Världsrevolutionen återupptas efter helguppehåll

2023-01-09

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Världsrevolutionen mot den satanistiska khazariska maffian har återupptagits efter en helgpaus.

Ryssland har börjat sitt efterlängtade drag mot den satanistiska regimen i Ukraina med en massiv tvådelad offensiv.

I Brasilien har folket reagerat mot den satanistiska valstjuven Lula genom att ta över presidentpalatset, kongresshuset och högsta domstolen.

I USA pågår en sista uppgörelse mellan satanisterna och militären med vita hattarna vid Högsta domstolen.

I Europa har satanisterna kretsat runt vagnarna runt Tyskland, Frankrike och Schweiz i ett dömt försök att behålla makten.

En liknande uppgörelse ses i Mellanöstern när den turkiska och israeliska militären slår sig samman mot de satanistiska krafterna ledda av den falske premiärministern Benyamin Netanyahu.

I Kina inleder folket kaninens nya år genom att gå ut på gatorna i massivt antal för att fira slutet på Covid-tyrannin.

Låt oss börja med den ryska offensiven eftersom den involverar en kristen armé på 1,5 miljoner man som marscherar rakt in i det satanistiska högkvarteret i Västeuropa. Vi använder ordet ”satanistisk” eftersom det ryska utrikesministeriets taleskvinna Maria Zakharova offentligt har anklagat Ukrainas president Volodymyr (Vladimir) Zelensky för ”ren satanism”.

https://tass.com/politics/1559429

Denna offensiv började omedelbart efter att det ortodoxa julfirandet avslutats. Polsk underrättelse rapporterar om ”Kilometerlånga konvojer med ryska soldater som är på väg mot östfronten. Det märks att det snart kommer en stor och tidigare utannonserad offensiv. Det visar sig att det kommer att finnas två fronter, från Vitryssland och från öster.”

Ryssland gör det klart att de har den moraliska höjden. ”Det blir äntligen klart för hela det internationella samfundet att USA 2014 utlöste ett verkligt proxykrig mot Ryssland genom att stödja nazististiska [satanistiska] brottslingar i Kiev”, noterar den ryske ambassadören i USA Anatolij Antonov.

Om du inte har fattat det ännu, tar den ukrainske satanistledaren Volodymyr Zelensky och hans regering order från familjen Rothschild (Red Shield of Satan) med huvudkontor i Schweiz.

Ryska FSB-underrättelsekällor har tidigare informerat oss om att syftet med deras offensiv är att avsluta Federal Reserve Board. BIS huvudkontor i Basel, Schweiz är hjärtat för den satanistiska institutionen. Det beror på att det är de privatägda centralbankernas centralbank som suger ut livskraften ur planeten genom att skapa pengar ur ingenting. Det är ett svart hål som måste stängas av permanent. Detta är precis vad den ryska kristna armén kommer att göra.

Mateusz Morawiecki – WikipediaRyssland har stöd från europeiska regeringar i detta steg. Till exempel säger Polens premiärminister Mateusz Morawiecki (bilden) att han är ”extremt kritisk till att det ukrainska parlamentet glorifierar [massmördande satanistledaren] Stepan Bandera.”

https://kresy.pl/wydarzenia/morawiecki-chce-rozpiszac-z-premierem-ukrainy-o-bandera

”USA som väktare av den heliga gralen av ”västerländska värderingar” finns inte längre, det är nu socialt ödelagt och kulturellt utmattat. I allmänhet kännetecknas verkligheten i väst av vakenhet, yttrandeförbud, avbrytande av kultur, metoder för censur, radering av konton, digital och biometrisk övervakning, statlig journalistik och psykologisk krigföring mot sin egen befolkning”, säger en hög rysk tjänsteman.

När ryska trupper närmar sig gick människor ut på gatorna i tyska städer på onsdags kvällen för att protestera mot stigande priser, inflation och vaccinationer.

Ungern har å sin sida beslutat att lämna EU, sa premiärminister Viktor Orban under sitt nyårstal till medborgarna.

Pierre de Gaulle – Senior Adviser M&A and Corporate Transactions –  Indépendant | LinkedInI Frankrike. Pierre de Gaulle, (bilden) Charles de Gaulles barnbarn noterade att USA ”skar av Europa från Ryssland” eftersom Europa och Ryssland kunde bilda ett starkt politiskt, ekonomiskt och kulturellt block.

Som ett exempel på den satanistiska karaktären hos styrkorna i kontrollen i Västeuropa, verkade Brigitte Macron, fru till president Emanuelle Macron för att den nedbrända katedralen Notre Dame skulle återuppbyggas i form av en ”fallos med gyllene kulor” enligt Roselyne Bachelot, den tidigare franska kulturministern.

Brigitte Macron är i själva verket en man och Emanuelle var hans tonåriga manliga prostituerade eskort, säger franska underrättelsekällor.

Emmanuel Macrons ”barndom” som israelisk prostituerad

Det är värt att notera att en annan korsad manlig ”fru” till en ledare, Michelle Obama, såg den satanistiska ritualen med branden av Notre Dame från en båt på floden Seine.

French president’s wife proposed ‘phallus and golden balls’ for Notre Dame rebuild

Brigitte Macron showed the French culture minister a design resembling a “phallus with golden balls”

Användningen av crossdressers och personer som är gifta med crossdressers i garderoben som är ledare är helt enkelt en del av det faktum att alla som vill ta makten i det satanistiskt kontrollerade västerlandet behöver ha något att utpressas om. Att korsa sig och hålla det hemligt är vanligtvis det minsta av de brott en ledare måste göra sig skyldig till.

Trudeaus bror säger att WEF har ”komprometterande material” på sig som håller honom i schack

Kanadas premiärminister Justin Trudeau är en bricka av den globala eliten i tjänst för den Nya Världsordningen, enligt en bombshell erkännande av hans halvbror Kyle Kemper.

Till exempel i Kanada säger brottsminister Justin Trudeaus halvbror Kyle Kemper att den Rothschild-kontrollerade WEF har ”komprometterande material” på sig som gör honom till en bonde som utför manus skrivna åt honom av hans satanistiska överherrar.

Det är en bra satsning och en sak han utpressas om är att han mördade sin halvbror Michael som ett villkor för att bli premiärminister.

Hur som helst har Storbritannien och Australien kastat ut satanisterna så det kommer inte att dröja länge innan Kanada och Nya Zeeland gör detsamma, säger MI6-källor.

Vi är säkra på att den brasilianska satanisten som skulle bli valstjuven Lula utpressas om något mycket värre än vad Trudeau är. Om du tvivlar på att han är en satanist, här är en bild på honom som håller i en staty av Baphomet aka Satan.

Brasilianska patrioter som har beslagtagit regeringsbyggnader hittade ett gäng sexleksaker i Lulas presidentkontor. Vi noterar att den brasilianska militären och polisen nu ansluter sig till folket i revolt mot deras satanistiskt kontrollerade ledare.

Det sista vi hörde innan den här rapporten gick live är att Lula har flytt från huvudstaden till Rio de Janeiro med patrioter nära sin svans.

Det finns också äntligen åtgärder som ses i USA mot den falska presidenten Joe Bidens öppet kriminella regim. När denna rapport gick live informerade tre separata källor oss om att USA:s högsta domstol med 5 mot 4 röster har beslutat att Joe Biden och 388 politiska ledare måste avlägsnas permanent från alla offentliga ämbeten efter att ha stulit presidentvalet 2020. ”USA:s White Hat Military är involverad i bakgrunden av denna process och tog kontakt med Högsta domstolen under de senaste 7 dagarna”, säger en CIA-källa.

Hela fallet i USA:s högsta domstol handlar om en begäran om att en specialmästare ska granska påstådda utpressningsvideor av domare och tjänstemän som ägnar sig åt våldtäkt och mord på ett barn som kan ses på videoband.

John Roberts fick en möjlighet genom en nödsituationsansökan som begärde frivilligt avslag för att ha en intressekonflikt på grund av att han hade ett personligt intresse av resultatet av utpressningsförfarandet. Raland Brunson hävdade i sin framställning att det är en ”krigshandling” och förräderi att inte skydda amerikanska medborgare från en utländsk regering/land som påverkar våra val.

Lin Wood angående: Isaac Kappys upptäckt av pedo-utpressningsband

John Roberts – WikipediaSom en FBI-visselblåsare vittnar ”Barn är betalningen och smutsen och kontrollen”. Överdomare Roberts (bilden) skaffade sig barn för att få sitt jobb i högsta domstolen.”

Om du tror att detta är en överdrift har en domstol i Storbritannien fastställt ”En satanistisk barnmisshandel torterade barn genom att sätta dem i en ugn, tvinga dem att döda djur och gruppvåldta dem.”

www.dailymail.co.uk/news/article-11607643/amp/Satanic-child-abuse-ring-shut-victims-oven-filmed-gang-raping-court-hears.html

Detta är toppen av isberget. Massmördaren Benyamin Netanyahu, som försöker förvandla Israel till en satanistisk teokrati, har skrutit om att han kontrollerar västvärlden med över 400 000 filer med bevis på barnvåldtäkter/mord etc. av toppolitiker och maktmäklare.

En källa från den kanadensiska underrättelsetjänsten säger att det nu finns ”en mexikansks dödläge” mellan olika myndigheter eftersom de alla har utpressningsmaterial mot varandra.

Som ett svar på denna situation hotar P3-frimurarna att slå till mot Jerusalem, Tel Aviv och Genève, Schweiz med neutronbomber (de som dödar människor men lämnar byggnader intakta) om den khazariska maffian inte kapitulerar.

Vi har tidigare bekräftat från sonen till den tidigare shahen av Iran att George Bush senior försett Iran med missiler med neutronbombsstridsspetsar. P3 säger att de kan beordra att dessa missiler ska avfyras. ”De gömmer sig inte längre, de förstör alla demokratiska institutioner på planeten för att inte ha något motstånd mot deras brott, operation Thor måste genomföras annars kommer vi alla att vara slavar”, förklarar en P3-ledare.

Det är en anledning till att den israeliska arméns stabschef (CoS) Aviv Kochavi (bild nedanför) informerade premiärminister Benjamin Netanyahu om hans beslut att inte följa order utfärdade av hans koalitionsministrar.

Den israeliska armén säger att den inte kommer att ta order från extremistisk säkerhetsminister

https://media.thecradle.co/wp-content/uploads/2023/01/Akiva-e1673004152474.jpg

Polisen och rättsväsendet är med armén. Justitiekansler Gali Bahara-Miara vägrade att försvara utnämningen av den dömde brottslingen Aryeh Deri till inrikesminister och hälsominister i High Court-förhör som börjar torsdagen den 5 januari. Rättsväsendet bekämpar ett försök till ”kupp” mot rättssystemets oberoende. Det ser ut som att judarna äntligen gör uppror mot sina satanistiska överherrar efter årtusenden av slaveri.

https://www.debka.com/facing-reforms-high-court-hears-petitions-to-annul-deris-cabinet-appointments/

De turkiska, ryska, syriska, saudiska, egyptiska och jordanska militärerna erbjuder alla att hjälpa det israeliska folket att befria sitt land, säger flera källor.

Hur som helst tänker Netanyahu utpressa andra västerländska ledare som i en gryta som kallar vattenkokaren svart. NSA har en inspelning av honom som hävdar äran för massmordet på Fukushima i Japan och hotar att förstöra Tokyo om inte Japan överlämnar all sin utländska valuta.

Japans regering inleder nu en utredning om Fukushima samt det nyligen genomförda vaccinmassmordsförsöket av den KM-kontrollerade slavregeringen. Richard Armitage, Rahm Emanuel, Henry Kissinger och andra toppagenter från Rothschild/Rockefeller i Japan kommer att åtalas för krigsförbrytelser för dessa massmordsincidenter såväl som för mordet på före detta premiärminister Shinzo Abe, säger japanska militära underrättelsetjänstkällor. Tidigare topp Rothschild-agenten i Japan, Michael Greenberg har börjat vittna mot sina tidigare arbetsgivare i utbyte mot löften om immunitet, tillägger CIA-källor.

En liknande åtgärd har påbörjats på Filippinerna. Chefen för den filippinska nationella polisen (PNP), general Rodolfo Azurin Jr., lämnade på torsdagen sin artighetsavgång och uppmanade resten av polisledningen att följa hans ledning när ”rensningen” av styrkan börjar.

https://www-manilatimes-net.translate.goog/2023/01/06/news/pnp-chief-resigns-to-start-cleansing/1872908?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=de&_x_tr_hl=de

Ledande genom att sluta filippinska nationella polischefen general Rodolfo Azurin Jr. visar sitt avskedsbrev.  Foto av Mike De Juan

Filippinerna under Rodrigo Duterte var en Rockefeller-koloni. Duterte planterade en bomb som blåste av benen på Dr. Michael Van de Meer, aka Dr., Michael Meiring, tidigare chef för MI6. Van de Meer berättade för mig att Duterte gjorde detta på order av David Rockefeller och George Bush. Ferdinand Marcos Jr.-regeringen på Filippinerna är nu med i den planetariska befrielsealliansen, vilket är anledningen till att polisstyrkan rensas.

Som vi nämnde i en tidigare rapport, attackerades vår webbmaster och hans flickvän av sju män på Filippinerna nyligen. De har alla gripits och åtalas för mordförsök. Undersökningsspåret förväntas leda till Duterte och därifrån till David Rockefeller Jr. en av cheferna för den så kallade ”regelbaserade världsordningen”.

Det finns också en räkning som kommer till Kina. Vi noterar att Kinas president Xi Jinping skickade vicepresident Wang Qishan till den brasilianske satanledaren Lulas invigning den 1 januari. Denna invigning bojkottades av 70 % av världens nationer. Enligt Xinhua nyheter sade Xi:

Lula är en gammal vän till det kinesiska folket, Lulas nya period är en chans att lyfta relationerna mellan Brasilien och Kina till högre nivåer … till global styrning, den internationella ordningen och multilaterala mekanismer. De två länderna kommer att stärka samordningen i frågor som global utveckling och säkerhet, Kina har tillhandahållit nästan 400 miljoner doser vaccin och nästan 40 miljoner enheter av pandemibekämpande förnödenheter till de latinamerikanska länderna.

World Insights: Starkare band, samarbete med Kina förväntas när Brasiliens Lula återvänder till presidentposten

Så medan Xi skryter om att skicka 400 miljoner vacciner till Latinamerika, licensierade det kinesiska företaget Shanghai Fosun Pharmaceutical Group Co. ett vaccin utvecklat av BioNTech SE och Pfizer för nästan tre år sedan och planerade att distribuera 100 miljoner doser nationellt, men myndigheterna i Peking har hittills misslyckats med att bevilja myndighetsgodkännande.

Samtidigt säger det kinesiska utrikesministeriets talesman Mao Ning att ”COVID-19-testkraven saknar vetenskaplig grund.”

Peking hotar med svar på ”oacceptabla” virusåtgärder

Besökare reflekteras på en fönsterruta när en man räknar kinesiska valutasedlar i en butik som säljer te i Qianmen, en populär turistplats i Peking, tisdagen den 3 januari 2023. När viruset fortsätter att tränga igenom Kina, globala organisationer och regeringar har uppmanat landet att börja dela data medan andra har kritiserat dess nuvarande siffror som meningslösa.  (AP Photo/Andy Wong)

Den kinesiska regeringen har äntligen börjat inse att det skenande så kallade Covid-utbrottet i Kina är direkt proportionell mot 5G-utbyggnaden där, säger Asian Secret Society-källor. De säger att den kinesiska regeringen nu har tagit itu med detta problem. Det är därför du ser enorma massor av människor samlas offentligt för att fira det kinesiska nyåret på platser som Wuhan. Kaninens år är traditionellt ett år av fruktsamhet, välstånd och lycka.

Asiaterna har också informerats om att elektromagnetiska 5G-attacker är kopplade till satelliter och HAARP-anläggningar, säger NSA-källor.

Snowden avslöjar HAARP:s Global Assassination Agenda | The Internet Chronicle

1:44 length video

Dessa anläggningar rivs nu på platser som Brasilien, Kina och Israel.

Det pågår också någon form av rymdkrig av vit hattarna mot Silicon Valley i Kalifornien som dessa rubriker visar:

”Kalifornien hänger på för ‘Parade of Cyclones’ After Storms Kill 7”

https://www.usnews.com/news/top-news/articles/2023-01-08/storm-in-california-leaves-over-330-000-without-power-more-rough-weather-ahead

”Brandmän svarar på ”non-stop samtal” i San Francisco”

https://www.accuweather.com/en/severe-weather/live-news/live-updates-bomb-cyclone-unleashing-flooding-mudslide-dangers-in-california/1434478

Hemliga källor för rymdstyrkorna lovar att när de besegrar Silicon Valley-kriminella på Google, Microsoft etc. genom att översvämma dem, kommer de att släppa ut all sorts underbar teknik till folket.

Den mest omvälvande kan mycket väl vara användningen av väte för att ge praktiskt taget gratis energi.

Detta händer redan. Ingenjörer i Schweiz har tillkännagett en enhet som använder solljus för att absorbera vatten från luften för att producera väte. De lägger till att det enkelt kan tillverkas och användas i stor skala.

https://www.swissinfo.ch/eng/business/swiss-researchers-create-technology-to-make-hydrogen-power-from-air/48180522

Det betyder att du aldrig skulle behöva betala för att ladda vätgasbilen som visas i videon nedan. Farväl Tesla och de där klumpiga, dyra, miljöförstörande ”elbilarna” med kort räckvidd.

SSP-folket försåg oss också med de senaste nyheterna relaterad till UAP. Till exempel pekade de oss på en artikel i Newsweek som säger att Ryssland har skjutit ner ett UFO i den södra ryska regionen Rostov.

Objekt ovanför Rostov, Ryssland

https://www.newsweek.com/russia-rostov-ufo-object-rostov-drone-1771582

De noterar också ”Dmitry Rogozin, den tidigare generaldirektören för den ryska rymdorganisationen Roscosmos, tror att utomjordingar är verkliga och att de studerar oss ”som bakterier”. Det är troligt att om vi inte själva tar itu med den satanistiska infektion som vår politiska klass lider av, kan de besluta att använda sin motsvarighet till antibakteriell tvål på oss.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/former-russian-space-chief-says-28323705

Oidentifierade luftfenomen studeras enligt uppgift av både Ryssland och USA (stock)

Slutligen, här är några av de senaste UFO-observationerna från hela världen:

1. UFO över Malaysia december 2022

2. UFO over Ontario, Canada 2022

3. Off world plasma energy driven craft over Chile

4. NASA SL-08 on ramp 1959

Vi noterar också att vi har sett en gammal kinesisk bronsfigur av ett UFO på Nationalmuseet i Taipei, Kina.

De asiatiska hemliga sällskapen påstår sig vara i kontakt med utomjordingar, liksom P3-frimurarna, Secret Space Program-folket och folket på BIS i Schweiz. Kanske är vi bara myror som trampas under fötterna när jättarna slåss ovanför.Kategorier:Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: