Simon Parkes informerar: 15th January 2023 Update Current News -Viktig info!

Tag dig verkligen tid till att läsa denna ingående uppdatering om dagsläget så att du håller dig uppdaterad och trygg i denna turbulenta tid.

https://rumble.com/v25q43o-15th-january-2023-update-current-news.html

15 januari 2023
Simon Parkes

Hej och här kommer en lägesuppdatering.

Det har pågått en mässa men det tillhör inte Connecting Consciousness (CC) att enbart göra Intel uppdateringar genom vidoen. Där finns en hel del och Becky och jag har haft väldigt mycket att göra liksom andra bakom kulisserna, vilket tillhör en världsomspännande organisation som är i gång. Genom att dela med oss av alla spännande saker och saker som sker på daglig basis. Men som ni känner till och vilket Charlie Ward berättade om och att det pågår ett genombrott så därför ska ni få höra från mig ockå.

Ni av er som inte deltar i vad Charlie Ward säger eller inte tillhör hans innesta krets, ni har inte hört talas om det, men ni har kanske hört om det genom druvvinet. Det som skedde, inte under den gångna fredagen, men fredagen innan, var att Charlie Ward undertecknade sitt sista NDA (tysthetslöfte) och han berättade om det för sin publik. Simon undertecknade också sin sista NDA. Jag bekräftar att på fredagen för en vecka sedan undertecknade både Charlie och jag våra sista non-disposed agreement (NDA) och kringgick ett NDA. Det betyder inte att Charlie och jag får pengarna ”igår”, idag eller i morgon. Men det betyder att den sista barriären är borttagen.

Det betyder också att Charlies insiders och den kliniska CC kryssningsgruppen är godkända plattformat för RV produkter och detta är en mycket spännande situation att vara en del utav. Vi är mycket tacksamma för det. Vi jobbar hårt på det och jag vet att du personligen har varit i intervjuer med människor som har varit frustrerade över såkallade sökta pengar och har lämnat CC med sina projekt och vänt sig till något annat, bara för att finna att detta ”något annat” har fällts. Bara under de två senaste åren har det förekommit ett överflöd av sådana plattformar. Ge oss av dina dinarer, dina dongs, ge oss dina zim. Men du förstår, vi gör det på ett annat sätt, och dessa plattfomar har sakta kommit till en insikt om att de aldrig hade stödet från de Vita hattarna. De hade aldrig haft det stödet från QFS och därför måste de ändra sin position  och gå ut och hitta finansiärer för sina projekt. Lycka till med det!

Du ska förstå, att CC har alltid befunnit sig på den rätta sidan av spåret om du vill kalla det så. Om du vill, så har vi alltid haft denna koppling men vi har aldrig lovat något som vi inte har känt oss bekväma med och som vi inte kan leverera. Det är mycket farligt för människor att sätta upp såkallade RV-plattformar ifall de inte befinner sig i slingan, ifall de inte har regulära konferenser med folk som ser till att saker sker och jag känner mig ledsen för allmänhetens skull som har spenderat sina pengar på dessa RV-plattformar, bara för att komma underfund med att det inte finns någon relevans i dem.

Jag minns ett speciellt telefonsamtal. Det var någon som ringde mig och berättade att de tänker vända sig till dem eftersom de tror att de får pengarna snabbare därifrån, och denna speciella RV-plattform skickade ut ett meddelande några veckor senare och meddelade att de inte kommer att få några pengar.

CC ska handla om humanitära projekt med ett spirituellr ramverk. Det ska inte vara ett ”snabba pengar” . Därför vill jag starta detta projekt. Det måste handla om så mycker mer. Så det är mycket spännande ur CC synvinkel, för vi producerar fortfarande de resultat som våra medlemmar önskar sig och vi minskar fortfarande resultaten som, de som kallar sig för de Vita hattarna eller finansiärerna eller vad du väljer att kalla dem, de gillar det vi gör och de gillar det som våra koordinatorer gör och de gillar på det stora hela det som ett medlemskap innebär. Det här gäller inte bara den engelskspråkiga världen, CC är representerat i många länder som inte har engelskan som sitt första språk. Detta är nyheterna från vårt perspektiv, vilket har betytt att Becky och jag har varit mycket upptagna. För Becky har det betytt att hon har gjort spirituella poddar och arbetat med koordinatorer och medlemmar.

Jag har stött på människor som har hoppat av från Intel -sidan bara för att de har förlorat tilliten till några människor som har bara sagt vad som helst för att hålla sina siffror uppe och dessa har samlats för att vinna på Beckys spirituella poddar bara för att trivas i , men det handlar om att finna ditt inre jag och se vad som spelar roll. Vad som spelar roll för en specifik person eller inte sker den 23 februari eller något. Du förstår, att det är mycket viktigare än det, så det är därför som CC erbjuder både någon form av Intel och strukturerad Intel från RV-plattformar för mänskliga projekt och meddelanden som täcker alla troende grupper som försöker bemyndiga människor och ge dem kraften att göra människor stränga och inse sin suveränitet


Brunson Brothers AMC Performance - YouTube

Varför förlorade så många människor sin tro i samband med att bröderna Brunson. Du förstår, jag träffade Kerry Cassidy för några dagar sedan när hon kom till Storbritannien och hon talade mycket bra. Hon undervisade och poängterade hur så många människor blev frustrerade över det men ville lägga en annan aspekt på det. Vad gäller bröderna Brunson, så var de mycket bra hyggliga människor och det är inte ett nederlag. Det som hänt är att det fick en hel del människor som normalt inte är traditionellt uppvaknade människor, de nådde en hel del sådana som normalt kallas för patrioter som tror på USA och USA:s konstitution men som nödvändigtvis inte känner till bakgrunden så som mina åhörare gör, eller Charlies åhörar gör, eller alla dessa PPN nätverk, eller andra åhörare känner till för att de innehar patriotiska karaktärsdrag men det stannar inte här. Man har skrivit mellan 40-50 000 brev till SCOTUS Högsta domstol i USA och skickat kopior av dem till bröderna Brunson för att be dem att allvarligt se på situationen för hundratals lagstiftare i USA som spelar ett ojuste spel angående valet och låter bli att undersöka det. För att be en domstol att undersöka det, naturligtvis känner du till att domstolen svarade med att de inte har personal  som håller med, vilket är en amerikansk term. Vi kan inte använda oss av detta här. Jag är utbildad i England, men i grund och botten betyder det att de inte har meriter. Det har inte tillräckligt med bevis i bakgrunden. Men det som är bra med det här, är att alla dessa människor insåg för första gången i sina liv att rättssystemet fanns inte där för dem. De gav för länge sedan redan upp gällande sina politiker, men många av dem hoppades och kände att de enormt kraftfulla redaktörerna inom Högsta domstolen kunde komma till deras hjälp, men det visade sig att de inte kunde det. Så istället för att vara arg eller förgrymmad, så förstå att det här är en process som i verkligheten visade för hundratusentals människor speciellt i USA, att rättsväsendet finns inte där för dem och för att vara ärig, var det av två orsaker varför jag inte skrev personligen ett brev.

För det första, när jag gick till postkontoret och frågade dem om hur lång tid det tar att få något till US, berättade de för mig att det som skickades i slutet av december kommer att komma fram i februari, för som mina åhörare känner till har postväsendet i det landet här kollapsat. Såsom allt annat också håller på att kollapsa. Den personen liksom jag känner till att rättsväsendet inte kommer att ställa sig på allmänhetens sida, så låt därför bli att låta det se ut som något som får dig att vända ryggen till mot hörnet. Vita hattarna eller vad du vill kalla det, ser på det med mycket intressant kommentar om avsikten från domstolsfolket och det ser jag som mycket viktigt.

Another Judicial Watch Victory: Delaware Supreme Court Demands Answers ...

Dokumenten man har hittat förorsakar en hel del av intresse, gällande Biden. Jag ska gå igenom endast ett fåtal av dem. Några, som ifall du inte är amerikan, har fångat upp det. Varför skulle vi, eftersom det är ett främmande land, men du är kanske ändå intresserad, för amerkanska CC-medlemmar lyssnar också. Jag tror att det som kommer att hända, och det här är vad jag tror. Ingen har berättat det för mig. Men jag tror att dokumenten man hittade i garaget bredvid Corvetten från 1960-talet. Jag tror att köp kommer att ledas bort från det och jag tror att Trump också kommer att släppas från sitt ansvar. Helt enkelt för att USA:s president har ett mycket speciellt undantag gällande dessa dokument. Men dokumenten som hittades i pennkontoret och som härrör till tiden för när Biden var vice president till Obama, gör det annorlunda eftersom vicepresidenten står under central lag och inte under en speciell presidentlag. Det här gör att Biden hamnar i trångmål. Det är varför jag tror att han kommer att fällas, speciellt om dessa dokument är hemliga och förhoppningsvis även topphemliga. Förhoppningsvis topphemliga och också ifall något av dessa dokument hänvisar till hur man har fått pengar från några kinesiska företag och kanske även från andra medlemmar som har betalat familjen och finns här omnämnda eller något i den vägen. Två saker här mer intressanta från hans tid som vicepresident. Vilka kopplingar finns det till hans son och vad jag förstår, medan vi just nu talar om det här, så undersöker Delaware domare, just nu är det kl 19 brittisk tid. Domare i Delaware undersöker ifall han kommer att åtala Hunter Biden, så det här är mycket intressant. De kan besluta att lägga ner det, men det senaste som jag har fått höra är att detta sker just nu och att man behandlar ärendet.

Men tillbaka till det, att som vicepresident har man inte det skyddet som USAs president innehar, så allt kan fånga in Biden, så kommer det att innefatta hans tid som VP under Obama. Så det är skäl att följa upp, eller hur? Hur kommer detta att spelas ut, och Trump kände alltid till att Senaten aldrig skulle fullfölja en ny anhållan om riksrätt.

Bra, låt oss anta att Representanthuset röstar för att åtala Biden och det är högst troligt. Redan såsom det ser ut idag, så har republikanerna inte majoritet i Senaten. Det är troligt, att ifall det förekommer korruption i dokumenten från pennkontoret, vilket utan tvekan visar att Biden är inblandad, då måste de demokratiska senatorerna tänka mycket noggrannt över om de vill lägga sin framtid i främsta rummet genom att åtala Biden eller om de kommer att fortsätta vara totalt lojala till Deep state och rösta emot, men då kommer deras framtid att vara för alltid helt förstörd. Det är det ena som är intressant. Där finns en verklig chans till att jag (Biden) kommer att avgå efter att ha erhållit ett förtjänat åtal från huset och innan det går upp till Senaten. Nu beror det på innehållet i dessa dokument och kanske hittar man att Kamala Harris säger att hon inte vill tillträda som president. Hon vill inte ha det. Jag känner inte till konstitutionen om hon måste avgå. Jag vet inte om hon kan bli kvar som vicepresident men avstå från att bli president, men det finns en stor möjlighet till att hon kommer att avböja.

Nu har ni fått en talman i huset. Den nya Kevin McCarthy, om han kan agera här, men han har en relativt stark möjlighet här att han säger: jag är rätt så nöjd med att vara talman och jag vill inte inta rollen som president. Det enda han då kan göra är att låta en lättlurad stackare för militär närvaro, bara för några veckor, kanske in i mars månad. I mars månad måste ett fullskaligt val hållas igen, jag tror på basen av  hur saker har rullats ut, då ser jag att man inte  bara kan berätta för dig att Trump har vunnit och att du godtar det. Det är inte så här saker faller ut, jag tror att det måste hållas ett riktigt val och förmodligen utan dessa Dominion maskiner under Deep states kontroll. Inte bara republikaner, utan Trumps republikaner kunde bli starkt favoriserade för båda husen vilket gör att Trump naturligtvis kan komma tillbaka.

Det är saker som är intressanta att hålla ögonen på och jag ska gå lite tillbaka nu. I en podd sade jag att det kommer inte att ske sommaren 2022 och jag har det faktiskt inspelat. För månader sedan sade jag att detta kommer att ske efter Jul och fortfarande befinner vi oss i samma situation. Jag vet inte vad som pågår i huvudena hos några människor, de gjorde kommentarer som att du måste ha ett galet uppdrag om det kommer att ske under sommaren 2022 och det kommer inte att ske.. etc, etc. Men tillbaka till våren, sommaren ifjol, lade jag fram möjligheten om att Biden kommer att hamna inför riksrätt inför ett av reprublikanerna kontrollerat Representanthus och igen tänkte en hel del människor att jag hade fel, det kommer aldrig att ske.

Jag har alltid försökt att aldrig kommentera någon. Du förstår människor som vill bara negativa eller oförskämda. Jag försöker att inte bli inblandad och otaliga gånger har jag haft rätt. Kom inte här och påstå att, du veta att jag har rätt, det tillhör inte min stil. Men människor har sagt till mig, du skulle precis påminna mig om att du förutspråkade detta för flera månader sedan och slängde det i ansiktet på folk om att det skulle ske 2022 och allt skulle ske genom EBS (nödsystem, red.anm) Och nu befinner vi oss i mitten av januari och fortfarande inget EBS, och vad är det som sker. Det är inte att de Vita hattarna sviker någon. Det närmar sig. Det nalkas inte med att de uppvaknade människorna vill att patrioterna väcker människor genom ett EBS. Det är så de tänker. Du vet, de vill att MSM-media berättar i morgon sanningen, de vill att vaccinleveratörerna ska arresteras. Ja, de vill allt det här ska ske nu, men det är inte så som det kommer att ske. Kanske lägger människor mer uppmärksamhet till mig nu eftersom jag sade för flera månader sedan vad som kommer att ske.

A Great Awakening Is Coming Soon - Dare To Fly

Låt oss anta, vilket jag inte brukar, men låt oss anta att 25 % av den engelskspråkiga världen är uppvaknade i den här situationen. Det lämnar 75 % som inte är det. Det här är nu en uppskattning för det är vad Vita hattarna inte gör. De ger oss inte en fullständig skala, för om de gjorde det och dessa 75 % av befolkningen då skulle  beväpna sig för att de inte skulle acceptera det. Så det som utspelar sig nu, är exakt det som en icke vaken eller uppvaknad person kunde förvänta sig att få uppleva. Smärta tog mellanårsvalen. Med smärta såg vi resultaten. Vi vet alla vad som pågår och hur allt faller isär. Ja, du vet vad Kongresshusets underhus får, hur en majoritet av omkring fyra bara gnisslar över linjen och sedan börjar de gå mot Biden genom att ifrågasätta både det ena och det andra och det är exakt det som någon förmodade att någon som är inbäddad i matrix, någon som är fullständigt hjärntvättad (75 %), eller hur många de nu när, som lever sina liv som betalda slavar. Det är vad de förväntas få se. Det är det som utspelar sig nu.

Men om vi går bakåt i tiden och ser hur de Vita hattarna har flyttat uppfattningen och acceptansen från dessa 75 %, från dessa ”Jag hatar Trump” till, det som ser ut som att Trump kanske ändå hade rätt, och det ser ut som att den här killen Biden är en lurifax eller hur? Alla dessa människor faller nu ner. Det gäller inte bara fotbollsspelare, utan det är en hel del människor som faller ner och jag kan inte ens få en tid på ett sjukhus, eller att jag inte ens kan skicka ett brev och ingen kan fixa min varmvattenberedare. Det är det och andra saker som sker, att människor blir avskiljda. Jag har blivit avskiljd från kontrollsystemets matrix. Det här sker inte bara i Storbritannien, inom det konservativa partiet eller den konservativa regeringen. De föraktar politiker generellt. Kortfattat, kan det inte vara av godhet som Storbritannien kan förse uttjänat-märke på tanks till Ukraina, samtidigt som de hävdar att sjuksköterskor på sjukhusen inte befinner sig på berättigade levnadslönehöjningar. Så även de mest zombifierade människor måste börja undra varför alla dessa pengar måste gå till Ukraina, samtidigt som servisen i Storbritannien kollapsar. (samma sker ju i Sverige, red.anm) . Jag hade min värsta ambulansupplevelse på 50 år. Fler människor dog av inga uppenbara orsaker i ”plötslig död symdrom” eller liknande. Det har skett uppskattningsvis 15 000 extra dödsfall bland barn ifjol. Gud bevare oss, hur många det är bland de äldre och ingen inom MSM förbereder dig på att göra en jämförelse rent statistiskt med den medicinska informationen som finns tillgänglig. Den finns där, och vi känner till vad som pågår.

Med en sådan spricka mellan den uppfattade regeringen och dess folk, då måste du fundera över hur lång tid det tar innan vanliga icke vakna människor börjar vifta med sina händer och säger att nu är det nog. Nu handlar det inte bara om människor som hugger ner på löneåldrarna för det har de alltid gjort. Men det handlar om att rata sin egen regering och detta gäller även oppositionspartierna. Och jag tror att det är hit vi måste gå. Villkoren för Storbritannien befinner sig i en hemsk oreda.

Pensionsfond - Översikt, hur det fungerar, öppna mot stängda fonder

För att ge honom en eloge, det var Charlie Ward som ifjol sade att han håller ögonen på pensionsfonderna och här står vi igen denna kväll. Det påstås att Federal Reserve eller det som är kvar av det, har gjort ett uttalande om att det finns en stark sannolikhet att de inte kommer att kunna betala ut pensioner i USA under de kommande veckorna. Så om vi tänker oss alla dessa tryckta papperspengar, vilka inte är guldbaserade, och de trycker inte dem längre, och de stora företagen eller regeringarna vill inte ha dessa värdelösa papperspengar och tiden rinner ut. Människors pensioner är inte guldbaserade. De betalas med värdelösa papperbitar och det tar inte länge till innan samma sak kommer att hända i Storbritannien (och säkert även i Sverige red.anm) . Detsamma kommer att ske i Australien, Nya Zealand och Kanada där pensionssystemet kollapsar och där finns inga pengar.

Du förstår, det är därför som de Vita hattarna försöker visa för allmänheten, dessa 75 %, att systemet har fallit, utan att man inför EBS genom att rulla ut det. Det är rätt att behandla dem på ett sätt som de förväntade sig att bli behandlade. Det tar tid att rulla ut det över flera månaders tid och människor blir tagna av den resan. Försöka och göra det oberoende av dagar. Han anser och folk kommer inte med på resan för att hoppa av bussen för att de inte gillar farten den håller eller fastnar i hålen på vägen och i gupparna. Men om du är vänlig och människor inte ser förändringarna på daglig basis, men när de tittar sex månader tillbaka och inser att deras situation idag i jämförelse till när de började, så har det skett en märkbar förändring.

Varför de Vita hattarna inte har bara en kvantdator, de har också tonvis av psykologer, kanske tyska, men de är en grupp psykologer som förutspår hur den mänskliga rasen kommer att besvara det ena och det andra. Ibland har de rätt, ibland har de delvis rätt, ibland har de gjort grova fel, för den mänskliga rasen är mycket svår att förutse. Men i grunden, om man tar ett genomsnittligt antal människor och någonting som händer när en psykolg påstås att något är bra i balansen. Detta är vad denna person skulle göra här och här är gäller snabbheten i hur snabbt de kommer att acceptera den nya delen i informationen. Det pågår ett massivt krig i sinnes hjärtan bland dessa 75 % av befolkningen, och naturligtvis  bland dessa mina åhörare, Charlies åhörare, Warrens åhörare etc. för dem är det värre än frustrerande för vi känner till sanningen, men vi måste påminna oss själva om att 75 % av dem inte tar in sanningen och det är här de reser.

Bannon Explains Why The Riots In Brazil Happened, While Others Try To ...

Jag ska här snabbt tala om situationen i Brasilien. Många positiva människor har sagt till mig att militären har svikit folket. Miljontals människor har gått ut på gatorna i Brasilien. Vet du vad mer krävs? Och igen? Det är samma argument som jag försöker använda mig av här, och jag har sagt till brasilianare och våra CC-medlemmar – ni kunde vara 10 miljoner där ute och det gjorde ingen betydelse. Därför att allt måste ske runt och omkring samma tid och politiska situation, finanssituation. Allt måste hanteras, förstår du, så att de är ungefär i likadana positioner vad gäller brasilianska villkor. Förmodligen fick inte Bolsonaro ordensbandsaska över när han åkte till Florida. Han har en god vän där och det var inte nödvändigtvis så att han bodde hos Trump. Han har vänner där i Florida, men det var ett klokt beslut, för det är väldigt svårt för Deep state att antyda att han var där för att styra upp allt. Jag har inga problem med att tro att han kommer att återvända, men vid en tidpunkt när andra regeringar förändras, så separera inte alla delar ur samma grupp. Densamma principen gäller om du får Bolsonaro tillbaka i morgon. Det är en enorm betoning på att få Trump tillbaka dagen efter och det vore något stort. Så det är mycket svårt, men det ingår i ett så mycket större spel. Det handlar inte bara om Brasilien. Egentligen handlar det om hela världen. För två år sedan sade jag att det är inget bra med att fixa ett mirakel eller annat land, om man inte fixar hela jorden. Man kan inte ha ett eller två länder som arbetar för höga ideal, samtidigt som man omges av satanistiska regeringar som bara vill bedra sina invånare.

Det fanns ett annat land, för att inte nämna Zimbabwe som är mitt fosterland och mycket intressant för Zimbabwe beslöt att backa upp sin valuta med diamanter och en portion guld och jag tillfrågades om 3/4 diamanter och 1/4 guld och Sydafrika talade om Kimberly diamanter etc. Men Sydafrika backar upp med guld och detta är trevligt för dig att känna till att dessa afrikanska länder har beslutat att agera tillsammans nu och att de använder sig av sina resurser, inte till att berika västerländska länder, utan för att bygga upp sina egna länder. Så det håller verkligen på att ordna upp sig där. Det handlar om att behålla lugnet. Det handlar inte om att kasta ut det och få panik och stampa med fötterna eller visa finger, även om detta hjälper ibland.

Ung Kaukasisk Familj Som Tittar På Film På En Bioteater Arkivfoto ...

Allt handlar om att få en bild av vad som pågår. Det är en filmberättelse för dessa
75 % av publiken så att de inte ger upp och går ut från teatern. För om det går för fort, kommer de inte engagera sig. De kommer inte att tro på det, och det kommer att bli väldigt svårt för dem när den slutliga sanningen kommer ut på detta sätt. De har alla tagits till heder ännu och föreställ dig att du är på en teater och ser hur allt det här spelar sig ut och du får ont i baken och fattar och korsar benen om och om igen och trummar med fingrarna för att du vet allt, men människan bredvid, eller den på andra sidan om dig tittar bokstavligt talat på. För dem är det väldigt spännande och de lär sig om vad som kunde vara sanning. Det är här vi befinner oss nu. Vi befinner oss med människor som till största delen inte har en aning om vad du har som en scen, och om de hade, varför skulle de inte behöva utstå detta.

Nu, vad gäller dessa vaccinationer, något av det svåraste. Det utgör samtalsämnet idag för dessa 75 %, där en hel del människor har fått hjärtattacker, men innan det har effektivt berättats om, så länge blir det bara antaganden. Men här är poängen, Hur berättar man för miljontals människor att deras liv kan vara i fara för att de tog denna vaccination och att man inte har medicier färdiga för detta i tillräcklig mängd. Så det är osannolikt att det meddelandet kommer ut innan det finns ett tillförlitligt system för dig att försöka få veta hur man omintetgör skadan. Men fram tills dess, kommer det att komma ut på många sätt. Några av de stora sanningarna i företagen börjar nu verkligen göra uttalanden och jag vet att det är verkligen hårt. Jag vet att det är svårt, och kanske du inte tror på mig om jag säger att det värsta är över. När vi ser tillbaka i framtiden kommer vi att säga till dem över bergstoppen. Jag kommer att ta problemen med några sanningssägare, och som jag inte förstår varför de gör det. De säger att det är en andra Covid-våg på inkommande, med en andra nedstängning. Vi kommer alla att bli förgiftade till döds eller så kommer vi alla att fösas in på FEMA Camps. Vad handlar allt detta om? Jag har ingen aning, men där är så många spel och dubbelspel på gång. Där finns människor som är bra men blir dåliga. Där finns de som varit dåliga och som blir goda och det enda vi kan göra är att lyssna till allt detta aktuella ljud eller så är det bara ett uttryck för ”Bull Shit” såsom amerikanen utrycker sig.

Verkligheten är, att vi ska lyssna till våra hjärtan. Och jag tror starkt, att de människor som vi kallar Vita hattarna, de har barn, de har barnbarn, kanske har de mammor, pappor och syskon, fruar och män eller gud vet vad allt. De kommer inte att se till att vi får en situation där vi alla ska bara spolas bort. Det är skräpprat! Och ni av er som har följt mig sedan 2010, det är länge, att jag inte förmedlar Intel bara för sakes skull utan bara det som jag kan bekräfta att är sant. Det finns massor av människor där ute som gör ett bra arbete, de för ut den här informationen eftersom de är kallade av de goda killarna och det är deras arbete.

Sedan finns det de Svarta hattarna som lägger ut den här informationen, därför att de onda killarna ber om det också. Jag vill inte någondera av det eftersom det finns en andlig organisation och jag har alltid trott att vi kommer att vara segerrika. När jag säger vi, menar jag det suveräna folket på den här planeten som kommer att komma ut på andra sidan. Ja, blåslagna och tilltufsade, men vi kommer att komma igenom detta, och jag har aldrig låtit mig dras in in denna galna idé om att vi ska brännas på bål eller vingklippas. Jag har aldrig accepterat detta. Jag tror, att Gud har satt på denna jord, inte för att föra det så långt att vi bara ska falla ner och dö. Det är inte det det handlar om. Den här platsen är så mycket härligare. Den är mycket mer spännande och du vet tillsammans med de flesta av oss. Förhopplingsvis har jag många fler år kvar för att göra ett gott arbete så jag ville bara röra vid basen nu.

Jag ska sluta här nu bara för att låta dig veta att allt är bra! Vi är verligen överväldigade. Jag undertecknade mitt sista tysnadslöfte (NDA) vilket inte betyder att pengarna går igenom idag eller i morgon, men det betyder att de sista barriärerna är avlägsnade. Där finns inga ytterligare blockader. Connecting Consciousness är i mycket en del av Quantum Fiancial Systems (QFS) familj och vi är själaglada över att ha tagit denna banner. Vi är själaglada över att kunna erbjuda humanitära projekt  och till så många länder som möjligt, stötta människor och något vi ville göra redan ifjol och året innan, så du förstår att det kan inte komma fort nog. Men som Charlie Ward uttryckte sig, det kommer i Guds tid, så jag kommer inte att knorra. Vi behöver bara grönt ljus för att starta.

Tack så mycket och jag hoppas att det är ett gott nytt år vilket det vanligtvis har varit, men vi är väldigt upptagna och positiva och väldigt optimistiska.

Tack och Gud välsigne dig!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: