Elda på Rasmus!

Rasmus Paludan om koranbränningen: Blev inte som jag tänkt mig ...

Malmö 23-1-2023

Hej Rasmus!

Det är otroligt fascinerande och humoristiskt  att en dansk genom att bränna en koran eventuellt kan sätta stopp för Sveriges och kanske t om Finlands medlemskap i NATO.

Det är också otroligt humoristiskt att se och höra Sveriges statsminister och utrikesminister förlöjliga sig i sina försök att blidka Erdogan och andra muslimer.

”Att bränna böcker som är heliga för många är en djupt respektlös handling. Jag vill uttrycka mina sympatier för alla muslimer som är kränkta av det som har hänt i Stockholm idag”, twittrar Ulf Kristersson.

Jag undrar när samma person skall uttrycka sina sympatier för alla dom landsmän till honom som har blivit mördade, våldtagna, skjutna, misshandlade, rånade, fått sina egendomar uppeldade och sprängda av just personer som i huvudsak är komna från MENA – länder där den muslimska ”religionen” är allom rådande.

Man kan ju fråga sig hur sympatiskt det är att som icke muslim behöva läsa vad man har att förvänta sig när islam tar över helt i detta land.

I Koranen och  47 Suran punkt 4 står tydligen följande: ”När ni möten dem som äro otrogna så halshuggen dem tills ni anställt ett blodbad bland dem. Slå dem då i bojor”.

För det första så kan man ju fråga sig vad det är för mening att slå personer i bojor som man redan har halshuggit?  Bara detta visar ju att den som skrivit denna smörja har vissa problem i dom övre regionerna av kroppen.

Sedan kan man ju undra om statsminister Ulf Kristersson tycker att det är förenat med respekt att från en religion hota med blodbad på alla dom som har en annan religion eller ingen religion alls?

Vad det gäller mig själv så får en muslim eller någon annan bränna hur många biblar eller koraner man vill eftersom jag inte är en s k troende sedan många år tillbaka.

Ett tips nu när uppvärmningskostnaderna av en bostad har skjutit i höjden är kanske att slänga på en bibel eller koran i brasan. Undrar vilken av dom som brinner längst? Antagligen den som innehåller dom mest fantastiska lögnerna och historierna.

Så Rasmus, bar elda på och efter några koranbränningar till så får vi antagligen se både den svenska statsministern och utrikesministern ligga på knä och kyssa Erdogans fötter i sina försök att få komma med i NATO.

M V H

Sandor Herold, en s k otrogen hund


Koranbränning

Vilka länder är det som i första hand fördömer koranbränningen? Jo det är i de länder där Koranen står för det värsta förtrycket av kvinnor/flickor.
Och vad som inte sägs är att Koranen är den ”Heliga  Skrift” som håller kvinnor i dessa länder i slaveri. Som inte ger dem minsta rättigheter utan i stället utestänger dem från ett normalt liv. Och där de är slavinnor och inte fria individer.
Se vad som händer i bl a Afghanistan, Iran där kvinnorna har vad som inte kan kallas ett liv utan ständigt lever i förtryck och fara för livet. De som försvarar Koranen i de här sammanhangen försvarar samtidigt förtrycket av kvinnor – grundat på koranens läror.
De svenska politiker som offrar kvinnornas rättigheter genom sina uttalanden borde skämmas.
Ni svenska kvinnor träd fram och tala om vad Koranen och de som försvarar denna egentligen står för och hur ni ser på kvinnans ställning. För kvinnor finns inga mänskliga rättigheter i länder där Koranens läror ligger till grund för statsreligion.
Än en gång. Ni politiker skall skämmas som inte klargör
Koranens ställning och dess förtryck av kvinnor.
Olle LjungbeckKategorier:Media, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: