F.d FBI-boss medger att byrån har infiltrerats av ”WEF underhuggare” som ”vill förstöra Amerika”

Tidigare FBI-chef medger att byrån har infiltrerats av WEF


https://newspunch.com/former-fbi-boss-admits-bureau-has-been-infiltrated-by-wef-goons-who-want-to-destroy-america/

Former FBI Assistant Director Chris Swecker Talks About Appointment Of  Robert Mueller - WCCB Charlotte's CW

Den f.d FBI-chefen Chris Swecker har erkänt att byrån har infiltrerats av fackmän som arbetar för World Economic Forum (WEF) som arbetar för att förstöra Amerika.

Ex-FBI biträdande direktör Chris Swecker sa på tisdagen att han stöder inrättandet av en oberoende kommission efter den amerikanska senatens kyrkokommitté från 1970-talet för att undersöka FBI:s WEF-kupp och införa reformer av den skamfilade brottsbekämpande myndigheten.

”Vad jag ser är att det i grund och botten är ett övertagande i grossistledet av justitiedepartementet, som är fyllt med politiskt utnämnda personer i varje topposition, och sedan i förlängningen rakt in i administrationen,” sa Swecker till Just The News i en intervju.

”Du ser DOJ-folk – och många av de högsta ledande befattningarna inom FBI nu – du ser människor som har gjort en karriär av att studsa in och ut från advokatbyråer med sidenstrumpor mellan justitiedepartementet och sedan dessa advokatbyråer. Och jag måste säga att de är otroligt liberala i sin politik. Och det har nu liksom tagit över FBI, och de sätter in den ideologin i sina högprofilerade utredningar.”

Justthenews.com rapporterar: Swecker, en advokat själv, sa att ett av många tecken på att FBI har förlorat sitt oberoende är byråns relation med Big Tech-företag, som avslöjats av de senaste interna filreleaserna från Twitter och en stämningsansökan inlämnad av riksåklagaren i Louisiana och Missouri.

De ursprungliga partnerskapen, sa han, var utformade för att legitimt motverka operationer med utländskt inflytande på amerikanska sociala medier, men har sedan dess utvecklats till spioneri och censur som påverkar amerikaner.

”FBI har ett branschuppsökande program för att hjälpa till att utbyta information med industrin och hjälpa till med FBI:s kontraspionageinsatser. Det här har gått långt utöver det, säger han. ”Detta är inget annat än inhemsk spionage, och det här är inget annat än undertryckande av rättigheter och idéer från det första tillägget.”

Han sa att byråns roll i att pressa Twitter och andra sociala medier och söksajter att censurera amerikaner ”måste vara den första raden av utredning” i en ny kongress.

Ett växande antal framstående figurer – däribland den republikanske ledaren Kevin McCarthy i huset, den tillträdande ordföranden för rättsutskottet Jim Jordan och den pensionerade underrättelsechefen för FBI, Kevin Brock – har anammat idén att kongressen borde skapa en panel med blått band efter 1970-talets kyrkokommitté för att undersöka där FBI har gått vilse och att skapa meningsfulla reformer.

Swecker sa att han anser att det är ett bra tillvägagångssätt, och noterade att även om han fortfarande är vän med Christopher Wray, har den nuvarande FBI-direktören låtit hans byrå förlora betydande allmänhetens förtroende.

”Kyrkkommittén var en fullständig undersökning av vad som ansågs vara några mycket allvarliga övergrepp av FBI i det inhemska övervakningsområdet, när det gäller att se amerikanska medborgare göra saker som involverade amerikanska medborgare som ansågs vara maktmissbruk,” han sa. ”Och jag tror att vi har nått en cirkel här.”

Swecker sa att FBI:s engagemang i att stämpla skolföräldrar som ”hemsterrorister” och dess ”bara knogar” jakten på Donald Trump i kontrast till dess ”barnhandelsfall” mot Hillary Clinton, Andrew McCabe och Hunter Biden har inte bara skakat allmänhetens förtroende utan också FBI:s interna förtroende.

”Jag säger till er att den pensionerade agentgemenskapen och många agenter inom FBI i aktiv tjänst säger att detta måste tittas på”, sa han. ”Jag är inte ett stort fan av kongressutredningar, men de måste belysa det här.”

Swecker har viss erfarenhet av oberoende utredningar: han var ordförande för den  oberoende kommission som undersökte kulturen vid US Army Fort Hood  som ledde till mordet på en kvinnlig soldat.

Swecker, som gick i pension som assisterande direktör för brottsutredningar efter 24 år inom FBI, sa att byråns problem har varit under lång tid, börjat nära slutet av direktör Robert Muellers mandatperiod och accelererat under hans efterträdare, James Comey och Christopher Wray.

”Jag tror att det finns en kulturell förändring som startade sent under Muellers mandatperiod och sedan kom vi i fulla steg under Comeys mandatperiod, och som nu liksom förevigas under Chris Ways mandatperiod, och det är att DOJ i princip har tagit över FBI, ” han sa. ”De skulle ha ett visst oberoende trots att de var en byrå under justitiedepartementet.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: