EN VÄMJELIG TILLSTÄLLNING

Ebba Buschs nära tårar – efter gåvorna till Annie Lööf: ”Tacksam …”

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/other/ebba-busch-n%C3%A4ra-t%C3%A5rar-efter-g%C3%A5vorna-till-annie-l%C3%B6%C3%B6f-tacksam/ar-AA16tUiz?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=002552c1d7dd42a298c2795acd9c45a5

2023-01-19

Under onsdagen, 18/1, gjorde C-ledaren Annie Lööf, 39, sin sista partiledardebatt i riksdagen. Som traditionen ter sig, så fick partiledaren fina avtackningar av sina kollegor – och ibland politiska fiender.

För efter 11 år som ledare för Centerpartiet är Annie Lööf bekant för de flesta. Så även för sina politiska motståndare. I plenisalen fick Annie Lööf den ene känslomässiga avtackningen, efter den andre. Läs mer på länken ovan…


Avtackningen av Annie Lööf i riksdagen igår var inget annat än en vämjelig tillställning som med all önskvärd tydlighet visade vilket falskspel våra s k folkvalda spelar.

Man låtsas vara politiska motståndare inför väljarna i olika debatter men verkligheten är tydligen den att man är såta vänner bakom kulisserna och det gemensamma intresset oavsett partitillhörighet är att leva ett bekymmersfritt liv med vät tilltagna arvoden och därutöver lura till sig andra förmåner som många gånger är grundade på falska uppgifter.

Annie Lööf som antagligen är en av dom politiker som med sitt partis invandrings- och flyktingpolitik kostat svenska skattebetalare oerhörda summor samt även fysiska lidanden när svenskar fallit offer för vad deras skyddslingar hittat på skulle naturligtvis i varje fall av Jimmie Åkesson ha avtackats med en stor spark i röven.

Av dom andra partiledarna fick Annie Lööf förutom alla berömmande falskheter presenter i form av en pizzakväll från Johan Persson, en tjejmiddag på tu man hand av Ebba Busch, en korvgrillning i Nacka av Magdalena Andersson, ett experimentkit för barn av Ulf Kristersson och värst av alla i sina hyllningar till sin politiske ”motståndare” var Jimmie Åkesson som bjöd in Annie till en mysig liten familjeträff där respektive familj skulle träffas under en fotbollsmatch med Mjällby AIF och i pausen äta varm korv tillsammans.

Tänka sig så puttinuttigt trevligt! Det var så att mina ögon tårades när Jimmie framförde detta till sin värsta politiske ”motståndare”. När man sedan såg hur rörd Annie blev av denna inbjudan av den förhatlige Jimmie som hon i debatter kallat för allt från rasist, främlingsfientlig och nynazist så kunde inte ens jag hålla tillbaka tårarna.

Nej skämt åsido, denna tillställning frammanade i varje fall hos mig inget annat än äckelkänslor och denna tillställning stärkte mig bara ytterligare i mitt beslut att aldrig mer delta i s k demokratiska val.

Jag tänker inte förnedra mig själv fler gånger genom att rösta fram falska politiker till ett bekymmerslöst liv där dom låtsas vara politiska motståndare med varandra.

Sandor HeroldKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: