GitmoNytt: Försvarssek. Lloyd Austin satte skottpengar på general Bergers huvud

2023-01-23

CIA-spöken som tillfångatogs under räddningen av general David H. Berger hävdar att han och hans livlösa kamrater var ”utanför reservatet” och var engagerade i en icke sanktionerad operation när de avlyssnade generalens personliga fordon nära Lakeland Village, Kalifornien, några mil öster om reservatet. Santa Anna bergen.

Den agenten, som nu sitter fängslad på en okänd plats, ska ha berättat för NCIS-förhörsledare att hans team skuggade generalens bil när den lämnade Camp Pendleton och körde mot nordost in i isolerade områden där husen låg långt ifrån varandra och vägarna saknade tung trafik. Han sa att de överföll fordonet genom att dra sig bredvid det på en smal, slingrande vägsträcka och skjuta ut ett framdäck, vilket fick det att ramla ner i diket.

General Berger, sa han, dök upp från fordonet oskadd och satte 10 skott i mitten av en spöke som på måfå laddade honom beväpnad endast med en Taser. Agenten föll död när general Berger tog skydd bakom sitt fordon och laddade om sin pistol.

Det fångna spöket sa att teamet bar ett ”riktat akustiskt vapen” som fixerade general Berger när han försökte försvara sig mot de tre återstående angriparna. Generalen kämpade tappert och tömde flera omgångar till innan han kollapsade till marken. General Berger sattes i ett fordon och kördes iväg, medan ett beredskapsteam sanerade området och tog bort alla spår av händelsen. Hans Ford F-250 fördes till ett närliggande bilkrossområde.

En källa på general Eric M Smiths kontor sa till Real Raw News att de förrädiska agenterna var fast beslutna att fånga Berger levande eftersom ”[försvarsminister] Lloyd Austin ville ha honom på det sättet.”

”Om fången talar sanning, och just nu är det ett ‘om’, satte Austin en pris på 10 miljoner dollar på general Bergers huvud, som endast betalas om han togs levande och intakt. Han säger att en grupp opererade självständigt, utanför byrån, för att samla in belöningen. Han sa att CIA-chefen Burns, en beprövad Deep Stater, inte hade någon kunskap om deras handlingar. Han berättade för oss att Austins folk  planerade att hämta generalen dagen efter att vi hämtat honom, säger vår källa.

NCIS-utredare, tillade han, frågade fången varför de hade slagit general Berger till inom en tum av hans liv, genom att krossa hans knäskålar och nästan bända hans ena öga från dess håla, om Austin ville ha honom i ett stycke.

”Övning ger färdighet”, sa den sadistiska agenten till dem.

White Hats, sa vår källa, måste nu ta itu med motstridiga uppgifter: Även om fången insisterar på att byrån själv inte hade någon kännedom om kidnappningen, sa visselblåsaren som tipsade White Hats till general Bergers plats att det är högst osannolikt att en handfull övertaliga agenter skulle ha kunnat styra bortförandet och gömt generalen i ett skyddshus utan godkännande av vare sig Burns eller hans omedelbara underordnade, biträdande direktör David Cohen.

De undrar också varför deras fånge har erkänt frivilligt.

”Vi tar hans ord med en nypa salt tills vi kan verifiera,” sa vår källa. ”Han har tur att han inte har fått samma behandling som de gav generalen.”

Avslutningsvis sa vår källa att general Berger behandlas för brännskador, frakturer, skärsår och trauma med trubbigt våld och förväntas återhämta sig.


General Berger, sårad men tillfrisknande

Marine Corps general David H. Berger stannar kvar på ett hemligt White Hat-sjukhus där han återhämtar sig från svåra sår som han ådragit sig under sin kamp med CIA-kidnappare, säger en källa på general Eric M Smiths kontor till Real Raw News.

Generalen, sa han, att fick utstå följande sår under sin vecka i fångenskap:

Skåror i ansiktet

Trubbigt våld på bålen, armarna och benen

En krossad knäskål

Flera blodugjutningar

Tre brutna revben

Kidnapparna hade spänt fast honom i sängen medan de slog honom gul och blå. Hans vänstra öga var svullet. Hans högra öra såg ut som en blomkål och hans ansikte potatismos. Mirakulöst nog visade CT- och MRI-skanningar inga tecken på hjärnskador eller inre skador. De sadistiska agenterna, sa vår källa, verkade skickliga på att dämpa våldsanvändning för att tortera och förlama generalen utan att spräcka hans njurar eller mjälte eller kollapsa hans lungor. Icke desto mindre tillbringade han flera dagar i sådan olidlig smärta att till och med ett självtillfört morfindropp gav honom bara ögonblick av lättnad.

Han har redan opererats för att reparera sin trasiga knäskål, och hans revben kommer att lagas med tiden.

”En mindre man skulle ha bett för döden,” sa vår källa, ”men inte general Berger. Han har varit vid medvetande och har blivit utredd. Han sa att hans kidnappare aldrig förhörde honom, aldrig ställde en enda fråga till honom, bara slog honom för skojs skull. De höll honom också sövd så att han inte kunde ta sig loss. Enligt den överlevande CIA-fackmannen väntade de på att utrikesminister Lloyd Austins folk skulle hämta honom.”

Som rapporterats berättade det överlevande spöket för NCIS-utredarna att han och hans innehav var ”utanför reservationen” och opererade utan Langleys godkännande när de förde bort general Berger. Han insisterade på att Lloyd Austin hade utfärdat en bulletin som uppmanade till generalens arrestering och utlovade en ansenlig belöning om de fångade Berger levande och intakt. Han sa att belöningen var $2 000 000, som de hade planerat att dela. Han förnekade att han deltagit i misshandeln av general Berger och sa att han hade försökt avråda sina kamrater från att slå ihjäl generalen, eftersom de riskerade att av misstag döda honom och äventyra sina chanser att få belöningen.

NCIS har hittills inte kunnat bevisa eller motbevisa hans påstående, men generalerna Berger och Smith är övertygade om att Lloyd Austin hade en hand i operationen. När Smith berättade för en trött men klarsynt Berger om det överlevande spökets påståenden, berättade general Berger om Austins ultimatum den 6 december att alla seniora White Hat-officerare skulle kapitulera senast den 22 december eller står inför konsekvenserna.

General Berger förmanade sig själv och sa att han hade varit slarvig. ”Jag borde ha varit mer försiktig”, sa han när general Smith besökte honom på sjukhuset. ”De kommer att titta till dig också nu. När jag kan, vill jag se jäveln du fångade.”

General Smith, sa vår källa, sa till Berger att det var ”återbetalningstid”.

”Det kommer att ta ett tag, men general Berger förväntas återhämta sig helt. Han är inte glad. Om Austin och CIA-chefen Burns samordnade detta, skulle de bli ett helvete att stå till svars för, säger vår källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Pretty! Thhis haas been an extremely wonderful article.
    Many hanks for providing these details.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: