Din presskonferens idag

Ulf Kristersson håller presskonferens om coronaviruset
Skulle fler bli inspirerade och vilja skriva till till Ulf Kristersson är adressen:
ulf.kristersson@regeringskansliet.se
Det vore bra om fler sade ifrån!

2023-01-24
Hej Ulf!
Tittade på Expressens nyhetssändning gällande Koranbränning och protester i muslimska länder, samt att ”svenska folket vill att vi ska gå med i Nato”. Hur vet du det? Du har ju inte ens frågat folket utan gått globalisternas ärenden och kört över den svenska folkviljan genom att ansöka om medlemskap.
Låt så vara att det var Sossarna som skrev ansökan, men du har hela tiden förespråkat att vi ska gå med.
Istället skulle du ha ordnat med en folkomröstning, men det vågade du inte, för majoriteten vill inte att Sverige ska med. Så låter det i varje fall när jag frågar dem jag känner. Varför ska Sverige vara medlem, som vi redan varit medlem i i smyg sedan 1952, i en krigförande organisation för att bli kanonmat i andra länders konflikter? Kan du svara på det Ulf?
Varför krigshetsar ni mot Putin och skrämmer svenskarna med att han kommer att invadera Sverige och att vi måste gå med i Nato? Skitprat, på ren svenska! Han har inga avsikter att inta Sverige som land, däremot kanske att rensa upp i träsket såsom Trump gör i USA, för att få bort era korrupta regeringar för att äntligen agera för landets bästa och inte för globalisternas! Vi är era arbetsgivare, och det är oss ni ska tjäna – ingen annan, men det verkar som att ni har glömt vilka som betalar era löner. Men kom ihåg, att vi har rätten att avsätta er alla när svenska folket har fått nog, och det ligger väldigt nära till hands nu.
Vaddå värna om yttrandefriheten – när ni precis försöker inskränka den! Nu ska man ju kunna bli fälld i domstol om man yttrar sig felaktigt enligt er globalistiska agenda! Vi har yttrandefriheten inskriven i grundlagen och den ska respekteras, och inte begränsas! Gör om och gör rätt!
Vet också att Putin är hatad för att han slängde ut centralbanken och införde guldbaserad valuta! Där kan man betala för sina varor endast i guldbaserad rubel. Han tänkte på sitt folk, så sluta att kasta skit på honom. När ska vi svenskar få en guldbaserad valuta, kan du berätta det för oss, Ulf?
Jag ser med spänning fram emot ditt svar.
Med vänlig hälsning,
Yrsa HäggströmKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

3 svar

 1. Håller med till fullo, Yrsa! Hade kunnat skrivit det själv, bortsett från det med Expressen (har lämnat propaganda-media..). Om vi alla skrev ett mail till Kristersson och meddelade att vi inte vill vara med i Nato så blir det svårt att säga att svenska folket vill det. Fast han kanske räknar sina kollegor, som håller med, som ”folket”. Inte lätt att veta hur någon tänker…

  Om det Erdogan säger så sitter vi bra till ändå för han vägrar godkänna Sveriges ansökan! Kärlek till honom för det! 💕

  Tack för ditt engagemang i allt du gör, Yrsa! Du är guld värd! 💕

  Gilla

 2. Exakt, bra sagt, deras plan kommer att misslyckas, de ljuger om allt! Vi folket vill har FRED och de kan själva äta insekter ! Tack för ordet!

  Gillad av 1 person

 3. Helt Rätt.

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: