Studie: Dessa två enkla kosttillskott utlöser spikproteinutveckling och kan neutralisera dess skadliga egenskaper

Bild: Studie: Dessa två enkla kosttillskott utlöser spikeprotein UPPveckling och kan neutralisera dess skadliga egenskaper

Måndag 23 januari 2023 av: 

https://www.naturalnews.com/2023-01-23-two-nutritional-supplements-trigger-spike-protein-unfolding.html

Natural News ) Är det möjligt att mildra de skadliga effekterna av spikproteiner från covid ”vaccin” genom enkel näring? En ny studie publicerad i tidskriften Viruses verkar tyda på det.

Australiska forskare tittade på två vanliga näringstillskott – bromelain och acetylcystein (BromAc) – som kan veckla ut strukturerna som håller ihop spikproteiner och effektivt neutralisera dem.

Svårt akut respiratoriskt syndrom coronavirus, även känt som SARS-CoV-2, avgränsas av ett spike glykoprotein och höljeprotein som innehåller disulfidbryggor för stabilisering. De binder till ACE2-receptorn i värdceller som finns i nässlemhinnan, vilket utlöser infektion.

En BromAc-behandling, fann teamet, är kapabel till ”synergistisk verkan mot glykoproteiner” genom att näringsduon bryter isär glykosidbindningarna och disulfidbindningarna, vilket minskar eller till och med eliminerar spikproteiners förmåga att orsaka covid-infektion.

Dessa samma spikproteiner, bara för att förtydliga, finns i alla de så kallade ”vaccinerna” som för närvarande är tillgängliga för allmänheten. Vissa skulle hävda att den enda källan till dessa spikproteiner är injektionerna, och att covid i sig inte existerar eftersom det påstådda viruset aldrig har isolerats .

”Vi försökte bestämma effekten av BromAc på spik- och höljesproteinerna och dess potential att minska smittsamheten i värdceller,” står det i tidningen. ”Rekombinant spik och hölje SARS-CoV-2-proteiner stördes av BromAc. Spike- och höljesproteindisulfidbindningar reducerades av acetylcystein.”

”In in vitro helviruskultur av både vildtyps- och spikmutanter visade SARS-CoV-2 en koncentrationsberoende inaktivering från BromAc-behandling men inte från enstaka medel. Kliniska tester genom nasal administrering hos patienter med tidig SARS-CoV-2-infektion är nära förestående.”

Är BromAc en naturlig lösning för covid jab spike protein skador?

Medan behandling med enbart acetylcystein inte visade någon förändring av spikeproteiner, resulterade en kombination av acetylcystein (NAC) och bromelain, eller BromAc, vid 50 och 100 µg /20 mg/ml respektive 50 och 100 µg/ml i signifikant proteinförändring .

”Behandling med acetylcystein på höljesproteinet förändrade inte proteinet, medan behandling med bromelain vid 50 och 100 µg/mL och BromAc vid 50 och 100 µg/20 mg/ml också resulterade i nästan fullständig respektive fullständig fragmentering. papper förklarar ytterligare.

Med andra ord, en kombination av dessa två näringsämnen på de nivåer som avbildas i studien ledde till destabilisering och upplösning av covid-spikproteiner, vilket är goda nyheter för alla som fick stickningar, såväl som för de som kan ha fått spikeprotein ”utgjutit” på dem från en helt vaccinerad person.

Eftersom testerna utfördes in vitro , eller i ett provrör, behövs mer studier för att avgöra om samma resultat kan uppnås hos faktiska människor. Fortfarande är resultaten ”uppmuntrande”, säger forskarna, och pekar på en naturlig lösning för covid spike proteiner som annars överlista de flesta andra potentiella botemedel.

”Det finns för närvarande ingen lämplig terapeutisk behandling för tidig SARS-CoV-2 som syftar till att förhindra sjukdomsprogression,” noterar författarna. ”BromAc är under klinisk utveckling av författarna för mucinös cancer på grund av dess förmåga att förändra komplexa glykoproteinstrukturer. Potentialen hos BromAc på SARS-CoV-2 spik- och höljeproteiner stabiliserade av disul?de-bindningar undersöktes och visade sig inducera utvecklingen av rekombinanta spike- och höljeproteiner genom att reducera stabilisatorbryggor.”

”BromAc visade också en hämmande effekt på vildtyps- och spikmutant SARS-CoV-2 genom inaktivering av dess replikationskapacitet in vitro . Därför kan BromAc vara ett effektivt terapeutiskt medel för tidig SARS-CoV-2-infektion, trots mutationer, och till och med ha potential som profylaktiskt medel hos personer med hög risk för infektion.”

Du kan läsa hela historien gratis på ResearchGate.net .

Du hittar också fler liknande berättelser på CoronavirusNutrients.com .

Källor för denna artikel inkluderar:

ResearchGate.net

NaturalNews.com


Dessa produkter finns i Sverige:

Helhetshälsa Bromelain 100 kapslar

Dessa finns att beställas bl a från Svensk Hälsokost
http://www.svenskhalsokost.seKategorier:Hälsa, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

%d bloggare gillar detta: