Pfizers VD: ”mutera” COVID via ”Riktad Evolution” för att företaget ska fortsätta att tjäna pengar på vacciner … ”COVID kommer att bli en kassako för oss” … ”Det är inte vad vi säger till allmänheten” … ”Människor skulle inte gilla det” … ‘Berätta inte för någon’

pfizer new thumb 2023

JANUARY 25, 2023
https://www.projectveritas.com/news/pfizer-executive-mutate-covid-via-directed-evolution-for-company-to-continue/

  • Jordon Trishton Walker, Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations – mRNA Scientific Planner: ”En av de saker vi utforskar är att, varför muterar vi inte det [COVID] själva så att vi kan skapa – förebyggande utveckla nya vacciner, eller hur? Så det måste vi göra. Men om vi ska göra det, finns det en risk för liknande, som du kan föreställa dig – ingen vill ha ett läkemedelsföretag som muterar jävla virus.”
  • Walker: ”Berätta inte för någon. Lovar att du inte berättar för någon. Sättet det [experimentet] skulle fungera på är att vi sätter viruset i apor, och vi får dem successivt att fortsätta att infektera varandra, och vi samlar in serieprover från dem.”
  • Walker: ”Du måste vara väldigt kontrollerad för att se till att det här viruset [COVID] som du muterar inte skapar något som bara går överallt. Vilket, jag misstänker, är hur viruset startade i Wuhan, om jag ska vara ärlig. Det är ingen mening att det här viruset dök upp från ingenstans. Det är bullsh*t.”
  • Walker: ”Vad jag har hört är att de [Pfizer-forskare] optimerar den [COVID-mutationsprocessen], men de går långsamt eftersom alla är väldigt försiktiga – uppenbarligen vill de inte accelerera det för mycket. Jag tror att de också bara försöker göra det som en utforskande sak eftersom du uppenbarligen inte vill annonsera att du räknar ut framtida mutationer.”

[NEW YORK – 25 januari 2023] Project Veritas släppte idag en ny video som avslöjar en Pfizer-chef, Jordon Trishton Walker, som hävdar att hans företag undersöker ett sätt att ”mutera” COVID via ”Directed Evolution” för att förebygga utvecklingen av framtida vacciner.

Walker säger att Directed Evolution är annorlunda än Gain-of-Function, som definieras som ”en mutation som ger ny eller förbättrad aktivitet på ett protein.” Med andra ord betyder det att ett virus som COVID kan bli mer potent beroende på mutationen / det vetenskapliga experimentet som utförs på det.

Pfizer-chefen berättade för en Veritas-journalist om hans företags plan för covid-vacciner, samtidigt som han erkände att folk inte skulle gilla denna information om den offentliggjordes.

”En av de saker vi [Pfizer] undersöker är som, varför muterar vi inte det [COVID] själva så att vi kan skapa – förebyggande utveckla nya vaccin, eller hur? Så det måste vi göra. Men om vi ska göra det, finns det en risk för liknande, som du kan föreställa dig – ingen vill ha ett läkemedelsföretag som muterar jävla virus, säger Walker.

”Vad jag har hört är att de [Pfizer-forskare] optimerar den [COVID-mutationsprocessen], men de går långsamt eftersom alla är väldigt försiktiga – uppenbarligen vill de inte påskynda den för mycket. Jag tror att de också bara försöker göra det som en undersökande sak eftersom du uppenbarligen inte vill annonsera att du räknar ut framtida mutationer”, sa han.

”Berätta inte för någon. Lovar att du inte berättar för någon. Sättet det [experimentet] skulle fungera på är att vi sätter viruset i apor, och vi får dem successivt att fortsätta att infektera varandra, och vi samlar in serieprover från dem.”

Walker drog paralleller mellan detta nuvarande Pfizer-projekt och vad som kan ha hänt vid Wuhan Institute of Virology i Kina.

”Du måste vara väldigt kontrollerad för att se till att det här viruset [COVID] som du muterar inte skapar något som bara går överallt. Vilket, jag misstänker, är hur viruset startade i Wuhan, om jag ska vara ärlig. Det är ingen mening att det här viruset dök upp från ingenstans. Det är bullsh*t, sa han.

”Det är inte meningen att du ska göra Gain-of-Function-forskning med virus. Vanligtvis inte. Vi kan göra dessa utvalda strukturmutationer för att göra dem mer potenta. Det pågår forskning kring det. Jag vet inte hur det kommer att fungera. Det är bättre att det inte blir några fler utbrott eftersom Jesus Kristus, sa han.

Pfizer Director leaks plans to Create Viruses - Society, Politics ...

Walker berättade också för Veritas-journalisten att COVID har varit avgörande för Pfizers senaste affärsframgång:

Walker: En del av vad de [Pfizer-forskare] vill göra är att i viss mån försöka lista ut, du vet, hur det finns alla dessa nya stammar och varianter som bara dyker upp. Så, det är som att försöka fånga dem innan de dyker upp och vi kan utveckla ett vaccin profylaktiskt, till exempel för nya varianter. Så, det är därför de gillar att göra det kontrollerat i ett labb, där de säger att detta är en ny epitop, och så om den kommer ut senare i allmänheten har vi redan ett vaccin som fungerar.

Veritas Journalist: Herregud. Det är perfekt. Är inte det den bästa affärsmodellen? Bara kontrollera naturen innan naturen ens händer själv? Höger?

Walker: Ja. Om det fungerar.

Veritas Journalist: Vad menar du om det fungerar?

Walker: För vissa gånger dyker det upp mutationer som vi inte är förberedda på. Som med Delta och Omicron. Och sådana saker. Vem vet? Hur som helst, det kommer att bli en kassako. COVID kommer att vara en kassako för oss ett tag framöver. Som uppenbarligen.

Veritas Journalist: Tja, jag tror att hela forskningen om virusen och att mutera dem, liksom, skulle vara den ultimata kassakon.

Walker: Ja, det skulle vara perfekt.

Walker fortsatte med att förklara hur Big Pharma och regeringstjänstemän, som på Food & Drug Administration [FDA], har gemensamma intressen, och hur det inte är i det amerikanska folkets bästa:

Walker: [Big Pharma] är en svängdörr för alla statliga tjänstemän.

Veritas Journalist: Wow.

Walker: I alla branscher dock. Så i läkemedelsindustrin kommer alla människor som granskar våra läkemedel – så småningom kommer de flesta av dem att arbeta för läkemedelsföretag. Och inom militären arbetar så småningom försvarsmyndigheter för försvarsföretag efteråt.

Veritas Journalist: Vad tycker du om den där svängdörren?

Walker: Det är ganska bra för branschen om jag ska vara ärlig. Det är dåligt för alla andra i Amerika.

Veritas Journalist: Varför är det dåligt för alla andra?

Walker: För när tillsynsmyndigheterna som granskar våra läkemedel vet att när de väl slutar reglera, kommer de att arbeta för företaget, kommer de inte att vara lika hårda mot företaget som kommer att ge dem ett jobb.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

1 svar

  1. Detta är skrämselpropaganda från DS, läs Dr Stefan Lanka om virus-narrativet!
    Tänk efter! Var i glädje och inte i rädsla!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: