General Berger spårlöst försvunnen!

USMC-generalen David H. Berger, som gav upp kommandot över White Hat-uppdelningen av den amerikanska militären den 1 januari, har försvunnit och har inte setts sedan den 6 januari, säger källor på general Eric M. Smiths kontor till Real Raw News.

The Best Things To Do In Camp Pendleton, California

Innan han avgick sa general Berger att han skulle stanna kvar vid Camp Pendleton som rådgivare i en nära framtid, vilket var vettigt eftersom han hade ägnat de senaste åren åt att planera upprorsbekämpande operationer mot Deep State-operationer och var bekant med tjänstemedlemmar under hans befäl. Han hade dock sagt att han hade tröttnat på kampen och handplockat Smith för att bära facklan.

Källor berättade för RRN att general Berger lämnade Camp Pendleton i ett personligt fordon vid 18:30-tiden. den 6 januari. Till skillnad från vissa militära installationer är Camp Pendleton en stängd bas; endast legitimerade personer stationerade där eller besökare i officiell verksamhet kan passera genom dess åtta accesspunkter, som är bemannade 24/7 av marinvakter som loggar in- och utpasseringstiderna för högt uppsatt personal. Det finns inga uppgifter om att han återvände till Camp Pendleton efter hans 18:30. avresa.

”Det här är högst ovanligt. General Berger låter normalt personalen veta om han planerar att vara borta mer än en dag. Han har en förkärlek för noggrannhet. Till exempel: Om han säger att han kommer tillbaka nästa dag klockan 09.00, kan du slå vad om att han kommer att göra det. Jag kan inte ens minnas en gång han försvann så här länge utan att låta någon här, eller hans familj, veta var han skulle vara, säger vår källa.

Han tillade att personalen hade kontaktat generalens närmaste familj, men inte heller de hade någon kännedom om hans nuvarande vistelseort. De ombads att hålla hans försvinnande hemligt medan White Hats genomför en utredning.

”Den 8:e kontaktade vi lokala sjukhus. Han kanske hade råkat ur för en krasch. Men inget. Han berättade inte för någon vart han skulle, och han behöver verkligen inte göra det. Några marinsoldater bildade sökgrupper och gick ut och letade efter honom i närliggande områden. Ingen tur, säger vår källa.

På frågan om personalen hade förmågan att triangulera hans plats genom att läsa ping från mobiltorn, sa han: ”Jag vill inte gå in på vad vi kan eller inte kan göra, men vi vidtar åtgärder för att förhindra mobiltelefontriangulering för vi gör det inte för vi vill inte att Deep State ska göra mot oss vad vi gör mot dem. Samma sak med GPS inbyggd i moderna fordon – vi stänger av skiten så att de inte kan spåra våra rörelser.”

Även om White Hats inte har några bevis på fulspel, finns alla möjligheter på bordet. Ett bortförande kan äventyra White Hat-verksamheten, sa vår källa.

”General Berger har tränats i att motstå förhör, inklusive tortyr, men det är omöjligt att gissa hur någon skulle reagera på sinnesförändrande droger. Generalens sinne är ett valv av hemligheter”, sa han avslutningsvis.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: