Ljuger staten för medborgarna? Del 1-2 med Jüri Lina

https://youtu.be/uvm6C4VN0EM

https://www.youtube.com/watch?v=R9FB7OZhteQ&t=7s

2023-01-07

Beställ boken genom att betala in 370 kronor på Nordea konto
3010 0024211 Jüri Lina
Uppge Ditt namn.
Via mejl uppge Din adress!

jyrilina@yahoo.com

Jüri Lina fick lämna Estland med tvång, i slutet på 80-talet, då KGB satte honom i exil. Kommunismen är som ett rött skynke för Jüri, då ideologins företrädare förföljt hans fritänkande och begränsat hans frihet. Här är del 1 av våra öppna samtal om demokrati och diktatur

Programledare Thomas Gjutarenäfve

Det här är andra delen av min intervju med Jüri Lina. Idag pratar vi om Sverige som en totalitär stat, och en kopia av den gamla strukturen från Sovjetunionen? Vi pratar om vilka organisationer som eventuellt kan ha ett inflytande på staten, från den globalistiska nivån. Styrs stater via intresseorganisationer på en hög nivå som inte ens våra riksdagspolitiker kan rå på? Är det stora finansintressen som styr våra stater? Börjar västvärlden likna den mardröm som författaren och regissören George Orwell såg i det gamla Sovjetunionen, via sin bok ”1984”? Har vi yttrandefrihet eller är den begränsad och isåfall av vem? Jüri Lina fick lämna Estland med tvång, i slutet på 80-talet, då KGB satte honom i exil. Kommunismen är som ett rött skynke för Jüri, då ideologins företrädare förföljt hans fritänkande och begränsat hans frihet.

Programledare Thomas GjutarenäfveKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: