GitmoNytt: Specialstyrkor slår till mot Biden Beach House; Bidens CIA ansvarigt för upploppen i Brasilien

Joe Biden's houses: from passionate property flipper to president |  loveproperty.com

Inte långt efter att en berättelse om hemligstämplade dokument som hittats på ett gammalt DC-kontor som användes av den dåvarande vicepresident Joseph Biden slog till på nyheterna, gjorde amerikanska specialstyrkor en razzia mot en av tre fastigheter i Delaware som ägdes av den olagliga presidenten och hans fru Jill, berättar källor i allmänhet Eric M. Smiths kontor för Real Raw News.

Huset var mörkt och verkade tomt när specialstyrkorna klockan 02.30 närmade sig mångmiljongodset från strandsidan av fastigheten. De inaktiverade ett trådlöst larm och använde glasskärare för att ta bort fönster på nedre våningen för att komma in, tillade vår källa. Efter att taktiskt ha rensat bostaden rum-för-rum för att säkerställa att inga hot fanns närvarande, började teamet leta igenom tillhörigheter i jakten på inte bara olagligt förvarade dokument, utan också bevis på att Bidens hade använt hemmet som ett ”kärleksnäste” för att sexuellt sköta om , angriper och våldtar minderåriga barn.

Vill du se Joe Bidens hus? Följ med på en ”hustur”.

”Vi hade tillräcklig anledning att tro att det har nyligen hänt outsägliga saker med barn i det hemmet. Jag kan inte utveckla en trolig orsak nu, säger vår källa.

Även om specialstyrkorna inte hittade några synliga bevis på barnsexbrott, hittade de en garderob full med kläder ”en 10-åring kan ha på sig”. De oanvända tröjorna och shortsen hängde på galgar och hade fortfarande pris- och storleksklistermärken påklistrade. Blandningen av kalejdoskopiska kläder verkade samtida och uteslöt möjligheten att Joe och Jill hade köpt dem för flera år sedan för Ashley, Bo eller Hunter. Flera par sneakers i barnstorlek låg på garderobsgolvet, liksom leksaker som lego och brädspel, alla oöppnade, förseglade i krympfolie.

Specialstyrkor beslagtog elektroniska enheter – mobiltelefoner, bärbara datorer och en iPad – från sovrummet. I en nattygslåda upptäckte de flera handskrivna tidskriftsartiklar som Jill Biden hade skrivit; de daterade inläggen sträckte sig från juli 2012 – september 2022. När specialstyrkans befäl bläddrade i en, kom de över en förbryllande memoarbok som hon hade skrivit den 15 april 2021. Det var lovord – till sin man.

”Ibland saknar jag dig, men inte ofta längre. Du är borta men fortfarande här, fysiska manifestationer plågar mina drömmar och förföljer mig när jag är vaken. Så detta är mitt pris, dyrt. Bara döden, när den kommer, kommer äntligen att befria mig”, löd en del av det.

En dag senare skrev hon: ”En dag ska jag berätta för världen om honom. En av dessa dagar ska jag berätta för världen vem O. verkligen är.”

Specialstyrkor, sa vår källa, tillbringade en timme med att genomsöka hemmet och tog vad de ansåg vara avgörande bevis innan de lämnade området. Vår källa ville inte dela med sig av operativa detaljer som hur de kom till eller lämnade stranden, och han vägrade att underhålla våra spekulationer. Han skulle inte heller säga om räden var ett direkt svar på gårdagens nyheter om Bidens oansvariga hantering av hemligstämplade dokument som borde ha överlämnats till nationalarkivet för flera år sedan.

Till skillnad från president Trump hade dåvarande vicepresident Biden ingen befogenhet att ta bort sekretessbelagda dokument av nationell betydelse. Den makten finns bara hos USA:s president.

Vår källa sa att U.S. Army Cyber Command kommer att granska de beslagtagna bärbara datorerna och att han kommer att tillhandahålla uppdateringar när det är lämpligt.


Bidens CIA ansvarigt för upploppen i Brasilien

Biden-regimens Central Intelligence Agency (CIA) är ansvarigt för att inleda protester som skakade Brasília i efterdyningarna av ett kontroversiellt val mellan den sittande, konservative Jair Bolsonaro, och hans motståndare, liberala vänstermannen Luiz Inácio Lula da Silva, som gick segrande. Påstådda pro-Bolsonaro-anhängare stormade kongressen, högsta domstolen och presidentpalatset i söndags och protesterade mot vad de ansåg vara ett snedvridet val. Demonstranterna gick förbi säkerhetsbarrikader, klättrade upp på tak, krossade fönster och invaderade alla tre byggnaderna, som ansågs vara i stort sett tomma under helgen. Några av demonstranterna krävde ett militärt ingripande för att antingen återställa Bolsonaro till makten eller avsätta Lula från presidentposten.

Lula anklagade på en presskonferens Bolsonaro för att använda sina ”fascistiska fanatiker” för att destabilisera regeringen.

Låter det bekant?

White Hats vid U.S. Army Cyber Command, Fort Gordon, berättade för Real Raw News att den kriminella CIA lade ”hundratals tillgångar” i Brasilien inför valet i avsikt att så oenighet bland landets konservativa väljare. Deras mål inkluderade att väcka misstro mot Brasiliens valprocess och att övertyga världen om att en blyg Bolsonaro hade flytt från Brasilien för att få skydd vid president Donald J. Trumps Florida Mar-a-Lago egendom, ett påstående som våra källor där har motbevisat.

Vår källa sa att Cyber Command började avlyssna CIA-prat månader före valet. Högt uppsatta CIA-personal diskuterade att skicka agentprovokatörer till Brasilien innan Lula besegrade Bolsonaro, vilket tydde på att byrån saknade förkunskap om resultatet. Ändå stärkte byrån sin närvaro i Brasilien – en kostsam operation – i väntan på Bolsonaros nederlag. Agenter, sa vår källa, hade i uppgift att insinuera sig själva i Brasiliens konservativa bas för att ”röra till skit” för att övertyga folk om att om Bolsonaro förlorade måste Luna ha lurat sig till seger.

”Vad vi vet skickade CIA 500 agenter till Brasilien. Bara för att vara på förhand här, vi vet inte om valet var riggat, och det är inte vår oro. Vad vi vet är att om Bolsonaro förlorade, så var CIA mycket intresserade av att skapa ett evenemang i Brasilia den 6 januari och tangentiellt koppla det till president Trump, säger vår källa.

Strax efter att Lula utropat sig själv som segrare och Bolsonaro sa att han skulle hoppa över sin motståndares invigning, började CIA mata desinformation till sina MSM-medkonspiratörer och sa att en rädd Bolsonaro tog det första flyget till Florida för att umgås med president Trump. De har också sagt att han gömmer sig någonstans i Orlando.

”CIA, med arv från Biden, vill att MSM ska tro att Trump och Bolsonaro arbetade tillsammans för att iscensätta en revolt i Brasilien. CIA:s mål är inte att återinstallera Bolsonaro – den falska administrationen hatar honom – utan att ytterligare förtala president Trump genom att insinuera att han blandar sig i utrikesfrågor. Så desperat är Deep State att få Trump ur bilden. De kommer att stanna vid ingenting, säger vår källa.

Oavsett var Bolsonaro befann sig, uppmanade demokraterna på söndagen Joseph Biden att utlämna honom tillbaka till Brasilien för att ställas inför rätta för ”uppvigling till ett uppror”. Biden svarade med att kalla Bolsonaro en fiende till demokratin och sa att han såg fram emot att arbeta med Brasiliens nya progressiva regering.

Strax efter att Lula utropat sig själv som segrare och Bolsonaro sa att han skulle hoppa över sin motståndares invigning, började CIA mata desinformation till sina MSM-medkonspiratörer och sa att en rädd Bolsonaro tog det första flyget till Florida för att umgås med president Trump. De har också sagt att han gömmer sig någonstans i Orlando.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: