Dokumentären ”Anecdotals”

https://youtu.be/t36HntCJf6Y

14 januari 2023
Analys av Dr Joseph Mercola

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/01/14/anecdotals-documentary.aspx?ui=ae52def4047b28e6db9f70c188470615aa128943229cf8be57252b8032978d4f&sd=20210220&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20230114&cid=DM1326736&bid=1694719568

BERÄTTELSE I ETT ÖGONKAST

  • Filmen ”Anecdotals” ger en inblick i livet för människor som har drabbats av betydande biverkningar av covid-19-skott

  • De som talade ut om sina skottrelaterade skador har blivit skämda, förlöjligade och stämplade som oetiska

  • De som skadats av skotten har till stor del övergivits av det vanliga medicinska samhället; deras medicinska frågor har politiserats, medan samhället inte ger någon empati

  • Utan program på plats för att hjälpa dem som skadats av covid-19-skott, och många läkare som är rädda för att ens erkänna skottets koppling till patienternas symptom, har många av de skadade ingenstans att vända sig för att få hjälp

  • Filmen efterlyser en öppen dialog och en rörelse från mänskligheten för att erkänna riskerna med covid-19-skott, såväl som de som lider på grund av dem

Människor som har skadats av covid-19-skott har drabbats av en rad medicinska problem – allt ifrån dödsfall och permanent funktionsnedsättning till perikardit, nervskador och överväldigande trötthet. Medan deras symtom varierar, delar de flera gemensamma teman:

  • Övergivande — De som skadats av covid-19-stöten har till stor del övergivits av det vanliga medicinska samhället och regeringen.
  • Skam — De som talade ut om sina skador har blivit skämda, förlöjligade och stämplade som oetiska; deras medicinska frågor har politiserats, medan samhället inte ger någon empati.
  • Hopplöshet — Utan några program på plats för att hjälpa dem som skadats av covid-19-skott, och många läkare är rädda för att ens erkänna skottets koppling till patienternas symtom, känner många av de skadade sig vilsna och vet inte vart de ska vända sig för att få hjälp.

Att uppmärksamma problemet – och till de människor vars liv har förändrats drastiskt sedan de fick ett covid-19-skott – är det första steget till återhämtning. Filmen ”Anecdotals” gör just det, och ger en inblick i livet för människor som har drabbats av betydande negativa reaktioner från COVID-19-skott. 1

Många av dem har fått höra att deras berättelser inte spelar någon roll. När allt kommer omkring är de bara anekdoter. Men som du kommer att se i filmen behöver deras resor höras, inte bara för att de ska kunna få tillgång till välbehövlig sjukvård utan också så att samhället blir medvetet om de verkliga riskerna med covid-19-skott som har mörkats och censurerats .

Hemligheter från rättegångarna

Ett fall rör Maddie de Garay, som var en frisk 12-åring när hon anmälde sig till Pfizers COVID-19-tester för 12- till 15-åringar. Hon drabbades dock av en allvarlig systemisk biverkning av sin andra dos av skottet och kämpade sig igenom 11 akutbesök och fyra sjukhusinläggningar under det följande året.

Skador från skottet har gjort att hon inte kan gå eller äta – hon får sin näring via en sond – och lider av konstant smärta, synproblem, tinnitus, allergiska reaktioner och bristande nackkontroll. 2

Som om det fysiska traumat inte räckte, avskedades Maddie och hennes familj ständigt av sjukvårdspersonal som satts in för att hjälpa, ignorerades av US Food and Drug Administration och nekades den vård som behövdes för att hjälpa Maddie. Men den första röda flaggan, sa Maddies mamma Stephanie vid en utfrågning, var hur rättegången sattes upp i första hand. 3

Deltagarna fick tillgång till TrialMax-appen för att registrera biverkningar, som en svullen arm, men de Garay blev förvånad över formatet den använde. Det fanns inte utrymme för öppna kommentarer, bara direkta frågor med ”ja” eller ”nej” alternativ för svar, eller kryssrutor för att beteckna en uppsättning förutbestämda potentiella effekter. 4 Hon förklarade: 5

”Jag vill bara ge alla en lite bättre uppfattning om vad som hände i vår rättegång, eftersom jag inte visste när du gick in i rättegången, alla använder en testapp. Appen låter dig bara spela in begärda biverkningar – feber, rodnad, mild, måttlig.

Det finns inget fritt formulär att fylla i någon annan reaktion som du har. Vad du måste göra, om du har någon annan typ av biverkning, är att du måste ringa denna studieläkare. Detta lämnar mycket utrymme för mänskliga fel och oro för att rapportera partiskhet som kommer från huvudutredaren.”

I Pfizers avslöjande i april 2021 av Maddies fall till FDA, står det bara att hon hade buksmärtor: 6

”En deltagare upplevde en SAE [allvarlig biverkning] rapporterad som generaliserad neuralgi, och rapporterade även 3 samtidiga icke-allvarliga biverkningar (buksmärtor, abscess, gastrit) och 1 samtidig SAE (förstoppning) inom samma vecka. Deltagaren fick så småningom diagnosen med funktionell buksmärta. Händelsen rapporterades som pågående vid tidpunkten för slutdatumet.”

Sedan, en dag innan Pfizer skickade in sin begäran om akut godkännande av COVID-19-sprutan för 12- till 15-åringar till FDA, lade de till funktionell neurologisk störning som en diagnos i Maddies diagram. 7 Hennes mamma noterade i filmen: 8

”Genom de data som avbröts för rättegången upplevde Maddie över 35 biverkningar. Ingen av dessa nämndes… Maddie låg på sjukhuset när EUA [auktorisation för akut användning] godkändes. Jag trodde att Maddie skulle vara i bästa möjliga händer i den sällsynta chansen att hon får en allvarlig reaktion. Så var inte fallet. De gjorde allt i sin makt för att dölja allt. Varken Pfizer, FDA eller CDC har någonsin pratat med oss.”

Pfizer-tester ”Like Nothing I’ve Ever Seen”

Medan hälsomyndigheter fortsätter att försäkra för allmänheten om att covid-19-skott är säkra, hade de som arbetade nära med försöken en annan uppfattning. ”Jag arbetade på Pfizers rättegång,” sa Brooke Jackson, en regional chef som tidigare anställdes av Pfizers underleverantör Ventavia Research Group, som testade Pfizers COVID-19-vaccin, i filmen. 9 ”Det jag såg liknade ingenting jag någonsin sett förut.”

Hon bevittnade förfalskade data, avblindade patienter, otillräckligt utbildade vaccinatorer och brist på korrekt uppföljning av biverkningar som rapporterats. Efter att ha meddelat Ventavia om sin oro upprepade gånger, gjorde hon ett klagomål till FDA direkt – och fick sparken samma dag. 10 Med hennes ord: 11

”Hastigheten i vilken de registrerade sig i studien — fyra till fem samordnare som drev igenom 40, 50, 60 patienter om dagen. Vi förvarade inte vaccinet vid lämplig temperatur, misslyckandet med att rapportera allvarliga biverkningar. Vi hade så många rapporter om biverkningar … vi kunde bara inte hänga med. Studieläkaren skrev på en fysisk undersökning när han inte ens var på kliniken.

Sedan hade Ventavia avblindat varje patient som randomiserades i studien. När vi uppmärksammade dem på det, var det vad vi blev instruerade att göra – ta bort bevisen och förstöra dem. E-postmeddelanden om felmärkta blodprover enligt Pfizers protokoll, vi borde omedelbart ha slutat registrera oss, men de berättade aldrig för Pfizer.

Jag skulle ta upp farhågorna till mina chefer och det var ”Vi är underbemannade.” FDA, de ser bara vad Pfizer ger dem. Så jag dokumenterade allt detta. Och den 25 september gick jag direkt till FDA, och ungefär sex och en halv timme senare förlorade jag mitt jobb. Jag fick sparken.”

FDA och Pfizer försökte dölja data från covid-19-skottet från kliniska experiment i 75 år, men FDA beordrades av den amerikanska distriktsdomstolen för Northern District of Texas att släppa redigerade versioner av prövningsdokument på ett mycket snabbare schema. Som en del av domstolsbeslutet släpptes 80 000 sidor med dokument relaterade till FDA:s godkännande av Pfizers COVID-19-skott 1 juni 2022. 12

Bland dessa dokument fanns fallrapportformulär (CRF) som avslöjade att dödsfall och allvarliga biverkningar inträffade under fas 3-studier, men, som rapporterats av Children’s Health Defense, hade Pfizer ”en trend att klassificera nästan alla biverkningar – och i synnerhet allvarliga biverkningar händelser (SAE) — som ”inte är relaterade” till vaccinet.” 13 Journalisten Naomi Wolf förklarade: 14

”Vi har dessa fantastiska 2 500 volontärer – mycket meriterade medicinska forskare, läkare och sjuksköterskor – som häller över dessa 55 000 dokument som ett domstolsbeslut tvingade Pfizer och FDA att släppa.

Tja, de upptäcker att det fanns fruktansvärda skador – dödsfall, spontana aborter, neurologiska problem, svimning, hjärtskador, försvagande muskelsmärta, försvagande ledvärk – som gömdes av Pfizer och FDA för det amerikanska folket.”

Biverkningar – Verkliga, inte sällsynta

Filmen beskriver negativa reaktioner som har stulit karriärer, självständighet och förmågan att fungera normalt i det dagliga livet från otaliga människor. Dr Joel Wallskog, en före detta ortopedisk kirurg, delade sin historia efter att ha fått skottet: 15

”Mitt liv har förändrats dramatiskt efter denna biverkning. Min karriär på 19 år, som jag tog nästan 14 år att träna för, är sannolikt över. Jag är helt enkelt inte säker att arbeta som ortopedisk kirurg. Förutsatt att FDA och CDC skulle bli orolig över min diagnos, förväntade jag mig att bli kontaktad snart efter min VAERS [Vaccine Adverse Event Reporting System]. Inget telefonsamtal, ingen kontakt.”

Kellai Rodriguez beskrev också hennes kamp sedan hon fick ett COVID-19-skott: 16

”Jag förlorade min förmåga att tala naturligt. Jag har blivit oförmögen att gå utan rullator och vet aldrig om eller när skakningarna kommer eller försvinner. Jag kan inte längre laga mat, städa eller ens plocka upp och hålla mitt barn för länge , innan min kropp börjar skaka okontrollerat eller kastas in i otroliga mängder smärta.

Jag har sett otaliga akutläkare såväl som två neurologer som inte har gett mig någon diagnos, inga ytterligare tester förutom regelbundna blodprover, datortomografi, EKG, EKG och en MRT, som läkarna sa till mig att de återgick som normalt.”

Vid ett rally för dem som skadades av skotten samlades hundratals för att dela sina erfarenheter, med slående likheter. Många led av skakningar som gjorde dem oförmögna att gå, med debut inom några dagar efter att de fått skotten. På sjukhuset berättade sjuksköterskor att andra patienter upplevde liknande symtom, men läkarna vägrade att märka tillstånden som skottrelaterade. Jennifer Bridges, en före detta sjuksköterska vid Houston Methodist Hospital, som fick sparken för att inte få skottet, förklarade: 17

”Jag har sett e-postmeddelanden där sjukhus hotade sina läkare – du kan inte skriva under medicinska undantag, du kan inte prata om, du kan inte rapportera biverkningar av dessa vacciner. Och om någon faktiskt var modig nog att göra det skriftligen, så fanns det andra människor högre upp för att radera dem. Jag har bevisen, och jag har människorna som har visat mig dessa saker.”

 

Berättelser censurerade och tystade

De som skadades av skotten lämnades övergivna under skottmandaten. Filmens regissör, ​​Jennifer Sharp, är bland dem som drabbades av försvagande symtom efter tagningen, bland annat domningar i ansiktet, elchockliknande känslor och muskelsvaghet. Hon valde att inte få en andra dos av sprutan efter att ha upplevt de allvarliga biverkningarna efter den första dosen och förlorade jobbet som ett resultat: 18

”I januari 2022 förlorade jag jobbet för att jag inte var vaccinerad. Jag hade ett VAX-kort som visade en injektion, jag tog ett blodprov som visade att jag fortfarande hade antikroppar och läkarbefrielse. Och jag var villig att testa mig varje dag De brydde sig inte, jag kunde inte gå på restauranger, gym, gallerior, evenemang.

Så när antimandatmötet kom till Los Angeles, deltog jag i det för att representera de av oss som plötsligt var utstötta från samhället bara för att vi gjorde det som regeringen bad oss ​​att göra. Även om du i grunden inte håller med någon annans ståndpunkt, rättfärdigar det då bristen på medkänsla för att de förlorar sitt levebröd?”

Ändå, när de drabbade försökte tala ut om sina upplevelser, blev de tystade och avvisade. En kvinna som skadades av skotten delade: 19

”Vi blir så censurerade att vi inte kan få ut budskapet att vi ens blir censurerade, för om det är via sociala medier är de en av de plattformar som censurerar oss. Och även om det inte är utåt, vi” åter blir skuggan förbjuden…

Så du kan dela något, men ingen erkänner det. Och du tänker ”Åh, jag är isolerad, jag är ensam”, men de ser det förmodligen inte. Den har flyttats till botten av tidslinjen eller så finns den inte. Du kan bokstavligen inte skriva på sociala medier om att ha en vaccinreaktion utan att den censureras.”

När Sharp bestämde sig för att filma ”Anecdotals” gjorde hon en pitchvideo som hon delade privat på plattformen Vimeo. Den beskrev hennes reaktion på skottet och behovet av medkänsla. ”Den togs bort för desinformation. De sa att de inte tillåter innehåll som strider mot CDC:s rekommendationer. Jag får inte berätta min egen historia”, sa hon. 20

Självmord på grund av covid-19 skottreaktioner

Brianne Dressen, medgrundare av React10, en ideell organisation som erbjuder ekonomiskt och annat stöd till personer som lider av långvariga biverkningar från covid-19-skott, beskrev flera självmord bland offer som led av elektriska stötar, neuropati, tinnitus, skakningar och andra effekter av skotten. . Hon övervägde också att begå självmord på grund av biverkningar hon drabbades av efter att ha deltagit i AstraZeneca-studien21

”Jag tror inte att folk inser hur försvagande symtomen är. Min man kunde inte lämna mig ensam på flera månader. Han skulle lämna huset och han visste inte om han skulle komma hem till en fru som levde Han var rädd, varje ögonblick av varje dag, och det sipprar in i våra barns liv.

Sex månader, jag var inte mamma, jag var inte en människa. Jag skulle precis köra ner till sjön. Och jag skulle kolmonoxidera min bil. Och jag tänkte sätta AstraZeneca på en skylt i fönstret. Men jag var för sjuk för att göra det. Så enda anledningen till att jag lever är att jag var för sjuk för att göra det. Och jag skulle vilja avsluta med ett brev från en vän, Bree:

‘Jag orkar inte med det här längre. Detta har tagit allt ifrån mig, min karriär, min familj, mitt liv, min kropp kommer inte att sluta attackera sig själv. Och detta är bortom den värsta mängden tortyr. Snälla förlåt mina synder. Jag måste ta farväl av denna värld. Se till att världen känner till grymheten som har ålagts oss. Adjö, min kära vän, jag kommer att se dig på baksidan.’

Rochelle Walensky. Janet Woodcock, Peter Marks, Anthony Fauci, ni raderade henne och de många andra som hon, deras blod är på era händer. Ni kan inte ta tillbaka mina vänner. Men ni kan rädda andra från deras öde. Om ni äntligen bara berättar sanningen.”

Filmen efterlyser en öppen dialog och en rörelse från mänskligheten för att ställa de svåra frågorna och erkänna dem som lider på grund av covid-19-skott. ”Vi måste ses, tros och hjälpas,” sa Sharp. ”Våra berättelser är anekdotiska, men i en situation där vetenskapen förändras, studierna är felaktiga och politiska agendor reglerar, kan anekdoter vara den mest tillförlitliga informationen vi har. Ja, vi är anekdotiska. Och det här är våra berättelser. ” 22Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: