Deep Stater arresterad för att ha saboterat nationens livsmedelsförsörjning

Medan nationen tittade på kontinuerlig nyhetsbevakning om Idaho-mördaren och ett delat hus som tjafsade om nästa talman, verkställde White Hat-uppdelningen av USA:s militär en arresteringsorder på en obskyr Deep Stater som var ansvarig för att sabotera nationens livsmedelskedja och därmed, tillverkningsinflation. Den brottslingen är Brian Deese, regimens chef för National Economic Council och tidigare tjänare till Deep State-överherren Barack Hussein Obama.

Marine Corps general Eric M. Smiths kontor berättade för Real Raw News att amerikanska marinsoldater tog Deese i hans hem i Massachusetts tidigt på torsdagsmorgonen – kulmen på en tre månader lång undersökning av anklagelser om att han deltog i eller övervakade ett statligt plan för att sätta fjäderfäuppfödare i konkurs och artificiellt höja priset på hushållsprodukter som ägg och kycklingkött. Marinsoldater, sa vår källa, kringgick Deeses hemsäkerhet och gick in i hemmet klockan 03:00 i hopp om att fånga honom sovande. Men deras närvaro skrämde en huskatt, som välte en sänglampa, och uppståndelsen väckte en dåsig Deese, som plötsligt fann sig omringad av ett halvdussin beväpnade marinsoldater. Deese fick panik och ropade, ”Åh Gud, nej, inte jag,” och blev tazed så att marinsoldater tyst kunde eskortera honom från lokalerna.

Deese är den andra Deep Stater som anklagas för att ha stört landets kritiska livsmedelskedja. I april 2022 arresterade den amerikanska militären, och hängde senare till döds, jordbruksminister Tom Vilsack efter att ha bevisat bortom rimligt tvivel att han hade orkestrerat förstörelsen av flera matdistributionslager.

I en sannolik orsaksförsäkran som granskats av Real Raw News, hävdar US Navy Judge General Advocate General’s Corps att Deese och Vilsack konspirerade för att lamslå matförsörjningen eftersom ”Joe tror att amerikaner har det för lätt och inte betalar tillräckligt för mat”, är Deese’s ord. Deras bevis inkluderar enligt uppgift elektronisk korrespondens – e-post och textmeddelanden – såväl som telefonsamtal som började i mitten av 2021. Det mest övertygande beviset, den rökande pistolen, är ett samtal som ägde rum den 5 januari 2022. På det föreslog Deese att agenter från jordbruksdepartementet besöker fjäderfäfarmar under förevändning av ”rutininspektioner” och slumpmässigt testar höns för fågelinfluensa. När Vilsack svarade: ”Det är ingen dålig idé, men det är osannolikt att vi kommer att hitta fall av fågelinfluensa,” sa Deese, ”Självklart kommer vi att göra det. Han vill att vi ska.”

Mellan mars-november 2022 besökte agenter för Food Safety & Inspection Service, ett dotterbolag till Dept. of Agriculture, 16 kommersiella fjäderfäfarmar i Iowa Nebraska, och förutsägbart testade kycklingar på dessa gårdar positivt för fågelinfluensa. Ägare fick höra att deras fåglar skulle behöva förstöras för att begränsa spridningen av sjukdomar, och de lovades att den federala regeringen skulle kompensera dem ekonomiskt.

På en äggläggningsgård i Nebraska förstörde FSIS 140 000 höns. Deras metod för att åstadkomma detta är ganska grotesk: kvävning. Antingen fyller de lador med släckskum, stänger av djurens lufttillförsel eller pumpar in kolmonoxid.

När detta skrivs har federationen slaktat 50 miljoner fåglar i 46 stater; priset på fjäderfä ökade mellan 17-25 % 2022; och kostnaden för ägg steg med 49%.

För att underbygga JAG:s påståenden talade Real Raw News med en fjäderfäuppfödare i Iowa vars hela flock Jordbruksdepartementet förstörde i oktober 2022. Han talade under villkor av anonymitet av rädsla för federala repressalier.

”Det lät aldrig rätt men vad ska du göra när 50 FSIC dyker upp. De berättade för mig att prover från mina höns hade fågelsjukan. Jag hade aldrig sett de här killarna förut och tänkte för mig själv ”när och hur testade du dem.” De mördade alla mina fåglar; sa till mig att jag skulle få en check för att täcka mina förluster. Jag har inte sett en krona än, och när jag ringer dem ringer de mig aldrig tillbaka. Nu är jag i konkurs och jag och familjen har inte ens råd att äta. Människor i mitt företag, vi är sammansvetsade, vi pratar, och, man, den här skiten har hänt överallt, och vi håller alla på att gå pank, säger han.

Avslutningsvis sa JAG-källor till RRN att Vilsack aldrig utnämnde Deese som en medkonspiratör, men den senare kommer ändå att ställas inför en militärdomstol för att ha förrått sin ed och begått förräderi mot USA.


Relaterat:

Gitmo-nytt: Tom Vilsack och Alec Baldwin dömda till hängning

https://bakomkulisserna.biz/2022/05/02/gitmo-nytt-militaren-arresterar-bidens-jordbruksskreterare-tom-vilsack-fd-obamastrategen-david-axelrod-trump-avskedar-alex-jones/

https://bakomkulisserna.biz/2022/05/20/nytt-fran-gitmo-vilsack-domd-till-hangning-bill-ayers-domd-for-uppvigling/Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: