Marinen arresterar vaccinälskande biträdande direktören för försvarshälsomyndigheten

Förenta staternas marinsoldater under general Eric M Smith arresterade i fredags Dr. Michael Malanoski, biträdande direktör, Defense Health Agency, anklagad för förräderi och uppviglande konspiration, säger källor på generalens kontor till Real Raw News.

Som biträdande direktör för Försvarshälsomyndigheten stödde Malanoski DHA-direktören i att leda en gemensam, integrerad Combat Support Agency som gör det möjligt för armén, marinen och flygvapnets medicinska tjänster att tillhandahålla en medicinskt redo styrka för Combatant Commander i båda fredstid och krigstid. DHA styr utförandet av gemensamma delade tjänster för att inkludera TRICARE Health Plan, apotek, hälsoinformationsteknologi, forskning och förvärv, utbildning och träning, folkhälsa, medicinsk logistik, förvaltning av anläggningar, budgetresurshantering och kontraktering. DHA administrerar TRICARE Health Program som tillhandahåller världsomspännande medicinska, tandläkar- och apoteksprogram till mer än 9,6 miljoner uniformerade tjänstemedlemmar, pensionärer och deras familjer.

Han är en hängiven vaccinförespråkare. När den olagliga presidenten Joseph R. Biden och hans föraktfulla försvarsminister, Lloyd Austin, gav mandat att alla väpnade styrkor skulle vaccineras eller utsättas för straffåtgärder, bemyndigade Malanoski sig själv genom att skicka ”dagliga direktiv” till befälhavare för militära installationer både i USA och utomlands. Hans skriftliga meddelanden uppmuntrade både officerare och värvade män att följa Austins mandat eller skörda konsekvenserna.

Den 19 april 2022, när FDA uppdaterade sitt 13 juli nödtillstånd för Novavax COVID-19-vaccinet för att inkludera individer 12 år och äldre, förstärkte Malanoski sin vaccinretorik och berättade för servicemedlemmar att de kunde skrivas ut på ett ohederligt sätt för att de inte hade barnberoende vaccinerade.

Tyvärr lyssnade vissa tjänstemän på hans varning. Enligt vår källa är den amerikanska militärens White Hat-avdelning medveten om minst 15 barn i åldrarna 12-14 dog efter att ha vaccinerats.

Men förlusten av människoliv avskräckte inte Malanoskis korståg för vaccinering. Efter att kammaren den 8 december röstade för att upphäva Austins mandat att trupper får vaccinet mot coronavirus, rekommenderade Malanoski att tjänstemedlemmar ignorerar omröstningen och istället följer CDC:s vägledning, eftersom ”dina liv och din familjs liv beror på att du följer vaccinprotokollen. ” Han sa att ”Covid fortfarande är det största hotet mot samhället” och att ”trots vad du har hört är vaccinmandaten fortfarande i kraft.” Dessutom hotade han att neka ”all” medicinsk täckning till ovaccinerade anhöriga.

Malanoski, sa vår källa, förtjänar att antingen hängas eller tillbringa livet i fängelse för att ha överskridit sin auktoritet och förrått vår tappra militär och deras familjer.

”Han kommer att få svara för vad han har gjort, men just nu snusar han i häktet,” sa vår källa.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: