Elon Musk STÄMDE JUST Klaus Schwab på grund av hans chockerande korruption!

https://swebbtube.se/w/wvSC3qX2yT7FfqS2Xo4Muz

Elon Musk har tagit som sin uppgift det ena efter det andra. Han har slagits mot världens rikaste, allt ifrån Zuckerberg till Bill Gates och nu är det Klaus Schwab.  Den här gången har Musk skapat rubriker på grund av hans senaste bedrägerier och internet reagerar helt galet på grund av det. Varför går Elon Musk efter Klaus Schwab? Vad fick honom att förfölja Klaus? Vad tänker han på?

Vi ska i den här videon ta reda på allt som behöver vetas om Elon Musk som avslöjar Klaus Schwab för hans korruption. Elon Musk har stridit mot åtskilliga förändringar i civilisationen, men han har kanske inte mött sin största utmaning ännu. Fem fynd som hittar sanningen har nu förmågan att rädda oss alla från den stora återställningen (Great Reset), ett stort antagande som vi kan se igenom propagandafaser och oärlighet när Elon nyligen skapade rubriker när han uppgav att han blir alltmer övertygad om att företagens ESG är självaste Djävulen inkarnerad.

ESG Investing Services - Passport Wealth Management

Enkelt förklarat utgör det öron för ESG-poäng (ESG = ädelmetall) som mäter ett företags långsiktiga exponering för miljömässiga, sociala och styrande risker som vanligtvis förbises i traditionella företag och som vanligtvis förbises i traditionella finansiella CC:er. Energieffektivitet, arbetare, säkerhet och mångfald i styrelsen är bland de risker som kan få stora ekonomiska konsekvenser. Ett högt ESG visar på att företaget är stabilt.

Elon Musk vände sig till Twitter för att ge uttryck för sitt missnöje med nyheten att hans företag har tagits bort från S&P ESG-indexet. Våra grundläggande rättigheter till yttrandefrihet i fri sammankomst och fri rörlighet har varit. Jag har blivit bestulen på påhittade mandat. Vårt magnifika land USA har övergått till en filcystikatur. Vår fria press har förvandlats till en propagandafabrik i  Kina-stil och vi har sett slakt på stalin-nivå med miljoners miljarder människor som dör i förtid i olika landsändor där obligatoriska massvaccinationer är på plats.Glada massvaccinationer på plats i Amerika och West Works avbröts av en massiv tiggartillströming. Och många tror nu att det är för sent att motstå det globalistiska målet för ett fåtal oligarker som kan föregå det världsekonomiska forumet. Vilka biljoner dollar i smörjmedel dessa diffusa de facto oligarker som slumrande dominerar i världen och agerar som maktens hävstänger genom sina förvärv av världen genom vilda organisationer, FN och sekundärt tidigare NATO, NIH och FDA och en SNA-mängd av dessa tre bokstavsbyråer, inklusive CIA och NSA.

Två rymdstartups tillkännagav nyligen ett samarbetssamarbete för att lansera den första kommersiella nyttolasten till Mars 2012. Det var ett vågat tillkännagivande som väckte stor uppmärksamhet i media och av goda skäl har NSA varit fokuserad på Mars under flera år, men det är det första under de senaste åren. Är det tanken på att förlänga mänskligt liv till höger om höger? Planeten har därför blivit rimlig även för 10 år sedan. Detta skulle ha sett ut som en omöjlig dröm men med nyttolast-kostnader som sjunker som ett resultat av ett växande landskap av privata företag som SpaceX innovativa, snabbare, billigare och bättre än statliga myndigheter. Det är bara en tidsfråga. I det här fallet ett par år innan det blir en anledning till verkligheten. Samtidigt är det svårt att hjälpa allmänheten och media med vad detta betyder för din mänsklighets globala framtid, speciellt när polariserande ämnen som rymdresor och artificiell intelligens är inblandade. Det första som man kommer att tänka på är att säkerställa mänsklig överlevnad. Elon Musk, grundaren av SpaceX i EuroLink, föreslog vid världstoppmötet 2017 i Dubai att mänskliga människor måste gå samman med maskiner för att förbli relevanta händelser i AI:s tidsålder. Han är inte ensam. Ledande universitetsgenetiker forskar redan på ett sätt att genetiskt förändra DNA för att tillåta människor att överleva på Mars.

Detta relaterar till ett annat känsligt ämne, transhumanism som Klaus Schwab föreslog i sin bok Den fjärde industriella revolutionen. Klaus Schwabs Great Reset är långt ifrån en konspirationsteori utan den har publicerats öppet om i hans bok med samma namn. Och han har blivit identifierad. Varje inlämning till Internationella brottmålsdomstolens advokater i världsklass där Reiner Fuellmich springer runt som en filmskapare och har försökt komma in i ett stort team och hans och hans medkonspiratörer. Alla maffior har undgått arresteringar. När en maffia är ansvarig kan den betala individer eller skjuta bort dem. Åtminstone till en början tills något oförutsett händer.

"THE DAPPER JOHN DILLINGER !"YOU GOT ME"" by Ray Jackson | Redbubble

Den italienska maffian slogs ned av en ägd och frustrerad mördare och Rico-lagen och i WEF:s fall är det Elon Musk som tar över Twitter. Den italienska Meagan Mafia hade ett fäste mot korruption och makt i New York City på 1980-talet. Don John Gotti, Dapper John mutades av Juras och skrämde dem han inte kunde korrumpera. Vi ser nu luckor i WEF:s rustning med oväntad ökningar av antalet dödsfall i livförsäkringar. Enorm exponering av hjärtinfarkter hos unga efter vaccinationer. Och nu måste Elon plötsligt ta över en Twitter. Oförutsedda problem uppstår i alla kriminella system som den italienska maffian eller World Economic Forum-formen. Och det perfekta trafikbrottet utförs alltid utan problem.

Minst 10 saker kan gå fel för varje föremål. En tjuv planerar bra. Den allvarligaste frågan är att någon kan tala på samma sätt som Sam Sammy om en av brottslingarna känner sig förrådd, han kan vända sig mot organisationen. När den här informationen är offentlig är spelet över. Oavsett om du gillar Musk eller inte, har han blivit utestängd från World Economic forward-forum Great Reset. Autograferna fick ta itu med Musk efter ett misslyckat försök att blanka sina Tesla Corporation-aktier och försätta honom i konkurs. Vi måste köpa Twitter. Oligarkerna och tron på media och kunskap håller på att falla sönder. Och många fler människor kommer snart att lära sig om den stora återställningen, den påhittade pandemin och alla åtföljande lögner.

John Gotti's Former Son-in-Law Arrested for Alleged Car Theft Scheme ...

Vi kommer att se en titelvåg av rättvisa som spräcker Great Reset-planen. Det krävdes bara en person för att få ner John Gotti (bilden). Och det kan ta bara en individ som behövs för att ändra tidvattnet av den stora återställningen. Det är just därför den vanliga media-idioten gör en razzia mot Elon Musk. Du kan lära dig dem brådskande men av misstag klumpa ihop Musk tillsammans med WEF-sociopater. Elon Musk som med största sannolikhet har Aspergers syndom är helt klart ingen sociopat. Ta en titt på Anthony Fauchi som verkar uppfylla alla krav för en social sociopat. Sociapater pressar dina delar som Dapper John och många kära brottslingar som är charmiga och skickliga manipulatörer. De är kapabla till att lura poliser och andra auktoriteter och till och med villkorlighetsnämnder. De är ofta valda och välupplysta offentliga politiker. De är klassiska conficende-killar som kan vinna förtroende och sedan hänsynslöst missbruka det förtroendet med liten ånger, klassiska rovdjur. De är aldrig oroliga. De med Aspergers syndrom å andra sidan är socialt besvärliga. De är inte kända för sin charm.

En person med Asperger kan ha svårt att lura en vän eller släkting. De har svårt att argumentera sig ur ett straff. Som Aspergers patienter har de ofta samma förmåga i siffermatematik eller rumsliga färdigheter. Inte så med Tony Fauchi, Bill Gates, Klaus Schwab eller de många VD:arna för vaccinföretagen. Elon Musk är den verkliga affären och du får exakt vad du ser. Han är inte skicklig på bedrägerier, till skillnad från de vanliga medierna, vår regering och vaccinationstjänstemän och dem i World Economic Forum. Så när CNN eller business insider försöker övertyga dig om att Musk är en djävul, kom då ihåg att det här är samma nyhetskanaler som felaktigt informerade dig om att vaccinscener var säkra och effektiva. Att immuniseringar inte orsakade hjärtinfarkter och att Ivermektin var bara för hästar. För att fastställa rikets verklighet. Men man behöver inte tro mig, utan snarare öppna ögonen på läkare eller lyssna till Brian Tysons berättelse om att rädda 10 000 liv. varav många räddades genom att han använde Ivermectin.

De äldre medierna som är opålitliga faktagranskare och de så kallade välrenommerade nyhetskällorna berättade om den stora återställningen.

Ställ dem 103 frågor. När var sista gången Facebook, Twitter eller Instagram frivilligt var värd för en alternativ synvinkel för alla världens invånare att höra? När var det sista gången vår regering stod upp för att förbereda dig för att skydda din rätt att tala fritt, tillbe öppet eller att använda ditt medicinska undantag för att undvika vaccination? När läste du senast en artikel i New York Times eller Washington Post som kritiserade den amerikanska regeringens svar på pandemin? Dessa frågor och deras svar visar. Det finns regeringar och anslutna språkrör som föraktar konkurrerande slående synpunkter. Vår administration, såsom Peking i Kina eller Moskva i Ryssland, ljuger om fusk och undertrycker utan tvekan alla alternativa åsikter. Vi har utvecklats till ett utarmat totalsamhälle. Musk å andra sidan accepterar och välkomnar till och med synpunkter. Detta som våra förfäder underströk är frihetens kännetecken, poängen för och det markerade fria och öppna samhällen. Acceptansen av att motsätta sig genom att använda synpunkter är det mest påtagliga tecknet på att man lever i ett fritt samhälle. Regeringens förbud mot konkurrerande synpunkter tyder å andra sidan på tyranni. Det är dags att återställa dina rättigheter och grundläggande garantier och det första steget är att förnya Twitter. Det finns en anledning till att traditionell media var så upprörande. Jag måste fråga om köp av Twitter och det är för att jag inser att det kan innebära slutet på den stora återställningen. Och med det sagt är det dags att avsluta vår video.Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: