Davos 2023: Fragmentera världen

Global Research, 15 januari 2023
Den årliga Davos Boys Club (den är också öppen för flickor så länge de vet var de bor) träffas 16 – 20 januari i de schweiziska alperna. De oerhört rika teknokraterna kommer att diskutera hur man fixar den fragmenterade värld de bröt. Kampanjen för evenemanget säger allt, du behöver inte leta efter en dold agenda:

Den kanadensiska vice kriminalministern Chystia Freeland kommer att vara där och nosa och rycka som om hon precis ramlade av bussen på East Hastings. De vanliga misstänkta kommer att närvara och sola sig i skenet av sin ömsesidiga sociopatie. Förhoppningsvis kommer de att klämma in lite skidåkning, och kanske kryssa förbi grundskolan för framtidsutsikter. Epstein-observationer förutsägs.

Mötet kommer att samla 2700 medlemmar inklusive 52 statschefer, 600 VD:ar, 160 unga globalister och 125 experter från världens ledande universitet, forskningsinstitutioner och tankesmedjor. Från USA: sådana som FBI-chefen Chris Wray, VD:arna för Amazon, BlackRock och Pfizer, topptjänstemän på Gates Foundation och i Soros-nätverket, och utgivaren av The New York Times, för att nämna några. Särskilda gäster inkluderar:

 • John F. Kerry , särskilt presidentsändebud för klimat i USA
 • Avril Haines , USA:s chef för National Intelligence
 • Martin J. Walsh , USA:s arbetsminister
 • Katherine Tai , USA:s handelsrepresentant
 • Chrystia Freeland , vice premiärminister och finansminister i Kanada
 • Christine Lagarde , ordförande, Europeiska centralbanken

Ukrainas president Volodomyr Zelensky kommer att tala vid den årliga World Economic Forum-konferensen i januari 2023, och han kommer att presenteras i en panel med Jens Stoltenberg , Natos generalsekreterare, och CNN:s Fareed Zakaria . Panelen kommer att heta ”Restoring Security and Peace”, vilket är Orwellian Newspeak för ”Hur balkaniserar vi Ryssland efter att vi förstört Ukraina.”

Påfallande frånvarande blir det ingen rysk delegation i år.

I en nyligen  publicerad artikel i Globe and Mail klagar WEF:s verkställande direktör Adrian Monck över att troll förstör all Klaus Schwabs vackra ondska genom att sprida högerextrema disinfo och sånt. Han skramlar om att försöka bevisa att WEF är trevliga killar och skulle aldrig planera världsövertagande eller dra vingarna av fjärilar: ”En pandemi rasade, och World Economic Forum lanserade  The Great Reset ,  som främjade idén om att  bygga tillbaka bättre  så att ekonomier skulle kunna komma grönare och rättvisare ur pandemin”, säger han utan att blinka.

Han fortsätter med den vanliga manuspropagandan att antisemitiska, högerextrema extremister, konspirationsteoretiker, vita supremacister, nynazister, andra icke-konformister missköter sig på internet.

Varför kan de inte bara dricka kool-aiden och göra som de blir tillsagda som alla andra?

Han är helt enkelt förvånad över att en webbplats hävdade att den stora återställningen var ett ”svar på den falska coronakrisen” och skulle inleda ”global kommunism” för att säkerställa att ”ingen kommer att kunna äga någonting.” Wow, föreställ dig det.

Och ändå, rakt ur hästens mun, föreslår WEF själv att en globaliserad värld bäst hanteras av en självvald koalition av multinationella företag, regeringar och civilsamhällesorganisationer , vilket det uttrycker genom initiativ som  Great Reset  och  Global Redesign .

Huvudteman  för 2023  kommer att inkludera: [översättningar tillhandahållna av författaren]

 1. Energi- och matkriser i samband med ett nytt system för energi, klimat och natur [hur man svälter folket till underkastelse]
 2. Hög inflation, låg tillväxt, ekonomi med hög skuldsättning i samband med ett nytt system för investeringar, handel och infrastruktur [hur man försätter plebs i konkurs]
 3. Industrins motvind i samband med ett nytt system för att utnyttja frontierteknologier för innovation och motståndskraft i den privata sektorn [hur man skapar Borgen]
 4. Sociala sårbarheter i samband med ett nytt system för arbete, färdigheter och vård [hur man utnyttjar krisen de skapade]
 5. Geopolitiska risker inom ramen för ett nytt system för dialog och samarbete i en multipolär värld [hur man utnyttjar kriget i Ukraina och/eller hur man utnyttjar de kriser de åstadkom utan att spränga sig själva i processen]

Agendans avsikt
 1. Energi- och matkriser i samband med ett nytt system för energi, klimat och natur [hur man svälter folket till underkastelse]
 2. Hög inflation, låg tillväxt, ekonomi med hög skuldsättning i samband med ett nytt system för investeringar, handel och infrastruktur [hur man försätter folket i konkurs]
 3. Industrins motvind i samband med ett nytt system för att utnyttja frontierteknologier för innovation och motståndskraft i den privata sektorn [hur man skapar Borgen]   frontierteknologi = ”att vinna en vildmark”
 4. Sociala sårbarheter i samband med ett nytt system för arbete, färdigheter och vård [hur man utnyttjar krisen de skapade]
 5. Geopolitiska risker inom ramen för ett nytt system för dialog och samarbete i en multipolär värld [hur man utnyttjar kriget i Ukraina och/eller hur man utnyttjar de kriser de åstadkom utan att spränga sig själva i processen]
 6. Ju längre kriget pågår desto bättre för agendan

Under årsmötet exploderar befolkningen i Davos till långt över 100 000, inklusive deltagare, media, säkerhet och supportpersonal. Cirka 2 500 i den ökningen är WEF-delegater och resten består av deras följe och säkerhet som krävs för delegaternas framträdanden, cirka 40 anställda per delegat.

Att bli officiell medlem i WEF är minst sagt dyrt. Du måste vara antingen i miljardärskaran eller en världsledare vars skattebetalare står för notan.

Det kostar $19 000 per person att delta. (197.659,07SEK, red.anm)

Tyvärr kan du inte göra det om inte din organisation också är WEF-medlem. Det kostar mellan $60 000 och $600 000 per år, beroende på din ”partner”-status. Att räkna ut kostar det minst $79 000 per delegat (821845,61 SEK) att delta plus extra kostnad för flyg, boende och måltider för deras privata följe. (har vi verkligen råd med det? red.anm)

Gör mer matte: Schwab och WEF samlar in minst $213 000 000 (2.215.862.205,79 SEK) och det skulle vara den mest försiktiga uppskattningen. Utan tvekan får WEF en nedskärning från alla hotell och andra tjänster, så det skulle inte vara ur linje att uppskatta minst en miljard dollar per år i inkomst.

Lyckligtvis kommer den schweiziska armén att vara där, beväpnade med sina schweiziska arméknivar, för att förhindra att alla otäcka konspirationsteoretiker kraschar festen och förstör allt det roliga. Den schweiziska regeringen  meddelade:

”För användningen av armén i form av stödtjänster i samband med WEF från 10 till 26 januari, har förbundsparlamentet satt en övre gräns på 5 000 militär personal … Med beväpnade stridsflygplan på permanent patrulltjänst under konferensperioden , mark-till-luft försvar, ytterligare radar, förbättrad luftrumsövervakning och 24-timmars flygpolistjänst (i hela Schweiz). (hoppas de griper också alla deltagare när de väl är där ;), red.anm)

Även om WEF träffas i Davos varje år, har det faktiskt  sitt huvudkontor  i den lilla staden Cologny, utanför Genève, 265 miles västerut.

Ett av Colognys anspråk på berömmelse är att en grupp romantiska poeter och författare tillbringade sommaren där 1816: Lord Byron, John Polidori, Mary Shelley och Percy Bysshe Shelley. På grund av det dåliga vädret tillbringade gästerna dagar inomhus och berättade skräckhistorier för varandra. Mary Shelleys  Frankenstein  och John Polidoris  The Vampyre, var resultatet av dessa eldstadssessioner. Frankenstein är berättelsen om en galen vetenskapsman som skapar ett monster av använda kroppsdelar, och The Vampyre är berättelsen om en blodsugande aristokrat som förgriper sig på samhället. Ljuv.

Trots nedtoningen av vanliga deltagare som Bono, som ler över att Davos är en flock av ”feta kor i snön”, är verkligheten att WEF blir alltmer centrum för globalt beslutsfattande. Förenta Nationerna blev inte det forum som eliten kunde använda för att skapa sitt globala företagsimperium, helt enkelt för att det finns för mycket byråkrati och politik inom FN:s konstitution som inte kan åsidosättas.

För det andra bygger FN på nationalstatsmodellen, något som WEF vill göra sig av med.

WEF  är  den framtida världsregeringen, helt enkelt. Schwab är redan dess första president, och utan tvekan världens okända och inofficiella vd.

Allt som måste hända härnäst, genom deras planerade serie av kommande megakriser, är att världen erkänner WEF:s erövring av alla nationalstater och underkastar sig dess högsta auktoritet.

Pandemin var det första steget mot WEF:s slutspel.

Världshälsoorganisationen lyckades värva 194 nationer till en global statskupp utan att avlossa ett skott.

Det finns tre saker som WEF behöver förstöra för att befästa sin makt: nationell suveränitet, medborgerliga rättigheter och tro på vår Skapare. Endast den första kan förstöras.

De kan ta ifrån nationernas makt på världsscenen. Suveränitet har genomgått en gradvis försämring i årtionden. Som premiärminister Justin Trudeau sa, ”Kanada är världens första post-nationella stat”, med hänvisning till det faktum att hans kabinett är infiltrerat av WEF-medlemmar.

[Här är en komplett lista över kanadensiska förtroendevalda som är  WEF-medlemmar .]

Medborgerliga rättigheter och tro är omöjliga att förstöra, och som historien har visat leder kränkning av båda i en ökning. Medborgerliga rättigheter är det yttre politiska uttrycket för den inre andliga vägen. De som är på en andlig resa, eller de som värdesätter sin frihet, är djärvt indignerade när orättvisor uppstår, särskilt när människors rätt till grundläggande mänsklig existens hotas. Universum avslöjar att det goda är mer kraftfullt än det onda. Trots allt ont som görs under solen, är det goda som den producerar hundra gånger större.

Fröet av förstörelse planteras i varje totalitär regim eftersom tyranni i slutändan är självmordsbenägen för alla inblandade. Vi kan därför stå fasta och säga i förtroende, ”Bring it on, Schwab, bring it on.”


Klaus Schwab, George Soros drar sig plötsligt ur WEF-toppmötet i Davos

Rapporter på plats säger att det finns mer säkerhet än någonsin tidigare vid WEF:s toppmöte i Davos.

Globalistmiljardärerna Klaus Schwab och George Soros har båda meddelat i sista minuten att de inte kommer att delta i World Economic Forums årliga toppmöte i Davos, Schweiz. Toppmötet i Davos har väckt ilska av människor över hela världen de senaste åren, eftersom mänskligheten snabbt har vaknat till WEF:s anti-mänskliga agenda, som inkluderar befolkningskontroll och en fascistisk sammanslagning av globalistiska företag och internationella regeringar, som det kinesiska kommunistpartiet .

Enligt offentliga uttalanden från både Klaus Schwab, grundaren och chefen för World Economic Forum, såväl som hans nära allierade George Soros, globalisten ”Open Societies” i centrum för Ukrainas regerings störtande 2014, kommer ingen av männen att närvara som World Economic Forum sammanträder i Davos, en semesterort i de schweiziska alperna.

Toppmötet öppnar den 16 januari och kommer att pågå till den 20 januari, under vilken tid både Ukrainas president Volodymyr Zelensky och hans fru Olena Zelenska kommer att dyka upp.

”JUST IN”,  rapporterade Laura Loomer  till Twitter, ”George Soros och Klaus Schwab har båda dragit sig ur 2023 års WEF Forum i Davos.”

Enligt Klaus Schwab och hans representanter upplever World Economic Forums grundare en ”hälsofråga”, medan Soros-lägret hävdar att deras globalistiska miljardär har en ”schemaläggningskonflikt”.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: