Så här vill Washington, EU och NATO stycka upp Ryssland enligt läckt Ukrainakarta

Generalmajor Kirill Budanov, 37, chef för den ukrainska militära underrättelsetjänsten GUR.
Generalmajor Kirill Budanov, 37, chef för den ukrainska militära underrättelsetjänsten GUR
Kartbilden bekräftar den av USA-ledda Västs dolda agenda med kriget i Ukraina. Det handlar om att krossa världens till ytan största land, den Ryska Federationen, och stycka upp den i ett antal mindre territorier som är lättare att kontrollera för det Amerikanska Imperiet.[1]
Foto på karta från den ukrainska militära underrättelsetjänsten GUR:s högkvarter.

Detta är bakgrunden till Rysslands beskrivning av konflikten som en kamp mellan visionen om en unipolär värld, där Washington spelar rollen som den plats från vilket allt på planeten styrs, och Moskvas (och många andras) multipolära vision, där världens länder samexisterar i respekt och acceptans för varandra.[2]

Det enda som återstår av Ryssland på kartan nedan är den lilla tårtbit uppe till vänster som identifieras med de kyrilliska tecknen: “РФ”, RF, som står för “Российская Федерация” den Ryska Federationen. Ovan denna tårtbit ses ett “Ф”, F som står för “Финляндия” – Finland.

Kartan förtäljer också historien om ett möjligt motiv till Finlands och Sveriges iver att plötsligt överge den framgångsrika neutralitetspolitiken och ansöka om medlemskap i den imperialistiska krigsorganisationen NATO.

Finland, och i och med det hela Norden, verkar ha blivit lovat inte bara ett återbördande av de landremsor Finland förlorade till Sovjetunionen under andra världskriget, utan hela karelen, hela Murmansk, samt större delen av Leningrads Oblast – mer än en fördubbling av Finlands nuvarande areal.[3, 4, 5, 6]

Med ett Finland som är medlem i NATO innebär detta att det Amerikanska Imperiet då kommer att ha tagit över den Ryska Federationens bas för den Norra Havsflottan vid Severomorsk på Kolahalvön.

Finland före och efteratt Rysslandsstyckats upp av EU och NATO. Bild: K. HellFinland efter att den Ryska Federationen krossats och flottbasen vid Severomorsk tagits över av NATO – enligt ukrainas militära underrättelsetjänst GUR

Redan under andra världskriget uppdrog Storbritanniens premiärminister Winston Churchill åt den brittiska försvarsstaben att planera inför det krig där Sovjetunionen styckades upp: “Operation Unthinkable”.[7]

Planen var att istället för att upplösa Nazitysklands krigsmakt, Wehrmacht, skulle istället de alllierade (utom Sovjetunionen, förstås) att tillsammans med nazityska stridskrafter anfalla Sovjetunionen.

Planen verkställdes aldrig och istället arbetade USA mellan 1945-1949, året du Sovjetunionen till slut fick egna kärnvapen, fram nio andra planer på hur landets skulle krossas: Bushwhacker, Broiler, Sizzle, Shakedown, Offtackle, Dropshot, Trojan, Pincher, Frolic.[8]

Newsvoice har tidigare rapporterat om att Ukraina, sedan våren 2022, tagits över av USA och sedan dess bäst betraktas som namnet på en NATO-front.[9, 10]

Nu har världen, tack vare journalister på nyhetsportalen liga.net, efter ett besök hos chefen för ukrainas militära underrättelsetjänst, generalmajoren Kirill Budanov, kunnat presentera bevis som förklarar varför USA och resten av Väst fortsätter att pumpa in vapen i ett land som redan förlorat ett krig där invånarna i folkomröstningar valde Moskva istället för Kiev som huvudstad.[11]

Flyttar man blicken österut, till kartans högra sida, kan man se också hur gränserna ritats i bortre asien. Gränsen till det nya planerade landet markerat med ett rött “K” (för Kamtjatka?) är öppen söderut med gränser som går ned i och vad som idag heter Kina.

Kriget i Ukraina är starten på det Anglo-Amerikanska imperiets sista världskrig, varefter deras sedan länge planerade världsregering kommar att upprättas på ruinerna av det som är kvar av mänsklighet och civlisation på planeten.

Är det här något den svenska regeringen svävar i okunnighet om: att syftet med kriget i Ukraina inte handlar om Ukraina utan har som syfte att krossa och stycka upp Ryssland?

Referenser och relaterat

 1. Ukraina: Defence Intelligence of the Ministry of Defence of Ukraine
 2. TASS: Putin predicts unipolar world to be superseded by model based on sovereignty of nations
 3. Wikipedia: Republic of Karelia
 4. Wikipedia: Murmansk Oblast
 5. Wikipedia: Leningrad Oblast
 6. Wikipedia: Finland
 7. Wikipedia: Operation Unthinkable
 8. Canadian Dimension: From 1945-49 the US and UK planned to bomb Russia into the Stone Age
 9. Newsvoice: Ukraina är idag namnet på en NATO-front och inte ett land – Analys
 10. Newsvoice: Ukraina finns inte längre – kriget och landet drivs sedan i våras av USA och NATO
 11. news.liga.net: In his office, Budanov has a map with a “dismembered” Russia – photoKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

 1. Hejsan
  Jag har läst artikeln och jag kan ana att det finns många människor i USA och Europa som har Ryssfobi och som gärna skulle se att Ryssland blev försvagat och t.o.m. styckades upp i mindre delar. Jag tror t.o.m. att många skulle vilja att väst erövrar stora landområden i Ryssland för att komma över deras naturtillgångar.

  Med detta sagt måste jag ändå ställa några frågor om denna artikel.
  1. Vem har ritat denna karta?
  Det är ju bara en karta där någon fyllt i lite linjer med en spritpenna.
  (Kan ju vara vem som helst som ha ritat detta)?

  2. Vart har fotografiet på kartan tagits?

  3. Vem tog fotografiet och när togs fotografiet?

  Jag ville bara delge er vad det första jag kom att tänka på o fråga mig själv efter att ha läst denna artikel.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: