OLE DAMMEGARD – FALSE FLAG OPERATIONS OCCURRING ALL AROUND THE WORLD, WILL 2023 BE THE YEAR OF WAR? SOLDIERS DEALING WITH PTSD, COVID PLANDEMIC 2.0 *MUST WATCH BEFORE PULLED* [ THE MICHAEL DECON PROGRAM ]

Torsdagen den 26 januari 2023
https://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2023/01/ole-dammegard-false-flag-operations-occurring-all-around-the-world-will-2023-be-the-year-of-war-soldiers-dealing-with-ptsd-covid-plandemic-2-0-must-watch-before-pulled-the-michael-decon-progr-2519794.html

https://youtu.be/NGMdei2KeTU

https://www.podbean.com/ep/dir-yh5t9-166fc4c4

Sanningssökare, kodbrytare och fredsmästare Ole ‘Arjuna’ Dammegard, tilldelad Prags fredspris, och antagen av Apache Nation (med det indiska namnet Wiyakpayela Wanzi, vilket betyder Bright One) är en författare, internationell talare, tidigare journalist, musiker ( 2 soloalbum), kompositör (TV och en kortfilm), coach, artist, uppfinnare och utredare, som har ägnat de senaste 40 åren åt att forska i många av de globala konspirationerna. Som en kraftfull frontlinjeinfluenser i vad som har kallats Conspirituality, har Ole gett mer än 1000 internationella intervjuer och miljontals tittare och lyssnare runt om i världen har tagit del av hans imponerande resultat och presentationer.

Hans huvudfokus har varit att ta reda på sanningen om de viktigaste politiska morden som JFK, Sveriges statsminister Olof Palme, Robert Kennedy, Martin Luther King, John Lennon och andra högprofilerade mål, plus de hundratals påstådda masskjutningarna och terrorn. attacker runt om i världen, som masskjutningen i Las Vegas, Bataclan-massakern, Boston Marathon-bombningen, 911, Sandy Hook, Charlie Hebdo, lastbilsattackerna i Stockholm, Berlin och Nice, masskjutningen i Norge, bombattentatet i Oklahoma City, alla London och Manchester attacker och många, många fler. Han var också avgörande för att avslöja två av modern tids värsta seriemördare, i samarbete med professor Jim Fetzer.


Baserat på aktuella händelser den här förra veckan verkar det som att vi ser mer självmordsdesperation från elitkontrollanternas sida som dominerar den västerländska marionettregimen USA/NATO/EU. När jag beskrev situationen i Ukraina under de senaste månaderna, har jag upprepade gånger hävdat att härskande blodlinjeeliter enligt deras vasaller USA/NATO/EU har placerat alla sina ägg i sin förlorade krigskorg i Ukraina, eftersom deras ”perfekta [folkmords]storm” de har kokat ihop med att börja med att 2020 års pandemiöverskridande nu konvergerar i år när deras korthus plan för ”Great Reset” verkar kollapsa. Om inte annat så lovar 2023 att bli ett upprörande år med stora dramaavslöjanden. Kontrollanterna förblev alltid så självbelåtna och övertygade om att deras överlagda massmord på mänskligheten skulle slå till med en sådan bländande, destruktiva effekter som de avfolkade överlevarna aldrig skulle fånga utan klänga sig fast vid eliten som deras räddande räddare. När allt kommer omkring, redan 1991 medan LA-kravallerna rasade, över i Frankrike och talade vid Bilderbergkonferensen, globalist Henry Kissinger  sa arrogant:

Idag skulle Amerika bli upprörd om FN-trupper gick in i Los Angeles för att återställa ordningen. Imorgon kommer de att vara tacksamma! Detta är särskilt sant om de fick höra att det fanns ett hot utifrån  [dvs en ”utomjordisk” invasion] , vare sig det var verkligt eller ”förkunnat”, som hotade vår existens. Det är då som alla världens folk kommer att vädja om att befria dem från denna ondska. Det enda varje man fruktar är det okända. När de presenteras för detta ‘scenario’ kommer individuella rättigheter villigt att avstås för att garantera deras välbefinnande som ges dem av världsregeringen.

Tre decennier senare hade den tidigare nämnda Kissinger-Rothschild-Schwab-publiken orkestrerat den tända säkringen till kärnkraftsarmageddon  i  Ukraina, den förödande globala bristen på mat, bränsle, gödningsmedel och delar som i sin tur orsakar svält,  massvält, skyhöga levnadskostnader drivs av hyperinflation och Dark Winters frusna dödsfall, allt avsiktligt i takt med den globala ekonomins kollaps och samordnade angrepp av biovapen som inte är vaccinerade. Om denna folkmordskult en gång ansåg att ingen kommer märka vilka de faktiska gärningsmännen är så länge den kontrollerade Mockingbird-pressen och Big Tech-industrin fortsätter att censurera sanningen, med så många studier som bekräftar dödligheten, verkar samma eugenicistiska mördare nu vara ute efter sina liv eller låg ner.

Bevittna déjà vu Davos-utrullningen av den grundligt avvisade, skamfilade ”global uppvärmningen” ormoljaförsäljaren  Al Gore , denna vecka skrikande från toppen av de schweiziska alperna: galning

Växthusgaser fångar upp lika mycket extra värme som skulle frigöras av 600 000 atombomber i Hiroshimaklassen som exploderar varje dag på jorden. Det är det som kokar haven, skapar dessa atmosfäriska floder och regnbomberna och suger ut fukten ur landet och skapar torkan och smälter isen.

Genom att dra ut mer alarmistiska lögner ur hans rumpa precis som vi har sett tidigare, varnar Al Gore om inte garanterar att allt ovanstående kommer att resultera i ”en miljard klimatflyktingar”, precis som  2006  samma bozo felaktigt förutspådde mänskligheten kommer att sluta 2016. Konstnären Gore, den välbetalda globalistiska hycklaren, köpte bara några år senare en egendom med nära 9 miljoner dollar med  havsutsikt  nära Santa Barbara, Kalifornien… så mycket för alla dessa stigande havsvatten. Naturligtvis är den stora elefanten i det här cirkusrummet förutom den strandade SoCal-valen av en säljare som faktiskt kör beväpnade väderförändringar nuförtiden den  hemliga vansinne i klimatinterventionen att regna ner tunga giftiga metaller från himlen sedan slutet av 1970-talet på heltid, det har varit för tabu för att ens våga prata om i alla dessa år. Människors karriärer och rykte har förstörts för att ha varnat för de disiga, kors och tvärs, silverstrimmiga ”chemtrail”-lagren från all koncentrerad geoteknisk besprutning.

Samtidigt har aktivisten Dane Wigingtons  geoengineeringwatch.org  varnat oss i årtionden. Gores rasande framfart om klimatförändringarna förra veckan i Schweiz fick honom att använda exakt samma skrämseltaktiklögner som han använde för nästan två decennier sedan med sin beprövade bluff för global uppvärmning som var tänkt att göra människor utrotade inom tio år från alla stigande havsnivåer. Otroligt att de fortfarande återvinner samma gamla, samma gamla beväpnade, grundligt avfärdade av verklig vetenskap – koldioxidavtryck och grön energi agenda som deras dubbla trojanska häst ursäkt för rationaliserad galenskap som deras ”obekväma” ursäkt för att komma undan med folkmord. mörda.

Det faktum att mer än hälften av de inbjudna till Davos i år var  uteblivna  utan återvunna, lågnivån, förutspår problem i paradiset för ”låt dem äta insekter” WEF:are som för närvarande ligger lågt i rädsla för att synas offentligt, trots att de bevakades av den 5 000 bemannade schweiziska armén. En höjdpunkt i Davos var att titta på Pfizers vd  Albert Bourla, bara för att se om hans  utbuktande formskiftande nacke  skulle explodera och försöka undkomma inkvisitionen av ett par  Rebel News  -reportrar som jagade honom medan den oåtalade mördaren försökte fly till fots som den eftersökte flyktingbrottslingen han är. Hans tribunal är mer än beräknad i år.

En annan patetisk ironi, i exakt samma ögonblick som den amerikanska regeringen nådde sitt skuldgränstak efter att ha tagit slut på mer pengar att låna, förklarar energitsaren John Kerry, nybliven sin gasslukande koldioxidutsläppande jetliner, det enda sättet att fixa  klimatet ändra ”katastrof” kräver krigiskt mer ”pengar, pengar, pengar, pengar, pengar, pengar,” för att betala för sitt eget gigantiska koldioxidavtryck flygbränsle på skattebetald bekostnad förstås. En mer ironisk vändning – USA:s finansminister avslöjade att för att USA ska skära i lönecheckar för sina väpnade styrkor eller sina äldre medborgare som är beroende av deras sociala trygghet den här månaden, måste USA låna ännu mer pengar från sin högsta borgenärsnation Kina, samma sak land som utpressar, mutar och äger bedragare Biden brottsfamilj och många kongressmedlemmar som USA har lovat att gå i krig mot när Kina invaderar Taiwan. 

I denna omvänt Luciferkontrollerade värld har USA redan gått förlorat för CCP-kontrollerade USA-förrädare inifrån.

Kan vi ta tillbaka det?Kategorier:klimatet, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: