Sanningen om Tempelriddarna

Tempelriddarna är detsamma som kabbalan, frimureriet och kabbalfamiljerna.  De representerade den första maktökningen som kabbalen hade efter Jesu Kristi död.

 

Friskrivningsklausul :  I den här artikeln dyker jag djupt ner i judendomen. Snälla, känn till att jag inte menar att alla judiska folk utövar kabbala och att de är satanister. När jag nämner det judiska folket och kabbala i samma sammanhang betyder det att de är judar som utövar kabbala som är villiga deltagare i satanismen och hemliga sällskap mot den Nya Världsordningen.

Tempelriddarna var kabbalens svärd under den tidiga medeltiden. Denna grupp av riddare uppnådde många mål för den hemliga gruppen som fortfarande kan ses idag. Ursprunget till gruppen är höljt i mystik och det väckte frågor om varför det finns så många likheter med tempelriddarna och den judiska tron?

 • Tempelriddarna var också kända som ”Salomos tempelorden”
 • Kabbalan ”Livets träd” graverades i sten i The Chateu vid Domme där tempelriddare fängslades 1307.
 • Deras högkvarter låg i Jerusalem
 • De spottade på Jesu Kristi kors under sina prövningar
 • Ordet ”Baphomet” kommer från tempelriddarna eftersom de tillbad den behornade hedniska gudomen.

Abrahams religioner är behornade gudar nära förknippade med demonologi . Kristna demoner beskrivs som att de har horn i Uppenbarelseboken , och andra demoner som Satan Baphomet och Beelzebub skildras vanligtvis med horn.


Ammon

Eliphas Levi , den franske ockultisten från 1700-talet , trodde att den falska guden Baphomet faktiskt var den behornade libyska orakelguden (Ammon), eller geten från Mendes . Ammon var den grekiska versionen av den ”hornade hedniska gudomen” där de cyrenaikanska grekerna byggde tempel för den libyska guden Ammon istället för sin ursprungliga gud Zeus . De identifierade senare sin högsta gud Zeus med den libyska Ammon, vilket betyder Zeus = Ammon, och om du kommer ihåg från mitt URSPRUNG TILL KABBALEN – DEL 1 , så är Zeus en i samma sak med Moloch. Anledningen till att jag tar upp Zeus är för att skildra hur satan har rest genom tiden med hjälp av samma symbolik i olika falska gudar genom tiden.

Tempelriddarna var inte heller blyga för sin symbolik. Det berömda knekttemplarkorset går hela vägen tillbaka till Mesopotamien och är knutet direkt till Bibeln.

Tempelriddarnas Röda Kors har sina rötter i Kains märke . De relaterar alla på ett eller annat sätt till ormens symbol, och om någon skulle bära korset skulle det stämpla dem som en ormdyrkare. Ormen och korset var sammanflätade då ormen var en symbol för solen och korset symbolen för årstiderna.

Kabbalah säger Zohar att Kains märke var en av de tjugotvå hebreiska bokstäverna Toran . Om du tittar på bokstaven Teth (T), från det feniciska hebreiska alfabetet , är det en exakt matchning med Tempelkorset. Men visste du att det fanns en familj som hade ett födelsemärke av Kains märke på varje ättling? De är kända som Merovingerdynastin .

 

Merovingerdynastin

Det kanaanitiska territoriet i norra Israel ockuperades av stammen Dan , vars dyrkan av Baal/Pan involverade sådana fertilitetsriter vid berget Hermon, även kallat berget Sion . Merovingerna är avkommor till stammen Dan som gifte sig med kanaaniten Tuatha De Danann , även känd som Anus drakherrar eftersom de var avkommor till de fallna änglarna.

”Under den bibliska stora uttågets dagar skilde sig en grupp från Moses och gick till norr. Denna grupp var stammen av Dann. Miljontals gick och bosatte sig i de europeiska och skandinaviska områdena. Därifrån spred de ut sig till andra delar av världen… de erövrade länderna, sprider sitt Anunnaki-frö och ersätter det erövrade folkets traditioner med sin egen ormkultur .” (” The Tribe of Dann and the Lost Tribe of Israel ”)

Gud skingrade Israels nordliga stammar för deras ondska, Dans stam migrerade till Grekland och senare till Frankrike och de brittiska öarna där de etablerade hedniska prästerskap och kungliga dynastier av den demoniska blodslinjen:

I ‘The Psalter of Cashel’ står det att: ‘The Tuatha de Danaan’ regerade i Irland i ungefär två århundraden och var mycket skickliga inom arkitektur och annan konst från deras långa vistelse i Grekland.’ Tuatha de Danaan var ättlingar till Danaus, son till Belus, som gick med sina femtio döttrar till Argos, hemmet för hans förfäders Io. I irländska legender sägs Tuatha de Danaan, som ansågs vara halvgudar,… ha ägt ett… Graal-liknande kärl… Dessa visdomslärare…var grundarna av det druidiska prästerskapet .” (Van Buren, Duvans tecken, s. 141-2)

Det var genom etableringen av kloster som de merovingiska judarna, vars förfäder var de Alexandriska gnostikerna, började infiltrera och forma den romersk-katolska kyrkans teologi och praxis . Många av påvarna var merovingiska munkar som tvingade massor av europeiska judar att konvertera till romersk-katolicismens talmud, med resultatet att kyrkan införlivade traditioner från både judendomen, talmud och kabbala. Vi tror att det kommer att vara från klosterrörelsen som den falske profeten , en merovinger, kommer att höjas till framträdande plats och makt som Antikrists högra hand.

Alexandriska gnostiker

För att hindra befolkningen från att titta närmare på deras sanna komplott, som var att sprida hädelse mot Jesus Kristus , kom de med teorin att Jesus var gift med Maria Magdalena och bildade familj. De ville att alla skulle tro att deras familj, merovingerna, var Jesu sanna arvtagare så att de kunde ta makten i hela den kristna och katolska världen. Merovingerna förknippas med att vrida på sanningen kring Jesus eftersom de är familjen Kains märke som förknippas med forntida ondska. Kabalen lägger alltid sitt fokus på Jesus Kristus men vänder på allt för att få människor att följa sin onda religion istället.

Jesus och Maria Magdalena

Septimania, en region i södra Frankrike, är där kätteriet Jesus och Magdalena blomstrade, och där det fanns en stor befolkning av kathariska judar som fick självständig status av Pepin, den karolingiske kungen . Deras egna kungar regerade som: ”frö av det kungliga Davids hus”, var och en erkänd som ”judarnas kung”, av vilka den mest kända var Guillem de Gellone, prinsen av Oranien, och som påstod sig vara av merovingisk härkomst.

Pepin, karolingisk kung

När kabbalen infiltrerade det heliga romerska riket och den katolska kyrkan satte de upp påvar och lagar för att gynna dem i detta nya samhälle. De behövde ett sätt att komma tillbaka till sitt hemland i Jerusalem efter att Romarriket tog det ifrån dem efter Jesu död. Deras plan byggdes långsamt upp med mer och mer inflytande i varje del av imperiet. Med sin utvalda blodslinje som ledare, Merovingerdynastin, kunde de åstadkomma detta med lätthet.

Majoriteten av den judiska befolkningen befann sig i Babylon. Det blev sagt att blodlinjen med Kains märke var vid makten i detta nya heliga romerska riket och kabalen strömmade till Europa men till en annan plats. Deras huvudkontor skulle etableras i ” ShUM-städerna ” i Rhenland, som ligger i Tyskland och det omfattar 3 större städer i närheten av varandra och skulle bli den centrala platsen för deras översiktsplan.

Rhenland
 

Det judiska livets vagga i Europa

 

I mitt ORIGINS OF THE CABAL – DEL 2 , som utspelar sig mellan Jesu Kristi död till 1800-talet, förklarar jag hur det judiska folket hittade ett hem i Babylon under ett årtusende från 80-1000-talet. I Babylon utövade de mystik, demonstudier och andra falska gudereligioner. Jag talar också om hur det judiska folket fäste sig vid en ond och en uråldrig fenicisk religion som var fylld av falska gudar, vilket slutade med att bli grunden för kabbalens religion. Detta förklarar varför bokstaven Teth, i det feniciska alfabetet, måste representera Kains märke som Tempelriddaren använde för att ta på sig sina rustningar.

Runt år 1000 e.Kr. tvingades det judiska folket ut ur Babylon av Buyids , när de stängde ner de rabbinska skolorna i Sura och Pumbedita . År 1040 torterades och avrättades Hizikiya ben David , den siste gaonen och den siste exilarchen. Under de följande decennierna flydde många av familjerna Davidic Line till Västeuropa, i ett område som det judiska folket kallar Ashkenaz och sedan till Rhenland i de specifika städerna Speyer, Worms och Mainz.

David och Goliat

Det judiska livet formade Speyer, Worms och Mainz i mer än 900 år. De tre städerna vid floden Rhen ansågs vara viktiga centra för judiskt lärande och det judiska livets vagga i Europa. De var kända som ” ShUM-städer ” på grundval av de första bokstäverna i Speyer, Worms och Mainz på hebreiska. Speyer heter ”Shpira” på hebreiska, Worms ”Warmaisa” och Mainz ”Magenza”. Sh står för Shpira, U för Warmaisa, (W uttalas som U) och M för Magenza. Termen ”ShUM” är som en logotyp, ett namn som är känt för judar över hela världen. 

Historikern John Man beskriver Mainz som ”huvudstad för den europeiska judendomen ”, och noterar att Gershom ben Judah ”var den förste att föra kopior av Talmud till Västeuropa” och att hans direktiv ”hjälpte judar att anpassa sig till europeiska sedvänjor. Den judiska befolkningen kunde att blomstra under denna tidsperiod på grund av deras nära band med den helige romerska kejsaren.De ansågs vara en ”elitklass” av människor inom imperiet eftersom de var långivare.

Det judiska folket fann en viss grad av skydd inom det heliga romerska riket , som hävdade rätten till besittning och skydd av alla judar i imperiet. En motivering för detta påstående var att den helige romerske kejsaren var efterträdare till kejsaren Titus , som sades ha förvärvat judarna som sin privata egendom .

Heliga romerska riket

Schutzjude , ”skyddad jude”, var en status för tyska judar som beviljades av de kejserliga, furstliga eller kungliga hoven. Inom det heliga romerska riket hade judar vanligtvis status som Servi camerae regis :

Alla judar, var de än befinner sig i riket, måste stå under kungens beskydd och förmyndarskap, inte heller kan någon av dem sätta sig under skydd av någon mäktig person utan kungens licens, eftersom judarna själva och allt deras lösöre är kungens . Om därför någon kvarhåller dem eller deras pengar, kan kungen göra anspråk på dem, om han så önskar och om han kan, som sina egna.

Det råkar vara så att Tempelriddarna också var bankirer. En indikation på deras kraftfulla politiska kopplingar är tempelriddarens inblandning i ocker . Judar får ta ut räntor på lån till icke-judar , begränsat till fall då det inte finns något annat sätt att försörja sig. Detta beskrivs i de judiska skrifterna , särskilt i Toran :

Du skall inte låna ut på ränta till din bror: ränta på pengar, ränta på matvaror, ränta på allt som lånas ut på ränta. Till en utlänning får du låna mot ränta; men till din broder skall du inte låna ut mot ränta; så att HERREN, din Gud, må välsigna dig i allt som du lägger din hand till, i det land dit du kommer in för att ta det i besittning. – Femte Moseboken 23:19

Jesus utrotar ocker

Nu när kabbalen har säkrat maktpositioner som en elitklass av bankirer inom detta nya samhälle i det heliga romerska riket, måste de använda denna nya makt för att återta sitt hemland Jerusalem. Deras plan skulle fortsätta att kallas för korstågen, men först behövde de ett sätt att manipulera människor att tro att detta var en kristen rörelse med stöd av de katolska prästerna. Vilket bättre sätt då att förfölja sina egna judiska grannar så de startade de första korstågen.

 

Rhenlandsmassakern

Rhenlandsmassakrerna, även kända som det tyska korståget 1096, var en serie massmord på judar som utfördes av folkhopar av franska och tyska kristna från folkets korståg år 1096. De inträffade i städerna Speyer, Worms och Mainz i Rhineland, som är ett löst definierat område av västra Tyskland längs Rhinen , främst dess mellersta delar upp .

Rhenlandsmassakern

År 1099 inledde de merovingiska judarna i samverkan med påven Urban II, också en merovingisk jude, det första korståget. En artikel med titeln The Merovingian Infiltration of the Christian World Through Monasticism bekräftar att Urban inte var den första merovingerpåven, utan den sjätte i en rad franska merovingerpåvar med början 999 e.Kr.

Påven Urban II uppmanar till ett korståg 1095

Märker du likheter med Rhenlandsmassakern och Förintelsen?

Under Förintelsen dödade Hitler miljontals judar under order av sina Rothschild-mästare för att föra de europeiska judarna till deras nya hemland nära Jerusalem, som skulle till slut bli Israel. De första korstågen gjorde i huvudsak samma sak, där de attackerade sitt eget folk men det var för olika medel. ShUM-städerna behövde mer makt och kontroll inom imperiet så denna attack från korstågen skulle säkerställa att det judiska livet inom det heliga romerska riket skulle ges fler privilegier efter massakrerna.

Förevändningen för det första korståget var att återvinna templets skatter och heliga platser, men merovingernas dolda och verkliga motiv var att återuppbygga det gamla Salomos tempel. I kapitel XXX, ”Knight Kadosh” of Morals and Dogma , skrev Albert Pike om korsfararriddarna i templet:

”År 1118 helgade sig nio korsriddare i öst, bland vilka var Geoffroi de Saint-Omer och Hugues de Payens, till religionen och avlade en ed mellan händerna på patriarken av Konstantinopel, en sede som alltid i hemlighet eller öppet var fientlig mot det i Rom från Photius tid. Tempelriddarnas uttalade mål var att skydda de kristna som kom för att besöka de heliga platserna : deras hemliga föremål var återuppbyggnaden av Salomos tempel enligt den förebild som Hesekiel profeterade.

”Denna återuppbyggnad, som formellt förutspåddes av de judaiserande mystikerna från de tidigare åldrarna, hade blivit den hemliga drömmen för patriarkerna i Orienten. Salomos tempel, ombyggt och invigt till den katolska dyrkan skulle i praktiken bli Universums metropol; öst skulle segra över väst, och patriarkerna i Konstantinopel skulle äga den påvliga makten.

– Moral och dogma , Albert Pike

För att nya lagar, organisationer, struktur, kontroll etc. skulle kunna skapas i samhället behövde kabbalen begå en drastisk åtgärd mot det egna folket för att säkerställa skydd och privilegier. Efter de första korstågen ville kabbalen, i ShUM-städerna i det heliga romerska riket, ha mer makt så att de kunde kontrollera urvalet av vilka biskopar som skulle utses i riket.

Sicut Judaeis var påvliga tjurar , som fastställde påvedömets officiella ståndpunkt angående behandlingen av judar . Den första tjuren med det namnet utfärdades omkring 1120 av Calixtus II och fungerade som en påvlig stadga om skydd för judar. Det föranleddes av attacker mot judar av det första korståget , under vilket över fem tusen judar slaktades i Europa. Tjuren förbjöd kristna, på grund av bannlysning att tvinga judar att konvertera , att skada dem, att ta deras egendom, att störa firandet av deras högtider och att störa deras kyrkogårdar.

Concordat of Worms var ett avtal mellan den katolska kyrkan och det heliga romerska riket som reglerade förfarandet för utnämningen av biskopar och abbotar i riket. Avtalet, som undertecknades den 23 september 1122 i den tyska staden Worms av påven Callixtus II och kejsar Henrik V , satte ett slut på Investiture Controversy , en konflikt mellan stat och kyrka om rätten att utse religiösa ämbetsinnehavare som hade börjat i mitten. av 1000-talet. Kejsaren tog emot de påvliga legaterna i Worms med vederbörlig ceremoni, där han inväntade resultatet av förhandlingarna som verkar ha ägt rum i närliggande Mainz .

Investiture Controversy

Rishonim (”äldre vise”) av exoterisk judendom som var djupt involverade i kabbalistisk verksamhet, gav kabbalan bred vetenskaplig acceptans, inklusive Nahmanides och Bahya ben Asher Rabbeinu Behaye ) (död 1340), vars klassiska kommentarer om Torah refererar till kabbalistisk esotericism.

En Rishonim var Eleasar av Worms som föddes i Mainz . Genom sin far Judah ben Kalonymus var han en ättling till familjen Kalonymus i Mainz. Eleazar var också en lärjunge till Juda ben Samuel av Regensburg som initierade honom i studiet av kabbalan , vid den tiden lite känd i Tyskland. År 1233 deltog han i synoden i Mainz som antog regelverket som kallas ” Takkanot Shum ” som han undertecknade.

Eleasor av maskar

Termen kabbal kommer från Kabbalah, den judiska mystiska och andliga tolkningen av den hebreiska skriften. På hebreiska betyder det ”mottagande” eller ”acceptans”, vilket betecknar den sod (hemliga) nivån av judisk exegetik . I europeisk kultur ( Christian Cabala Hermetic Qabalah ) blev det förknippat med ockult lära eller en hemlighet.

Kabbalans inflytande

Bahiren dök upp först på Medeltiden, omkring 1200 e.Kr. i Frankrike, där merovingerna först kom till makten. Den diskuterar ett antal idéer som blev viktiga för kabbala , och även om ursprunget till det anonyma arbetet är oklart, fanns det viktiga kabbalister som skrev samtidigt i Frankrike. Den mest inflytelserika av dessa var Isak den blinde.


Isaac den blinde och Bahiren

Tempelriddarna anlände till en början till det heliga landet på ett uppdrag för att återta någon skatt som de trodde var deras. Riddarna som slog sig samman som tempelriddare var en del av en våg av europeiska kungligheter som härstammade från judiska äldste från Frankrike. Samma plats skapades Kabbalah.

Heliga Graal

Innan de lämnade sitt hemland hade dessa äldste gömt sina tempelskatter och ovärderliga essensiska och kabbalistiska rullar i strategiska områden i det heliga landet så att den romerske inkräktaren Titus inte kunde plundra dem som krigsbyte. De judiska äldste immigrerade sedan till Europa. Där gifte sig många av dem in i kontinentens adelsfamiljer. Av dessa äldste skulle tjugofyra bli patriarker till en grupp europeiska familjer.

Förbundsarken

Efter det 3:e korståget 1192 skulle tempelriddaren bosätta sig i hela Europa. Sedan över hundra år senare, 1302, reste sig den katolska kyrkan och började anklaga tempelriddaren för ondska. Det gjordes påståenden om att under ceremonier för intagning av tempelriddare tvingades rekryter att spotta på korset, förneka Kristus och ägna sig åt oanständiga kyssar, anklagade för att dyrka idoler och homosexuella metoder. Samma anspråk gjordes mot judarna, kättare och anklagade häxor från samma tidsperiod. Tempelherrarna anklagades för många andra brott som finansiell korruption, bedrägeri och sekretess. Tempelriddarfångarna tvingades att erkänna att de hade spottat på Jesu Kristi kors. En sa:

”Moi, Raymond de La Fère, 21 år, reconnais que [j’ai] craché trois fois sur la Croix, mais de bouche et pas de cœur” (”Jag, Raymond de La Fère, 21 år gammal, erkänner att jag har spottade tre gånger på korset, men bara från min mun och inte från mitt hjärta”).

Tempelherrarna anklagades för avgudadyrkan och misstänktes för att ha dyrkat antingen en figur känd som Baphomet eller ett mumifierat avhugget huvud som de återfann, bland andra artefakter, vid deras ursprungliga högkvarter på Tempelberget.

Det finns uppteckningar som visar att vissa riddare tänkte på Jesus som en falsk profet. Jean de Chaumes sa under sitt förhör:

‘ Du tror fel, för han är verkligen en falsk profet. Tro bara på Gud i himlen och inte på honom’,

medan Deodatus Jefet är med på att säga:

‘Tro inte att mannen Jesus som judarna korsfäste i Outremer är Gud och att han kan frälsa dig’.

Det kanske mest extraordinära är orden av Fulk de Troyes, som hävdade att han blev tillsagd att inte tro på den falske profeten Kristus, utan på en högre Gud. Han visade ett krucifix och sa:

”Sätt inte mycket tilltro till detta, för det är för ungt”

Tempelherrarna straffas

Nyligen arbete med Dödahavsrullarna har avslöjat användningen av en kod som kallas Atbash Chiffer som, om den appliceras på ordet ”Baphomet”, ger översättningen ”Sophia”. Som vi vet från Pistis Sophia i Codex Askewianus är detta det grekiska ordet för ”visdom”, även om varför, och kanske mer spännande, hur tempelriddarna använde en kod som hade använts i mer än 1 000 år är ett bevis på att de var en del av denna urgamla kabbalblodslinje.

Sophia grekisk gnostisk visdomsgudinna

Varje hänvisning till Sophia — ett fokus för gnostisk uppmärksamhet genom associering med Maria Magdalena, kopplad till kabbalan genom Chokmah , en Gamla testamentets feminin figur som ansågs vara inte bara partnern utan också rådgivaren till Gud och även genom referenserna till både den egyptiska Isis och den grekiska Athena — skulle säkert dra till sig oönskad uppmärksamhet och därför gömdes sådana anspelningar av tempelriddaren som använde Atbash Chiffer.

Hugues de Payens , grundaren av Orden av de fattiga Kristi riddare och tempelriddarna, var från regionen kring Troyes , som var en vasall av greven av Champagne . Två av de andra ursprungliga riddarna var också associerade med området och var slaver av samma greve och bevis tyder på att dessa tre kände varandra före bildandet av orden.

Hughes de Payens

Det fanns en kabbalistskola i Troyes, grundad av rabbinen Rashi , som hade funnits i staden sedan mitten av 1000-talet – samma stad inte bara där orden grundades utan också där den officiellt erkändes av rådet. av Troyes år 1128. Och det var i samma stad som Chretien de Troyes inte bara skrev en av de tidigaste (och möjligen den första) av gralhistorierna, utan som han också tog sitt namn från.

Troyes råd

Kabbalah och tempelriddarna skulle fortsätta sin inflytandesfär över hela världen och speciellt i hemliga sällskap. Många saker hände under de 100 åren mellan det tredje korståget och när tempelriddarna blev straffade och dödade för elaka handlingar. De byggde många strukturer i hela Europa och bosatte sig i Skottland för att fortsätta denna uråldriga kabalreligion genom ett nytt hemligt sällskap.

Kabbalen lärde sig att att blinka med Kains märke och rida på hästar i rampljuset inte är rätt väg att gå och från den tidpunkten skulle kabalen lova att arbeta i skuggorna och fortsätta sina orderritualer genom hemliga sällskap, såsom frimureriet.

 

Frimureriets ursprung

Tempelherrarna i Skottland slog sig ner i områdena nära Edinburgh och Glasgow efter det 3:e korståget och det finns många historiska byggnader och hemliga sällskap i det området som av en slump är förknippade med Tempelherrarna och frimurarna . I detta finns 4 viktiga landmärken som är kopplade till den moderna kabalen och deras familjer.

År 1128 träffade Hugues de Payens , Tempelherrarnas första stormästare , David I Skottland och beviljades Balantrodachs land, där de byggde Midlothian Temple . År 1128 erkände rådet i Troyes formellt orden och Balantrodach, som blev deras främsta tempelriddare i Skottland fram till undertryckandet av orden mellan 1307 och 1312. Så detta område av Skottland var det europeiska högkvarteret för tempelrorden under korstågen. .

Vad som är ännu mer intressant är de stora landmärkena som omger Edinburgh och Balantrodach. Här är de 4 intressanta landmärkena i detta som är relaterade till Tempelherrarna och Frimureriet:

 • Logen Moder Kilwinning
 • Rosslyn kapell
 • Stirling kast
 • Staden Livingston

Lodge Mother Kilwinning är en frimurarloge Kilwinning Skottland , under överinseende av Grand Lodge of Scotland . Det är nummer 0 och är känt för att vara den äldsta logen i världen. Den är alltså utformad som The Mother Lodge of Scotland och tillskriver dess ursprung till 1100-talet och kallas ofta Mother Kilwinning . Vad är oddsen för att den första frimurarlogen i världen, som går tillbaka till 1100-talet, samtidigt som tempelriddaren avslutade sitt 3:e korståg, ligger där tempelridarna var kända för att vara samtidigt? Det är ingen slump.

Logen Moder Kilwinning

Nästa landmärke, Rosslyn Chapel , fortsätter med ämnet Tempelherrarna och att byggaren, William Sinclair , av vissa tros ha varit involverad i denna orden eller att han var frimurare. Rosslyn Chapel byggdes dock ungefär ett och ett halvt sekel efter upplösningen av tempelrorden och frimureriet hade ännu inte funnits under William Sinclairs tid. William Sinclairs förmodade koppling till Tempelriddaren har gjort det möjligt att producera olika berättelser om Rosslyn Chapel. Den mest kända historien är kanske den om den heliga gralen som gömdes i detta kapell efter att tempelriddaren flydde från Frankrike till Skottland.

Rosslyn kapell

Detta påstående stöds av de så kallade frimurarsymbolerna i stenristningarna, och populariseras av Dan Browns Da Vinci-koden. Sinclair-Templar-bandet att mycket av riddarnas skatter, inklusive den enorma rikedomen som landade i Skottland efter Templar-flykten från Frankrike 1307, hamnade i Sinclair-klanen. Också grundplanen för Rosslyn är en kopia av Herodes tempel och ovan jord replikerar den den herodiska arkitekturen i Jerusalem. Rosslyn byggdes av Sir William Saint Clair Jarl från Orkneyöarna, som också var den direkta förfadern till First Grand Master Mason of Scotland, även kallad William Sinclair .

The Mark of Cain / Templar Cross på Rosslyn Chapel

Slutligen har detta område i Skottland en blodlinje som ansluter till den moderna kabbalen genom familjerna Astor, Bush och Roosevelt. Dessa tre familjer är sammankopplade genom familjen Livingston som kan spåras ända tillbaka till tempelriddaren i detta område. Ättlingar till Livingstons inkluderar:

 • George HW Bush
 • George W. Bush
 • Eleanor Roosevelt
 • Hela familjen Astor

Alexander Livingston från Callendar (? – 1451) var justitiar i Skottland och vårdare av Stirling Castle för åtminstone en del av kungens minoritet, under vilken han hade vårdnaden om kungen. Han konspirerade med William Crichton Lord Chancellor , i mordet på den 6:e earlen av Douglas och hans bror, David, vid ”den svarta middagen ” på Edinburgh Castle . Senare allierade han sig med Douglases mot Crichton.

Stirling slott

Omkring år 1187 beviljade Lejonet William en del av Culter- markerna på södra stranden av floden Dee, Aberdeenshire , till Tempelriddaren och han bildade också en hjortpark sydväst om Stirling Castle. I skärmdumpen på Google-kartan ovan visar den Stirling Castle precis bredvid alla dessa andra viktiga landmärken, vilket betyder att slottet har Templar-förbindelser genom William.

Slutsats

 

Tempelriddarna var en mycket kritisk punkt i historien för kabbalen. De åkte till Jerusalem för att försöka slutföra bygget av Salomos tempel, de misslyckades och det slutade med att de förde tillbaka skatterna de hittade under templet till områdena i Skottland som nämns ovan.

De stod inte för SANNA kristna värderingar utan försökte faktiskt förstöra synen på kristna genom att döda det judiska folket i massakrerna i Rhenland. Tempelherrarna var från en lång rad av sataniska/ormblodslinjer som kan spåras tillbaka till Kains märke och Merovingerdynastin . Den här tråden visar dig hur kabbalen stiger upp i inflytande och makt för att påverka människor för att ändra lagar för att gynna dem, sedan försöker de beväpna militären för att göra sitt bud och förstöra deras sätt att nå sitt mål.

Den här tråden bevisar också att frimureriet har sina rötter indränkta i denna uråldriga sataniska blodlinje, som de dyrkar i sina loger och tempel och det är fortsättningen på den tempelriddare kabbala religionen som kabalen fortfarande dyrkar idag.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: