GitmoNytt: Marinen räddar general Berger från CIA fångenskap; Militärdomstolen dömer fd FDA-kommissionär Stephen Hahn

2023-01-17

Michael Baxter
14 jan. 2023

https://realrawnews.com/2023/01/military-tribunal-convicts-former-fda-commissioner-stephen-hahn/

En militärdomstol dömde i fredags före detta FDA-kommissionär Stephen Hahn anklagad för förräderi och medhjälp till mord efter att han medgav att han och andra medlemmar av Trumps Coronavirus Task Force hade lurat sin president till att tro att oprövade Covid-19-vacciner var säkra och effektiva, vilket pressade Trump för att starta Operation Warp Speed.

Hahns bekännelse kom som en överraskning, för han hade fram till dess erkänt sin oskuld. Omedelbart efter hans gripande den 29 december berättade Hahn för JAG-utredarna att han hade tjänat president Trump med tro, ära och lojalitet, och insisterade på att han dömdes för brott som han inte visste om. Han nekade till att ha varit på Moderna och Pfizers lönelista. Han förnekade anklagelser om att han hade data som bevisade att inokulationer hade dödat eller allvarligt sjuka deltagare i Covid-19-försöket. Alla inkriminerande bevis, hade Hahn sagt, hade tillverkats eller förfalskats för att anklaga honom för någon annans brott. Dessutom sa han till utredarna att han inte kunde ha förrådt president Trump eftersom förräderi inte låg ”i hans karaktär”.

Han höll fast vid påståenden om oskuld under två veckors ansträngande intervjuer, även när han erbjöds potentiell fördragsamhet i utbyte mot en skriftlig bekännelse som beskriver hans roll i Plandemic. Men Hahn vek sig inte. I sin sista intervju på torsdagen skällde han ut utredarna för att de ”bröt mot hans medborgerliga rättigheter” och krävde en audiens hos president Trump. ”När Donald får reda på vad du har gjort mot mig, kommer det att finnas ett helvete att betala,” sade Hahn, varpå utredarna svarade, ”Du tror inte att han vet var du är? Vi har hans välsignelse.”

På fredagsmorgonen svängde han in i GITMO:s södra rättssal fylld av självförtroende, axlarna tillbaka, bröstet ut, och skröt för vice amiral Darse E. Crandall att ingen domstol kunde finna honom skyldig. När han väl satt vid försvarsbordet höjde han sina handbojor och sa: ”Du kan binda mina händer, men du kan inte binda en oskyldig mans själ. Jag kommer att bli frikänd.”

Vice amiral. Crandall placerade på bordet grafiska bilder av läkare Fauci och Collins som dinglar från ett rep.

Hahns bröst tömdes och hans ansikte blev blekt. Vilka bravader han hade uppbådat, nu flydde hans darrande kropp som ånga från en oförsluten gryta med kokande vatten.

”Hur…hur kunde du göra det här?” frågade han ödmjukt.

”De gjorde det mot sig själva”, svarade amiralen. ”De delade din trotsiga attityd. Om du tror att bevisen vi har på dig är svagare än vad vi hade på dem, så har du fel.”

”Om jag erkänner mig skyldig, låter du mig leva? Jag kan inte gå sådär. Jag kan bara inte,” bad Hahn.

”Jag ger rekommendationen om straffmätningen, men de bestämmer”, sa viceamiral när han gjorde en gest mot de tre officerarna med uppgift att väga fördelarna med JAG:s fall.

”Jag är skyldig,” sa Hahn och nickade kraftigt med huvudet. ”Men de fick mig att göra det.”

”Göra vad?” frågade vice amiral Crandall.

Hahn berättade hur Collins och Fauci hade utarbetat ett system för att massvaccinera amerikaner under sken av en nationell hälsokris. De kontaktade honom i april 2020 med ett förslag: hjälp till att övertyga Trump att påskynda leveransen av vacciner i armarna på varje andande amerikansk medborgare så snabbt som möjligt för att bekämpa ett utvecklande virus som hotade att utrota mänskligheten. ”Vi visste alla att SARS-Cov2 inte var farligare än en säsongsinfluensa, att, ja, det kunde göra äldre och immunförsvagade sjuka, men vaccinerna var aldrig avsedda att minska spridningen, de var för pengar och kontroll. Trump är smart – han misstänkte att det var meningslöst och farligt att försöka vaccinera befolkningen mot ett milt coronavirus. Han var på plats med Ivermektin- och Hydroxiklorokinterapier, men det finns inga pengar i dessa produkter. Fauci sa att endast en kollektiv ansträngning över hela det medicinska samfundet skulle få Trump att stödja vacciner. De behövde mig – jag var den enda personen som kunde ge ett tillstånd för akut användning av läkemedel. Och de behövde Trump ombord eftersom bara han hade makten att åberopa Emergency Health Powers Act för att få Warp Speed att rulla. Det var bedrägeri i samarbete, tusentals och åter tusentals vårdpersonal där ute som ljög om behovet av vacciner. Vi sålde en lögn.”

”Och du hade bevis på att deltagare i tidiga försök dog till följd av at de tog vaccinerna?”

”Absolut, men jag fick det av en slump. Moderna skickade av misstag sina verkliga provresultat till mig, inte den doktorerade rapporten, som jag såg senare. Jag sa till Fauci, men han sa åt mig att förstöra de verkliga resultaten och gå med de bedrägliga uppgifterna. Och jag använde det för att få Trump att få Warp Speed att fungera”, sa Hahn.

”Och du fick betalt? Miljoner?”

”Flera miljoner,” medgav Hahn.

”Förväntar du dig att den här domstolen ska tro att den gamle Fauci och den gamle Collins orkestrerade allt?”

”Om det går högre än dem vet jag inte vem som drar i trådarna,” sa Hahn.

”Denna domstol uppskattar din försenade uppriktighet, men på grund av din skuldförklaring har jag inget annat val än att rekommendera dig att hängas i nacken tills du är död”, sa vice adm. Crandall.

Hahn protesterade. ”Vänta. Du sa att du skulle låta mig leva.”

”Jag sa att jag skulle ge en rekommendation,” rättade amiralen honom, ”men jag specificerade inte vad det skulle vara.”

Panelen var överens – Hahns brott förtjänade ingen mildhet.

Han skrek frenetiskt ”du lurade mig” när vakterna eskorterade honom till hans cell.

Vice Adm. Crandall bestämde ett datum för avrättning till måndagen den 16 januari

Notera: Jag har fått höra att det har skett en utveckling i general Bergers försvinnande och jag förväntar mig uppdaterad information senare idag. Beroende på tid kommer jag att publicera sent i kväll eller i morgon bitti.


Marinen räddar general Berger från CIA fångenskap

United States Marines räddade på fredagen general David H. Berger från ett ”safehouse” från en Central Intelligence Agency i nordöstra Kalifornien, säger källor på general Smiths kontor till Real Raw News.

Som tidigare rapporterats försvann general Berger den 6 januari efter att ha lämnat Camp Pendleton klockan 18.30. Hans försvinnande skrämde White Hats eftersom general Berger på ett typiskt sätt informerade personer i White Hat-ledningskedjan om han planerade att ge sig ut på förlängda sabbatsår. Efter att 36 timmar hade förflutit utan att ha hört från honom sökte marinsoldater systematiskt igenom Camp Pendleton-området och närliggande städer och skogsterräng efter tecken på honom eller hans fordon. Deras ansträngningar visade sig dock vara meningslösa. Camp Pendletons personalövervakade brottsbekämpande frekvenser för att se om en dekorerad marinofficer kraschat med sin bil eller dyker upp på lokala sjukhus. Samtidigt granskade U.S. Army Cyber Command och Marine Corps Forces Cyberspace Command Deep State-prat i hopp om att få lite inblick i var generalen befinner sig, om han hade blivit bortförd, men deras ansträngningar var förgäves.

De tog en paus sent på kvällen fredagen den 13 januari.

Enligt vår källa kontaktade en ex-CIA-spook general Smiths kontor med ett oroande meddelande: General Berger hade blivit bortförd och hölls fången i ett CIA-skyddshus nära Cedarville, Kalifornien, cirka 600 miles från Camp Pendleton och 16 miles från gränsen till Nevada. Agenten, sa vår källa, gav en skeptisk general Smith en layout av safehouse och detaljer om dess säkerhetsåtgärder – det var inte de monolitiska, fönsterlösa, tegel- och murbruksstrukturer som ofta avbildas i filmer, utan snarare en ödmjuk och något förfallen bondgård på 10 tunnland vindpinad mark.

Agenten sa att bondgården hade splittersäkra fönster, ett knappsatssystem och mellan 4-6 CIA-agenter i lokalerna. Han hävdade att han inte kände till inträdeskoden.

”När general Smith frågade honom varför han ville hjälpa, sa killen att några personer på byrån försökte göra rätt. Han kunde eller ville inte ge information om hur och var kidnappningen skedde, men han insisterade på att general Berger var där och fortfarande levde, men kanske inte så länge till. Han sa att general Berger kunde flyttas eller elimineras, säger vår källa.

Även om han var misstänksam mot fällor, skickade general Smith genast en Recon-pluton för att få ögonen på bondgården. Eftersom tiden var avgörande flögs marinsoldaterna ombord på en V-22 Osprey till en ökenröjning några kilometer sydost om bondgården. De gick sedan till fots och stannade en gång tillräckligt nära för att övervaka målet utan att själva bli upptäckta.

En enda vaktpost klädd i svart taktisk utrustning gick längs omkretsen.

Han tände en cigarett när en marinsoldat överföll honom och höll bladet på en K-stång mot vaktpostens hals, sa vår källa. När han blev hotad matade den fega vaktposten in dörrkoden, vilket gav marinsoldater tillgång till interiören.

”De satte munkavle på honom, sa åt honom att ta dem till generalen”, sa vår källa.

Den fångna vaktposten ledde dem först till ett kök där två män i mörka kostymer satt vid ett bord och drack kaffe. Marinen sköt ihjäl dem med tystade sidovapen. Två spöken som sov i soffor gick samma öde till mötes.

De hittade en halvmedveteslös general Berger i ett sovrum på övre våningen. Hans vänstra öga var svart och blått, svullet tillslutet och skärsår täckte hans ansikte. Någon hade immobiliserat honom genom att fästa honom i sängen med spärrband. Han försökte tala, men hans ord kom ut långsamt och konstigt, som om han var drogad.

Den starkaste marinsoldaten lyfte general Berger med en Fireman’s Carry och kutade de 2 km med generalen slängd över axlarna. Den överlevande CIA-agenten togs i förvar som krigsfånge.

General Berger, sa vår källa, har transporterats till en säker plats för sårbehandling.

”Han blev slagen, torterad och drogad och håller på att återhämta sig”, sa han.


Relaterat:

General Berger spårlöst försvunnen!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: