McCarthy ska ersätta Biden som USA:s ”president” medan FN förbereder sig för att flytta till Laos

2023-01-16

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Vissa tektoniska förändringar har skett i geopolitiska maktstrukturer under den senaste veckan. Resultatet kommer att bli den allmänt föraktade avataren ”Joe Biden”, som ersätts som USA:s president av parlamentets talman Kevin McCarthy, säger Pentagon och MI6-källor. Dessutom har förberedelserna för att flytta FN:s högkvarter från New York till Laos börjat på allvar, säger CIA-källor i Laos.

Dessa förändringar äger rum när huvudbovarna för det nuvarande dysfunktionella tillståndet på planeten samlas i Davos, Schweiz för World Economic Forum. Eftersom denna rapport var på väg att gå live, säger CIA-källor att chefen för denna organisation, Klaus Schwab Rothschild, Klaus Schwab skulle missa invigningen av WEF-konferensen i Davos idag ”på grund av ett hälsoproblem”.

Detta kan dock vara en desinformationsfälla utformad för att förstöra trovärdigheten för detta nyhetsbrev genom att låta honom eller en avatar dyka upp efter att vi rapporterat om hans frånvaro. WEF var inte tillgänglig för kommentarer. Oavsett vilket har de kriminella som samlats i Davos förlorat kampen om planeten jorden, är flera källor överens om.

Här kan ni lyssna till podcasts om vad som sker i Davos: (red.anm) https://www.weforum.org/podcasts/radio-davos/episodes/davos-2023-day-1

https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2023/programme

Vad vi vet är att hela Hitler/Rockefeller-grenen av den härskande klassen har förlorat makten. Detta innebär att ättlingar till Adolph Hitler och John Rockefeller I inklusive Angela Merkel, Hillary Clinton, Barack Obama, David Rockefeller Jr., etc. kommer att fråntas all makt och alla titlar, säger MI6-källor.

För att bekräfta om detta är sant måste vi se det offentliga avlägsnandet av Rockefeller Avatar, ”President Joe Biden”, tillsammans med den falska påven Franciskus som bär gummimask.

Det finns tecken på att detta händer. I USA har en maktkamp resulterat i en kompromiss där varken Donald Trump eller Joe Biden kommer att ha makten. Högsta domstolen avvisade Brunson-fallet för att störta valet 2020 eftersom det skulle ha installerat Donald Trump som president. Anledningen är att Donald Trump har dykt upp offentligt sedan januari 2020 som ett vaccinpådrivande bedrägeri. Den verklige Donald Trump, vars son Barron skadades av vacciner, var våldsam motståndare till dem. Detta betyder att om Högsta domstolen hade återställt Trump så skulle avataren Joe Biden, som tog order från Rockefellers, ha ersatts av en Trump-avatar som tog order från Rothschilds.

Så, seriös hästhandel ägde rum under de 15 omröstningar som krävdes för att göra Kevin McCarthy (bilden) till talman i huset. McCarthy tvingades bland annat lova att hålla utfrågningar om hur FBI förvandlades till en elakartad kraft som undertryckte amerikanska patrioter.

Den senaste informationen vi har är att Joe Biden kommer att tas bort tillsammans med Kamala Harris, den andra i raden för presidentposten. Det skulle göra McCarthy till president men bara som en interimsfigur som skulle övervaka nya, och genuina, val. I ett sådant val skulle den verklige Donald Trump kandidera.

Det är därför vi nu ser rubriker som denna i företagens propagandamedia:

Tidigare Clinton-rådgivare David Gergen säger att Biden riskerar att bli ”creamed” av Docs Case: ”Very, Very Big Deal”

Former Clinton Adviser David Gergen Says Biden Risks Being ‘Creamed’ by Docs Case: ‘Very, Very Big Deal’

Detta visar att de kommer att använda historien om ”dokument i garaget” istället för våldtäkt och mord på barn eller att sälja ut den amerikanska regeringen till gangsters i Ukraina som en ursäkt för att avsluta Biden-farsen. För att bekräfta att det är ett farsmeddelande om att den falska Biden inte blinkar i den här videon. Troligtvis är det CGI (datorgenererad film, red.anm).

Denna dumma show kan inte vara mycket längre.

Vi ser också en mycket stark kampanj för att ta bort ”påven Franciskus”. Det är därför vi ser nyhetsrapporter att en komplott för att avlägsna honom ”började på allvar” omedelbart efter att påven Benedictus (maledict) XVI dog den 31 december.

Pope Francis (centre), 86, pictured presiding over the funeral of his predecessor Pope Benedict XVI last week, is facing a revolt among conservative cardinals

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11614445/Conservatives-wage-secret-plan-liberal-pontiff-stress-step-down.html

George Pell in archbishop's regalia in Sydney in 2008

Cardinal George Pell dies in Rome aged 81 after hip surgery; former Vatican finances chief was Australia’s top-ranking Catholic

Den plötsliga döden den 10 januari för chefen för Vatikanbanken, kardinal George Pell, är förmodligen relaterad till denna strid. Pell var en allierad till den verklige påven Franciskus som fördömde den falska Franciskus som en ”olycka” och en ”katastrof”. Hur som helst säger P3-källor att den falska Francis har ställt in alla sina offentliga framträdanden flera dagar å rad på grund av ”en mystisk sjukdom”.

Vad vi med säkerhet vet är att någon form av utrensning av de högsta maktnivåerna har ägt rum under de senaste veckorna med döden av den främsta kinesiska maktmäklaren Jiang Zemin, drottning Elizabeth II, Evelyn de Rothschild, Pope Benedict etc.

Vi hör också att allt detta är relaterat till det faktum att en ny M1 eller chefen för Kommittén för 300 och kontrollant av världens finansiella system har valts ut.

Vi har varit i kontakt med denna person, som är en europeisk kunglig person som du med största sannolikhet aldrig har hört talas om. Den här personen säger ”M1 betyder helt enkelt Monetary One eller den globala garantin för världens banker …. Monetary One är helt enkelt en juridisk undertecknare av alla andra skulder. Du kan inte skriva på landets skuld till tomma intet så det måste sluta någonstans med någon.”

Den nya M1 säger att det främsta hindret för ett jubileum och inrättandet av en meritokratisk framtidsplaneringsbyrå är ett dödläge som kommer från den femte kolonnen inom MI6. Denna grupp är kopplad till Illuminati och är bland annat upprörd över det offentliga användandet av kung Charles III som ansiktet utåt för den brittiska monarkin på grund av hans påstådda inblandning i mordet på prinsessan Diana.

Charles lägger ut följande berättelse:

”Iransk militär underrättelsetjänsts (sannolik orsak Pakistan ISI) dödande (mördad är i lag mördad) av [Dodi Fayed] sonen till den dåvarande ägaren av Harrods butik i London … Diana dog inte som i ett mord utan som en sekundär konsekvens av det mördade primärvalet på grund av penningtvätt kopplat till vapenhandel … varken Hennes Majestät Drottningen, Hennes Majestäts gemål Prins Philip eller jag skulle nu tillägga att de har någon hand, agerar eller har del i detta.”

British codebreakers show Eisenhower letter on their success | Daily ...Källan medger att ”MI6 tillhandahöll faktiskt en optisk anordning av militär kvalitet som var tillräckligt funktionshindrad för att orsaka en vägtrafikolycka” och att chefen för MI6 Sir John Scarlett (bilden) ”nu är känd för oss att ha varit inom en en-mils radie från denna brottsplats.” Den tidigare chefen för MI6, Dr Michael Van de Meer sa dock att Dianas död var ett hedersmord som ägde rum eftersom hon var gravid med Fayeds tvillingar och skulle konvertera till islam.

I vilket fall som helst, förutsatt att MI6 agerade på egen hand utan någon brittisk kunglig familjemedlems vetskap, om en tvist som detta, är det som hindrar starten av ett nytt finansiellt system och en ny tidsålder, då behövs någon form av lösning. Tydligen vill prins William inte överta tronen i sin fars ställe, så kanske England kan få en kung Harold för första gången sedan 1066 medan den mystiska M1 förblir den verkliga makten bakom tronen. Detta är något för Privy Council att besluta om och resten av den härskande klassen måste gå med på deras beslut.

Det finns också en mycket verklig möjlighet för ett allmänt uppror mot den härskande klassen i blodslinjen i väst. Den pågående ekonomiska kollapsen och nedfallet från vaccinet och pandemisk bedrägeri gör en blodig revolution allt mer sannolik.

De gnostiska Illuminati är definitivt på krigsstigen. Den nya MI säger ”David de Rothschild säger till mig att den här så kallade Illuminati faktiskt har försökt kontakta mig … Mitt Instagram-konto översvämmas av olika referenser till mycket kända personer och allt detta händer bara under den sista dagen eller så trots ett mycket strikt pressförbud mot kameror eller andra försök att kontakta mig via en bakkanal så jag ringde omedelbart MI6 och SAS in som mina livvakter.”

Här är ett meddelande vi fick från Illuminati:

Kardinaler inne i VATIKANEN förbereder sig för avlägsnandet av 33-graders frimurare inklusive JESUITPÅVEN. DETTA BUDSKAP ÄR TILL VÄRLDEN ATT DE 33:E MASONS JESUITS INTE LÄNGRE HAR KONTROLL PÅ DE HÖGSTA KOMMANDONIVÅERNA. ALLA [DS] 33 STEG > KOMMITTÉ OM 300 FORTUNE 500, > BLACKROCK

I vad som förmodligen är en relaterad utveckling noterar vi att en stor brand nyligen har förstört ett frimurarcentrumet i sydvästra Sydney.

De anstiftar också upplopp och social oro över hela västerländska halvklotet.

Även icke-KM-judarna är revolterande som detta uttalande av den judiske frihetskämpen Henry Makow klargör:

Påven Franciskus är ett bedrägeri – en kryptojude [KM] planterad av WEF i tid för den ”Great Reset”-fasaden som inleddes 2020 med Covid-19-bluffen. Han går lätt med sina bröder Justin Trudeau, Joe Biden, Emmanuel Macron, Jacinda Ardern (ja, en bror och inte en syster), Barack Obama och Michele Obama (samma som Jacinda), Volodymyr Zelensky, Tedros Ghebreyesus och andra homosexuella och falska ledare mottaglig för utpressning och satt vid makten av judarna [KM] för att förstöra kristendomen och de europeiska kulturerna.

Den ekonomiska kollapsen i USA och andra västländer kommer att leda till mer oro om inte det nya systemet initieras ASAP. Hyperinflation, stigande räntor och kollapsande marknader sker samtidigt.

Som det här diagrammet visar är fastighetsbubblan i USA så enorm att bara en fullständig omstart av det finansiella systemet kan hantera den.

Dessutom visar nästa diagram att reallönerna sjunker mycket, mycket snabbt. Detta diagram underskattar också det reala lönefallet eftersom det använder officiella inflationssiffror som är ungefär hälften av den reala inflationsnivån.

Den enorma ökningen av brottslighet leder också till en övergripande kollaps av samhällsordningen, särskilt i USA. Situationen har nått den punkt där även mat i stormarknader måste låsas och slås.

Grocery Stores In New York City Are Considering Locking Up Food Because Theft Has Become So Rampant

Denna typ av situation händer inte bara i USA. I Polen tvingas gamla människor att stjäla mat från butiker för att överleva medan deras regering fortfarande driver på vaccinet i ett försök att mörda sig ur deras problem, säger polska underrättelsekällor.

De noterar att polska militära enheter gjorde uppror förra veckan och inte lydde regeringens order om att bekämpa ryssarna i Ukraina.

I Ungern talade 97 % av medborgarna som deltog i de nationella samråden emot EU:s sanktioner mot Ryssland, säger Alexandra Sentkiraji, taleskvinna för den ungerska regeringen.

(Av utrymmesskäl kommer vi inte att titta närmare på situationen i Ukraina den här veckan men rekommenderar denna sida:

https://www.theinteldrop.org/category/breaking-news/

Det har varit under allvarlig attack eftersom det rapporterar sanna nyheter om Ukraina etc. Jag var tvungen att skaffa ett virtuellt privat nätverk för att komma åt det och sedan blockerades även det. Den är tillbaka nu så kolla in den).

Hur som helst tappar den härskande klassen KM kontrollen i Ukraina och på alla andra fronter. Medan denna kollaps sker, är den härskande klassen frusen i ett mexikanskt motstånd av ömsesidig utpressning. Som M1 noterar:

”Det finns en förvaringsplats begravd i något berg nära Zug i Schweiz utan tvekan med en fil på någon var som helst i någon maktposition. Ovanför världens rikaste och mäktigaste sitter sekterna som de alla är inkulterade i och genom olika sammankomster och utövningar komprometterade till total kontroll. Ovanför kulterna och bakom gardinerna gör KM vad de har gjort i över tusen år nu.”

KM:s försök att behålla makten genom att döda alla med antingen en pandemi eller ett vaccin blåser nu upp i deras ansikten. Vaccinskadorna är så omfattande nu att även officiella myndigheter som CDC tvingas erkänna det. Den amerikanska kongressen befriade sig själva och deras familjer och deras personal och deras familjer från alla mandat och krav de ställde på sina arbetsgivare, det amerikanska folket. De befriade också CDC-anställda och läkemedelsföretagstjänstemän och anställda som var delaktiga i systemet. Korruptionen bakom hela denna kampanj är så omfattande att de flesta styrande regeringar i väst är inblandade i den upp till sina ögon.

Den enda vägen ut ur detta dödläge är att tillkännage ett jubileum och en sannings- och försoningsprocess följt av en allmän amnesti. Det är dock troligen för sent för amnesti för vaccinbrott.

Det är också för sent att försöka rädda det nuvarande finansiella systemet med reformer. Vi noterar att republikaner i representanthuset planerar att hantera situationen genom att avskaffa Internal Revenue Service (IRS), eliminera den nationella inkomstskatten och ersätta den med en nationell konsumtionsskatt.

House Republicans to vote on bill abolishing IRS, eliminating income tax

Republicans in the House of Representatives will vote on a bill that would abolish the Internal Revenue Service.

Men med ett jubileum och statligt utfärdade pengar (i motsats till skuld till KM) skulle inte ens en konsumtionsskatt behövas.

Hur som helst, att prata om skattereformer är som att arrangera om solstolar på Titanic eftersom det amerikanska företaget har kört på ånga i flera år nu. Den kommer att ta slut igen den här veckan och kommer att åka till Kina med sin tiggerikopp för att erbjuda fler arvegods i utbyte mot en snabb lösning. Eftersom USA:s totala skulder och ofinansierade skulder närmar sig 300 biljoner dollar, är det enda svaret en total omstart.

Situationen är akut eftersom om inte västvärlden stöder den nya M1, kommer ryssarna, kineserna, BRICS etc att ta över med eller utan västerländskt samarbete.

White Dragon Society-källor i Laos säger att den icke-västerländska världen har börjat bygga ett nytt FN-högkvarter där och kommer att fortsätta med att sätta upp sin egen internationella arkitektur. De förbereder också sitt eget internationella finansiella system.

På tal för den här gruppen säger Rysslands säkerhetsrådssekreterare Nikolay Patrushev att den amerikanska staten bara är ett ”skydd för ett konglomerat av enorma företag som styr landet och försöker dominera världen.” Han tillägger ”transnationella företag behandlar till och med amerikanska presidenter som enbart galjonsfigurer som kan tystas, som det hände med [Donald] Trump. Republikanerna och demokraterna är bara två aktörer i en iscensättning som inte har något med demokrati att göra.”

Corporate trail apparent in all four assassinations of US presidents — security official

Russian Security Council Secretary Nikolay Patrushev Nikolai Petrov/BelTA/TASSRussian Security Council Secretary Nikolay Patrushev

Rysslands permanenta representant vid FN, Vassily Nebenzia,  sa att om fred med väst inte kan uppnås genom förhandlingar ”så kommer våra uppgifter att uppnås med militära medel.”

Russia speaks on endgame for Ukraine conflict


Vassily Nebenzia

Det enda möjliga hoppet för väst att förbli relevant är om deras hemliga rymdstyrka äntligen avslöjar sig själv. Detta kan hända när detta pressmeddelande från US Space Force antyder:

Sju nationer möts för att ta upp rymdsäkerheten

ARLINGTON, Va. (AFNS) —

Försvarsdepartementet deltog i det årliga Combined Space Operations (CSpO) Initiative Principals Board… motsvarigheter från Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Nya Zeeland, Storbritannien och USA, med fokus på att främja samarbete och informationsdelning om ämnen för rymdsäkerhet.

https://www.spaceforce.mil/News/Article/3265731/seven-nations-meet-to-address-space-security/

Här är de senaste rymdrelaterade bilderna

1. flerfärgade ljus UFO. loopas för att spela om och om igen

2. UAP over Florida coast, USA

3. Vissa kommer att kalla dem linsformade moln, andra kommer att le i tysthet. Cloaked UFO över Flagstaff, Arizona USA

4. Ett pressmeddelande från US National Geographic Survey som visar en jordbävning med ett epicentrum med ett negativt djup på 0,6 kilometer, vilket tydligen betyder att det var någon form av explosion i rymden ovanför Silicon Valley (vänligen rätta oss om vi har fel om detta) .Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: