financial Crisis

https://www.zerohedge.com/economics/its-perfect-storm-more-americans-cant-afford-their-car-payments-during-peak-financial

Enligt Bankraternas årliga akutfondrapport är 68 % av människorna oroliga över att de inte skulle kunna täcka sina levnadskostnader på bara en månad om de förlorade sin primära inkomstkälla. Och när det kommer att knuffas, har majoriteten (57 %) av amerikanska vuxna för närvarande inte råd med en nödkostnad på 1 000 USD.

Nästan tre fjärdedelar, eller 72 %, av medelinkomstfamiljerna säger att deras inkomster sjunker efter att levnadskostnaderna, gått upp från 68 % för ett år sedan.

Situationen har nått den punkt där miljontals amerikaner är på väg att gå hungriga när deras matkuponger skärs av.

The Cost Of Living Has Become Extremely Oppressive And 57 Percent Of Americans Cannot Afford A $1,000 Emergency Expense

Det amerikanska folket, liksom afrikanerna, kommer också att befrias från skuldslaveri och se deras inkomster stiga så fort KM:s FRB-parasiten avlägsnas.

Inför militärt nederlag, ekonomisk kollaps och krigsförbrytelserättegångar är den stora frågan nu om KM äntligen försöker spela sitt ”utomjordiska invasionskort.”

Polska underrättelsekällor säger att ”G7 kommer att ta sina vapen från utomjordiska arsenaler och släppa dem på Ryssland och Iran eftersom USA och EU är marionetter för utomjordiska ockupanter.” De använder ett ”avhumaniserings-slavsystem för att skaffa mindre intelligenta människor utan att vara medveten om att de kontrollerar deras djuriska mentala instinkter som mentalt liknar hundar eller reptiler och de tränas som soldater för att utföra anti-mänskliga beslut.” De syftar på vad som kallas ”fallna änglar” och deras mänskliga slavar.

På tal om fallna änglar, här är de senaste framträdanden på vår himmel av ”andra ordliga enheter.”

Här är också de senaste bevisen på att den internationella rymdstationen är falsk och att vi själva är i någon form av karantän. Förmodligen kommer det att sluta när satanisten är besegrad.

1. 4 UFO drones over Lusaka, Zambia-January 20, 2023

2. UFO over Chile 

3.  Light ships over Canada 

4. A Multi dimensional Light ship seen over Hawaii January 18, 2023 Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:,

2 svar

  1. I love what you guys are up too. This sort of clever work and exposure!
    Keep up the awesome works guys I’ve included you guys to blogroll.

    Gilla

  2. Mycket bra jobbat att översätta Fulfords vecko-rapport. Tack för det!

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: