Riksdagen kan fara åt helvete, del 2

Programledare är Thomas Gjutarenäfve

2022-01-10

Del 2 av Riksdagen kan fara åt helvete, med John Bouvin. Under åren 1991-1994 satt John i riksdagen och hade massor med löpsedlar med sitt engagemang i riksdagen. Bara två veckor efter att John kom in i riksdagen fick han sin första stora löpsedel, när han angrep riksdagen och kallade densamma för ett stort skämt. Det sitter fullt med välbetalda riksdagsledamöter och helt utan kompetens, som skall fatta viktiga beslut som påverkar ett helt land.

Jag frågar John om han anser att det är likadant idag som perioden 1991-1994. Idag pratar vi om hur ett land havererar och vem i samhället som har tolkningsföreträde till massmedias inflytande. John påstår att hela det svenska folket blev lurade av ATP-frågan, den allmänna tjänstepensionen, när riksdagen helt utan kompetens fattade felaktiga beslut i ärendet.

Är den nya religionen från Mellanöstern bra för Sverige. Den frågan diskuteras också i programmet. Bouvin utvecklar sina tankar. John anser att den stora invandringen kan bli ett problem, men att det är en klick som hade kunnat slippa resan till Sverige. De kommande programmen kommer att handla om följande

Del 3 Estonia (när John Bouvin satt i riksdagen!)

Del 4 Mordet på Olof Palme

Del 5 Åtgärder för att avsätta Sveriges inkompetenta RiksdagKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: