Putin förstör Adrenochrome Labb i Ukraina

Stock Image

Ryska specialstyrkor gjorde på tisdagen en razzia och förstörde en ”Adrenochrome farm” nära den ukrainska staden Shostka, där olycksbådande styrkor torterade bortförda ryska barn för att skörda vätska från deras binjurar, sade en Mar-a-Lago-källa som hävdar att Rysslands president Vladimir Putin informerats. President Trump för operationen efter att Spetznas hade räddat 50 unga barn från det hemska laboratoriet.

Som rapporterades i början av förra året, höll Trump och Putin en öppen kommunikationskanal efter att den senare inledde sin ”särskilda militära operation” i Ukraina. Putin hade försäkrat Trump att hans verkliga drivkraft för att distribuera trupper var att befria Östeuropa från västerländsk pest, vilket betyder djupa statligt kontrollerade biovapenanläggningar och ringar för handel med barn, som båda, sade Putin då, hotade rysk suveränitet. Med tiden blev deras samtal mindre frekventa, men Putin har med jämna mellanrum uppdaterat Trump om framsteg, sa vår källa.

Den förtalade ryske presidenten berättade för Trump att FSB, Rysslands federala säkerhetstjänst, hade hört talas om labbets existens och var det befann sig, bara några dagar innan han startade ett uppdrag för att infiltrera laboratoriet, samla in bevis, rädda eventuella barn innanför och totalt förstöra anläggningen .

Femtio barn befann sig i en medicinskt inducerad koma när Spetznas gick igenom labbet och sköt ihjäl åtta ”tekniker” som hade fräst runt eller satt in långa nålar i njurområdet hos komatösa barn. Varje barn var fäst vid en metallbår.

Putin ska ha sagt att han trodde att de bortförda var ryska barn som hade kidnappats från städer och orter som gränsar till gränsen mellan Ryssland och Ukraina. Han sa också att två av de åtta ”teknikerna” var från väst – en en amerikansk immunolog med anknytning till National Institutes of Health (NIH); den andra en britt som hade arbetat på UK Health Security Agency. Medicinska tillbehör – bägare, slangar, sprutor, mikroskop, centrifuger, autoklaver etc. – hade kommit från leverantörer i USA.

”Putin härledde en teori: att Deep State, med Volodymyr Zelenskys välsignelse, flyttade en del eller hela sin adrenochrome förfiningar till Ukraina, eftersom de är rädda för att göra det i staterna vilket orsakar att den konstitutionalistiska fraktionen av den amerikanska militären, eller White Hats, jagar dem. Sedan skickas den raffinerade produkten till USA eller hämtas av Deep Staters som besöker Ukraina, säger vår källa.

Putin, tillade han, sa till Trump att den djupa staten är olaglig och därför måste ”krossas” och skröt om att ”krossa” dussintals förrädare inom sin egen regering. ”Förrädare faller ibland ut genom fönstret av misstag,” sa han.

Han beskrev Deep State som ett universellt ondsint väsen som strävar efter att förslava planeten och underkuva mänskligheten i dess nyckfulla griller.

”Vi bekämpar samma fiende”, sa Trump till honom. ”Men jag måste vara väldigt försiktig med vad jag säger här, speciellt nu. Jag är glad att du räddade de försvarslösa barnen. Adrenochrome har varit ett stort problem här under väldigt lång tid.”

Putin sa att hans styrkor gjorde Adrenochrome-labbet ”till damm” och försäkrade Trump att alla berättelser om att han var allvarligt sjuk eller död var CIA-propaganda.

”De onda som gör detta mot våra barn, president Trump, de är vampyrer”, sa Putin.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: