GitmoNytt: Trump närvarande vid Hanhs avrättning; Vita husets stabschef Ron Klain greps

Den tidigare FDA-kommissionären och dömde förrädaren Stephen K. Hahn tog sitt sista andetag på måndagsmorgonen när han stod vid en galge nära Leeward Point Airfield i Guantanamo Bay. Ovanpå plattformen med en snara lindad runt halsen kikade han ner på den militära mässingskadern som hade kommit för att bevittna hans avrättning. Vad hans glasartade ögon tycktes ögonblickligen fästa sig vid var en av de sex officerare vars uttryckslösa ansikten olidligt såg händelsen; om de hyste personlig fiendskap mot Hahn, visade de det inte. De var närvarande eftersom de hade svurit en ed att upprätthålla konstitutionen och att skydda nationen mot alla fiender, utländska och inhemska.

Även om officerarna verkade vara utan känslor, skakade president Donald J. Trump, som stod bredvid vice amiral Darse E. Crandall, högtidligt på huvudet, en gest av avsky, medan han pustade ut en suck av förbittring.

”Av alla människor, Stephen, litade jag på dig”, sa Trump. ”Jag visade dig mycket förtroende och du förrådde mig. Inte bara jag utan detta vackra land. Du är en feg, den största typen av fegis. Dina lögner dödade ett stort antal människor.”

Hahn riktade sina sista ord till president Trump: ”Jag gjorde ett misstag. Du kan stoppa det här.”

Trump log. ”Det här ligger utanför mina händer, och även om jag kunde skulle jag inte förlåta dig. Du försätter dig själv i stora ligaproblem, enorma problem, och du är en stor förlorare precis som de andra.”

På frågan av vice amiral Crandall om han ville ha den sista smörjelsen, sa Hahn: ”Vad är poängen?” och slöt ögonen.

En stund senare knäckte Hahns nacke och en marinläkare noterade tidpunkten för döden –  kl 10:30, måndagen den 16 januari 2023.


Vita husets stabschef Ron Klain greps

White Hats arresterade på lördagen Vita husets stabschef Ron Klain kort efter att han meddelade att han skulle lämna den olagliga administrationen inom några veckor av personliga skäl, säger en källa på general Eric M. Smiths kontor till Real Raw News.

Klain, ett högt värdefullt mål, hade arbetat under globalisterna Al Gore och Barack Hussein Obama innan han gick med i Biden-kampanjen i slutet av 2019. Under hela 2020 arbetade han som senior rådgivare till Bidens presidentkampanj och fick stabschefsposten efter att Biden hade framgångsrikt stulit valet 2020.

White Hats hävdar att Klain var en avgörande spelare för att skapa 2020-stölden. De säger att Klain i början av 2020 sa till Biden att han hade en idiotsäker plan för att besegra president Trump även om Trump fångade många elektorsröster tidigt på valnatten. Klain var medlem i en rådgivande grupp som lade fram idéerna om att rigga röstningsmaskinerna och anställa ”mulor” för att utföra sista minuten valsedlar, sa vår källa.

”Om du vinner, bra. Om du förlorar får de dig att vinna. Hur som helst, du vinner och Trump förlorar, sade Klain i ett sms till Biden i juni 2020.

Klain hjälpte Biden att försegla stölden. Utan Klains input skulle Trump ha krossat Biden precis som han hade misshandlat häxan Hillary Clinton 2016, tillade vår källa och sa också att även om White Hats hade övervakat Klain, valde de att vänta tills han var ensam och isolerad innan de gör ett gripande.

Hans aviserade drivkraft för att avgå – personliga skäl – var en rökridå; Klain upptäckte att White Hats var på svansen och, av rädsla för sitt liv, förberedde han sig på att fly från USA omedelbart. White Hats tror att Klain blev tipsad för han hade en enkelbiljett till Warszawa, Polen, när amerikanska specialstyrkor förklädda till Maryland State Police stoppade Klains fordon nära hans hem i Chevy Chase, Maryland, en Deep State-enklav.

När Klain krävde varför han hade blivit stoppad och frågade: ”Vet du vem jag är?” Special Forces-ledaren svarade: ”Det gör jag säkert” och ryckte honom ur bilen. Flygbiljetten i hans bröstficka hade ett avresedatum för följande dag.

”Vi är ganska säkra på att Klain skulle ha flugit till Warszawa och åkt till Ukraina för säkerhets skull. Det är dit många Deep Staters åker nu för tiden, särskilt om de kommer på att de är måltavlor för en militär arrestering. Den här killen var en stor spelare, och vi fick honom. Vi har massor av bevis att använda mot honom vid en militärdomstol”, sa vår källa.

Avslutningsvis sa han att det var Klains geniala idé att använda Tyler Perry Studios Vita huset-fax efter att den amerikanska militären nekat Biden inträde till själva Vita huset i januari 2021.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: