GitmoNytt: Vit hatt mördad, uppror, avrättning…

En viktig White Hat-officer mördades förra månaden, sa en källa på general Eric M Smiths kontor till Real Raw News.

Måndagen den 19 december hittades den amerikanska flottans befälhavare Robert Ramirez död i sitt hem i San Diego. Navy Times rapporterade att Cmdr. Ramirez fru, Anne, försökte väcka sin man den morgonen men fann att han inte svarade. San Diego Sheriffs avdelning sa att de inte hittade några tecken på fult spel men avslöjade inte omedelbart en dödsorsak.

White Hats bestrider det officiella kontot.

De sa att Mrs. Ramirez var borta från hemmet och besökte släktingar natten till Cmdr. Ramirez död, och att han förmodligen var ensam hemma.

White Hats lärt av Cmdr. Ramirez död på eftermiddagen den 19:e och nästan omedelbart tog hans kropp i besittning långt innan San Diego County Coroner’s Office kunde ha utfört en obduktion. De förde kroppen till Camp Pendleton, där en läkare genomförde en omfattande obduktionsundersökning.

Vår källa sa att hans lik inte hade några fysiska skador eller defensiva sår.

Rättsläkaren kontrollerade Cmdr. Ramirez register för att se om han hade tagit sticket; det hade han inte, och dokument tydde på att han hade varit vid topphälsa, även vid 47 år gammal. Hans död verkade vara ett mysterium.

Ett mysterium som löstes den 22 januari när toxikologiska resultat visade att Cmdr. Ramirez hade fått i sig en dödlig mängd cyanid, en kemisk förening som orsakar svaghet, illamående, andningssvårigheter, kramper, hjärtstillestånd och död – en plågsam död. Tiden från förtäring till döden beror på kvantitet. Läkaren i Camp Pendleton sade enligt uppgift att Cmdr. Ramirez hade fått i sig tillräckligt med cyanid för att döda honom på en minut.

”Om hans fru var hemma, skulle hon ha hört honom skrika och sett hur han spydde,” sa vår källa.

På frågan om hur rättsläkaren uteslöt självmord, svarade vår källa bittert, ”Kmdr. Ramirez tog inte livet av sig med cyanid. Även om han velat bli av med sig själv, skulle han ha hittat ett mindre smärtsamt sätt att göra det på. Han var en orädd officer med 27 års tjänst, precis utnämnd till befälhavare för SEAL Team 1 precis innan han mördades. Han var en uppskattad medlem av White Hat-gemenskapen.”

På frågan om White Hats hade intervjuat hustrun sa han: ”Jag har sagt vad jag kan. Utredningen pågår, så jag kan inte diskutera ledtrådar eller vem vi har pratat med.”

Under sina år av meriterande tjänst belönades Ramirez med tre Combat Action Ribbons, efter att ha varit i stridssituationer i tre olika krigsteatrar och fem Brons Star-medaljer – två med ”V”-anordningar, vilket betecknar tapperhet och hjältemod under strid.

General Smith sade Cmdr. Ramirez död är en förödande förlust.


Marinen och korrupta FBI sammandrabbade vid Camp Pendleton

Amerikanska marinsoldater hamnade nästan i en flammande eldstrid med korrupta federala agenter på torsdagseftermiddagen när fyra FBI-desperado anlände till Camp Pendletons portar och hävdade att de hade arresteringsorder för två marinsoldater som fredligt hade besökt Capitolium den 6 januari.

FBI:s oönskade utseende markerar andra gången denna vecka Merrick Garlands Gestapo kom på jakt efter aktiva marinsoldater vars enda motiv för att besöka Washington var att protestera mot det stulna valet och ge hjälp till skadade personer.

FBI-agenter arresterade på tisdagen olagligt tre marinsoldater: Micah Coomer, stationerad i Camp Pendleton; Joshua Abate, Fort Meade; och Dodge Dale Hellonen, Camp Lejeune. Alla tre greps utanför tjänsten och anklagades för tjänstefel. Efter deras arrestering försökte fd att så oenighet och paranoia inom kåren och hävdade utan bevis att ”medmarinsoldater” hjälpte deras utredning och hjälpte till att identifiera de misstänkta.

En källa på general Eric M Smiths kontor tillbakavisade det påståendet.

”Ingen lojal marinsoldat skulle hjälpa den kriminella DOJ. De marinsoldater som tas i förvar är bra marinsoldater. Ja, de var på Capitolium, men de gick in i byggnaden efter att de såg folk bli trampade för att ge medicinsk hjälp. Deras enda så kallade brott var att sätta en MAGA-hatt på en staty. Dessa marinsoldater räddade liv”, sa vår källa.

Efter deras arrestering utfärdade general Smiths kontor en bulletin som varnade alla aktiva marinsoldater att DOJ var engagerad i en häxjakt för att hitta någon marinsoldat som kan ha varit i eller nära DC den 6 januari. Kontoret underrättade också pensionerade marinsoldater för vilka den hade adresser eller telefonnummer. Meddelandet varnade marinsoldater för att vara försiktiga med sin omgivning när de inte är på plats eftersom illvilliga federala agenter sannolikt övervakade barer, nattklubbar och köpcentra. Det föreslog också att FB kan använda ”attraktiva kvinnor som gör framsteg” för att fånga marinsoldater. ”FBI lurar förmodligen i städer och städer nära våra institutioner, men det är mindre troligt att fegisarna kommer att ha fräckheten att visa sina ansikten i vårt hem”, står det i bulletinen.

General Smiths kontor hade fel i den andra delen av meningen.

Torsdag eftermiddag drog två svarta Lincoln Navigators upp till Camp Pendletons San Luis Rey-port, en av åtta bevakade åtkomstpunkter. De ockuperande gick fram till marinvakterna och identifierade sig som FBI-agenter och sa att de hade en federal arresteringsorder för två marinsoldater på basen.

General Smiths kontor bad RRN att undanhålla marinsoldaternas namn, men vi kan säga att den ena är en Master Gunnery Sergeant, den andra en 2nd lieutenant.

De fyra aggressiva myndigheterna gav vaktposterna ett ultimatum: leverera marinsoldaterna, eller så gick de in i Camp Pendleton för att hitta dem.

”Mariner tar inte snällt emot hot, särskilt från en kriminell FBI,” sa vår källa. ”Grindvakterna varnade och sa till FBI att de kunde vända sig om och gå eller göra sitt bästa för att komma in.”

En matad berättade enligt uppgift till den ledande vaktposten att Merrick Garland hade gett honom befogenhet att arrestera de två marinsoldaterna ”på vilket sätt som helst” och förde sin hand mot den hölstrade sidoarmen på hans högra höft.

Han kom på sig själv med att stirra på affärsänden av vaktens gevär.

Vaktposterna, sa vår källa, påminde FBI om att Camp Pendleton hyste 42 000 fed-hatande marinsoldater.

”Gen. Smith blev medveten om den utspelade krisen. Han har en stark vanvördnad för FBI, och portvakterna fick höra att vi inte skulle överlämna någon till deras förvar. FBI gillade inte det och blev mycket upprörda, vilket orsakade ett stopp som varade i femton minuter, säger vår källa.

Vaktposterna höll sina vapen tränade på FBI-agenterna.

”Du rekommenderas att trappa ner, sätta dig i dina fordon och lämna”, ska en vaktpost ha sagt till FBI.

Slutligen grävde FBI in; även om de klättrade ombord på sina stadsjeepar och gick, ropade en av dem genom ett öppet fönster, ”Vi kommer tillbaka.”

”Och vi kommer att vara här och vänta”, sa en grindvakt.

Avslutningsvis sa vår källa att alla fd som fångas vid arrestering av marinsoldater kommer att behandlas som fiendens kombattanter.


NEC-direktör Brian Deese hängd på GITMO

Den olagliga administrationens chef för National Economic Council, Brian Deese, hängdes på onsdagseftermiddagen efter att en militärdomstol i Guantanamo Bay dömt honom för förräderi för att ha saboterat landets livsmedelsförsörjning.

Som rapporterats tidigare denna månad arresterade amerikanska marinsoldater Deese den 5 januari efter en 3-månaders undersökning som visade att han avsiktligt hade tillverkat en livsmedelskris som ökade kostnaderna för fjäderfä och ägg. Ett edsvuret uttalande av sannolika skäl som påstås att Deese instruerade Food Safety & Inspection Service (FSIS), som övervakar fjäderfäindustrin, att döda tiotals miljoner höns under förevändning att stävja aviär influensa.

På onsdagen åberopade en handfängsel Deese, iklädd en orange jumpsuit, sin 5 :e ändringsrätt att förbli tyst efter att ha upprepat sin oskuld och sagt till vice adm. Crandall att historien skulle rättfärdiga ”alla åtgärder som jag kan eller inte kan ha vidtagit för att bevara heligheten hos Amerikas förenta stater.” Hans pompositet och självbelåtenhet imponerade inte på amiralen.

”Tänk vad du vill,” sa vice adm. Crandall. ”Här är du en fiendekombattant.”

Paul Kiecker Takes Reins as FSIS Administrator - FoodSafetyTechHan kallade åklagarmyndighetens första och enda vittne, Paul Kiecker, (bilden) biträdande administratör för FSIS. Kiecker dök upp över ett Zoom-samtal och var klädd i en vit jumpsuit när han satt i något som såg ut som en Camp Delta-fängelsecell – en beväpnad marinsoldat lurade bakom honom. Det är oklart varför han inte fysiskt var i rätten.

Kiecker vittnade om att han och Deese konspirerade för att på konstgjord väg höja priserna på ägg till den punkt där mathandlare antingen skulle betala orimliga priser eller bli utan.

”Ägg är en stapelvara. Vi visste att folk fortfarande skulle köpa, oavsett kostnaden. Och visste att det skulle förvärra bristen. Och den bristen skulle driva priserna ännu högre. Tro inte att det bara handlar om ägg och fjäderfä – det pågår ett administrativt arbete för att beröva människor mat och skapa Venezuela-liknande inflation just här, säger Kiecker.

”Låt oss fokusera på vad som finns i ditt styrhytt,” sa vice adm. Crandall. ”Så, närmade du dig Deese, eller var det tvärtom?”

Kiecker skyllde på Deese; han sa att Deese redan hade utarbetat en plan när han kontaktade honom i början av 2022.

”Han behövde FSIS för att det skulle fungera. Kontentan av det är att vi, vilket betyder FSIS, gick till några av de största äggläggningsgårdarna för rutininspektioner. Vi sa till ägarna att vi hade hittat bevis på fågelinfluensan och att vi måste avliva hela flockar. Beroende på gårdens storlek, vilket innebar tusentals eller till och med tiotusentals fåglar. Ägarna fick veta att jordbruksdepartementet skulle ersätta dem, men jag vet inte om det hände eller inte, säger Kiecker.

”Så ni, ert folk, ljög för ägg- och fjäderfäuppfödare, lurade dem till att tro att deras flockar var sjuka, förstörde deras förolämpning och gjorde dem i princip i konkurs”, sa vice adm. Crandall.

”I princip är det det.”

”Och FSIS-inspektörer gick bara villigt med på denna agenda?” frågade vice adm. Crandall.

”Vi handplockade de som vi visste skulle göra det, och de fick en hälsosam bonus”, svarade Kiecker.

”Även om vi uppskattar ditt samarbete idag, har du hittills bara anklagat dig själv. Förutom ditt ord, har du några bevis som binder Deese till konspirationen?”

Medan amiralen talade satt Deese tyst och uttryckslös vid försvarsbordet.

”Bara de dokument jag redan gett dig,” sa Kiecker.

Vice amiral Crandall visade panelens textmeddelanden som Deese hade skickat till Kiecker i juni 2022. ”De blir smartare, och vi måste. De anställer oberoende testare. Jag har en idé och du måste arbeta med mig om detta. Vi kommer att börja infektera fåglar”, stod det i ett meddelande.

Kiecker sa att FSIS-inspektörer i smyg injicerade levande aviär influensa i höns på äggläggningsgårdar i Nebraska. Inspektörerna skulle sedan ge viruset tid att inkubera och sprida sig innan de gjorde en uppföljande inspektion, då fågelinfluensan hade infekterat flockar, vilket gav FSIS legitim anledning att förstöra tusentals fåglar.

”Varför gick du med på Deeses plan? Vad motiverade dig?” frågade amiralen Kiecker.

”Brian [Deese] sa till mig att jag förväntades följa order. Och jag fick 5 000 000 dollar. Jag tar ansvar för mina handlingar och ångrar djupt vad jag har gjort, säger Kiecker.

Amiralen ursäktade vittnet.

Han spelade sedan upp ljud från konversationen mellan Deese och den sena Sec. of Agriculture, Tom Vilsack, som militären avrättade i maj för att ha beordrat förstörelsen av livsmedelsförädlingscentra. Den 5 januari 2022 föreslog Deese att agenter från jordbruksdepartementet besöker fjäderfäfarmar under förevändning av ”rutininspektioner” och slumpmässigt testar höns för fågelinfluensa. När Vilsack svarade: ”Det är ingen dålig idé, men det är osannolikt att vi kommer att hitta fall av fågelinfluensa,” sa Deese, ”Självklart kommer vi att göra det. Han vill att vi ska.”

I ett senare samtal berättade Deese för Vilsack att han hade hittat ett sätt att fördubbla priset på ägg till 2023. ”Vem bryr sig om folk svälter eller blir panka – det gör inte vi,” sa Deese.

Viceamiral Crandall bad panelen att väga bevisen, och de tre ämbetsverken som utgjorde panelen lämnade utan att tveka en fällande dom. De rekommenderade att Deese skulle hängas för förräderi. När amiralen sa att galgen var klar och att Deese kunde hängas om tre timmar, bröt Deese tystnaden och skrek: ”Det räcker inte med tiden för mig att överklaga.”

”Ditt överklagande avslogs i samma ögonblick som du förrådde republiken,” sa vice adm. Crandall.

Tre timmar senare dinglade Deese från ett rep. En marinläkare förklarade honom död klockan 15:14 EST, 25 januari 2023.

Paul Kieckers domstol är planerad till den 7 februari.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: