Svenska Riksbanken har undertecknat M1 (nytt banksystem)

2023-01-23

Den minnesgoda läsaren minns kanske att Benjamin Fulford meddelade att Centralbankerna skulle ha ett möte och underteckna M1 överenskommelse om nytt banksystem. https://bakomkulisserna.biz/2023/01/16/avtalet-m1-som-benjamin-fulford-namner/
https://bakomkulisserna.biz/2023/01/16/mccarthy-ska-ersatta-biden-som-usas-president-medan-fn-forbereder-sig-for-att-flytta-till-laos/

Nu fick jag av en av mina läsare den ”svenska versionen” som Stefan Ingves har undertecknat! Tusen tack till alla er som bidrar till denna sida så att vi kan informera er andra!


Reservation: Med tanke på att det är FN som står bakom, är jag tveksam till att detta är det korrekta QFS-systemet. Det kan var det som Deep state försöker införa. Vi får vänta tills det officiella tillkännagivandet kommer om QFS vilket borde komma när som helst.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:

5 svar

 1. Jag är tveksam till att detta är den ”QFS” vi vill ha. När man gräver vidare ser det mer ut som den Djupa Statens centraliserade system. ICC är en FN entitet. Vid vidare gräv hamnade jag på spdr.sk där man pratar om ”sustainable development”, vilket för mig är röd flagg. Jag hoppas att jag har fel, men tror tyvärr att detta blir DS centraliserade, programmerbara valuta. Som kan stängas av om man varit ”olydig” mot överheten.

  Gilla

 2. Hej Yrsa! Funderar lite på pdf-en som Ingves signerat. Det står ”svenska versionen”, men den är på engelska… Eller ska den vara på engelska och innehållet är en version för Sverige? Jag läste den iaf, men tyvärr så förstår jag inte innebörden i den. Man får intrycket av att den är bra, men med FN- loggan så får man ju kalla rysningar längs ryggraden… Kan du säga om det Ingves undertecknade är det vi har väntat på eller om det är vad vi har bävat för? Hälsningar,Tone 

  Skickat från Yahoo Mail på Android

  Gilla

 3. Tack och återigen tack för att ni har publicerat skriftliga dokument om att den svenska riksbanken har anslutit sig till QFS.

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: