Varning! Varför ska Försäkringskassan betala ut el-stödet???

2023-01-27

Här påstår jag ingenting, men jag vill få mina läsare att tänka till!

Försäkringskassan och Ulf Kristersson hade en presskonferens den 25.1 där man meddelade att el-stödet ska betalas ut. Jag såg presskonferensen och den skulle läggas ut på regeringens hemsida efteråt. Har kollat både idag och igår, men någon webb-TV från det tillfället finns inte! Varför? Mörkläggning??

Försäkringskassan har byggt ett helt nytt betalningssystem för el-stödet – bland annat för att inte påverka våra andra utbetalningar, säger Försäkringskassans generaldirektör Nils Öberg.

Vi har lyckats skapa detta på oerhört kort tid. En annan bra sak är att systemet kommer kunna återanvändas, inte bara för nästa utbetalning av el-stöd utan även för andra slags krisstöd om det skulle behövas i framtiden. 

Vad då för slags krisstöd? Förväntar de sig någon form av kris längre fram? 

Varför är det Försäkringskassan som har hand om el-stödet? Varför inte Skattemyndigheten som borde ha allas uppgifter färdigt registrerade…??? 

Vet inte, men för mig verkar det som om de har något annat i sikte. Vad tror du?

Kan detta ha något att göra med ett ev. vaccinpass att göra och att de ska införa ett register över vilka som är vaccinerade/ovaccinerade – och att detta sedan ska sammankopplas till en medborgarlön?

Den som inte har läst min bok Corona PLANdemin, så ska jag citera här vad jag skriver på sid. 21.

Nu har de skapat ett problem (viruset) och folket reagerar med oro och kräver en lösning… Lösningen kommer att vara massvaccination. Ett massvaccin som ska innehålla ett microchip som gör det möjligt för eliten att styra varenda människa på jorden. Lyder du inte deras order kan de genom detta chip enkelt skära av t ex din matförsörjning, dina betalningsmöjligheter och andra viktiga uppgifter.

Samtidigt som dessa chip lagrar ditt DNA i en planerad databank på Taiwan och den ska innehålla 5 gigabyte om varje enskild person. Därigenom vet man allt om personens hälsa, vilka mediciner som är ordinerade och vilken vård som kan ges. Men den kan också strypa allt ifall de finner dig ”besvärlig” så att du blir utan vård och därmed formligen avlivas. Det är vad som väntar oss om den Nya Världsordningen (NWO) får träda i kraft. Det är vad konspirationsteoretikerna, sannings-sägarna oroar sig för. De oroar sig för vad detta virus kan användas till för att pusha oss in i NWO agendan (Agenda 21 – idag Agenda 2030) och alla dess totalitära kontrollsystem som följer i spåren efter detta virus.

Är detta el-stöd nu en planering för att lura in oss i detta system, utan att vi tänker efter vad det kan innebära för oss i framtiden??? Jag har även fått uppgifter om att de håller på och rullar ut smarta elmätare för fullt, vilket inte är något annat än en form av ”kontrollmätare”. 

***

Hur länge får man spara sådana uppgifter i vilket syfte?

Det här står att läsa på Försäkringskassans hemsida:

Så behandlar vi personuppgifter inom vår övriga verksamhet

Vi behandlar också personuppgifter inom verksamhet som inte handlar om förmåner. Det kan handla om allt från att någon begär att få ta del av en allmän handling eller begär ett registerutdrag till HR-ärenden och samarbetsforum med andra myndigheter och aktörer.

Behandlingen av personuppgifter i vår övriga verksamhet är oftast nödvändig för att fullgöra en rättslig förpliktelse, för myndighets-utövning eller när vi ska utföra en uppgift av allmänt intresse.

Vi tar bort personuppgifter efter en viss tid

Vi får inte spara personuppgifter under längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålet. Vissa uppgifter får dock sparas för arkivering av allmänt intresse, forskning eller statistik.

Vad avses här med ”myndighetsutövning, allmänt intresse, forskning eller statistik???

För mig, reser det här varningsflaggor. Vad tror ni? Skriv gärna i kommentarer.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

3 svar

 1. Hej!
  Tack för ditt inlägg om elstödet. Med tanke på deras agenda så är din misstänksamhet väldigt befogad tycker jag. Jag reagerade på att det var Försäkringskassan som skulle sköta detta. Mycket konstigt så något tror jag är i görningen.
  Jag vill också passa på att säga att jag är otroligt tacksam över din hemsida som tillhandahåller info på svenska!!!!💖 Framöver vill jag också köpa din senaste bok när ekonomi tillåter. Den låter mycket intressant!
  Fortsätt med det du gör och ha en skön helg!

  Med vänlig hälsning
  Helena

  Gilla

 2. För kännedom, i Nordamerika och i deras ICD-10 har införts en kod för… oinjicerade!

  Z 28.310 Unvac*inated for COVID-19

  Alltså en diagnoskod skapad för att kunna kontrollera vem som inte är/vägrar ta injektionen. Mig veterligen så finns i svenska utgåvan ICD-10 SE, endast denna kod, som alltså ligger närmast.

  Z28.2 Vaccination ej genomförd på grund av patientens beslut av andra och ospecificerade skäl

  Om nu de uppgifter jag hittat stämmer, så handlar allt om att jakten på ovac*inerade kommer att så sakteliga smyga in i systemet! -Sa någon judestjärna?

  Gilla

 3. Höjer elpriset – skapat problem, löser sedan problemet med elstöd! Skapar ”virus” mm och kommer med lösningen av injektioner! Mycket smart, men vi är smartare eftersom vi avslöjat hela cirkusen. Inte lätt att veta vad de har för avsikt i detta fallet? Tack för din bevakning!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: