Planetär konsensus

Klimatförändringar är bedrägeri

Människoskapad global uppvärmning är en bluff

Det är Sun Imbecile

Väderförändringar

 

Klimatförändringar och koldioxidförgiftning är bedrägeri

Peter B. Meyer

10 dec. 2022

https://finalwakeupcall.info/en/2022/12/10/planetary-consensus/

Var inte rädd; Global uppvärmning; numera är ”klimatförändringar” inte sant. Den är förklädd till vetenskap, men det är inte alls vetenskap, det är propaganda:

”De globala temperaturerna stiger, våra gasutsläpp förstör atmosfären”, säger alarmisterna, ”det finns mer koldioxid i vår atmosfär än någonsin tidigare, djurens migrationsmönster förändras”, och så fortsätter deras lista.

De berättar lögner för oss. Det finns inga direkta bevis för att den globala uppvärmningen är kopplad till växthusgaser. Det finns inga vetenskapliga bevis för att ”koldioxid (CO 2 ) påverkar klimatet, det har de definitivt inte tidigare. Om CO 2 -ökningen i atmosfären orsakar växthusgaser måste temperaturen stiga.

Men data från historiska iskärnor ger precis motsatta bevis. Det grundläggande teoretiska antagandet att klimatförändringarna beror på människor är bevisligen falskt.

Människoskapad global uppvärmning är inte längre en teori om klimatet, det är ett avgörande moraliskt och politiskt argument för vår tid. Den typiska PRS- grejen för att skrämma allmänheten, vilket kommer att göra dem ännu mer beroende av regeringen, och belasta folket ekonomiskt ännu mer med nya miljö- och koldioxidskatter, bara för att i större utsträckning stjäla från befolkningen.

De ‘globala uppvärmningshycklarna’ är kabalbetalda propogandister för att sälja den här typen av nonsens för att övertyga medborgarna om behovet av att utvinna mer pengar från dem.

Så, mänskligt skapad global uppvärmning är fantasi designad av de globala uppvärmningsfanatikerna själva.

Klimatförändringar sker – som alltid har – varit ofarligt. Detsamma kan inte sägas om de gränslösa oansvariga presentationerna av vetenskapsmän vars egon vida överstiger deras kunskap. Vad de önskar är inte ”koldioxidtak och handel”, det är helt enkelt ”ekonomisk tak och handel.” Med andra ord pressar ekonomin ännu längre bakåt.

Planeten Jorden är fem miljarder år gammal. Vår sol utövar mer kontroll över planeten än någon annan faktor. Vårt klimat har aldrig slutat förändras och det kommer aldrig att förändras. Oavsett effekterna av koldioxid – ett vulkanutbrott lägger tillräckligt med material i atmosfären för att kyla planeten under ett decennium.

Det finns cirka 50 gånger mer löst kol i haven i form av CO 2 och kolsyra, bikarbonat och karbonatjoner än vad som finns i atmosfären. Havet fungerar som en enorm kolsänka, där ”hittills absorberas ungefär en tredjedel av all konstgjord koldioxid . ”

Människoskapad global uppvärmning är en bluff

Prof John Christy, första författare, av IPCC (International Panel for Climate Change) säger i sina uttalanden;

”det råder enighet bland tusentals forskare om problemet med global uppvärmning att den orsakar en dramatisk förändring i klimatsystemet – och att människor orsakar denna dramatiska förändring i klimatsystemet”, ”Jag är en vetenskapsman, men många fler som jag tror att detta helt enkelt inte är sant.”

Människoskapad global uppvärmning är inte bara en vetenskaplig teori. Det presenteras i media som om det vore auktoriteten för en enorm internationell organisation själv. Prof Philip Stott, vid Institutionen för biogeografi vid University of London, sa:

”FN:s IPCC, liksom alla andra FN-organ, är politiska, dess slutsatser är därför politiskt styrda.”

Jordens klimat har alltid förändrats genom århundradena. Det är inget ovanligt med nuvarande temperaturer, och inga vetenskapliga bevis stödjer tanken att klimatet drivs av konstgjorda CO 2 -utsläpp, eller på annat sätt.

Alla som säger till dig att klimatförändringar är ovedersägligt bevisade, och vi människor förstör klimatet och livet på jorden; berättar helt uppenbara lögner.

Naturligtvis ska miljön bevaras så gott vi kan. Ingen förnekar det, och ingen förnekar att vi kan göra dramatiska förbättringar på flera områden. Men det finns en komponent i den globala uppvärmningen som ingen pratar om. Det finns inte i media, eller i någon relevant artikel på Internet, eller diskuteras i en talkshow, men det är huvudorsaken till hela historien om den globala uppvärmningen.

Det är bokstavligen en ofattbar implikation av ett vetenskapligt faktum att notera:

”Varje planet i vårt solsystem upplever exakt samma förändringar som upplevs på jorden. Uranus, Pluto, Merkurius, Mars, du namnger dem.

Global uppvärmning är inte ett fenomen som är unikt för jorden, utan är ett universellt fenomen som sker i hela solsystemet och på ett sätt som har dokumenterats av Hubble, NASA, BBC, CNN, vanliga professorer och forskare runt om i världen.

Varje himlakropp i vårt solsystem genomgår dramatiska förändringar, vilket innebär att den globala uppvärmningen sker även om jorden var obebodd. Solen har gett mer aktivitet sedan 1940 än under de föregående 1 150 åren tillsammans.

Det är fantastiskt att ingen någonsin pratar om hur många konstiga utvecklingar som pågår inom vårt solsystem. Varje planet genomgår bokstavligen klimatförändringar, inte bara vår jord. Det finns några vanliga vetenskapliga rapporter som har utforskat detta fascinerande fenomen ytterligare: för 11 år sedan rapporterade BBC om massiv solflareaktivitet som aldrig tidigare observerats. Vissa experter säger att solen är mer aktiv än den någonsin har varit.”

Det är Sun Sul

Det är här det blir intressant.

”Solens aktivitet under de senaste 11 400 åren, det vill säga från slutet av jordens senaste istid, har nu kvantitativt rekonstruerats för första gången av en grupp internationella forskare under ledning av Sami K. Solanki från Max Planck Institutes for Solar Systemforskning – i Katlenburg-Lindau, Tyskland. Forskarna analyserade radioaktiva isotoper i träd som levde för tusentals år sedan.”

Både forskare från Tyskland, Finland och Schweiz rapporterade i den vetenskapliga tidskriften ”Nature” den 28 oktober 2014. att man måste gå tillbaka mer än 8 000 år för att hitta en tidpunkt då solen var lika aktiv som den har varit de senaste 60 åren. Baserat på statistiska studier av tidigare perioder med ökad solaktivitet förutspår forskarna att den nuvarande nivån av hög solaktivitet sannolikt kommer att fortsätta ytterligare några decennier.

Det betyder att solen har producerat fler solfläckar, men också fler solflammor och utbrott, som sänder ut enorma gasmoln i rymden, än vad som någonsin har inträffat tidigare. Det krävs ingen astrofysiker för att koppla ihop prickarna och inse att de flesta av alla planetariska förändringar i varje himlakropp i vårt solsystem påverkas av denna hyperaktivitet hos solen.

Så nästa gång någon försöker berätta att jorden värms upp på grund av klimatförändringar orsakade av människor, kom ihåg att Mars, Jupiter och Pluto upplever samma uppvärmning som jorden. Detta har varit fallet i decennier, medan vanliga vetenskapsmän på högsta nivå har ställt sig bakom detsamma.

Väderförändringar Chemtrails HAARP GEO-Engineering

Klimatförändringar NWO Avfolkning

Det är de fallna änglarna som i sin strävan att styra världen genom väderförändringar under det senaste århundradet och därefter.

Genom att skicka farliga stormar som Sandy, Katrina, Charley och IAN, bland andra, för att skapa rädsla och ekonomiska möjligheter för att driva regional ny tillväxt och ekonomiska vinster för eliten.

Under decennierna har laser, elektromagnetiska strålar, sprayer, HAARP, molnsådd, Nexrad partikelmanipulationer och tungmetallsprayer utvecklats som sjunker in i trädens rotsystem och bränner träden inifrån.

Det förblir en farlig värld och att vakna upp självbelåtna människor måste bli en prioritet för att bygga planetär konsensus om hur man ska hantera dessa farliga teknologier som en grupp farliga varelser har lagt fram.

Se den här 4 timmar långa videon och dela den med alla vakna personer du känner.

video https://rumble.com/v17evk5-weather-modification-chemtrails-haarp-geoengineering-climate-change-nwo-dep.htmlKategorier:klimatet, Media, Rättsstat, Rymden, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: